sergio Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 6 минут назад, Бездомный сказал: а якщо таритися берлінками в Бєдронці? Я крім берлінок, той же одяг, взуття практично весь в Польщі купляв, в Леруа і Касторамі для господарства багато чого. Польский VAT звертав, українське ПДВ не платив. Так би мовити в міру своїх можливостей боровся з тим блядством.Навіть страхівку польську на місяць за 100 зл купляв, в той час як наша коштувала 700 грн (тих самих 100 зл, але на 2 тижня), поки наші підари не приняли, що випускатимуть з України виключно з українською зеленою картою. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 цікава думка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 30 хвилин тому, sergio сказав: Для цього треба мінімізувати сплату податків. Навіть якщо робити в чорну, то з вас у вигляді ПДВ, різних акцизів стягнуть купу грошей. З податків фінансуються не тільки ці підари. Тому в цих умовах - не варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 (змінено) 47 хвилин тому, Бездомный сказав: який ви уважний - спострежливий - профдеформація кадрового розвідника ? з.і.фотку брав рандомно - не пам'ятав , що вже колись викладав її у щш для ілюстрації бабської всеядності гіпергамності Я не так висловився, мав на увазі, що сюжет фотки ДЛЯ вашої теми, а не фотка звідти. 41 хвилину тому, DmiVady сказав: З того виходить, що Зеленський єнд компані, навмисно (а не по дурісті), максимально знищили у безглуздому "контрнаступі" найбільш боєздатну й вмотивовану частину ЗСУ... (Запитання не до Вас персонально, всього лиш цитую) Чому всі пройопи у будь якій події ви приписуєте Зеленському, а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? Всеодно як теща про зятя чи то у всіх спрацьовує ефект Мкртчяна? (коли треба когось відмазати) бо якась дивна така вибірковість, правильно буде сказати упередженість Змінено 31 грудня 2024 користувачем Фрай 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 7 минут назад, Фрай сказал: , а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? А они есть? 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 13 хвилин тому, ks6 сказав: А они есть? Коли здоров'я є -- цього, зазвичай, не помічають -- діти ... і дорослі, які так і не стали дорослими. 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 Сирія сподівається на "стратегічне партнерство" з Україною. Про це заявив новий міністр закордонних справ Сирії Асаад Гассан аль-Шибайні під час зустрічі у Дамаску з главою МЗС України Андрієм Сибігою. "Між нами та Україною буде стратегічне партнерство на політичному, економічному та соціальному рівнях, а також наукове партнерство", – сказав аль-Шибайні. "Сирійський та український народи мають той самий досвід і ті самі страждання, які ми пережили за останні 14 років", — сказав міністр закордонних справ Сирії. "Україна зацікавлена у стабільній Сирії та в розвитку взаємовигідної співпраці", - заявив міністр закордонних справ України Андрій Сибіга під час зустрічі із сирійським колегою. "Ми обіцяли підтримку продовольчої безпеки й виконали цю обіцянку в короткий термін. Завтра до Сирії прибуде понад два десятки вантажівок, які доставлять перші 500 тонн українського борошна в рамках гуманітарної програми "Зерно з України", - заявив український міністр. За даними ООН, близько 90% сирійців живуть у бідності, а більша частина населення не знає, де візьме наступну для споживання їжу. Раніше пшеницю Сирії постачала Росія. www.holosameryky.com/a/ukraina-syria/7918721.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 37 хвилин тому, ks6 сказав: 49 хвилин тому, Фрай сказав: , а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? А они есть? Та откуда, всего лишь третий год сопротивляемся. я от дивуюсь «шашличникам», тим кому ці шашлики замість оборони стали поперек горла, бо виявляється, що саме Зеленський шашликами розмінував Чонгар і пропустив ворога вглиб країни. А от такі генерали як командуючий силами оборони Наєв у той час де були і за що відповідали? Там багато імен, але ж не на часі бо перемог за ними немає, а за пройби то звичайно що не вони, всі питання до Зеленського, хто ж ще винен як не він? ) 3 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 8 минут назад, 7351 сказал: Лидер террористической организации. Признано СБ ООН. По локоть руки в крови... Визнана терористичною організацією Радою безпеки ООН, Австралією, Великою Британією, Канадою, Новою Зеландією, ОАЕ, Росією, Саудівською Аравією, США, Туреччиною та Францією. З серпня 2014 р. угруповання стало однією з цілей авіаударів Росії, а також США та їхніх союзників по території Сирії, що завдаються в рамках боротьби з «Ісламською державою»(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 5 хвилин тому, Canton сказав: Лидер террористической организации. Признано СБ ООН. По локоть руки в крови... Визнана терористичною організацією Радою безпеки ООН, Австралією, Великою Британією, Канадою, Новою Зеландією, ОАЕ, Росією, Саудівською Аравією, США, Туреччиною та Францією. 21 Декабрь, 2024 США отменили объявленную ранее награду в размере 10 миллионов долларов за Ахмеда аль-Шараа, также известного как Абу Мохаммед аль-Джолани – лидера недавнего восстания в Сирии, которое привело к отстранению от власти президента Башара Асада. Отмена награды за Шараа, возглавляющего группировку «Хайят Тахрир аш-Шам» (ХТШ), было осуществлено в рамках «политического решения», связанного с началом контактов Вашингтона с повстанческими силами. Об этом сообщила помощник госсекретаря по делам Ближнего Востока Барбара Лиф на брифинге для журналистов в пятницу. По словам Лиф, Шараа прислушался к требованию Вашингтона о том, что «террористические группировки не должны представлять угрозу ни внутри Сирии, ни за ее пределами, включая США и их партнеров в регионе». www.golosameriki.com/a/us-removes-10m-bounty-on-leader-of-rebel-group-now-in-charge-of-syria/7909432.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 14 минут назад, Фрай сказал: я от дивуюсь «шашличникам», тим кому ці шашлики замість оборони стали поперек горла, бо виявляється, що саме Зеленський шашликами розмінував Чонгар і пропустив ворога вглиб країни. А от такі генерали як командуючий силами оборони Наєв у той час де були і за що відповідали? Там багато імен, але ж не на часі бо перемог за ними немає, а за пройби то звичайно що не вони, всі питання до Зеленського, хто ж ще винен як не він? ) Нагадує передвибочу боротьбу. Але ж це все вхолосту, бо Зеля не піде знову в Президенти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 15 хвилин тому, Фрай сказав: Та откуда, всего лишь третий год сопротивляемся. я от дивуюсь «шашличникам», тим кому ці шашлики замість оборони стали поперек горла, бо виявляється, що саме Зеленський шашликами розмінував Чонгар і пропустив ворога вглиб країни. А от такі генерали як командуючий силами оборони Наєв у той час де були і за що відповідали? Там багато імен, але ж не на часі бо перемог за ними немає, а за пройби то звичайно що не вони, всі питання до Зеленського, хто ж ще винен як не він? ) ознайомтесь з законодавством . у військових усе робиться за наказом. без військового стану взагалі нема можливостей для оборони . тільки після оголошення військового стану вступає в дію план оборони, мобілізація, тощо .. чому президент не ввів це до повномаштабного наступу? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 6 часов назад, ozzy сказал: мдя, це суспільство прогнило наскрізь, в нормальній краіні це б закінчилось відставками і кримінальними справами, а тут ще й нагородять тих прокурорів за тяжкі умови праці. а потом дивуються чого в НАТО не пускают .... Офіс генерального прокурора повідомив, що у ході службового розслідування не зміг підтвердити факт неправомірного отримання інвалідностей жодного з 67 прокурорів Хмельницької прокуратури, тож жодного з прокурорів не звільнили. www.pravda.com.ua/news/2024/12/31/7491493/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 (змінено) 1 година тому, Фрай сказав: (Запитання не до Вас персонально, всього лиш цитую) Чому всі пройопи у будь якій події ви приписуєте Зеленському, а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? Всеодно як теща про зятя чи то у всіх спрацьовує ефект Мкртчяна? (коли треба когось відмазати) бо якась дивна така вибірковість, правильно буде сказати упередженість Нема ніякої вибірковості, якщо ви претендуєте на аналіз моїх висловлювань. Можете взяти ретроспективу, з початку війни, моїх постів, там може знайдеться, що "Зеленський робить, на своєму місці, що потрібно", до літа 23-року я таке цілком міг написати 😉 Потім, як пішла від Зеленського та ОП дурня за дурнею, я на форумі нічого не писав, не було часу, хоча багато спілкувався з військовими, і бачив що робиться у країні й що назріває. З весни багато працюю з інтернетом, і походу практикуюся в українській мові (бо корисно, для мозку) тому і підтримую бесіди, а от мої думки, то мої думки. Ви бачите, те, що бажаєте бачити ) ви, мабуть, голосували за Зеленського, тому вам боляче (це психологія, працюють дзеркальні нейрони) коли його чморять і за діло і без діла) а я голосував за ПАПа, хоч знаю, що він є великий мерзотник, та гівно як людина, але то був розрахунок на виживання держави ... тому, коли чморять ПАПа я дихаю рівно, сам не чіпаю, бо це вже минуле, відіграний матеріал (хоча є нюанс, при наступній адекватній владі, якщо вона, звісно, буде, використовувати його зв'язки на благо країни) А тепер до вас персонально запитання: Чому, коли ви бачите, як хтось пише про пройопи Зеленського та його посіпак, ви, не приводите аргументів, щоб довести що то не "баг а фіча", не заперечуєте по суті, а накидаєтесь на того, хто висвітлив пройоп? От вище я привів Бутусова (якій мені не до вподоби) чому б вам не привести контраргументи, і не довести що він бреше, і ДіпСтейт бреше? Нижче цитата з книжки "War" Боба Вудворда, можете перечитати, та потім написати, де він збрехав. Коли зможете собі відповісти, чому ви накидаєтесь на людей, а не обговорюєте події та тенденції, то багато зрозумієте. З наступаючим НР! Здоров'я та здорового глузду, й всього найкращого! Змінено 31 грудня 2024 користувачем DmiVady 10 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 Генштаб підтвердив удар по нафтобазі у Смоленській області рф. Підрозділи Сил спеціальних операцій у взаємодії із Силами безпілотних систем Збройних сил України разом з іншими складовими Сил оборони вночі у вівторок, 31 грудня, завдали удару по нафтобазі “Ярцевська” у Смоленській області РФ. Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у Фейсбуці. “На об’єкті зафіксовані потужні вибухи та пожежа, спостерігається сильне задимлення. За наявною інформацією, зайнялися резервуари з нафтопродуктами”, - ідеться у повідомленні. Відомо, що база використовувалась, зокрема, і для забезпечення російської загарбницької армії. www.ukrinform.ua/rubric-ato/3943729-genstab-pidtverdiv-udar-po-naftobazi-u-smolenskij-oblasti-rf.html 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 31.12.2024 в 16:36, sergio сказав: Я крім берлінок, той же одяг, взуття практично весь в Польщі купляв, в Леруа і Касторамі для господарства багато чого. Польский VAT звертав, українське ПДВ не платив. Так би мовити в міру своїх можливостей боровся з тим блядством.Навіть страхівку польську на місяць за 100 зл купляв, в той час як наша коштувала 700 грн (тих самих 100 зл, але на 2 тижня), поки наші підари не приняли, що випускатимуть з України виключно з українською зеленою картою. я вибачаюсь,вже питав.ви морознулись. це ви пару мішків піску крали?) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 (змінено) 31 хвилину тому, DmiVady сказав: Нема ніякої вибірковості, якщо ви претендуєте на аналіз моїх висловлювань. Можете взяти ретроспективу, з початку війни, моїх постів, там може знайдеться, що "Зеленський робить, на своєму місці, що потрібно", до літа 23-року я таке цілком міг написати 😉 Потім, як пішла від Зеленського та ОП дурня за дурнею, я на форумі нічого не писав, не було часу, хоча багато спілкувався з військовими, і бачив що робиться у країні й що назріває. А тепер до вас персонально запитання: Чому, коли ви бачите, як хтось пише про пройопи Зеленського та його посіпак, ви, не приводите аргументів, щоб довести що то не "баг а фіча", не заперечуєте по суті, а накидаєтесь на того, хто висвітлив пройоп? Хто накидує бездоказове лайно на вентилятор -- той повинен і докази приводити -- звісно, якщо себе поважає і не працює проти України... 2 години тому, DmiVady сказав: З того виходить, що Зеленський єнд компані, навмисно (а не по дурісті), максимально знищили у безглуздому "контрнаступі" найбільш боєздатну й вмотивовану частину ЗСУ... тих, хто міг, стоячи у грамотно спланованій обороні, завдати неприпустимих витрат росіянам, а потім, виснаживши супротивника, ще й відкинути їх з української землі. Це чистої води вкид рашистської пропаганди проти Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України під час війни. Тобто, робота на окупантів частини території України в засобах масової інформації -- я так вважаю. Чи приведете докази цього рашистського лайна з посиланнями на документи для суду? Ще скажіть, що не розумієте, що звинуватили Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України під час війни в державній зраді? Змінено 31 грудня 2024 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 (змінено) 14 часов назад, МаТраС сказал: я вибачаюсь,вже питав.ви морознулись. це ви пару мішків піску крали?) чувак берлінки з Бєдронки жере Змінено 1 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 31 минуту назад, DmiVady сказал: Коли зможете собі відповісти, чому ви накидаєтесь на людей, а не обговорюєте події та тенденції, то багато зрозумієте. Ну, это достаточно просто, если знаешь базовые принципы... было бы желание... Когда индивидуй сталкивается с фактами, которые посягают на его устоявшуюся картину мира - мозг воспринимает это как факт физической угрозы, агресии против этого индивидуя. Это медицинский факт. Соответственно, включаются центры отражения физической угрозы, в определенной мере подавляющие центры анализа и критического мышления. Эти проявления можно купировать, если у тебя мозгов чуть больше, чем у бледной спирохеты. Этому несложно научиться, повторюсь - было бы желание. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 3 минуты назад, Canton сказал: Ну, это достаточно просто, если знаешь базовые принципы... было бы желание... Когда индивидуй сталкивается с фактами, которые посягают на его устоявшуюся картину мира - мозг воспринимает это как факт физической угрозы, агресии против этого индивидуя. Это медицинский факт. Соответственно, включаются центры отражения физической угрозы, в определенной мере подавляющие центры анализа и критического мышления. Эти проявления можно купировать, если у тебя мозгов чуть больше, чем у бледной спирохеты. Этому несложно научиться, повторюсь - было бы желание. прибрали б ви тризба з аватарки , та поставили замість тризуба щось на кшталт 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 1 час назад, МаТраС сказал: я вибачаюсь,вже питав.ви морознулись. це ви пару мішків піску крали?) Значно більше... 😎 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 (змінено) 11 часов назад, AOZ1 сказал: Начебто не офтопік. Підкажіть може хтось мав досвід. Кинжал сука прилетів. Заклейка дірок у полікарбонаті. Може, хтось робить. Гарний бізнес якраз вчасно. Если сейчас не идет речь о восстановлении (латка из ПолиКарбоната так, чтобы не было видно, что была дыра), а о герметизации, то вот продаются такие штучки (ссылки ниже). Клеить нужно сверху. Можно для прочности клеить в 2 и более слоев. Можно сделать и "бутерброд". Сделать дырку стандартной геометрической формы, сформировав, к примеру, квадрат или прямоугольник. Мультитул в помощь. Сделать латку точно такой же формы из такого же ПК. Дальше снизу вверх или сверху вниз = скотч - латка - скотч. promstan.in.ua/ua/p1226134498-remontnaya-lenta-skotch.html opt-pack.com.ua/ua/p1705273525-skotch-dlya-remonta.html Змінено 31 грудня 2024 користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 3 часа назад, loader сказал: З податків фінансуються не тільки ці підари. Тому в цих умовах - не варіант. Я вчителів, у вигляді репетиторства на 60 к минулого року профвнансував, коли малого до НМТ готував. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз