Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 минут назад, Бездомный сказал:

а якщо  таритися берлінками в Бєдронці?

Я крім берлінок, той же одяг, взуття практично весь в Польщі купляв, в Леруа і Касторамі для господарства багато чого. Польский VAT звертав, українське ПДВ не платив. Так би мовити в міру своїх можливостей боровся з тим блядством.Навіть страхівку польську на місяць за 100 зл купляв, в той час як наша коштувала 700 грн (тих самих 100 зл, але на 2 тижня), поки наші підари не приняли, що випускатимуть з України виключно з українською зеленою картою. 

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

30 хвилин тому, sergio сказав:

Для цього треба мінімізувати сплату податків. 

Навіть якщо робити в чорну, то з вас  у вигляді ПДВ, різних акцизів стягнуть купу грошей. 

З податків фінансуються не тільки ці підари. Тому в цих умовах - не варіант. 

Посилання на коментар

47 хвилин тому, Бездомный сказав:

який  ви уважний - спострежливий - профдеформація кадрового розвідника ?

з.і.фотку брав рандомно - не пам'ятав , що вже  колись викладав її у щш для ілюстрації бабської всеядності  гіпергамності

Я не так висловився, мав на увазі, що сюжет фотки ДЛЯ вашої теми, а не фотка звідти.

41 хвилину тому, DmiVady сказав:

З того виходить, що Зеленський єнд компані, навмисно (а не по дурісті), максимально знищили у безглуздому "контрнаступі" найбільш боєздатну й вмотивовану частину ЗСУ...

(Запитання не до Вас персонально, всього лиш цитую)

Чому всі пройопи у будь якій події ви приписуєте Зеленському, а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? 
Всеодно як теща про зятя чи то у всіх спрацьовує ефект Мкртчяна?  (коли треба когось відмазати) 

IMG_8364.jpeg.34c89c2c11ca96c8f32456408a844084.jpeg

бо якась дивна така вибірковість, правильно буде сказати упередженість

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Фрай сказал:

, а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? 

А они есть? 

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

13 хвилин тому, ks6 сказав:

А они есть? 

Коли здоров'я є -- цього, зазвичай, не помічають -- діти ... і дорослі, які так і не стали дорослими.

• Лайк 3
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

Сирія сподівається на "стратегічне партнерство" з Україною. Про це заявив новий міністр закордонних справ Сирії Асаад Гассан аль-Шибайні під час зустрічі у Дамаску з главою МЗС України Андрієм Сибігою.

"Між нами та Україною буде стратегічне партнерство на політичному, економічному та соціальному рівнях, а також наукове партнерство", – сказав аль-Шибайні.

"Сирійський та український народи мають той самий досвід і ті самі страждання, які ми пережили за останні 14 років", — сказав міністр закордонних справ Сирії.

"Україна зацікавлена у стабільній Сирії та в розвитку взаємовигідної співпраці", - заявив міністр закордонних справ України Андрій Сибіга під час зустрічі із сирійським колегою.

"Ми обіцяли підтримку продовольчої безпеки й виконали цю обіцянку в короткий термін. Завтра до Сирії прибуде понад два десятки вантажівок, які доставлять перші 500 тонн українського борошна в рамках гуманітарної програми "Зерно з України", - заявив український міністр.

За даними ООН, близько 90% сирійців живуть у бідності, а більша частина населення не знає, де візьме наступну для споживання їжу.

Раніше пшеницю Сирії постачала Росія. 

www.holosameryky.com/a/ukraina-syria/7918721.html

зображення_2024-12-31_175520975.png

Посилання на коментар

37 хвилин тому, ks6 сказав:
49 хвилин тому, Фрай сказав:

, а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? 

А они есть? 

Та откуда, всего лишь третий год сопротивляемся. Ж-)

я от дивуюсь «шашличникам», тим кому ці шашлики замість оборони стали поперек горла, бо виявляється, що саме Зеленський шашликами розмінував Чонгар і пропустив ворога вглиб країни.

А от такі генерали як командуючий силами оборони Наєв у той час де були і за що відповідали? 
Там багато імен, але ж не на часі бо перемог за ними немає, а за пройби то звичайно що не вони, всі питання до Зеленського, хто ж ще винен як не він? )

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Дізлайк 7
Посилання на коментар

8 минут назад, 7351 сказал:

зображення_2024-12-31_175520975.png

Лидер террористической организации. Признано СБ ООН. По локоть руки в крови...

Визнана терористичною організацією Радою безпеки ООН, Австралією, Великою Британією, Канадою, Новою Зеландією, ОАЕ, Росією, Саудівською Аравією, США, Туреччиною та Францією. З серпня 2014 р. угруповання стало однією з цілей авіаударів Росії, а також США та їхніх союзників по території Сирії, що завдаються в рамках боротьби з «Ісламською державою»(С)

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

Лидер террористической организации. Признано СБ ООН. По локоть руки в крови...

Визнана терористичною організацією Радою безпеки ООН, Австралією, Великою Британією, Канадою, Новою Зеландією, ОАЕ, Росією, Саудівською Аравією, США, Туреччиною та Францією.

image.png.98de7448c85776fda0cde199e2bc4bd7.png

21 Декабрь, 2024

США отменили объявленную ранее награду в размере 10 миллионов долларов за Ахмеда аль-Шараа, также известного как Абу Мохаммед аль-Джолани – лидера недавнего восстания в Сирии, которое привело к отстранению от власти президента Башара Асада.

Отмена награды за Шараа, возглавляющего группировку «Хайят Тахрир аш-Шам» (ХТШ), было осуществлено в рамках «политического решения», связанного с началом контактов Вашингтона с повстанческими силами. Об этом сообщила помощник госсекретаря по делам Ближнего Востока Барбара Лиф на брифинге для журналистов в пятницу.

По словам Лиф, Шараа прислушался к требованию Вашингтона о том, что «террористические группировки не должны представлять угрозу ни внутри Сирии, ни за ее пределами, включая США и их партнеров в регионе».

www.golosameriki.com/a/us-removes-10m-bounty-on-leader-of-rebel-group-now-in-charge-of-syria/7909432.html

Посилання на коментар

14 минут назад, Фрай сказал:

я от дивуюсь «шашличникам», тим кому ці шашлики замість оборони стали поперек горла, бо виявляється, що саме Зеленський шашликами розмінував Чонгар і пропустив ворога вглиб країни.

А от такі генерали як командуючий силами оборони Наєв у той час де були і за що відповідали? 
Там багато імен, але ж не на часі бо перемог за ними немає, а за пройби то звичайно що не вони, всі питання до Зеленського, хто ж ще винен як не він? )

Нагадує передвибочу боротьбу. Але ж це все вхолосту, бо Зеля не піде знову в Президенти.

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Фрай сказав:

Та откуда, всего лишь третий год сопротивляемся. Ж-)

ознайомтесь з законодавством . у військових усе робиться за наказом. без військового стану взагалі нема можливостей для оборони . тільки після оголошення військового стану вступає в дію план оборони, мобілізація, тощо   .. чому президент не ввів це до повномаштабного наступу? 

• Дізлайк 3
Посилання на коментар

6 часов назад, ozzy сказал:

мдя, це суспільство прогнило наскрізь, в нормальній краіні це б закінчилось відставками і кримінальними справами, а тут ще й нагородять тих прокурорів за тяжкі умови праці. а потом дивуються чого в НАТО не пускают .... 

Офіс генерального прокурора повідомив, що у ході службового розслідування не зміг підтвердити факт неправомірного отримання інвалідностей жодного з 67 прокурорів Хмельницької прокуратури, тож жодного з прокурорів не звільнили.

www.pravda.com.ua/news/2024/12/31/7491493/

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Фрай сказав:

(Запитання не до Вас персонально, всього лиш цитую)

Чому всі пройопи у будь якій події ви приписуєте Зеленському, а всі здобутки чи перемоги впритул не помічаєте? 
Всеодно як теща про зятя чи то у всіх спрацьовує ефект Мкртчяна?  (коли треба когось відмазати) 

IMG_8364.jpeg.34c89c2c11ca96c8f32456408a844084.jpeg

бо якась дивна така вибірковість, правильно буде сказати упередженість

Нема ніякої вибірковості, якщо ви претендуєте на аналіз моїх висловлювань.

Можете взяти ретроспективу, з початку війни, моїх постів, там може знайдеться, що "Зеленський робить, на своєму місці, що потрібно", до літа 23-року я таке цілком міг написати 😉 

Потім, як пішла від Зеленського та ОП дурня за дурнею, я на форумі нічого не писав, не було часу, хоча багато спілкувався з військовими, і бачив що робиться у країні й що назріває.

З весни багато працюю з інтернетом, і походу практикуюся в українській мові (бо корисно, для мозку) тому і підтримую бесіди, а от мої думки, то мої думки.

Ви бачите, те, що бажаєте бачити ) ви, мабуть, голосували за Зеленського, тому вам боляче (це психологія, працюють дзеркальні нейрони) коли його чморять і за діло і без діла)  а я голосував за ПАПа, хоч знаю, що він є великий мерзотник, та гівно як людина, але то був розрахунок на виживання держави ... тому, коли чморять ПАПа я дихаю рівно, сам не чіпаю, бо це вже минуле, відіграний матеріал (хоча є нюанс, при наступній адекватній владі, якщо вона, звісно, буде, використовувати його зв'язки на благо країни)

А тепер до вас персонально запитання:

Чому, коли ви бачите, як хтось пише про пройопи Зеленського та його посіпак, ви, не приводите аргументів, щоб довести що то не "баг а фіча", не заперечуєте по суті,  а накидаєтесь на того, хто висвітлив пройоп?

От вище я привів Бутусова (якій мені не до вподоби) чому б вам не привести контраргументи, і не довести що він бреше, і ДіпСтейт бреше?

Нижче цитата з книжки "War" Боба Вудворда, можете перечитати, та потім написати, де він збрехав.

Коли зможете собі відповісти, чому ви накидаєтесь на людей, а не обговорюєте події та тенденції, то багато зрозумієте.

З наступаючим НР!

Здоров'я та здорового глузду, й всього найкращого!

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 10
  • Дякую 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Генштаб підтвердив удар по нафтобазі у Смоленській області рф.

Підрозділи Сил спеціальних операцій у взаємодії із Силами безпілотних систем Збройних сил України разом з іншими складовими Сил оборони вночі у вівторок, 31 грудня, завдали удару по нафтобазі “Ярцевська” у Смоленській області РФ.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у Фейсбуці.

“На об’єкті зафіксовані потужні вибухи та пожежа, спостерігається сильне задимлення. За наявною інформацією, зайнялися резервуари з нафтопродуктами”, - ідеться у повідомленні.

Відомо, що база використовувалась, зокрема, і для забезпечення російської загарбницької армії.

www.ukrinform.ua/rubric-ato/3943729-genstab-pidtverdiv-udar-po-naftobazi-u-smolenskij-oblasti-rf.html

зображення_2024-12-31_183524420.png

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

31.12.2024 в 16:36, sergio сказав:

Я крім берлінок, той же одяг, взуття практично весь в Польщі купляв, в Леруа і Касторамі для господарства багато чого. Польский VAT звертав, українське ПДВ не платив. Так би мовити в міру своїх можливостей боровся з тим блядством.Навіть страхівку польську на місяць за 100 зл купляв, в той час як наша коштувала 700 грн (тих самих 100 зл, але на 2 тижня), поки наші підари не приняли, що випускатимуть з України виключно з українською зеленою картою. 

я вибачаюсь,вже питав.ви морознулись. це ви пару мішків піску крали?)

• Хаха 2
Посилання на коментар

31 хвилину тому, DmiVady сказав:

Нема ніякої вибірковості, якщо ви претендуєте на аналіз моїх висловлювань.

Можете взяти ретроспективу, з початку війни, моїх постів, там може знайдеться, що "Зеленський робить, на своєму місці, що потрібно", до літа 23-року я таке цілком міг написати 😉 

Потім, як пішла від Зеленського та ОП дурня за дурнею, я на форумі нічого не писав, не було часу, хоча багато спілкувався з військовими, і бачив що робиться у країні й що назріває.

А тепер до вас персонально запитання:

Чому, коли ви бачите, як хтось пише про пройопи Зеленського та його посіпак, ви, не приводите аргументів, щоб довести що то не "баг а фіча", не заперечуєте по суті,  а накидаєтесь на того, хто висвітлив пройоп?

Хто накидує бездоказове лайно на вентилятор -- той повинен і докази приводити -- звісно, якщо себе поважає і не працює проти України...

2 години тому, DmiVady сказав:

З того виходить, що Зеленський єнд компані, навмисно (а не по дурісті), максимально знищили у безглуздому "контрнаступі" найбільш боєздатну й вмотивовану частину ЗСУ... тих, хто міг, стоячи у грамотно спланованій обороні, завдати неприпустимих витрат росіянам, а потім, виснаживши супротивника, ще й відкинути їх з української землі.

Це чистої води вкид рашистської пропаганди проти Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України під час війни.

Тобто, робота на окупантів частини території України в засобах масової інформації -- я так вважаю.

Чи приведете докази цього рашистського лайна з посиланнями на документи для суду?

Ще скажіть, що не розумієте, що звинуватили Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України під час війни в державній зраді?

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 1
Посилання на коментар

14 часов назад, МаТраС сказал:

чувак берлінки з Бєдронки жере :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

31 минуту назад, DmiVady сказал:

Коли зможете собі відповісти, чому ви накидаєтесь на людей, а не обговорюєте події та тенденції, то багато зрозумієте.

Ну, это достаточно просто, если знаешь базовые принципы... было бы желание...

Когда индивидуй сталкивается с фактами, которые посягают на его устоявшуюся картину мира - мозг воспринимает это как факт физической угрозы, агресии против этого индивидуя. Это медицинский факт.

Соответственно, включаются центры отражения физической угрозы, в определенной мере подавляющие центры анализа и критического мышления.

Эти проявления можно купировать, если у тебя мозгов чуть больше, чем у бледной спирохеты.

Этому несложно научиться, повторюсь - было бы желание.

• Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Canton сказал:

Ну, это достаточно просто, если знаешь базовые принципы... было бы желание...

Когда индивидуй сталкивается с фактами, которые посягают на его устоявшуюся картину мира - мозг воспринимает это как факт физической угрозы, агресии против этого индивидуя. Это медицинский факт.

Соответственно, включаются центры отражения физической угрозы, в определенной мере подавляющие центры анализа и критического мышления.

Эти проявления можно купировать, если у тебя мозгов чуть больше, чем у бледной спирохеты.

Этому несложно научиться, повторюсь - было бы желание.

прибрали б ви тризба з аватарки , та поставили замість тризуба щось на кшталт 

471237822_625016836782463_5963585785726126477_n.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

Значно більше... 😎

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

11 часов назад, AOZ1 сказал:

Начебто не офтопік. Підкажіть може хтось мав досвід. Кинжал сука прилетів. Заклейка дірок у полікарбонаті. Може, хтось робить. Гарний бізнес якраз вчасно.

IMG_2983.JPEG

Если сейчас не идет речь о восстановлении (латка из ПолиКарбоната так, чтобы не было видно, что была дыра), а о герметизации, то вот продаются такие штучки (ссылки ниже). Клеить нужно сверху. Можно для прочности клеить в 2 и более слоев. 

Можно сделать и "бутерброд". Сделать дырку стандартной геометрической формы, сформировав, к примеру, квадрат или прямоугольник. Мультитул в помощь. Сделать латку точно такой же формы из такого же ПК. Дальше снизу вверх или сверху вниз = скотч - латка - скотч.  

promstan.in.ua/ua/p1226134498-remontnaya-lenta-skotch.html

opt-pack.com.ua/ua/p1705273525-skotch-dlya-remonta.html

Змінено користувачем Propeller
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, loader сказал:

З податків фінансуються не тільки ці підари. Тому в цих умовах - не варіант. 

Я вчителів, у вигляді репетиторства на 60 к минулого року профвнансував, коли малого до НМТ готував. 😏

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...