7351 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 3 хвилини тому, sergio сказав: Добре, чому згідно недавноі інфи, що проскакувала в ЗМІ, скількись там десятків тисяч громадян України повернулось на ТОТ. Видно, щоб чоботом по іпалу отримувати від окупантів?! 🤔😏 Комусь байдуже де та під ким жити і на кого працювати... Такі були, є і будуть. Ви ж не такий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня За 2024 рік викрито 120 посадовців, які організовували незаконний перетин кордону для військовозобов’язаних, - ДБР Джерело: https://censor.net/ua/n3529081 це тільки вершина айсбергу. дійсно ціла система заробляння грошей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 19 хвилин тому, murava сказав: Та я бачу ви вже пожили. Штурманули військомат і свалили подалі від такого раю, бо тут не призивають. Проте вважаєте, що можете всіх вчити як воно треба. Перша брехня від вас -- я спочатку виїхав з окупованої території, а потім пішов у воєнкомат -- а не навпаки, як ви брешете. Друга брехня від вас -- дайте посилання, де я вас, особисто, чомусь вчив -- якщо ви не вважаєте себе брехлом і, як там ви про себе пишете -- "чучелом". Успіхів! Україна переможе! підори згинуть! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 20 хвилин тому, anabioz сказав: Ви не зрозуміли сарказму і глибини проблеми. Закриваємо = капітуляція Новий менеджер = ***ло Варіантів мало, бо новому менеджеру не потрібна Україна в принципі. Бо деякі унікуми гадають, що в цій "приватній", як Ви сказали компанії, можна заробити грошей. А хоче це падло не грошей заробити, а розвалити вщент, щоб і згадки не було ні про яку Україну. Варіантів багато, але чомусь розглядаються тільки продовження того що зараз і капітуляція. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 14 минут назад, 7351 сказал: Комусь байдуже де та під ким жити і на кого працювати... Такі були, є і будуть. Ви ж не такий? То вже, яка друга спроба, тов. майор?! 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 19 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Порошенко олігарх? Мадуть вдалий бізнесмен. Чи хочете сказати що йому гроші з неба впали? Є різниця. постачати зброю за разунок народних грошей чи за рахунок власних. Не будемо,як порох став олігархом, алк,коли гопота попала в струю і стала мільйонером, то це круто))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 1 минуту назад, МаТраС сказал: Не будемо,як порох став олігархом, алк,коли гопота попала в струю і стала мільйонером, то це круто))) Та той Стерненко, теж не однозначний персонаж. Змінено 8 січня користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 30 хвилин тому, sergio сказав: Добре, чому згідно недавноі інфи, що проскакувала в ЗМІ, скількись там десятків тисяч громадян України повернулось на ТОТ. Видно, щоб чоботом по іпалу отримувати від окупантів?! 🤔😏 Цікаво, чи через ЛБЗ, чи може то рашка нап*діла? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 хвилину тому, anabioz сказав: Цікаво, чи через ЛБЗ, чи може то рашка нап*діла? Шляхів більше одного. Якщо хтось не отримає паспорта з куркою то втратить нерухомість. Не у всіх є можливість придбати рівноцінну на неокупованій території. Не всім подобається бусифікація. Для когось більша кацапська пенсія, а інше не важливо. Для того щоб когось засуджувати, спочатку спробуйте в його чоботах походити... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 29 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Є різниця. постачати зброю за разунок народних грошей чи за рахунок власних. Дайте вгадаю: Стерненківська зброя не так влучно стріляє? 😁 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 6 минут назад, anabioz сказал: Цікаво, чи через ЛБЗ, чи може то рашка нап*діла? То, тож скандал був. Цілий депутат про це заявив. https://www.google.com.ua/amp/s/www.ukrinform.ua/amp/rubric-tymchasovo-okupovani/3930710-blizko-150-tisac-pereselenciv-povernulisa-na-timcasovo-okupovani-teritorii.html?espv=1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 7 минут назад, anabioz сказал: Цікаво, чи через ЛБЗ, чи може то рашка нап*діла? Есть безпроблемные маршруты. Запросто.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) +10% продажі автопреміуму рік до року. Тобто для мене поточний соцдоговір - це коли мої особисті права херяться і я маю йти і захищати чийсь зростаючий під час війни добробут. Бо я чомусь не можу уявити, що людина купляє умовний мерс і через пару тижнів йде в учебку. Ну або дружина воїна на його зп купляє. Хоча хз, мораль на сьогодняшній день це щось, що залишилось в далекому минулому. На жаль. minfin.com.ua/ua/2025/01/08/142933897/ Змінено 8 січня користувачем Gonchik 3 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 3 хвилини тому, sergio сказав: То, тож скандал був. Цілий депутат про це заявив. https://www.google.com.ua/amp/s/www.ukrinform.ua/amp/rubric-tymchasovo-okupovani/3930710-blizko-150-tisac-pereselenciv-povernulisa-na-timcasovo-okupovani-teritorii.html?espv=1 Ви точно "не такий"? ....................... Депутат спростував свою заяву про повернення на окуповані території 150 тис. українців Максим Ткаченко заявив, що в країні немає перевіреної статистики щодо кількості громадян, які повернулись в окупацію. Народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань прав людини Максим Ткаченко назвав власним припущенням заяву про кількість внутрішньо переміщених людей, які повертаються на окуповані території. Про це він сказав в коментарі інформаційному агентству «Укрінформу» в понеділок, 25 листопада. «Я висловився некоректно, тому хочу спростувати свої слова», – заявив Ткаченко. Народний депутат пояснив, що трапляються випадки, коли українці з різних причин змушені повертатись на окуповані території, «але аж ніяк не йдеться про сотні чи навіть десятки тисяч, і загальної перевіреної статистики навіть теоретично не може бути». Напередодні, 24 листопада, в інтерв’ю «Укрінформ» Максим Ткаченко заявляв, що на окуповані Росією території повернулись близько 150 тис. людей. Зокрема, близько половини з цих людей нібито повернулися у Маріуполь Донецької області. zaxid.net/deputat_sprostuvav_svoyu_zayavu_pro_povernennya_na_okupovani_teritoriyi_150_tis_ukrayintsiv_n1598516 Тобто, звичайний вкид рашапропаганди. Деякі "корисні ідіоти(???)" продовжують вкидувати (працювати на користь окупантів частини території України). 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 минуту назад, 7351 сказал: Ви точно "не такий"? ....................... Депутат спростував свою заяву про повернення на окуповані території 150 тис. українців Максим Ткаченко заявив, що в країні немає перевіреної статистики щодо кількості громадян, які повернулись в окупацію. Народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань прав людини Максим Ткаченко назвав власним припущенням заяву про кількість внутрішньо переміщених людей, які повертаються на окуповані території. Про це він сказав в коментарі інформаційному агентству «Укрінформу» в понеділок, 25 листопада. «Я висловився некоректно, тому хочу спростувати свої слова», – заявив Ткаченко. Народний депутат пояснив, що трапляються випадки, коли українці з різних причин змушені повертатись на окуповані території, «але аж ніяк не йдеться про сотні чи навіть десятки тисяч, і загальної перевіреної статистики навіть теоретично не може бути». Напередодні, 24 листопада, в інтерв’ю «Укрінформ» Максим Ткаченко заявляв, що на окуповані Росією території повернулись близько 150 тис. людей. Зокрема, близько половини з цих людей нібито повернулися у Маріуполь Донецької області. zaxid.net/deputat_sprostuvav_svoyu_zayavu_pro_povernennya_na_okupovani_teritoriyi_150_tis_ukrayintsiv_n1598516 Тобто, звичайний вкид рашапропаганди. Деякі "корисні ідіоти(???)" продовжують вкидувати (працювати на користь окупантів частини території України). Мені паяльник в дупу би запхали, теж би мабуть спростував, а заодно і пін код від карточки би видав. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 49 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Порошенко олігарх? Мадуть вдалий бізнесмен. Чи хочете сказати що йому гроші з неба впали? Є різниця. постачати зброю за разунок народних грошей чи за рахунок власних. Облиште так тупо зводити до однієї персоналії те, що робить багато людей. Затямте, гроші дають фондам люди, а фонди вже в свою чергу організовують постач затребуваного до армії. Всі дрони що публікував Петро Олексійович передавалися фондом Порошенка, а не сам П. Тож інших донаторів що задонатили у фонд Порошенка отак принижувати не треба. У вас чомусь виходить що цей фонд має виключно одного прихильника і донатера, тобто самого керівника і засновника. У такому випадку питання кому довіряють люди власні гроші можна закривати. Назавжди. Змінено 8 січня користувачем tort 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 хвилину тому, sergio сказав: Мені паяльник в дупу би запхали, теж би мабуть спростував, а заодно і пін код від карточки би видав. 😏 Є інформація -- давайте посилання. Чи знову робите вкид проти діючої військової влади України? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Только что, 7351 сказал: Є інформація -- давайте посилання. Чи знову робите вкид проти діючої військової влади України? Яка інформація?!. 3 - тя спроба тов. майор. 🤦♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 5 минут назад, sergio сказал: Мені паяльник в дупу би запхали, теж би мабуть спростував, а заодно і пін код від карточки би видав. 😏 А коли він писав про повернення, йому теж хтось паяльника запхал, чи є якесь джерело, з якого він це зробив? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 минуту назад, vovova сказал: А коли він писав про повернення, йому теж хтось паяльника запхал, чи є якесь джерело, з якого він це зробив? Може хайпанути хотів. А якщо чесно. То мені пох виїхало тих 150 тис людей на ТОТ, чи не виїхало. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Товаріш майор неустанної бдіт:) По легенді виїхав з окупованої території Пішов , рвучи майку, добровольцем в військомат, но його не взяли. І він так образився, тому більше не ходив. Не ризикував. Тепер пише на форумі стєнгазєту, по старій пам'яті переписуючи новини кольоровими олівчиками з паперових газет. Чучело є чучєло. 4 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 16 хвилин тому, Gonchik сказав: +10% продажі автопреміуму рік до року. Тобто для мене поточний соцдоговір - це коли мої особисті права херяться і я маю йти і захищати чийсь зростаючий під час війни добробут. Бо я чомусь не можу уявити, що людина купляє умовний мерс і через пару тижнів йде в учебку. Ну або дружина воїна на його зп купляє. Хоча хз, мораль на сьогодняшній день це щось, що залишилось в далекому минулому. На жаль. minfin.com.ua/ua/2025/01/08/142933897/ А якщо ТЦКашник/його дружина, яка "учебка"? 1. Зараз утворився новий клас мільйонерів, куди їм гроші дівати?! Одні квартири купують, інші - авто. 2. Виїжджаючи з України ви ж самі "дякували" умовному ТЦКашнику/МСЕКу/волонтеру, а тепер обурюютесь, що вони щось купують ))). 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Только что, XL.pro сказал: А якщо ТЦКашник/його дружина, яка "учебка"? 1. Зараз утворився новий клас мільйонерів, куди їм гроші дівати?! Одні квартири купують, інші - авто. 2. Виїжджаючи з України ви ж самі "дякували" умовному ТЦКашнику/МСЕКу/волонтеру, а тепер обурюютесь, що вони щось купують ))). Ні, не дякував. Якщо не рахувати цукерки/шоколадки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 16 хвилин тому, Gonchik сказав: Ні, не дякував. Якщо не рахувати цукерки/шоколадки) diletant.media/articles/41545396/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 11 часов назад, Дощ сказал: Натомість його як барана погрузять у воронок а потім в буцегарню років на 5-6 в кращому випадку Среди двух зол выбирают меньшее. Бусик-посадка почти гарантированная смерть/увечья. Воронок-тюрьма - отсидит 2-3 года, выйдет по удо, гарантированно живым, регулярное сбалансированное питание, спорт, книжки умные почитает. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз