Canton Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 1 час назад, Leon26 сказал: в переводе с новояза - не лёг под Систему "Не стоит прогибаться под изменчивый мир Пусть этот мир прогнется под нас" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 2 хвилини тому, Canton сказав: "Не стоит прогибаться под изменчивый мир Пусть этот мир прогнется под нас" (С) "Мир оказался прочней" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) 40 минут назад, ozor сказал: Може Дніпга? та кажить вже по нашому - по-місцевому : Дніпрожидовська Змінено 21 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 15 хвилин тому, MaxS сказав: може й так. Коли 5 довбнів десь в Каліфорнії з зарплатами 5 тис. у.е + тижнями розглядають грант на роздруківку візиток для фермера, погоджуючи відтінок білого, то мабуть таки бюрократія :)) Недарма все-таки коли 7351 постить картинки з пачками грошей, що виділяються на допомогу, там часто банкноти по 1 долару. 99 доларів - комісія за видачу Корупція це коли один довбень у Вашингтоні щось погоджує за відкат. Ну подивимось як система буде опиратися) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня Я черт его знает, как об этом писать. Кроме одного - вы ебанулись. Вы ебанулись, друзья мои. Наглухо. Напрочь. О том, что Ленура Ислямова сняли с должности командира 48-го отдельного штурмового батальона им. Номана Челибиджихана, мы узнали в пятницу. За полчаса до аукциона. Это был шок. Айдеру решили не говорить, в итоге аукцион прошел нормально. Все это время я никак не могу сформулировать свои мысли. Кроме одной фразы - что вы, блядь, делаете? что вы на*** делаете, блядь... 48-й ОШБ - единственный крымскотатарский батальон в ЗСУ. Создан Ленуром с нуля. Он не просто его командир - он его творец, отец и мать, альфа и омега подразделения. Это добровольческий батальон. В который люди шли именно под командование Ленура. Авторитет которого там не просто непререкаемый - он вообще не подлежит сомнению. Это не просто войсковая часть номер такая-то. Пусть и с хорошим командиром. Это семья. Это братство. Но, помимо этого - это ШТУРМОВОЙ батальон. Это предельно эффективная боевая единица. Два месяца в Бахмуте, потом глубокие рейды в тыл противника, потом освобождение нескольких населенных пунктов, когда фронт медленно отползает назад, сейчас - Покровск. И вот, по надуманной причине, Ленура в самый разгар и в самой горячей точке - берут и снимают. Что. Вы. Нахрен. Делаете. А, главное, я просто не могу понять - зачем? Какое рацио этих действий? Батальон слажен, батальон эффективен, и в этот момент, перекинув его в Покровск, вы отрубаете ему головоу и пытаетесь на ходжу на коленке пришить новую. Нахрена?? Если все прекрасно работало?? Батальона, как слаженного организма, больше не будет. Я не знаю, кто там вместо Ленура - но батальона, как единой семьи, без Ленура не существует. Вы сейчас, просто в прямом эфире, наебываете крымскотатарское движение по освобождению своей страны от захватчиков. Что. Вы. Делаете? Очнитесь, друзья мои. Придите в себя. Расшар предельно приветствуется. Видео обращения бойцов выше. А. Бабченко VID_20250121_164127_514.mp4 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 1 час назад, DmiVady сказал: Координатор Правого Сектора, со слов его камрадов: Не, не я в курсе кто он такой) Просто по версии дурачка Бездомного, если бы Сашка не грохнули, то уже точно бы над Кремлем висел жовто-блакитный флаг, и пиво бы в Москве было бы по 30 гривен..) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: Координатор Правого Сектора, со слов его камрадов: неплохой парень, который заигрался в "революцию" и решил немного побыковать, типа "за народ", с автоматом бегал и видосы снимал, рассказывая кто и как будет теперь жить. Тогдашний Аваков не растерялся, и устроил образцово-показательное применение "легитимного государственного насилия". И все всё поняли ... - позасудова страта без узгодження та санкції першої особи ? - ні синку , це хвантастика . не здивуюся , якщо згодом з'ясується , що щоколадному петьману СашкА путлер замовив Змінено 21 січня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) 4 години тому, Canton сказав: Продолжайте, не останавливайтесь! Мнение кабачного лабуха очень важно для нас!!! Куда уж Мирославу Гаю до Вас... А думка савєцького офіцера? Це який великий розум треба мати, щоб іти служити в окупаційну савєцьку армію? Я зразу своїм батькам сказав - не буду вступати до військового училища, хоча вони вудку закидали, бо там, казали, і зарплата хороша і житлом забезпечать. Зайвий раз пересвідчився у максимальній дебільності савєцькой армії, коли служив 2 роки. Добре хоч керівником духового оркестру і поштарем - більшу частину часу не бачив цих кацапів-офіцерів - зіміних, баляснікових, мяснікових і їм подібних. І це було в Гостомелі. В ротного капітана улюблене звертання було - "ну, что, волойоби" Мат-перемат, одні крики, приниження гідності, нелюдське ставлення - нічого хорошого там не було в тій савєцькі армії. І це ж система. Або стаєш "маленьким гвінтиком" в цій системі, як казав Кива, або йдеш. До речі, Мирослав Гай - актор, можна сказати, колега Зеленського. Закінчив театральний інститут. Це, навіть, не Бауманка з відзнакою. Якщо актор Зеленський (по вашій версії) - недолугий, то чому інший актор Гай має бути занадто розумний? Змінено 21 січня користувачем Вячеслав63 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: До речі, Мирослав Гай - актор, можна сказати, колега Зеленського. Такой же коллега, как х...й и палец... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: Це який великий розум треба мати А меня не спрашивали, а зашанхаили...и дуболомов в моем кругу не было...по уму судили...иногда капитаны командовали полковниками 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 24 минуты назад, DimaF сказал: Просто по версии дурачка Бездомного, если бы Сашка не грохнули, то уже точно бы над Кремлем висел жовто-блакитный флаг, и пиво бы в Москве было бы по 30 гривен..) З Кремль на скажу, але люстрація точно була-би зовсім іншою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня Перше пішло: "Адмірала Лінду Фаган, яке керувало Береговою охороною США, було звільнено через оперативну невдачу та неправильне спрямування всіх ресурсів організації з навчання, утримання та безпеки кордонів на ініціативи різноманітності, справедливості та інклюзивності (DEI) в рамках USCG." x.com/stillgray/status/1881677639901147213 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня Зараз я теж декого процитую, так би мовити Canton, special for you. «Я, когда защитил диплом, пришёл домой, включил телевизор, смотрю – началась вторая чеченская. Я ни секунды не думал, пошёл в военкомат и тут же подписал контракт. Ехал я не в Чечню как таковую, ехал на войну. Если бы она началась в Красноярске, я бы поехал в Красноярск, если бы в Москве – в Москву, если бы она началась тогда на Донбассе, я бы сейчас как дебил с автоматом бегал бы на Донбассе, кричал бы про «русский мир», про «Новороссию». Но она началась тогда в Чечне, и я поехал в Чечню» А ну, впізнаєте автора? 2 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 38 хвилин тому, DimaF сказав: Не, не я в курсе кто он такой) Просто по версии дурачка Бездомного, если бы Сашка не грохнули, то уже точно бы над Кремлем висел жовто-блакитный флаг, и пиво бы в Москве было бы по 30 гривен..) Понял, к моему счастью, настройки форума экономят мне время, и не позволяют мне знакомится с творчеством Бездомного и его соседей по палате))) поэтому пропустил эти перлы ))) О, опять Нирян у меня лайки украл ))) бдит, сцуко ))) Кстати, кто в курсах, что это за перец такой? дизлайкер-активист Нирян? чей клон? 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 1 минуту назад, DmiVady сказал: Кстати, кто в курсах, что это за перец такой? дизлайкер-активист Нирян? чей клон? Научный сотрудник, с альтернативно-исторической кафедры сбежал. Ухилянт. В розыске тцк. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Понял, к моему счастью, настройки форума экономят мне время, и не позволяют мне знакомится с творчеством Бездомного и его соседей по палате))) поэтому пропустил эти перлы ))) О, опять Нирян у меня лайки украл ))) бдит, сцуко ))) Кстати, кто в курсах, что это за перец такой? дизлайкер-активист Нирян? чей клон? А це справа декількох хвилин - пошукати в архівах і почитати його коментарі, щоб зрозуміти - хто то такий і чим він дише. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 11 минут назад, Evgenich сказал: Зараз я теж декого процитую, так би мовити Canton, special for you. «Я, когда защитил диплом, пришёл домой, включил телевизор, смотрю – началась вторая чеченская. Я ни секунды не думал, пошёл в военкомат и тут же подписал контракт. Ехал я не в Чечню как таковую, ехал на войну. Если бы она началась в Красноярске, я бы поехал в Красноярск, если бы в Москве – в Москву, если бы она началась тогда на Донбассе, я бы сейчас как дебил с автоматом бегал бы на Донбассе, кричал бы про «русский мир», про «Новороссию». Но она началась тогда в Чечне, и я поехал в Чечню» А ну, впізнаєте автора? Хули там думать. Я читал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 38 минут назад, Вячеслав63 сказал: А думка савєцького офіцера? Це який великий розум треба мати, щоб іти служити в окупаційну савєцьку армію? Я зразу своїм батькам сказав - не буду вступати до військового училища, хоча вони вудку закидали, бо там, казали, і зарплата хороша і житлом забезпечать. Зайвий раз пересвідчився у максимальній дебільності савєцькой армії, коли служив 2 роки. Добре хоч керівником духового оркестру і поштарем - більшу частину часу не бачив цих кацапів-офіцерів - зіміних, баляснікових, мяснікових і їм подібних. І це було в Гостомелі. В ротного капітана улюблене звертання було - "ну, что, волойоби" Мат-перемат, одні крики, приниження гідності, нелюдське ставлення - нічого хорошого там не було в тій савєцькі армії. І це ж система. Або стаєш "маленьким гвінтиком" в цій системі, як казав Кива, або йдеш. До речі, Мирослав Гай - актор, можна сказати, колега Зеленського. Закінчив театральний інститут. Це, навіть, не Бауманка з відзнакою. Якщо актор Зеленський (по вашій версії) - недолугий, то чому інший актор Гай має бути занадто розумний? Любая армия мира точно такая же По другому не может быть. По другому будет не боеспособное стадо. Или у нас по другому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 39 минут назад, Danylo Ivanov сказал: З Кремль на скажу, але люстрація точно була-би зовсім іншою. Ничего бы не было...как и собственно самой люстрации.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 18 хвилин тому, murava сказав: Научный сотрудник, с альтернативно-исторической кафедры сбежал. Ухилянт. В розыске тцк. Дякую, а то все гадав, кому я прутнем борщ помішав, що воно отак за мною бігає ... ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Дякую, а то все гадав, кому я прутнем борщ помішав, що воно отак за мною бігає ... ))) Я думав то бот, який ставить дізлайк коли 10 лайків отримуєш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 17 часов назад, vadimv сказал: Визнали відповідність іншим критеріям. Зрозуміло, відбрехуєшся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (Бойового офіцера, полковника Іллю Лапіна кинули за ґрати. Без права внесення застави). Як нанести максимальний удар по мотивації старших офіцерів, тобто тих, хто приймає рішення під час ведення бойових дій? Дуже просто! Прикриваючись пафосними гаслами про… кгм… справедливість, почати кидати за грати полковників та генералів. І вже завтра, максимум післязавтра, командири інших бригад та батальйонів почнуть прикривати своє ж «завтра» тонами паперів. Рапорт. Ще один. На рапорт рапорт. Зверху донесення. Потім ще одне… «Прошу забезпечити»… «Таким складом неспроможні»… «Доводжу до вашого відома», і так далі. Ніякої ініціативи. Жодних ризикових рішень. А навіщо? Аби потім опинитись в залі суду в кайданках? Та нє… Краще згадати золоте армійське правило, «Більше паперу, чистіша дупа». Що від цього виграє українське військо? Питання риторичне. Чи можуть бути неправильні дії у військових? Звичайно ж. Тим паче Статути так прописані, що доїб@тись можна до стовпа. Те що країну не готували до великої війни, в цьому звісно ж ніхто не винен. А ось в даааанному випадку… Та й карта… та сама паперова карта являється документом. Не знали? Ну тепер знаєте. Бойовим документом. І якщо ти вчасно не наніс на неї обстановку яка може змінюватись щохвилини, то… приїде потім потужний полковник, який, (ти не дуже, а ось він дуже), вміє перевіряти правильність та своєчасність нанесення обстановки на карту і… суши сухарі. Щось не зрозуміло? Треба розібратись? Розбирайтесь. Але ж навіщо ви тих, хто колись рятував ваші блискучі дупи, коли ви країну порівнювали із хвойдою, кидаєте за грати? Втечуть закордон? Ну вони ж не Слуги народу, не куницький та інший ЗЕлений непотріб… І все ж таки, за ґрати. Хоча, якщо би генерал Галушкін, полковник Лапін та інші хотіли втекти, то з травня у них для цього було безліч часу. Але, вони бойові офіцери та генерали, які на відміну від вас, потвори ЗЕлені знають, що таке честь! p.s. На фото, полковник Ілля Лапін «Бронза». Літо 2015 року. Зона проведення АТО. Тобто тоді, коли його сьогоднішні судді змивали повістки в унітаз та знімали фільми для росії. Позывной Кот 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня (змінено) 42 минуты назад, Evgenich сказал: Зараз я теж декого процитую, так би мовити Canton, special for you. «Я, когда защитил диплом, пришёл домой, включил телевизор, смотрю – началась вторая чеченская. Я ни секунды не думал, пошёл в военкомат и тут же подписал контракт. Ехал я не в Чечню как таковую, ехал на войну. Если бы она началась в Красноярске, я бы поехал в Красноярск, если бы в Москве – в Москву, если бы она началась тогда на Донбассе, я бы сейчас как дебил с автоматом бегал бы на Донбассе, кричал бы про «русский мир», про «Новороссию». Но она началась тогда в Чечне, и я поехал в Чечню» А ну, впізнаєте автора? та невже баобабченко ? Змінено 21 січня користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 16 хвилин тому, karbo сказав: Зрозуміло, відбрехуєшся... Від прикордонної служби не відбрехаєшся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз