Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, Фрай сказал:

чегой-то вспомнил как один любитель субсидий продавал старый усилок за 500 уе

Не было у любителя субсидий такой дешевки...

Самое дешевое - от 3600 Евро

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Фрай сказал:

Зависть плохое чисто кацапское чувство, сразу просыпается классовая ненависть, прям кушать не могу!

Нех тут завидовать...

У меня лучше было тогда...и моник кстати точно такой же был

Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Лише серед них десь так процентів 30 українців. Це я так на око визначив.

Таке враження, що ти - кацап, бо постійно їх захищаєш. Краще пиши щось аргументоване, а не свої фантазії. 

"Найбільше закордонних українців проживає:в Російській Федерації (за офіційною статистикою – 1,93 млн осіб, які ідентифікують себе як етнічні українці, згідно з неофіційною статистикою – понад 10 млн осіб".

• Лайк 3
Посилання на коментар

Цитата

5 хвилин тому,  Фрай сказав: Зависть плохое чисто кацапское чувство, сразу просыпается классовая ненависть, прям кушать не могу!

Цитата

Canton сказав: Нех тут завидовать...У меня лучше было тогда...и моник кстати точно такой же был

І що? Вистачило совісті подавати на субсидію? Чи ще й так добивати бюджет країни? )

Цитата

13 хвилин тому,  vadimv сказав: То ли дело бабченко - там карма ваще неиспорчена двумя чеченскими...

Цитата

Canton сказав: Он ее усердно отмывает, достаточно успешно...

Не він, а йому намагаються відмити деякі служби з числа прихильників вашої секти.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 3
Посилання на коментар

10 минут назад, vadimv сказал:

То ли дело бабченко - там карма ваще неиспорчена двумя чеченскими...

Он ее усердно отмывает, достаточно успешно...

• Хаха 3
Посилання на коментар

12 хвилин тому, 7351 сказав:

Ви вважаєте, що за брехню(наклеп) треба саджати в Україні?

По суті (відповідно до законів) - часто все залежить від наслідків. Так багато що вимірюється. Наприклад ДТП - невдало загальмував, в одному випадку - Європротокол навіть без адмінштрафу, в іншому випадку - за грати.

Але коли оцінюють різні дії/бездіяльність то вивчають наявність складу злочину. Не хочу читати лекцію на цю тему. Тому загалом як держава оцінює збитки від цих дій, якщо вважає що це просто вкид і несуттєво - то і проблем немає. Якщо вважає що це як ви писали "умисне вкидання кацапського лайна" - мабуть інша справа. Питання зрештою до вас, бо вас це тригернуло в першу чергу.

Також - наявність заяви державного органу, що це був вкид - може бути сама по собі підставою для відкриття справи і т.п. З того що ми вже бачили - як мінімум часто СБУ "проводить виховну роботу".

Моя думка така - що я на це не дуже тригернувся, бо такого лайна зараз багато. Всі хайпують, забуваючи, що хтось це може читати на передку.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Canton сказав:

Чому я не писав про заяву голови ГУР МО Буданова про загрозу існування України зі статті УП? Ну, по-перше, добре розумію, що відбувається. А по-друге ще тому, що розумію сценарії, які зараз намагаються реалізувати, як в Україні та і зовні. І бачу, як намагаються маніпулювати інформаційним простором - примітивно та недолуго, вкидаючі потрібні ОП тези через різні джерела. До речі, УП так і злили цю інформацію. На жаль. Злили, розуміючи, що вони зреагують.

Тому про Буданова не писав. І тому мені не потрібно викладати допис від ГУР МО з питання сказаного. Але піплу хочеться іншого. Думати піпл теж не дуже хоче. На жаль. Якщо буде щось важливе - повідомлю у ефірах.

PS До речі, це одна з причин, чому я про дещо не пишу. Розумні і так все розуміють, а дурнів не переконати. (С)

Це тільки мені Буданов завжди Шелленберга нагадував чимось? :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Таке враження, що ти - кацап, бо постійно їх захищаєш. Краще пиши щось аргументоване, а не свої фантазії. 

"Найбільше закордонних українців проживає:в Російській Федерації (за офіційною статистикою – 1,93 млн осіб, які ідентифікують себе як етнічні українці, згідно з неофіційною статистикою – понад 10 млн осіб".

Моя двоюрідна сестра, що в Новгороді живе, кацапка, моя сусідка, яка виїхала туди ще у вісімдесятих, та і десятки моїх односельчан. 

Мій друг шкільний. І таких сотні людей, яких я особисто знаю 

• Хаха 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, karbo сказав:

Довіра втрачена, зашкварені як представники зсу, так і волонтери, про владу і говорити нічого.

Ну, ти зашкварився точно.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Вибач, я тебе не можу віднести до категорії людей з аналітичними здібностями.

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, Фрай сказал:

І що? Вистачило совісті подавати на субсидію? Чи ще й так добивати бюджет країни? )

И шо?

В 14 было принято принципиальное решение, которое без субсидии жить не позволяло.

Все, что было - ушло в ЗСУ

ГОРАЗДО больше, чем субсидия...

А бюджет краины - это мои деньги в том числе...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

7 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Сугестивні особи характеризуються підвищеною вразливістю до навіювання та схильністю до прийняття зовнішніх ідей і думок без критичного аналізу, що робить їх сприйнятливими до різних форм маніпуляції та агітації.

Це про тебе.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Сугестивні особи характеризуються підвищеною вразливістю до навіювання та схильністю до прийняття зовнішніх ідей і думок без критичного аналізу, що робить їх сприйнятливими до різних форм маніпуляції та агітації.

От і подумай над цим. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

От і подумай над цим. 

Мене тут ніхто не зомбує на відміну

Мабуть я з тих людей які не піддаються зомбації. Я завжди йшов проти шерсті, загальної думки з шкільних років, а це 60-ті роки. 70-х мені вже політику шили на шкільному рівні але все ж таки

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

9 минут назад, Canton сказал:

И шо?

В 14 было принято принципиальное решение, которое без субсидии жить не позволяло.

Все, что было - ушло в ЗСУ

Якщо ти це і насправді зробив, то висловлюю глибокий респект. 

Посилання на коментар

39 минут назад, US7IGN сказал:

як показує історія, саме таки витоки і є зазвичай правдою. але ж продовжуйте вірити в миротворців, які не встигнуть доїхати як парашка сама розвалиться :lol:

Абсолютно не верю, что рашка развалится, как не верил в хороший результат для нас даже осенью 22-го. Но и раздувать панику , как-то не очень хорошо. 

Посилання на коментар

Maryan Zablotskiy (FB) со спойлером, чтобы поберечь бумагу.

4 ч.  · 

Обома руками підтримую призупинку всіх проектів USAID та їх аудит. В Україні наразі є 112 діючих таких проектів на $7 млрд, розписані по рокам. Ніби все красиво?

Ні. Біда номер один: майже всі вони зводяться до безкінечних круглих столів та конференцій, а тому є бездарними і безсенсовими. Біда друга, основна: більша частина цих коштів залишаються в самих США як чистий прибуток приватних компаній-виконавців цих грантів.

Спойлер

Аби нарешті добитись якихось змін, я починаю публікувати звіти цих проектів. Ось перший яскравий приклад: $297 млн на комунікації на три роки. Хто зі світу культури в курсі, що нам виділили на зйомки фільмів суму, за яку би було реально зняти Аватар 3? Росіяни рівно стільки ж з державного бюджету виписують на свій кінематограф, а ви ж розумієте, що на пропаганду вони не скупляться.

То що ж за шедеври знімають на ці кошти? Ось вибрав певні позиції за півроку 2024:

Підтримка у створенні YouTube ток-шоу під назвою "Ебаут."

Підтримка музичного гурту TVORCHI у створенні пісні та виступах на концертах у вибраних містах України (Створено та розповсюджено 1 музичну композицію «Разом».

Громадська організація "Зміни", також відома як Don't Take Fake (DTF), є визначним впливовим діячем та прихильником електронної музичної сцени з попереднім досвідом організації визначних культурних подій, включаючи перший табір для електронних музикантів Mirage Camp. DTF проведе резиденцію електронної музики, яка об'єднає творчих людей для налагодження зв'язків, співпраці та створення нових продуктів.

Підтримка НГО "CUKR" у проведенні серії культурних подій протягом літнього сезону в "Дворику на Кузнечній" Створено мурал у «Дворику на Кузнечній».

Підтримка компанії Film UA у виробництві документального фільму під назвою "Тісто". Дослідження, вступні зустрічі з командою творців телесеріалу, поїздка до Відня.

Підтримати українську продюсерку Тетяну Поставну та медіаперсону Володимира Дантеса у створенні реаліті-шоу про відновлення культурних просторів у прифронтових населених пунктах та нещодавно звільнених районах.

Випущено першу серію проекту «КоледжCheck».

Випущено другий сезон проекту «Українські палаци. Золота доба».

І таких проектів десятки. Можливо, воно комусь і потрібно. Але навіщо це американським платникам податків, я не зовсім розумію. І чому нам не просити кошти на щось явно більш необхідне?

Я також не маю претензій до митців як виконавців. Але у жодному світі на навіть на всі мислимі і немислимі такі проекти неможливо з чистою совістю потратити $ 297 млн! Більшість коштів осідає як чистий прибуток однієї приватної компанії в США. Навіть без відома вище згаданих отримувачів.

Новий керівник Держдепу Марко Рубіо давно це хотів реформувати. Пам’ятаю добре розмови з його командою, які пропонували, аби суми йшли напряму в країни, а не збагачували декількох людей в Штатах під видом допомоги іншим державам. Я тоді мав з ними довгу дискусію після статті, яку опублікував у Forbes на цю тему ще в 2016 році (https://www.forbes.com/.../2016/04/14/reform-ukraine-aid/).

Мене дико бісило, як можна було потратити $100 тис на законопроект на один АБЗАЦ законопроекту в агросфері, ще й бездарний!

Я дуже радий, що прийшов час змін. І буду активно комунікувати, щоб такі реформи, про які мріяв Марко Рубіо, втілились. А поки буду тут викладати звіти деяких із проектів USAID, щоб і ми нарешті проявили відповідальність і почали задавати вірні питання, куди випарувались долари.

Особливо — питання до наших міністерств за будь-якого керівництва, які ставлять постійно підписи під звітами, де немає ніякої конкретики. І які бояться запитувати американських приватних виконавців те ж саме: «А де ці всі гроші?».

Я закликаю жодне міністерство не підписувати жоден звіт доки не пройде аудит в США. А в ідеалі самому його ініціювати на рівні міністерства!

Особисто буду пропонувати Держдепу наступні ідеї:

Вся допомога витрачається виключно в Україні через неприбуткові організації, а на іноземних консультантів йде не більше 10% проекту;

Конференції і круглі столи рідко і у виняткових випадках, в скромних готелях при скромних кейтерингах, ніяких подорожей бізнес класом;

Виключна прозорість усього проекту з публічними зарплатами усіх учасників і всіх витрат;

Всі послуги замовляються через реально публічні тендери;

Ніяких лівацьких тем і пропаганди незрозумілих цінностей чи проектів з незрозумілою необхідністю.

Ми за в декілька разів менше коштів можемо зробити в багато разів більше з допомогою США.

А поки анонсую публікацію звітів різних проектів. Там багато «цікавого». Ще те кіно.

Лінк на звіти вищезгаданих проектів у першому коментарі. Кому цікаво — почитайте, кому пощастило отримати

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, ks6 сказал:

Абсолютно не верю, что рашка развалится, как не верил в хороший результат для нас даже осенью 22-го. Но и раздувать панику , как-то не очень хорошо. 

А і не потрібно щоб вона розвалювалася, достатньо довести і до неспроможності провадити воєнні дії на такому рівні як зараз. 

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

Якщо ти це і насправді зробив, то висловлюю глибокий респект. 

Я об этом давно писал...

Только некоторых просто корежит, как им хочется меня мордой по столу повозить...

А на субсидию пришлось сесть, потому что от персоналки российской отказался в 2014...1800 президентов, на всякий случай.

А узкоспециализированный бизнес стал как вкопанный

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, karbo сказав:

Мене тут ніхто не зомбує на відміну

Мабуть я з тих людей які не піддаються зомбації.

Тільки чомусь повторюєш рашистські наративи. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 минут назад, Propeller сказал:

Біда друга, основна: більша частина цих коштів залишаються в самих США

Безумовно українці знають краще як це роздеребанити

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Canton сказал:

Я об этом давно писал...

Только некоторых просто корежит, как им хочется меня мордой по столу повозить...

А на субсидию пришлось сесть, потому что от персоналки российской отказался в 2014...1800 президентов, на всякий случай.

А узкоспециализированный бизнес стал как вкопанный

Я завжди готовий визнати, навіть якщо це мені не вигідно. Ми ж тут більше опоненти як однодумці))

Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Тільки чомусь повторюєш рашистські наративи. 

Прикинь, навіть у путіна абсолютно всі частини тіла як у будь-якої людини. Я вважаю що він оперує тими самими словами що абсолютна більшість людей. Тобто, якщо я повторюю хоча би його одне слово, або у мене також дві руки, то я ідентичний йому. 

Твоє висловлення  лише підтверджує твою вразливість, твою залежність від дебільної агітації. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, loader сказав:

Якщо вважає що це як ви писали "умисне вкидання кацапського лайна" - мабуть інша справа. Питання зрештою до вас, бо вас це тригернуло в першу чергу.

1 годину тому, 7351 сказав:

підрашисти вкидають -- "корисні ідіоти" розповсюджують...

Цікаво -- не сбрехати чи не перебрехати слова, представники певної категорії дописувачів цієї теми форуму не можуть, напевно, органічно... мабуть гени.

Про "тригернуло" -- я не ГУР України -- може так зрозумієте...

"тригернуло" тих, хто брехню про очільника ГУР тут виклав.

Я українець, пишаюсь цим і поважаю народ України -- на відміну від представників певної категорії дописувачів в цій темі форуму.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, ks6 сказав:

А де паніка? За півроку попереджати про необхідність щось зробити це не паніка. От стати шашликом, заперечуючи реальність -  це паніка.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...