Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

25 минут назад, Fair сказал:

Як у найкращих традиціях ЦК КПРС

Жил в то время, не было такого

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 минут назад, ks6 сказал:

Да. Почему то навязывается постоянно героизация поражений и потерь. Круты, Базар, Голодомор, Нэбэсна Сотня, полонэни гэрои. Получается что мы нация  терпил  у вичний скорботи.

Ви оперуєте бандитським лексиконом що походить з раші. Але дійсність інша - скільки років, або сторіч індуси або китайці були терпилами? А що тепер.

А наприклад, саме який корейський народ є терпилами? - Південні корейці, чи північні?

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Так они свою "фантастику" с натуры писали...

Да, история по циклу развивается. 

Все вспоминается фильмец с Виасат хистори.Про возникновение християнства. 

Сначала в Риме по праздникам носили статую какой то древнеримской богини. Потом к ней прикрутили нимб и она стала девой Марией. Ну и её дальше продолжили носить по улица Рима 😏

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Николаев. Женщина вышла из магазина с хозяйственной сумкой и подошла к группе военных в центре города. Прогремел взрыв, женщину разорвало, убит один из военных. Еще 6 ранены

Посилання на коментар

1 минуту назад, Скромный прораб сказал:

А в компартии  сам хоть был, мелкотравчатый?

.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

А кому муслим песенку пел "Люди мира, на минуту встаньте!"?

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Ви оперуєте бандитським лексиконом що походить з раші. Але дійсність інша - скільки років, або сторіч індуси або китайці були терпилами? А що тепер.

А наприклад, саме який корейський народ є терпилами? - Південні корейці, чи північні?

Судячи.по кількості самогубств на тисячу населення в Південній Кореї, там теж не все так однозначно. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Сначала в Риме по праздникам носили статую какой то древнеримской богини. Потом к ней прикрутили нимб и она стала девой Марией. Ну и её дальше продолжили носить по улица Рима 😏

По улицам Испании ее до сих пор носят )

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

А кому кобздон песенку пел "Люди мира, на минуту встаньте!"?

Была минута молчания на мероприятиях, возможно один-два раза в год. Кстати, как и во всем цивилизованном мире

Посилання на коментар

20 минут назад, sergio сказал:

Судячи.по кількості самогубств на тисячу населення в Південній Кореї, там теж не все так однозначно. 

Так там ж демократія - хто тобі може заборонити? А скільки нариків у Філадельфії чи Фріско - це майже по вподобаннях нового віце-преза Дж.Ді Венса

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

5 минут назад, kim chen lhoran сказал:

А в компартии  сам хоть был, мелкотравчатый?

.

Не состоял. Для пополнения словарного запаса, что такое мелкотравчатый?

Посилання на коментар

Дональд Трамп президент США

Автоматический перевод с ляпами.

Цитата

Я не хочу навредить России. Я люблю Русский народ, и у меня всегда были очень хорошие отношения с президентом Путиным - и это несмотря на то, что радикальные левые утверждают: «Россия, Россия, Россия». Мы никогда не должны забывать, что Россия помогла нам выиграть Вторую мировую войну, потеряв при этом почти 60 000 000 жизней. Учитывая все это, я собираюсь оказать России, чья экономика терпит крах, и президенту Путину очень большую услугу. Успокойтесь сейчас и прекратите эту нелепую войну! ОНА СТАНЕТ ТОЛЬКО ХУЖЕ. Если мы не заключим «сделку», причем в ближайшее время, у меня не останется другого выбора, кроме как ввести высокие налоги, тарифы и санкции на все, что Россия продает Соединенным Штатам и другим странам-участницам. Давайте покончим с этой войной, которая никогда бы не началась, будь я президентом! Мы можем сделать это легким или трудным путем - и легкий путь всегда лучше. Пришло время «заключить сделку». БОЛЬШЕ НЕ ДОЛЖНО БЫТЬ ПОТЕРЯНО НИ ОДНОЙ ЖИЗНИ!!!

Я отправляю министра финансов Скотта Бессента в Украину для встречи с президентом Зеленским. Эта война должна и должна закончиться в ближайшее время - слишком много смертей и разрушений. США потратили миллиарды долларов по всему миру, а толку мало. КОГДА АМЕРИКА СИЛЬНА, ВО ВСЕМ МИРЕ ЦАРИТ МИР.

Я только что провел продолжительный и очень продуктивный телефонный разговор с президентом России Владимиром Путиным. Мы обсудили Украину, Ближний Восток, энергетику, искусственный интеллект, силу доллара и другие темы. Мы оба размышляли о великой истории наших народов и о том, что мы так успешно воевали вместе во Второй мировой войне, помня о том, что Россия потеряла десятки миллионов людей, а мы, в свою очередь, потеряли очень многих! Каждый из нас говорил о сильных сторонах наших наций и о том, какую пользу принесет нам совместная работа. Но сначала, как мы оба согласились, мы хотим остановить миллионы смертей, происходящих в войне между Россией и Украиной. Президент Путин даже использовал мой очень сильный девиз предвыборной кампании - «КОММУНИСТИЧЕСКИЙ СМЫСЛ». Мы оба очень верим в это. Мы договорились работать вместе, очень тесно, включая посещение государств друг друга. Мы также договорились, что наши соответствующие команды начнут переговоры немедленно, и мы начнем с того, что позвоним президенту Украины Зеленскому, чтобы сообщить ему о состоявшемся разговоре, что я и сделаю прямо сейчас. Я попросил государственного секретаря Марко Рубио, директора ЦРУ Джона Рэтклиффа, советника по национальной безопасности Майкла Уолтца и посла и специального посланника Стива Виткоффа возглавить переговоры, которые, как я твердо уверен, будут успешными. Миллионы людей погибли в войне, которая не случилась бы, будь я президентом, но она случилась, поэтому ее нужно закончить. Больше ни одна жизнь не должна быть потеряна! Я хочу поблагодарить президента Путина за его время и усилия в связи с этим призывом, а также за освобождение вчера Марка Фогеля, замечательного человека, которого я лично приветствовал вчера вечером в Белом доме. Я верю, что эти усилия приведут к успешному завершению, надеюсь, в ближайшее время!

Я только что разговаривал с президентом Украины Владимиром Зеленским. Разговор прошел очень хорошо. Он, как и президент Путин, хочет заключить МИР. Мы обсудили множество тем, связанных с войной, но в основном - встречу, которая состоится в пятницу в Мюнхене, где вице-президент Джей Ди Вэнс и госсекретарь Марко Рубио возглавят делегацию. Я надеюсь, что результаты этой встречи будут положительными. Пора прекратить эту нелепую войну, в ходе которой происходят массовые и совершенно ненужные смерти и разрушения. Да благословит Господь народ России и Украины!

ВЧЕРА ПРОШЛИ ОТЛИЧНЫЕ ПЕРЕГОВОРЫ С РОССИЕЙ И УКРАИНОЙ. ХОРОШАЯ ВОЗМОЖНОСТЬ ЗАКОНЧИТЬ ЭТУ УЖАСНУЮ, ОЧЕНЬ КРОВАВУЮ ВОЙНУ!!!

truthsocial.com/@realDonaldTrump/

https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rossiyane-nam-prinesli-voynu/page/8211/#comment-5483486

• Лайк 1
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

Была минута молчания на мероприятиях, возможно один-два раза в год. Кстати, как и во всем цивилизованном мире

Более того, я когда говорю, что на 9 мая в Сумах проходили факельные шествия (натурально, колоннами вечером с факелами) - мне не верят и говорят, что такого не было )

Посилання на коментар

51 хвилину тому, ks6 сказав:

Да. Почему то навязывается постоянно героизация поражений и потерь. Круты, Базар, Голодомор, Нэбэсна Сотня, полонэни гэрои. Получается что мы нация  терпил  у вичний скорботи.

Відмовляємось казати за всіх.... позначати себе терпілою особисто законом не заборонено, але зазвичай це робиться для :

-нагадування та памяті

-вшанування тих, хто не був терпілою 

• Лайк 7
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Скромный прораб сказал:

Не состоял. Для пополнения словарного запаса, что такое мелкотравчатый?

Не знаешь этого самого северного диалекта, а зачем-то пользуешся? я например никогда не учился в школах Украины и потому раньше тоже чкорябал на северных наречиях, но ты вроде из Харькова в Нарву слинял? - українські літери вивчав, мабуть.

Посилання на коментар

14 годин тому, DmiVady сказав:

Про "6 млн." то була метафора, й мій співрозмовник мене зрозумів.

А так то я дуже в курсі, що дехто з тих, хто не оновив дані, працює на оборону, й працює так, що російські військові дуже сумують з того.

На моєму напрямку роботи таких є ) і в нашому колі теж немало (хоча потиху перебираються в цивілізацію). Але ж мало того що життя в них життям не назвеш, ще й бачать, що коїться навкруги, а технічні мізки, вони якось не дуже на оцю тупу пропаганду клюють ... куражу вже, як рік тому, нема ... мотивації ... а без неї великих діл не наробиш ...

Мотивувати грошима ... таке собі: не безхатьки, й не кріпаки, гроші в житті бачили.

Звісно, коли іноді військові особисто дякують, та й передають їм подяки, це їм приємно, але ...

А так настрій в більшості наших(і в тих, що оновились теж), дивлюся такий: скоріше б скінчилося і виїхати до сімей, за кордон, і там вже будувати нове життя, а повернутися ... буде нормальна країна — подумають ...

Якось так ... але "воно попустить, якщо не задавить" )))

У кожного свої думки. Син давно купив 3 принтери для пластику, недавно 2 для смоли, хоче ще прикупити 1 для пласткику, щоб процес був безперервний, як він каже. Постійно щось друкує для фронту. Хоче жити в Україні, не дивлячись на те, що декілька колег виїхало на Захід. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

37 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

В то врємʼя нас і вас як баранів ганяли на пєрвомай і дєвятомай.

Куца в в кацапів памʼять, тай й у нас не краща, нажаль.

• Лайк 3
Посилання на коментар

Перемовини з Трампом нагадують розмову на арабському ринку

- друже, скільки коштує цей фінік?

- брате, ти прийшов куди треба… ти прийшов до найкращого… цей фінік коштує мільйон доларів… і не ображай мене нижчою ціною, бо я дуже не люблю ображатися і я страшний в гніві… і ти купиш у мене цей фінік за мільйон доларів, бо це я тобі його продаю… а як я продаю… я найкраще у світі продаю, це знають всі на цьому базарі, це знають всі у цьому місті…як я продаю фініки, ти би бачив… всі купляють, і британці і німці, вони мене дуже люблять, особливо німці, а як у мене купують росіяни… вони всі розповідають своїм онукам про те, як я майстерно продав ім фініки…ти купиш у мене, брате, бо це я тобі продам і тоді ти спокійно насолодишся фініком і жодний злодій не вкраде його у тебе, бо він знає, що це мій фінік… мільйон доларів і не центом менше бо це я продаю і я найкраще вмію продавати

- ні, чувак. 5 баксів і ні центом більше

-продано. Продано, брате. Ти щасливчик. Який ти молодець. Я всім розкажу який ти молодець. Яку угоду ми уклали. Я всім розповідатиму про цю угоду, бо це найкраща угода в світі бо іі уклав я. І ти будеш пам’ятати мене до кінця своїх днів, коли навіть згадки про цей фінік не лишиться у твоєму організмі… ти молодець, брате, я люблю тебе і ти любиш мене, бо мене неможливо не любити, а ще тому що ми уклали найкращу угоду в світі і ніхто б не уклав краще. Як тобі пощастило, брате, що ти зустрів мене. Бо якщо б ти прийшов сюди раніше, коли я солодки спав, ти б не уклав цю угоду, а без мене уклав би якусь погану угоду, дуже дуже погано, а зі мною такого не стається, бо я укладаю найкращі угоди і продаю найсолодші фініки (С)

Посилання на коментар

49 минут назад, DimaF сказал:

Перепись идиотов походу....

У "Дії" запустили Сертифікат неодруженого чи неодруженої для пошуку кохання: що він дозволяє 

life.pravda.com.ua/society/u-diji-zapustili-sertifikat-neodruzhenogo-chi-neodruzhenoji-dlya-poshuku-kohannya-yak-ce-pracyuye-306426/#:~:text=Якщо невдовзі неодружений користувач прийме,де чекаєте на взаємність почуттів.

• Хаха 1
Посилання на коментар

21 минуту назад, kim chen lhoran сказал:

Не знаешь этого самого северного диалекта, а зачем-то пользуешся? я например никогда не учился в школах Украины и потому раньше тоже чкорябал на северных наречиях, но ты вроде из Харькова в Нарву слинял? - українські літери вивчав, мабуть.

Вырусь, как и бездомный?

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, ozor сказал:

В то врємʼя нас і вас як баранів ганяли на пєрвомай і дєвятомай.

Куца в в кацапів памʼять, тай й у нас не краща, нажаль.

7 ноября забыли.

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 часов назад, МаТраС сказал:

Американський сенатор Ліндсі Грем запропонував «налякати» путіна тим, що якщо росія знову нападе, то Україну негайно візьмуть до НАТО.

А може цей сенатор і має певну рацію. Бо тепер Україні не дозволяє ввійти в НАТО ще і Трамп. Так можна виконати і умову раші  про невступ і убезпечити Україну від нападу - скажімо краще ніж Естонію з її Нарвою. Грем ніби  не хоче перечити Трампу (у них же там в сенаті демократія). А в такому варіанті поставлення питання можна взнати до чого насправді схіляється Трамп.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, hause сказав:

У "Дії" запустили Сертифікат неодруженого чи неодруженої для пошуку кохання: що він дозволяє 

life.pravda.com.ua/society/u-diji-zapustili-sertifikat-neodruzhenogo-chi-neodruzhenoji-dlya-poshuku-kohannya-yak-ce-pracyuye-306426/#:~:text=Якщо невдовзі неодружений користувач прийме,де чекаєте на взаємність почуттів.

Креативно. Сервіс розвивається. 

Посилання на коментар

13 минут назад, Скромный прораб сказал:

Вырусь, как и бездомный?

Не, потомок спецвисланних ще за сталіна, але я ще встиг за йоськи народитись.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

16 хвилин тому, hause сказав:

Тіндер в дії? Чи в чому прикол? Не пам'ятаю таких документів в законодавстві. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...