Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Чучело, не по "слогам", а по "складах".

Хоча вам, кацапам, які склади, що ви там складірувать будете...

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, murava сказав:

Тобі вже не раз казали -- можеш не підписуватись -- давно зрозуміло, хто ти є -- хоч по "слогам", хоч по "складах".

До кацапів -- тобі на рашафоруми, тут український форум.

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, murava сказав:

Підтягнулися найукраїнськіші корінні  лвівьяни в п'ятому поколінні. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Хаха 6
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

З закордону України...

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

1. Якщо брати не форму, а зміст повідомлення, то таки по "складам", ще з перших класів пам'ятаю).

2. Коли людина виправляє помилки, це означає, що мову вона знає.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Німеччина готова постачати ЗСУ Taurus: супертник Шольца на виборах назвав умову

uainfo.org/blognews/1739638241-nimechchina-gotova-postachati-zsu-taurus-supertnik-sholtsa-na.html

Посилання на коментар

11 хвилин тому, XL.pro сказав:

1. Якщо брати не форму, а зміст повідомлення, то таки по "складам", ще з перших класів пам'ятаю).

Ще б вона не знала її у Львові. А те, що українці зі Сходу не знають рідної мови, то не їх вина, а результать зкацаплення України совєцьким союзом. Навіть в Полтаві половина шкіл була з російською мовою викладання, при 90% населення - українцях, а що говорити про Схід чи Південь України. Сьогодні дивився інтерв'ю Сенцова по марафону - видно, що людина старається, але до вільного володіння українською далеко. Згадаймо "йолку", хоча українською Янукович розмовляв непогано. Головне, що людина пише українською, хай і з помилками і є патріотом України, на відміну від деяких, які не бажають вчити українську, та й, по ходу, просто не здатні. 

• Лайк 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Ще б вона не знала її у Львові. А те, що українці зі Сходу не знають рідної мови, то не їх вина, а результать зкацаплення України совєцьким союзом. Навіть в Полтаві половина шкіл була з російською мовою викладання, при 90% населення - українцях, а що говорити про Схід чи Південь України. Сьогодні дивився інтерв'ю Сенцова по марафону - видно, що людина старається, але до вільного володіння українською далеко. Згадаймо "йолку", хоча українською Янукович розмовляв непогано. Головне, що людина пише українською, хай і з помилками і є патріотом України.

Я коли приїхав до Києва, у 2014 році, на підприємстві, куди я влаштувався інженером, з майже 20-ти інженерів українською розмовляв тільки один -- всі кияни.

Потім директор на нараді ввічливо попросив його висловлюватись російською...

Мене взяли на місце людини, яка "пропала" після отримання повістки, тобто, ухилянта.

(В 2014 році ті, кому за 50 -- мобілізації не підлягали взагалі)

Змінено користувачем 7351
  • Сумно 1
Посилання на коментар

56 хвилин тому, 7351 сказав:

Я коли приїхав до Києва, у 2014 році, на підприємстві, куди я влаштувався інженером, з майже 20-ти інженерів українською розмовляв тільки один -- всі кияни.

Потім директор на нараді ввічливо попросив його висловлюватись російською...

Мене взяли на місце людини, яка "пропала" після отримання повістки, тобто, ухилянта.

(В 2014 році ті, кому за 50 -- мобілізації не підлягали взагалі)

В 2006 те саме. На ломаном,  но руськом) говорили всі.ніхто не заставляв, але прийшлось самому вчити для комунікації. В мене тоді ще грузинський акцент такий був))))

Посилання на коментар

В 13.02.2025 в 18:32, Вячеслав63 сказал:

По ходу, це фантастика.

Что фантастика, что США будут владеть нашими недрами? Африканскими владеют же, в красивой обертке слов "инвестиции в добывающую инфраструктуру" - www.csis.org/analysis/prospects-us-minerals-engagement-africa

Посилання на коментар

8 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Головне, що людина пише українською, хай і з помилками і є патріотом України, на відміну від деяких, які не бажають вчити українську, та й, по ходу, просто не здатні. 

Тобто хлопці на нулі, які розмовляють та пишуть не українською не є патріотами?

5 годин тому, katso сказав:

Что фантастика, что США будут владеть нашими недрами?

Ну володіють жеж майже всіма землями України, то чому не можуть володіти ще і надрами? 

А також, можливо хто не почув вислови про правильну приватизацію, ще і трубою, залізницею, енергетикою... 

• Лайк 3
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

я працював на державній службі, потім на Приймаків київських , зараз на американську корпорацію - останнє найкраще. так що "гірше не буде(с)". до українців американська корпорація ставиться краще, ніж українська ж держава. 

• Лайк 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, Humanite сказав:

Тобто хлопці на нулі, які розмовляють та пишуть не українською не є патріотами?

Ну володіють жеж майже всіма землями України, то чому не можуть володіти ще і надрами? 

А також, можливо хто не почув вислови про правильну приватизацію, ще і трубою, залізницею, енергетикою... 

Рашистські наративи, бо тільки на кацапських ресурсах пишуть, що українські землі вже продали американцям. А розуму подумати, що наші земельні олігархи давно вже захопили ті землі і не дуже бажають ділитися, мабуть, не вистачає. І найбільший латифундист з Полтави - Веревський (Кернел). Це той, що був і у БЮТ і в регіонах. 8% світового експорту олії - це "Кернел".  Навіть Гереги (Епіцентр) володіють немалими земельними ділянками

latifundist.com/rating/top100#363

• Лайк 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, karlito сказав:

я працював на державній службі, потім на Приймаків київських , зараз на американську корпорацію - останнє найкраще. так що "гірше не буде(с)". до українців американська корпорація ставиться краще, ніж українська ж держава. 

Умови праці сина в київському філіалі американської фірми - фантастичні. Ніхто не вірить, що таке буває. Окрім того, що високі зарплати, стоять холодильники з будь-якою їжею, декілька хороших кавомашин. Син забрав у мене мікшерний пульт, купив електронне фортепіано, хлопці принесли електрогітари - можуть пограти в перерві на роботі. По суті, вільний графік - аби виконувалася робота. Не обов'язково їздити на роботу, можеш працювати з дому. Фірма вклала тільки в ремонт 1 мільйон доларів в офіс на одному з поверхів офісного центру Ахмєтова, що біля оперного театру. 

Посилання на коментар

https://www.youtube.com/watch?v=EQqlQHF6cmE 

Украину уже не спасут даже мигранты

Морской юрист Николай Гольбин

228 тыс. подписчиков

Новый план Министерства единства по спасению Украины. Как мигранты будут восстанавливать Украину и подымать экономику нашей страны. Рассматривается такая инициатива в рамках нового министерства единства. А если быть еще точнее, Алексей Чернышев, возглавляющий Министерство единства сказал, что единственный вариант, чтобы спасти экономику Украину, это привлечь мигрантов. Украину уже не спасут даже мигранты?

Посилання на коментар

34 минуты назад, karlito сказал:

українська деражава - спадкоємиця радянської держави 

то ж не дивно .

• Лайк 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, karlito сказав:

Але не всі українці пройдуть відбір для роботи на американські корпорації.

• Лайк 2
Посилання на коментар

9 часов назад, XL.pro сказал:

Судоплатов теж мову знав  .

Посилання на коментар

18 хвилин тому, hause сказав:

https://www.youtube.com/watch?v=EQqlQHF6cmE 

Украину уже не спасут даже мигранты

Морской юрист Николай Гольбин

228 тыс. подписчиков

Новый план Министерства единства по спасению Украины. Как мигранты будут восстанавливать Украину и подымать экономику нашей страны. Рассматривается такая инициатива в рамках нового министерства единства. А если быть еще точнее, Алексей Чернышев, возглавляющий Министерство единства сказал, что единственный вариант, чтобы спасти экономику Украину, это привлечь мигрантов. Украину уже не спасут даже мигранты?

Якщо послідовно знищувати українців, то мігранти це дуже логічно.

Посилання на коментар

13 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Умови праці сина в київському філіалі американської фірми - фантастичні. Ніхто не вірить, що таке буває. Окрім того, що високі зарплати, стоять холодильники з будь-якою їжею, декілька хороших кавомашин. Син забрав у мене мікшерний пульт, купив електронне фортепіано, хлопці принесли електрогітари - можуть пограти в перерві на роботі. По суті, вільний графік - аби виконувалася робота. Не обов'язково їздити на роботу, можеш працювати з дому. Фірма вклала тільки в ремонт 1 мільйон доларів в офіс на одному з поверхів офісного центру Ахмєтова, що біля оперного театру. 

Верю. Поинтересуйтесь условиями работы и зарплатами на заводе Кока-Кола под Броварами или в украинской сети Макдональдс . У нас в городе могу как пример австрийский Евроголд, немецкий Кромберг ну и греки с Биомедстекло. Зарплаты не выше, а то и ниже чем на украинских, условия то-же. Не для того сюда они заходят, что-бы хорошо платить.

• Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

"Розцінюю заяви Зеленського на Мюнхенській безпековій конференції, що «якщо комусь не подобається - можуть обрати інше громадянство», як погрози. Мені не подобається автократія, непрофесійність, хамство, «підготовка» до війни, корупція. Я це критикую. Я почула в словах Зеленського погрози, що українці, які критично ставляться до влади, мають шукати інше громадянство. В мене є підставити говорити про політичні репресії проти нашої команди, але тут прозвучали погрози всім українцям, які сміють не любити Зеленського. Треба закривати на замок міністерство єдності з такими заявами. Ну й так бездарно використовувати майданчик Мюнхенської конференції, аби на очах світу погрожувати опозиції, власним громадянам, принижувати мера столиці, коли сам без папірця не можеш речення без хамства сказати- це просто не відчувати викликів і загроз перед країною. Шок.
📝 Iryna Gerashchenko"

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

51 хвилину тому, karlito сказав:

Путь карлито 2.)

Ким працюєте?

Посилання на коментар

31 хвилину тому, Вячеслав63 сказав:

Це у всіх айті компаніях так

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, ks6 сказав:

Верю. Поинтересуйтесь условиями работы и зарплатами на заводе Кока-Кола под Броварами или в украинской сети Макдональдс . У нас в городе могу как пример австрийский Евроголд, немецкий Кромберг ну и греки с Биомедстекло. Зарплаты не выше, а то и ниже чем на украинских, условия то-же. Не для того сюда они заходят, что-бы хорошо платить.

Син в нього сто пудів айтішник. І слово американська взагалі ні до чого))

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, hause сказав:

. Мені не подобається автократія, непрофесійність, хамство,

Як зе став президентом,то він завжди в потєрях був...і взяв манеру коломойського, так типа не таким клоуном казався))він так думає

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...