Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

У середу, 19 лютого, посли Європейського Союзу погодили 16-й пакет санкцій проти Росії. 

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

"Якщо замість Перемоги у війні ти думаєш про перемогу на виборах, то не буде ні виборів, ні перемоги…"

Данило Иванов, який створив екаунт під час війни і до будівельного форуму немає жодного відношення. 

Мене ваші викиди цікавлять менше за все. Гарного дня.

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 4
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DimaF сказав:

В общем теперь уже всем понятно что Трамп куплен гэбней лет 30 назад.

«Вивести із ігри» Зеленського збираються рф і США, — The Telegraph www.telegraph.co.uk/us/news/2025/02/18/zelensky-will-be-forced-hold-elections-under-us-russia-plan/

За даними видання, це видно з останніх подій

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

«Вивести із ігри» Зеленського збираються рф і США, — The Telegraph www.telegraph.co.uk/us/news/2025/02/18/zelensky-will-be-forced-hold-elections-under-us-russia-plan/

За даними видання, це видно з останніх подій

Скоро домой)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Цієї ночі був атакований Сизранський нафтопереробний завод у Самарській області, який має потужність переробки 8,9 млн тонн нафти на рік.

Про це повідомив 19 лютого керівник Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко.

Завод у Сизрані розташований на відстані близько тисячі кілометрів від лінії бойового зіткнення.

Продукція ураженого заводу включає паливо, авіаційний гас та бітум. У 2015 році завод повністю перейшов на випуск продукції стандарту Євро-5. Він переробляє нафту із Західного Сибіру та Самарської області.

«Для російської армії НПЗ такого рівня відіграють важливу роль у забезпеченні паливом і це частина логістики військ», — написав Андрій Коваленко.

armyinform.com.ua/2025/02/19/vnochi-drony-atakuvaly-naftopererobnyj-zavod-za-tysyachu-kilometriv-vid-ukrayiny/

зображення_2025-02-19_110208533.png

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 минуту назад, XL.pro сказал:

Данило Иванов, який створив екаунт під час війни і до будівельного форуму немає жодного відношення. 

Мене ваші викиди цікавлять менше всього. Гарного дня.

"Уявімо на хвилину, що Зеленський дає публічну незворотну клятву не йти на другий президентський термін за жодних обставин.

Ця начебто невелика річ вирішує величезну кількість проблем, які сьогодні має Україна. Я би хотів сказати, що це вирішує майже всі проблеми, але то, напевно, вже буде перебільшення. Але насправді критична маса проблем відпадає.

Судіть самі.

1. Неучасть Зеленського у майбутніх перегонах знімає проблему уникання болючих необхідних рішень, які впливають на рейтинг. Це стосується і хронічно запущених проблем мобілізації, і кадрових проблем, і проблем з реформами, і багатьох інших речей, які накопичилися і тягнуть країну на дно.

2. Так само відсутність необхідності піклуватися про рейтинг знімає проблему непродуманих і непродуктивних економічних рішень на кшталт роздачі всім по тисячі гривень або підвищення податків на білий бізнес зі стимулюванням його йти в тінь замість рівномірного підвищення податків на всю економіку.

3. Якщо не треба думати про наступні вибори, то не треба й боротися з опонентами, шукаючи їх там, де їх нема, -- в Збройних силах, місцевому самоврядуванні, громадських організаціях тощо. Можна налагодити продуктивну співпрацю.

4. Якщо не треба готуватися до виборів, то не треба й конфліктувати з політичною опозицією, наражаючи країну на внутрішній розкол та несприйняття зовнішнім світом. Ба більше, можна співпрацювати заради спільної перемоги. (Цей текст був написаний ще до нещодавнього пострілу собі в голову у вигляді санкцій.)

5. Якщо не треба думати про вибори, то не треба й руками членів команди будувати складні схеми виведення грошей, які спрацюють лише за тривалий термін, на кшталт купівлі російських реакторів. Найбільші оборудки стануть просто непотрібними.

6. Якщо не треба піклуватися про рейтинг, то не потрібні комунікаційні інструменти для його підтримки, від яких шкоди більше, ніж користі, на кшталт єдиного телемарафону чи "анонімних" телеграм-каналів.

7. З Вашингтону вже відкритим текстом кажуть, що не хочуть мати справу з Зеленським. Тому адміністрація Трампа готова штовхати нас до руйнівних виборів в час війни, які принесуть країні чимало лиха. Натомість відмова від другого терміну дозволить, як кажуть переговорники, "перевернути стіл": спочатку мирна угода, потім одразу вибори, і буде нова влада.

Отже, величезний заплутаний клубок внутрішньополітичних, зовнішньополітичних, економічних, воєнних, управлінських та інших проблем просто щезає. Звичайно, це не магічне зникнення: вироблені цими проблемами токсини будуть ще довго отруювати наше життя, але самі збудники суспільних, політичних та воєнних хвороб зникнуть і не будуть продукувати нову отруту.

Я все одно не вірю в можливість Зеленського виграти наступні вибори: виборці будь-якої країни після війни прагнуть зміни влади, навіть якщо попередня привела країну до блискучої перемоги, і цей феномен добре вивчений. Тож особисті й національні ризики від участі в перегонах нічим не виправдані. Натомість можна увійти в історію як президент Перемоги. Залишитися в підручниках історії, збирати аплодисменти з трибун і кафедр усього світу. Заслужити вдячність власних громадян і захват світової публіки."

(с) Валерій Пекар, ФБ

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

Скоро домой)

Жоден українець не отримає статусу тимчасового захисту в Чехії після завершення війни або перемир’я, — голова МЗС країни Віт Ракушан.

«Рішення має бути ухвалене на рівні всього ЄС», — додав він.

• Лайк 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, XL.pro сказав:
34 хвилини тому, Фрай сказав:

Це догмат перевірений часом і не суттєво хто ти, ідіот чи усвідомлено кнєпаєш кнопочки - у підсумку ти так чи інакше працюєш на ворога.

У важкий для України час кожен собі повинен задати питання, що для нього важливіше: власна нелюбов до президента чи бажання зберегти державу?!

Саме так і тому неважливо як я особисто не люблю 95 квартал і його творчість, чому вважаю покидьками оп (якщо не більше), чому не голосував за зе і не буду знову, неважливо, бо не можу не визнати, що цей клоун проявив себе як керівник з яйцями

і це визнав увесь прогресивний світ!

(крім власних ворогів, домашніх гнид та людей недалеких, таких що не звикли вмикати власні мізки і критично мислити)

Країну чекає нелегка доля, але вона цілком залежить від нас самих, головне випробування ми вже пройшли, тож варто обʼєднатись хоча б на певний час і вистояти.

А потім вже знову гав-гав на тему хто з нас більший патріот, інтелектуал, волонтер, в окопі сидів чи в танку горів, бо поки ми собачимось хтось користується нагодою і ловить мутну рибку у воді.

Невже ви у цьому зацікавлені?

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 6
  • Хаха 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Жоден українець не отримає статусу тимчасового захисту в Чехії після завершення війни або перемир’я, — голова МЗС країни Віт Ракушан.

Отож

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

Отож

Но для вас самое интересное начнется, когда штаты выведут войска из стран Балтии, а ***ашка введет туда свои...

Придется вам наизусть читать Мазепу Полтаву на улице Пушкина...

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 3
Посилання на коментар

17 минут назад, XL.pro сказал:

Мене ваші викиди цікавлять менше за все. Гарного дня.

Краще б не "гарного дня", а забанити. Але не для того тут модери.:classic_sad:

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Но для вас самое интересное начнется, когда штаты выведут войска из стран Балтии, а ***ашка введет туда свои...

Думаю, с этим проблем не будет.👍

• Хаха 1
Посилання на коментар

Вы уж на меня сильно не обижайтесь, но я считаю это страшилками, рассчитанными исключительно на ДЕБИЛОВ

• Хаха 3
Посилання на коментар

14 минут назад, vadimv сказал:

Госпаді, як неожіданно!

А хто ж лишиться і працювати буде в тих чехіях-польщах-германіях? :)

Ну понятно, соціалку поріжуть і багато хто поїде сам, а решта, хто цілком собі прилаштувався?

Це, синку, фантастика. Роздадуть внж, паспорти або дозволи - і все буде як було

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Скромный прораб сказав:

Вы уж на меня сильно не обижайтесь, но я считаю это страшилками, рассчитанными исключительно на ДЕБИЛОВ

Меня как только не называли с 2013 года, когда я начал писать тут "страшилки".

Так что я давно не обижаюсь )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов запевнив, що Україна вистоїть у цей нелегкий час.

Допис він опублікував у Фейсбуці вранці 19 лютого, передає Укрінформ.

«Вистоїмо», - написав Буданов.

image.png.e2040c1ce77bee17df054d4b85432cb7.png

www.ukrinform.ua/rubric-ato/3961802-budanov-upevnenij-so-ukraina-vistoit.html

зображення_2025-02-19_112643507.png

• Лайк 3
Посилання на коментар

11 часов назад, ashim1990 сказал:

Думаю, с этим проблем не будет.👍

будуть - будуть - багато хто  кацапощелепний  в  Маріуполі , Бучі , Ізюмі , Волновасі , е.т.с... не очіковав від кацапів , що вони будуть так поводитися з російськомовними громадянами України.

кацапощелепність не надає  сабжу жодноїї  сюжетної броні .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Шановні, ну які на*** вибори. Війна хуячить в повний зріст. Логіка де вибори після договору - зрозуміла. Логіка де вибори До - маразм. При тому маразм по всім параметрам - у влади всі карти, провести мінімально чесні - не вийде, затрати на вибори, фінансування приватним сектором "кандидатів" замість оборони, легітимність таких виборів вже завідомо під питанням. Ні гарантій безпеки, ніхуя - тільки вибори їм давай. 

Тому алгоритм має бути один - все буде, але завтра,після забезпечення безпеки. 

• Лайк 8
Посилання на коментар

34 хвилини тому, XL.pro сказав:

так це ж Краківській Вомбат

Посилання на коментар

7 минут назад, murava сказал:

Госпаді, як неожіданно!

А хто ж лишиться і працювати буде в тих чехіях-польщах-германіях? :)

Ну понятно, соціалку поріжуть і багато хто поїде сам, а решта, хто цілком собі прилаштувався?

Це, синку, фантастика. Роздадуть внж, паспорти або дозволи - і все буде як було

Туристів теж попруть. Залишать лише тих, хто платив податки.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, outdoor24 сказав:

так це ж Краківській Вомбат

Тоді все зрозуміло. Одні й ті ж невиліковні.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...