Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Интересует определенный вопрос. У нас сейчас приблизительно 50т. заключенных. И СЗЧ столько же в оптимистическом случае. Статья от 5 до 10 без условных моментов. Кого-то уже посадили. Вот  как это будет урегулировано, учитывая нэвидворотнисть покарання? Как всех посадить и куда? Если амнистия, то и выпустить надо уже сидящих. А еще дезертиры военные свалившие нелегально через границу, или легально, но не вернувшиеся. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, US7IGN сказал:

Что-то об этом "активисте" ничего не было слышно с 2014 года. Активисты Чмут, Притула и Порошенко, дай им Бог здоровья, вредят кацапам охулиарды, но их никто не убирает.

если вы про сегодня убитого "активиста", то это очень мутный тип и много кто хотел ему отмостить из вполне нормальных людей, у кого родственники погибли по его вине 

работал под колпаком сбу, приходили в офисы избивали, крышевали, сдавали в тцк

н а фронт оно идти не могло по состоянию здровья, но при этом прийти с  амбалами в офис, избить человека в кровь и выводить в подъехавшую машину тцк - для него здоровья хватало 

Змінено користувачем Akademik
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, ks6 сказав:

Интересует определенный вопрос. У нас сейчас приблизительно 50т. заключенных. И СЗЧ столько же в оптимистическом случае. Статья от 5 до 10 без условных моментов. Кого-то уже посадили. Вот  как это будет урегулировано, учитывая нэвидворотнисть покарання? Как всех посадить и куда? Если амнистия, то и выпустить надо уже сидящих. А еще дезертиры военные свалившие нелегально через границу, или легально, но не вернувшиеся. 

Всіх амністірують після розвінчання культу лічнасті Зеленського:)

Як люблять писать Льолік і Болік... це вже було (с)  

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

а главмусор фучеджі й досі  переховується на кацапії

двіжуху в Одесі організувала саме кацапія - доречі , в Дніпрі теж намагалися - через сцарьова просувати кацапощелепність

але , якщо в Дніпрі та Одесі перемогли проукраїнськи налашштовані , то у даунецьку з лугандою - навпаки .

Я тоді до речі в Дніпрі не сумнівався, а от по поводу Одеси думав там більшість сєпарів

Посилання на коментар

34 хвилини тому, ks6 сказав:

Підозрюю що це питання раніше виборів не піднімуть. Вочевидь буде якось все рухатись на гальмах. Когось посадять, когось ні. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, sat-prof сказал:

Зараз переглядаю архів новин УТН (колись основна передача новин на УТ-1) з 1991 до 1999 роки. Там регулярно розказується про те як США та західні «партнери» вмовляли Україну розброюватися в обмін на обіцянки безпеки.

Все було не як газета пише. 

Українці, наші любі українці з тобою надзвичайні любителі халяви із того часу нічого не змінилося. 

Народ хотів дармового газу і пенсії. В результаті керівництво України віддало ту всю зброю за можливість купувати голоси пенсіонерів дешевим газом безплатним навіть дуже багатьох випадках та сплатою їм пенсії. 

Про якусь там безпеку тоді взагалі не йшлося. 

Якщо мене пам'ять не підводить то на час підписа ння будапештського меморандуму зарплата була десь порядка п'яти доларів на місяць. На пенсію можна було купити 10-15 пачок ватри без фільтра такі були цигарки. 

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

45 хвилин тому, ks6 сказав:

Браслети всім одягнуть та й усе. Хай дома сидять.

По-розумному це називається "пробаційний нагляд"

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, maksym сказав:

Ні, треба визнавати жертвами режиму і виплачувати компенсацію :flag1:

Посилання на коментар

27 минут назад, maksym сказал:

Да? Добровольная сдача в плен 430 статья от 7 до 10 лет. 170 нацгвардейцев в Чернобыле как вариант. Потом их обменивали постепенно, но не ограничили ни  в чем. Так СЗЧ явно меньше ущерба нанесли.

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 часов назад, karbo сказал:

Один раз мене забанили за те що я пробував утримати новоприбулих від спокуси взяти кредит купити машини та продати їх за меншу ціну щоб отримати кеш. 

Того же хто пропонував цю річ звичайно же не наказали))

Ну щоб пояснити ситуацію вони хотіли взяти кредити вірніше машини в кредит багато машин максимально скільки зможуть перевести в кеш відправити криптовалютою і здриснути з Америки

А зараз чекаю поки вийде якийсь поцріотичний поц та скаже а тобі що американські банки жалко?))))

Не можу зрозуміти - це таки казки чи то банки в США таки лохи? 🤔

Коротке пояснення: в Канаді новоприбулі не мають змоги не тільки автівку в кредит придбати, а навіть пристойний кредитний ліміт на карту отримати. Щоб отримати скажімо кредитку деякі банки навіть вимагали залог. Тобто кредитку щоб з лімітом 1000 долларів потрібно було внести в банк депозит на 1000. І тільки через рік можна забрати той депозит. Деякі банки не вимагали цього, але теж - більше ніж на 500-1000 не давали нічого. Авто? Мухахаха. Мій знайомий почав працівати в Ікеї коли приїхав. Так ось йому відмовили в кредиті на вживану Тойоту, бо він тільки нещодавно (кілька місяців) як влаштувався. Це ми ще не дійшли до того що атво має "обтяжання" та на нього просто може бути неможливо повісити нові номери, бо до виплати кредиту то є власність банку. А це - "наберу автівок в кредит, продам та переїду", то якась фантастика. Ненаукова. 😄

• Лайк 6
  • Дякую 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Tochkin сказал:

А це - "наберу автівок в кредит, продам та переїду", то якась фантастика. Ненаукова. 😄

+1

полный бред.

если машина берется в кредит, то тайтл идет в банк и продать машину не возможно. Опять же со свежей кредитной историей сколько тех машин купишь, хорошо если 1 дадут.

ох уж эти сказочники...

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, karbo сказав:

Якщо мене пам'ять не підводить то на час підписа ння будапештського меморандуму зарплата була десь порядка п'яти доларів на місяць. На пенсію можна було купити 10-15 пачок ватри без фільтра такі були цигарки. 

Кравчук викручуватися — капелюхи Клінтону дарував і т.п. Кучма вийожувався скільки міг, йому почали робити Україну без Кучми, підставили із пасивним радаром Кольчуга і т.д. Фінал — Павло Лазаренко. А максимальне роззброєння зробив усе-таки не він — а Віктор Ющенко. Там просто вже відбулось ліквідація армії. В нас був варіант стати «північною кореею» з голою сракою але з ядеркою і з справжніми гарантіями а не паперовими.
але ми вибрали інший шлях і зараз котимось у прірву і зараз нас врятує лише диво...

Скажу одне: Коли ви авторитетна поважна людина з ресурсами, вас поважають, вашому слову довіряють. Якщо ви щось пообіціяли, всі знають, що ви виконаєте свою обіцянку. Інакше, через свій статус, досвід та авторитет, ви не будете обіцяти чогось такого, чого не здатні виконати бо це порушить ваш образ і довіру до вас. Всі знають, що ваші слова чогось варті й ніхто не буде детально посимвольно аналізувати вашу обіцянку, в якому саме формулюванні і з якими фразеологізмами це було сказано.

Коли ви розвинена найбагатша країна з усіма ресурсами і ви щось обіцяєте, та ще й в купі з деякими іншими сильними партнерами, вам довіряють. А потім ви порушуєте свою обіцянку і аби вас не сильно тикали в це носом, ви даєте якусь жалюгідну подачку. І то не вчасно і з купою обмежень.
Так, я саме про «Будапештський меморандум».

Цю війну теж напевно проробили послідовники Кессінджера, і напевно проробляють і її припинення — бо ефект навпаки негативний. Трамп це повна зміна політико-економічного вектору розвитку. Зокрема щодо України так само. Тобто аналітики — в дечому потрапили прямо в точку, але в дечому дуже сильно прорахувалися. І стратегічно — з такого прорахунку можуть буди дуже тяжкі наслідки, в тому числі втрата фіатної гегемонії. Аж до стану що в США білим прийдеться тяжко працювати, прямо як їх предкам — щоб заробити Юані чи Біткойни собі на життя, бо доллар фантик який друкують на покриття постійного дефіциту бюджету і по суті мало чого вартий, усе продається за конвертовану валюту. А емігрант з Індії чи Латинської Америки — буде їх начальником і господарем.

Змінено користувачем sat-prof
  • Хаха 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Tochkin сказал:

Коротке пояснення: в Канаді новоприбулі не мають змоги не тільки автівку в кредит придбати, а навіть пристойний кредитний ліміт на карту отримати. Щоб отримати скажімо кредитку деякі банки навіть вимагали залог. Тобто кредитку щоб з лімітом 1000 долларів потрібно було внести в банк депозит на 1000. І тільки через рік можна забрати той депозит. Деякі банки не вимагали цього, але теж - більше ніж на 500-1000 не давали нічого. Авто? Мухахаха. Мій знайомий почав працівати в Ікеї коли приїхав. Так ось йому відмовили в кредиті на вживану Тойоту, бо він тільки нещодавно (кілька місяців) як влаштувався. Це ми ще не дійшли до того що атво має "обтяжання" та на нього просто може бути неможливо повісити нові номери, бо до виплати кредиту то є власність банку. А це - "наберу автівок в кредит, продам та переїду", то якась фантастика. Ненаукова. 😄

Будинки купують, не те що якісь автівки. Ціни підняли стражденні юшники відсотків на 50.

Посилання на коментар

2 минуты назад, sat-prof сказал:

Кравчук викручуватися — капелюхи Клінтону дарував і т.п. Кучма вийожувався скільки міг, йому почали робити Україну без Кучми, підставили із пасивним радаром Кольчуга і т.д. Фінал — Павло Лазаренко. А максимальне роззброєння зробив усе-таки не він — а Віктор Ющенко. Там просто вже відбулось ліквідація армії. В нас був варіант стати «північною кореею» з голою сракою але з ядеркою і з справжніми гарантіями а не паперовими.
але ми вибрали інший шлях і зараз котимось у прірву і зараз нас врятує лише диво...

Скажу одне: Коли ви авторитетна поважна людина з ресурсами, вас поважають, вашому слову довіряють. Якщо ви щось пообіціяли, всі знають, що ви виконаєте свою обіцянку. Інакше, через свій статус, досвід та авторитет, ви не будете обіцяти чогось такого, чого не здатні виконати бо це порушить ваш образ і довіру до вас. Всі знають, що ваші слова чогось варті й ніхто не буде детально посимвольно аналізувати вашу обіцянку, в якому саме формулюванні і з якими фразеологізмами це було сказано.

Коли ви розвинена найбагатша країна з усіма ресурсами і ви щось обіцяєте, та ще й в купі з деякими іншими сильними партнерами, вам довіряють. А потім ви порушуєте свою обіцянку і аби вас не сильно тикали в це носом, ви даєте якусь жалюгідну подачку. І то не вчасно і з купою обмежень.
Так, я саме про «Будапештський меморандум».

Цю війну теж напевно проробили послідовники Кессінджера, і напевно проробляють і її припинення — бо ефект навпаки негативний. І в самому США є варіант, що знову Трамп виграє на виборах, а це повна зміна політико-економічного вектору розвитку. Зокрема щодо України так само. Тобто аналітики — в дечому потрапили прямо в точку, але в дечому дуже сильно прорахувалися. І стратегічно — з такого прорахунку можуть буди дуже тяжкі наслідки, в тому числі втрата фіатної гегемонії. Аж до стану що в США білим прийдеться тяжко працювати, прямо як їх предкам — щоб заробити Юані чи Біткойни собі на життя, бо доллар фантик який друкують на покриття постійного дефіциту бюджету і по суті мало чого вартий, усе продається за конвертовану валюту. А емігрант з Індії чи Латинської Америки — буде їх начальником і господарем.

Це це лише слова, насправді народу було насрати, наш гордий незламний український народ цікавила лише халява у вигляді пенсії та газу. 

Посилання на коментар

26 минут назад, Оконщик сказал:

+1

полный бред.

если машина берется в кредит, то тайтл идет в банк и продать машину не возможно. Опять же со свежей кредитной историей сколько тех машин купишь, хорошо если 1 дадут.

ох уж эти сказочники...

Офіційно і не продають скоріше за все. Просто віддають за дешевшу суму. 

Перший покупець сплатив даунпеймент а отримує нехай 70% від вартості машини. 

Як там вірмени оформляють ту машину дальше я поняття не маю. А саме вони цим займаються.

Допускаю що відправляють в Європу може в Африку звідки мені знати

Може вони десь в таксі працюють...

Посилання на коментар

39 хвилин тому, Tochkin сказав:

споживчі кредити це для багатих. особисто я не можу собі дозволити купляти тайоту по ціні мерседесу

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

споживчі кредити це для багатих. особисто я не можу собі дозволити купляти тайоту по ціні мерседесу

Часто вігідніше брати в кредит чим за кеш. Бо ставка за кредитом менше за інфляцію. Плюс автосалони неохоче продають за кеш, бо вони не отримують "бонус" від банку. Загалом правило таке: вживане авто - кеш, нове авто - ліз або фінанс.

965933716_.thumb.png.2ee3c7d62d01ee3bb13ffc0c726a27c0.png

Посилання на коментар

6 часов назад, Оконщик сказал:

Не знаю, легко все на кацапів списувати, але маємо що маємо,  воно таке є. Ті ж мексиканці допомагають одне одному, а наші, навіть видно по "строімдомовському американцю" радіють невдачам українців . Такі да, у пеклі біля українців немає чергового чорта, бо вони самі затягують в котел того хто спробує вилізти :(.

Допомога є, і багато хто допомагає власним коштом і з житлом. Я навіть росіян знаю що безкоштовно надавали житло новоприбулим в 2022 році. Люди допомагають одне одному влаштуватися на роботу, знайти житло та ін. Єдине від чого зазвичай застерігають - це не робити бізнес зі "своїми", чи працювати в таких бізнесах. Але є й нормальні приклади, коротше "не всьо так адназначна" 😄 

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Tochkin сказал:

Часто вігідніше брати в кредит чим за кеш. Бо ставка за кредитом менше за інфляцію. Плюс автосалони неохоче продають за кеш, бо вони не отримують "бонус" від банку. Загалом правило таке: вживане авто - кеш, нове авто - ліз або фінанс.

965933716_.thumb.png.2ee3c7d62d01ee3bb13ffc0c726a27c0.png

Кредит навіть під великі відсотки легко зводиться під нульові. 

Посилання на коментар

9 минут назад, Tochkin сказал:

Допомога є, і багато хто допомагає власним коштом і з житлом. Я навіть росіян знаю що безкоштовно надавали житло новоприбулим в 2022 році. Люди допомагають одне одному влаштуватися на роботу, знайти житло та ін. Єдине від чого зазвичай застерігають - це не робити бізнес зі "своїми", чи працювати в таких бізнесах. Але є й нормальні приклади, коротше "не всьо так адназначна" 😄 

Яка допомога? Вони мають роботу та житло, а ще з баблом приперлися нажитим праведним трудом не сплачуючи податки. Чи ти гадаєш в Америку приперлись бідні? Ні, сюди прохавані, в Польщі бідні залишилися 

До речі, свої квартири у Львові Франківську чи в Тернополі здали під величезні суми біженцям зі сходу де насправді війна. 

От ти мене прямо таки розжалобив, аж сльози потекли

Посилання на коментар

Зморена горем біженка з Києва 

Нещасний біженець з Франика 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...