Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, US7IGN сказав:

Та я знаю що ви не знаєте того анекдоту :lol:

Так я на Закарпатті прожив сумарно ну може пару місяців, і то половину з них - у сауні і термальному басейні )

Чому я маю знати місцеві анекдоти? Та ще й про банош, який таке собі їдло, нізачьот ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, Оконщик сказав:

думаю шо Херсон, шо Запорожье это требования дабы просто отказаться от переговоров. Москали то уроды, но не полные же идиоты ( типа нашего зе) и понимают, что им никто города  не отдаст.

Так шо скорее всего не остановится войнушка и на месяц :(.

Я би не був таким впевненим. Трамп повністю зупиняє постачання зброї, присовує на пів шишечки і наступного дня пролунає потужна заява про незламне та достойне бажання припинити війну щоб зберегти незалежність. А провину покладуть на кацапомовних мешканців як в Донецьку чи Луганську. Мешканці інших територій знову видихнуть і продовжать жити звичайним життям.

• Лайк 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

Я би не був таким впевненим. Трамп повністю зупиняє постачання зброї, присовує на пів шишечки і наступного дня пролунає потужна заява про незламне та достойне бажання припинити війну щоб зберегти незалежність. А провину покладуть на кацапомовних мешканців як в Донецьку чи Луганську. Мешканці інших територій знову видихнуть і продовжать жити звичайним життям.

а кацапощелепна мразота  - сталіністи  , ні у чому не вінаватая ? 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

42 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Але дуже недовго.

а цього ви не можете знати. і лише цим аргументом пропонують Україні вічну війну, типу це краще, ніж нова війна після пари років миру?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

20 минут назад, Оконщик сказал:

думаю шо Херсон, шо Запорожье это требования дабы просто отказаться от переговоров. Москали то уроды, но не полные же идиоты ( типа нашего зе) и понимают, что им никто города  не отдаст.

Кто то сомневался в этом!?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

а патріотів-націоналістів це не зупинить. просто посилиться мобілізація м'яса. 

я визе запитував - який план? як бачите закінчення війни ви? а схоже що ніяк. просто вічна війна, по течії, з розрахунку на "щось вистрелить", якось там да буде. 

росіяни - збільшили виробництво всіх видів озброєння, завели союзників, кабами фронт і тил розбирають, тисячі шахедів на місяць, фпв розвивають, збільшили армію і т.д і т.д. 

а у нас що? а у нас марафон.  

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

патріотів-націоналістів це не зупинить. просто посилиться мобілізація м'яса. 

Так це різні люди. Патріоти націоналісти про країну думають, а не про себе. У владі таких точно немає. :lol:

Посилання на коментар

47 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Так він ще, мабуть, і "корінний кієвлянін".

В пєрвом поколєнії !

• Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Вчорашній прильот по Сумах:

Цитата

У Сумах уже 99 постраждалих через удар по місту. Серед них 76 дорослих і 23 дитини.

Пошкоджено 51 будівлю, з них 12 нежитлових об’єктів, 34 багатоквартирні та п’ять приватних житлових будинків, - міськрада

Через руйнування інфраструктури без теплопостачання залишаються вісім будинків.

• Сумно 3
Посилання на коментар

5 минут назад, akineo сказал:

росіяни - збільшили виробництво всіх видів озброєння, завели союзників, кабами фронт і тил розбирають, тисячі шахедів на місяць, фпв розвивають, збільшили армію і т.д і т.д.

Чего ж они еще не во Львове? Когда там наступление под Авдеевкой начали? Осенью 2023? И чего там захватили за полтора года? 

Посилання на коментар

52 хвилини тому, US7IGN сказав:

А провину покладуть на кацапомовних мешканців як в Донецьку чи Луганську. 

Адвокати хочуть зняти з них провину? Серед тих "кацапомовних" - близько 40% етнічніх росіян, "понаєхавшіх" у різні роки. І більшість з них на стороні "істєріческой родіни" у цій війні. 

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

42 хвилини тому, ks6 сказав:

Чего ж они еще не во Львове? Когда там наступление под Авдеевкой начали? Осенью 2023? И чего там захватили за полтора года? 

Ви ще запитайте навіщо кацапи посилюють оборону під авдіївкою та укріпрайон роблять новий? Чекають на черговий контрнаступ?

Посилання на коментар

щось ви зажурилися. все буде добре з таким керівником перемовної групи 

antikor.com.ua/articles/758203-v_seti_pojavilosj_video_2020_goda_peregovorov_dmitrija_kozaka_i_andreja_ermaka_o_chem_sporjat

Посилання на коментар

2 часа назад, akineo сказал:

шляхом потужного. чи потужним шляхом. чи потужно потужним шляхом.чи потужно шляхом потужного.  

Залужний на ютубі часто попадається. Інтерв'ю різні дає. До чого б це, хм. 

Мені ні разу не попадався. Чому б це?! 

Посилання на коментар

24 минуты назад, US7IGN сказал:

Ви ще запитайте навіщо кацапи посилюють оборону під авдіївкою та укріпрайон роблять новий? Чекають на черговий контрнаступ?

Судячи, що облави на добровольців посилились, якись наступ, так готується. 

Посилання на коментар

30 хвилин тому, US7IGN сказав:

а щоб було

це наші за 3 роки не можуть скопіювати способи оборони

Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

а щоб було

це наші за 3 роки не можуть скопіювати способи оборони

Вам адресу де лопати видають, сказати? :lol:

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

кто ж адрес МИДа не знает:  Киев, Михайловская площадь, 1

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

я родичу купував за власний рахунок, бо не видали 

• Конфуз 1
Посилання на коментар

10 минут назад, akineo сказал:

я родичу купував за власний рахунок, бо не видали 

Так це у Вас з тих пір синдром "ми всє умрьом" случився? :( Чи за ті власні кошти сильно шкодУєте?

Змінено користувачем 988888
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Оконщик сказав:

Вряд ли "отказаться", а вот выторговать себе ништяков побольше - это да.

Война очень надолго, так что ... если есть желание валить, то это нужно было уже сделать вчера, в 22-м году (ну или вначале 23-го, когда стало ясно что у власти конченые дебилы, которые за лайки готовы убить десятки тысяч хороших молодых парней). Не факт, что война будет всё время, как сейчас, острая с ежедневными обстрелами ... Возможны затишья, но ... пока РФ не получит желаемое(и ещё немного) про какое-то устойчивое перемирие я бы не мечтал.

А просрать и большие города у власти талантов хватит, если время будет, в этом сомнений у меня нет (

• Лайк 4
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Вряд ли "отказаться", а вот выторговать себе ништяков побольше - это да.

Война очень надолго, так что ... если есть желание валить, то это нужно было уже сделать вчера, в 22-м году (ну или вначале 23-го, когда стало ясно что у власти конченые дебилы, которые за лайки готовы убить десятки тысяч хороших молодых парней). Не факт, что война будет всё время, как сейчас, острая с ежедневными обстрелами ... Возможны затишья, но ... пока РФ не получит желаемое(и ещё немного) про какое-то устойчивое перемирие я бы не мечтал.

А просрать и большие города у власти талантов хватит, если время будет, в этом сомнений у меня нет (

Та чекайте, ще не всі лебіді злетілися...

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

если есть желание валить, то это нужно было уже сделать вчера, в 22-м году (ну или вначале 23-го, когда стало ясно

что уважаемые партнеры не собираются валить ***ашку

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

пока РФ не получит желаемое(и ещё немного) про какое-то устойчивое перемирие я бы не мечтал.

Она не успокоится, пока Украина не станет ее частью.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

Байдуже. Налапають, озброять лопатами з Епіка... 

fb.watch/yyj5-RnE0c/

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...