Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, DmiVady сказав:

Ну, мабуть знає,  та і слово "відносно" воно таке відносне. 

В сучасній війні, як мені казали диванні експерти, є  такий термін, як "радіогорізонт", який заграв новими барвами.

Головне, щоб те, що летить по нашим, у цьому радіогорізонті, не долітало до них, тоді росіяни будуть сумними.

Так ,як там воно зіграло?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Хто буде розвалювати?

Бездомний.

У нього і план є. 

Та не той, паперовий. Хоча, той явно теж є.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, hause сказал:

t.me/Oleg_legalist/5812

Минобороны вводит новые должности – офицеров, сержантов и солдат социального сопровождения

Зи:  ще не всі свої земудараси прилаштовані? Це на часі?  Просто жінок немає безробітних, треба обов"язково форму нап"ялити? Питання риторичні ...

А бронь?

Це ж типу цивільна посада, без чітких критеріїв відповідальності, оплачується з бюджету, та ще й з бронюванням,  таких посад буде сотні якщо не тисячі - а як не монетизувати таке?

Не лише ж тцк гроші має збирати, там і інші є.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Бездомный сказал:

Саюдіс ?  Ландсбергіс ? горбатий ? єльцин ? гкчп ? ваш варіант ?

Почали розвалювати ковточки недоправди від "Огонька", Чорнобиль, медіадіяльність держдеповських радіостанцій, танки проти людей у Вільнюсі, саперні лопатки у Тбілісі, Сумгаїт, танки у Маскві, нестача окорочків, незадоволення еліти з нових бізнесменів та ніби творчої інтелігенції і як результат, повалення путчистів.

Наприклад, я тоди був в Биково, місці переходу газопроводу під Волгою, і там були станиці донських козаків, вони тоді почувались ущемленими москалями, один мені розповідав як червоноармієць хотів вкинути його тата у піч увогонь, який тоді був немовлям, та бабця зчинила галас.

А зараз вони пришиті міцно як гудзикі, не відірвеш.(с)

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

39 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Почали розвалювати ковточки недоправди від "Огонька", Чорнобиль, медіадіяльність держдеповських радіостанцій, танки проти людей у Вільнюсі, саперні лопатки у Тбілісі, Сумгаїт, танки у Маскві, нестача окорочків, незадоволення еліти з нових бізнесменів та ніби творчої інтелігенції і як результат, повалення путчистів.

Наприклад, я тоди був в Биково, місці переходу газопроводу під Волгою, і там були станиці донських козаків, вони тоді почувались ущемленими москалями, один мені розповідав як червоноармієць хотів вкинути його тата у піч увогонь, який тоді був немовлям, та бабця зчинила галас.

А зараз вони пришиті міцно як гудзикі, не відірвеш.(с)

у 85 - му всі були пришиті міцно - як гудзики - один поперед  одним в Афган бігли  воювати , навіть строковики рапорти  писали  - до Афгану  рвалися ( на власні очі бачив )

Саюдіс народився  .... восени  88 го .

17 з 35 засновників  були .... членами КПРС.

Так що ті "міцно пришиті гудзики"  відлитають на раз-два .

А случилось дело так:
Как-то ночью странною
Заявился к нам в барак
Кум со всей охраною.

Я подумал, что конец,
Распрощался матерно...
Малосольный огурец
Кум жевал внимательно.

Скажет слово и поест,
Морда вся в апатии.
«Был, – сказал он, – говны, съезд
Славной нашей партии.

Про Китай и про Лаос
Говорились прения,
Но особо встал вопрос
Про Отца и Гения».

Кум докушал огурец
И закончил с мукою:
«Оказался наш Отец
Не отцом, а сукою...»

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 година тому, МаТраС сказав:

Так ,як там воно зіграло?

Заграло (укр. )

Заиграло (рус) новыми красками.

Теперь дополнительно смотрят (те кто научен) какой радиогоризонт имеет противник, и какой мы.

Высоты имеют дополнительные бонусы, а низины дополнительные минусы.

Конечно, есть и ретрики и прочие веники, но "в среднем по палате" летают с земли, поэтому-поэтому )

Конкретику не скажу , я не хочу, чтобы меня Малюк, как дипстейтовцев, на фото, за ухо держал  😉 

Флеш что можно рассказывает, читайте, если интересно.

================

Закон 12089: захист бізнесу чи легалізація земельних схем?

Звісно, курс акцій в США цікавіше за наші нові закони )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, МаТраС сказав:

Кожен несе щось корисне трохи теж. Ну, за виключенням таких персонажів, як обіжені дизлайкери, цифровими і тп 

різновид політичного режиму, а також радикальна авторитарна імперіалістична політична ідеологія, властивими ознаками якої є надзвичайний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея єднання, мобілізації нації й держави проти ворогів, насильницьке придушення опозиції й ідея постійної війни і панування

Посилання на коментар

19 минут назад, DmiVady сказал:

Заграло (укр. )

Матрас мав на увазі зіграло - сыграло 

Матрас правильно вжив слово

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

26 хвилин тому, DmiVady сказав:

Заграло (укр. )

Теперь дополнительно смотрят (те кто научен) какой радиогоризонт имеет противник, и какой мы.

Высоты имеют дополнительные бонусы, а низины дополнительные минусы.

Конечно, есть и ретрики и прочие веники, но "в среднем по палате" летают с земли, поэтому-поэтому )

Конкретику не скажу , я не хочу, чтобы меня Малюк, как дипстейтовцев, на фото, за ухо держал  😉 

Флеш что можно рассказывает, читайте, если интересно.

================

Закон 12089: захист бізнесу чи легалізація земельних схем?

Звісно, курс акцій в США цікавіше за наші нові закони )))

Да в останній час Флеш часто в фб в мене крутиться. Молодець, робить добре діло. Не вірю, як деякі,що ради баба. Він і так норм заробляв. Ганяє,ризикує...

• Хаха 1
Посилання на коментар

З початку 2025 року підрозділи Національної поліції та Державної прикордонної служби України отримали 150 бронемашин Roshel Senator MRAP.

Про це повідомила посол США в Україні Бріджит Брінк.

Вона також зазначила, що ще 40 таких броньованих машин наразі перебувають у процесі доставки.

Нагадаємо, у березні цього року стало відомо про передачу Україні 1700-го бронеавтомобіля виробництва компанії Roshel. Найімовірніше, бронемашини для структурних частин МВС входять в цю кількість.

За словами генерального директора компанії Романа Шимонова, понад 90% з-поміж 1700 переданих машин були профінансовані іноземними урядами, включно з українським. Частка фінансування з боку Канади, рідної для компанії країни, становила 10%.

Порівняння темпів виробництва демонструє значне їхнє зростання. Так, між передачею 1000-го й 1400-го Senator минуло дев’ять місяців, тоді як до позначки в 1700 одиниць компанія дійшла вже за п’ять місяців після вересневого рубежу.

Це свідчить про серйозне прискорення темпів виробництва бронетехніки. За словами Шимонова, виробничі потужності Roshel дозволяють щомісячно випускати до 120 бронеавтомобілів.

Бойові з’єднання Міністерства внутрішніх справ активно використовують продукцію компанії. Зокрема, у листопаді 2024 року повідомлялося, що новосформований стрілецький батальйон поліції спеціального призначення «Донеччина» озброїли бронемашинами Senator.

Виробництво Senator в Україні.

Наприкінці лютого стало відомо, що державно-акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» уклало угоду щодо розгортання спільного виробництва бронемашин Roshel.

В рамках угоди одне з українських підприємств отримає необхідну технічну документацію та комплектувальні матеріали для виробництва машин.

Нагадаємо, що про плани локалізації своїх бронемашин в Україні компанія оголосила ще у травні 2024 року.

В Україні на базі деяких підприємств оборонно-промислового комплексу вже працюють сервісні центри, які обслуговують бронетехніку сімейства Roshel.

militarnyi.com/uk/news/z-pochatku-roku-ssha-peredaly-natspolu-ta-dpsu-150-bronemashyn-senator-mrap/

зображення_2025-04-09_201609749.png

Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

З початку 2025 року підрозділи Національної поліції та Державної прикордонної служби України отримали 150 бронемашин Roshel Senator MRAP

а для чого вони саме нацполу і прикордонникам? ці MRAP були б набагато кориснішими у ЗСУ де регулярно збирають на вбиті пікапи / позашляховики.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Все, що треба знати про Спартц:

image.png.7f07d5ed2fd7353ec398208d63092542.png

www.dw.com/uk/spartc-pisla-skandalnogo-intervu-nazvala-zelenskogo-idiotom/a-72183740?maca=uk-Twitter-sharing

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, outdoor24 сказав:

а для чого вони саме нацполу і прикордонникам? ці MRAP були б набагато кориснішими у ЗСУ де регулярно збирають на вбиті пікапи / позашляховики.

Про це спитайте у Сирського напряму...

.....................

12 Березня, 2025

Канадський виробник бронеавтомобілів Roshel доставив до України 1700-й Senator

Про це повідомив засновник компанії Roshel — Роман Шимонов для телеканалу CP24.

За його словами, компанія передала Україні найбільшу кількість бронеавтомобілів, більше, ніж будь-яка інша країна чи виробник.

militarnyi.com/uk/news/novi-rekordy-roshel-dostavyv-sylam-oborony-1700-j-broneavtomobil-senator/

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

125% для піхвооких, іншим 90 днів відтермінування.

1 хвилину тому, 7351 сказав:

Про це спитайте у Сирського напряму...

а яке відношення має Сирський до ДПСУ та нацполу?

Змінено користувачем outdoor24
Посилання на коментар

6 хвилин тому, outdoor24 сказав:

125% для піхвооких, іншим 90 днів відтермінування.

а яке відношення має Сирський до ДПСУ та нацполу?

От бачите -- Ви краще за мене знаєте до кого звертатись, щоб вказувати США, або іншим спонсорам України, яким підрозділам передавати військову допомогу.

Мені то взагалі не цікаво -- мене цікавить, щоб військової допомоги Україна отримувала більше та вчасно...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, 7351 сказав:

Мені то взагалі не цікаво -- мене цікавить, щоб військової допомоги Україна отримувала більше та вчасно...

Так у тому то й проблема, що це не військова допомога. Поліція і ДПСУ і так вже непогано споряджені, їм ще й накинуть а на ЗСУ оголошують збори на пікапи замість MRAP.

• Лайк 4
Посилання на коментар

2 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Так у тому то й проблема, що це не військова допомога. Поліція і ДПСУ і так вже непогано споряджені, їм ще й накинуть а на ЗСУ оголошують збори на пікапи замість MRAP.

Якщо дасте посилання на Ваше джерело інформації про відсутність проблем у спорядженні українських прикордонникив -- з цікавістю почитаю.

І що прикордонники не воюють -- я з Вами, вибачте, категорично не згоден... (чи Ви зовсім не це мали на увазі?)

(ВІДЕО) На Харківщині захлинувся ворожий штурм: прикордонники знищили танк окупантів  dpsu.gov.ua/uk/news/46730-video-na-harkivshini-zahlinuvsya-vorozhij-shturm-prikordonniki-znishili-tank-okupantiv

(ВІДЕО) Удари дронів «Помсти» на Харківщині: знищена піхота, блокпост і пункт управління БпЛА ворога dpsu.gov.ua/uk/news/46731-video-udari-droniv-pomsti-na-harkivshini-znishena-pihota-blokpost-i-punkt-upravlinnya-bpla-voroga

(ВІДЕО) Прикордонники на півдні потопили ворожий човен dpsu.gov.ua/uk/news/46728-video-prikordonniki-na-pivdni-potopili-vorozhij-choven

(ВІДЕО) Бійці 5 прикордонного загону щодня завдають ударів по позиціях ворога dpsu.gov.ua/uk/news/46723-video-bijci-5-prikordonnogo-zagonu-shodnya-zavdayut-udariv-po-poziciyah-voroga

(ВІДЕО) Нищівні удари операторів ударних дронів по техніці ворога на Донеччині dpsu.gov.ua/uk/news/46716-video-nishivni-udari-operatoriv-udarnih-droniv-po-tehnici-voroga-na-donechchini

Якщо буде бажання нагуглите ще...

Посилання на коментар

7 хвилин тому, 7351 сказав:

І що прикордонники не воюють -- я з Вами, вибачте, категорично не згоден... (чи Ви зовсім не це мали на увазі?)

Звісно не це. Я мав на увазі, що це не зовсім пріоритетний напрямок. А знаючи на чому їздить піліція в тилу, я не здивуюсь, якщо ці MRAP будуть охороняти західний кордон і дупи найвеличніших замість берегти життя хлопців на фронті.

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

opinions.glavred.info/cena-na-neft-mozhet-ruhnut-do-nulya-v-rossii-cherez-mesyac-nachnetsya-vesele-10653932.html

2-3 тижні 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Звісно не це. Я мав на увазі, що це не зовсім пріоритетний напрямок. А знаючи на чому їздить піліція в тилу, я не здивуюсь, якщо ці MRAP будуть охороняти західний кордон і дупи найвеличніших замість берегти життя хлопців на фронті.

Що, конкретно, Ви пропонуєте?

Чи просто бажання приєднатись до місцевого "хору" про "все пропало" та "не знаю як, але не так!"?

Тримайтесь!

Україна переможе!

... ...!

Посилання на коментар

9 годин тому, Бездомный сказав:

Брент вже      60 , 68

65,34 USD+2,52 (4,01%)сьогодні 

Понад 3,5 трильйони доларів додано до фондового ринку США після 90 паузи в митах.

Цитата

Україна готується до "Рамштайну", пріоритетна тема протиповітряна оборона, повідомив Зеленський.

шо, опять? (с) глухий захист нічого не дасть. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 хвилини тому, 7351 сказав:

Тримайтесь!

Україна переможе!

Зелені пі**ри згинуть! )

Змінено користувачем Danylo Ivanov
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Українські бійці показали прорив кордону в Бєлгородській області

Відео прориву оприлюднили військові 225 ОШП

У Бєлгородській області Росії триває операція Збройних сил України. Момент прориву кордону на Бєлгородщині оприлюднила у середу, 9 квітня, пресслужба 225 окремого штурмового полку.

«Після нашої операції на Курщині росіяни "зробили висновки": посилили усі кордони, щоб унеможливити повторний прорив в іншому місці», – йдеться у дописі.

На відео видно, як кілька українських танків без проблем перетнули лінію укріплення росіян. На кадрах видно мінне поле, рів, насип землі та «зуби дракона», покликані перешкодити просуванню ЗСУ.

За даними українських військовослужбовців, на укріплення у Бєлгородській області Росії окупанти витратили понад 10 млрд рублів. Втім, прорив ЗСУ засвідчив їхню ненадійність.
zaxid.net/ukrayinski_biytsi_pokazali_proriv_kordonu_v_byelgorodskiy_oblasti_n1607879

image.png.f53a8409094876e778dae9e4de244a42.png

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...