Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, akineo сказав:

а наші за 2 роки окрім ***єжа нічого не зробили. 

Ну ти й брехло! 
Буквально на днях був презентований перехоплювач шахедів, який вже в роботі.

А русоріз так взагалі вже буденність.

3 хвилини тому, vadimv сказав:

"Гмм… такої сторінки не існує. Спробуйте пошукати щось інше."

така муйня доступна тільки обраним, у яких в голові оркестр

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А как вам мобилизация Насирова.

Я помню как его по залам суда таскали на кровати. Там он был в бессознательном состоянии. Сердце, совсем никуда.

А тут ты смотри выздоровел.

Если бы проконало и  убд получил бы сидя в тылу.

А там такие перспективы....

Бабло решает все.

У кого нет, тот прячется.

Я их прекрасно понимаю.

• Лайк 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Тільки що, Vitaliy67 сказав:

Я помню как его по залам суда таскали на кровати. Там он был в бессознательном состоянии. Сердце, совсем никуда.

Бабло решает все.

Я их прекрасно понимаю.

А як же національна ідея чи захист батьківщини, чи за що там ще влада бідним пропонує воювати?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vitaliy67 сказал:

Бабло решает все.

Я их прекрасно понимаю.

и мо-билизация и мгновенная де-мобилизация:)). а говорят пойдешь служить и обратно дороги нет. Еще вчера где то мелькал прокурор, его доставали , прятался на чердаке и решил вину искупить кровью. Так таки да, искупает, в ТЦК в Ужгороде .

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Бабло решает все.

Я их прекрасно понимаю.

На відміну від більшості присутніх, Насіров успішно пройшов ВЛК і добровілно мобілізувався до лав ЗСУ.

Змінено користувачем Danylo Ivanov
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Оконщик сказав:

и мо-билизация и мгновенная де-мобилизация:)). а говорят пойдешь служить и обратно дороги нет. Еще вчера где то мелькал прокурор, его доставали , прятался на чердаке и решил вину искупить кровью. Так таки да, искупает, в ТЦК в Ужгороде .

Ну як сказати. Кармічно це ще гірше ніж швидко померти за потужного :lol:

Посилання на коментар

3 минуты назад, Danylo Ivanov сказал:

На відміну від більшості присутніх, Насіров успішно пройшов ВЛК і добровілно мобілізувався до лав ЗСУ.

Дядя, ты дурак?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Интересно, существуют ли всякие вражеские службы которые ходят, бродят по соцсетям ,изучают настроения украинцев?И на основе сделанных выводов принимают решения.Например, Мадьяр собрал 25 миллионов за два дня,Стерненко каждый день 500 дронов закупает,думают ,да хрен этих украинцев победишь,или заходят на этот форум,и делают вывод что победа у них не за горами.

Змінено користувачем Серьожа
Посилання на коментар

19 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

но случился тот редкий случай, когда решили, что его моральный облик не годится для защиты родины. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Серьожа сказал:

Интересно, существуют ли всякие вражеские службы которые ходят, бродят по соцсетям ,изучают настроения украинцев?И на основе сделанных выводов принимают решения.Например, Мадьяр собрал 25 миллионов за два дня,Степаненко каждый день 500 дронов закупает,думают ,да хрен этих украинцев победишь,или заходят на этот форум,и делают вывод что победа у них не за горами.

я уверен, что существуют , но какие выводы они делают, какие задачи ставят тролям, тут я ХЗ.

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Оконщик сказав:

но случился тот редкий случай, когда решили, что его моральный облик не годится для защиты родины. 

"Процедура призову військовозобов'язаного на військову службу під час мобілізації є незворотною, а визнання процедури призову протиправною не спричинює відновлення попереднього становища особи, призваної на військову службу, шляхом її звільнення" - КАС ВС

Служити будуть усі.

• Хаха 1
Посилання на коментар

29 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

І буде десь дуже далеко від ЛБЗ сидіти у фінчастині і перекладати папірці.

• Лайк 3
Посилання на коментар

10 минут назад, Оконщик сказал:

я уверен, что существуют , но какие выводы они делают, какие задачи ставят тролям, тут я ХЗ.

Знаете что тролль сделает первым?Это обозначит что он не тролль 

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Серьожа сказал:

Интересно, существуют ли всякие вражеские службы которые ходят, бродят по соцсетям ,изучают настроения украинцев?И на основе сделанных выводов принимают решения.Например, Мадьяр собрал 25 миллионов за два дня,Степаненко каждый день 500 дронов закупает,думают ,да хрен этих украинцев победишь,или заходят на этот форум,и делают вывод что победа у них не за горами.

Да как-бє ДДОС  атаки на этот форум намекают... 😏

Посилання на коментар

1 година тому, outdoor24 сказав:

така муйня доступна тільки обраним, у яких в голові оркестр

Та ні. В мене відкривається - там чоловіки луплять жінку палицями. Але це ж не майбутнє, а минуле. В ісламі свої норми моралі. До чого тільки тут Україна - незрозуміло. У нас зовсім інше відношення до жінок. Наші жінки просто не дозвалять так з собою поводитися. Їздили з жінкою до зубного лікаря в обласну. Так там є одна лікарка, кілограм 90-100 на око, але не товста, з дуже рівною спиною і такою швидкою, впевненою ходою, що якось, взагалі, боязко до такої підходити з якимись вимогами, не те, що руку підняти - бо може зламати і не тільки руку.  

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Серьожа сказав:

Степаненко?😀 Ну, що ж. Так і запишемо - не донатив на "русоріз".

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Степаненко?😀

Я не виноват,спасибо,пойду исправлю.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

В мене відкривається - там чоловіки луплять жінку палицями.

З іспанського IP такого не побачиш - не європейські цінності )

• Хаха 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

• Хаха 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Серьожа сказав:

Я не виноват,спасибо,пойду исправлю.

Виправляйтесь - донатьте.

• Лайк 3
Посилання на коментар

How Will Russia Reconstitute Its Military After the Ukraine Conflict?

Цитата

Even if Russia falls shorts of its objectives for reconstituting its armed forces, it will still pose a significant threat to U.S. and Western interests in the European theater. As Russia seeks to reconstitute its military to counter threats along its periphery, its focus on mass, firepower, and defensive systems will greatly stress NATO forces. In this respect, several elements of Russia’s military reconstitution that look like retrograde actions, such as decisions to lean more heavily on capabilities and systems that have not been favored in the past, may actually make it more difficult for the United States and its allies to contend with a partially reconstituted Russian military: Russia may therefore pose a more unpredictable threat.

Перепрошую, що не про фондові ринки )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, vadimv сказав:

З іспанського IP такого не побачиш - не європейські цінності )

А vpn айтішнику для чого?)))

Посилання на коментар

10 хвилин тому, XL.pro сказав:

А vpn айтішнику для чого?)))

От люблять айтішніки все ускладнювати ) Можна ж просто переключитися на Life в роумінгу ))

Посилання на коментар

27 хвилин тому, DmiVady сказав:

How Will Russia Reconstitute Its Military After the Ukraine Conflict?

Russia may therefore pose a more unpredictable threat.

Тому штати її так холять і лелеють останні 100 років.

Л - логіка!

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

Степаненко?😀 Ну, що ж. Так і запишемо - не донатив на "русоріз".

Якби там ще в групі інфозабезпечення працювали люди, які розуміють що можна викладати (як, наприклад у Мадяра чи К-2), а що ні, то було б непогано.

А так зливають ворогу рішення на старті ...  лайки є, але вони їх міняють на життя наших хлопців.

Кожна така херь, як на відео, зараз може нести 2 ТМки (якщо не далеко) і розбирати позиції хлопцям росіяни такими штуками вміють.

Протидії є, не одна, але нахера ворогу показувати, як ми це робимо?

Росіянам(вони ж тупі, не?) знадобилось, мабуть, секунд 10, щоб зрозуміти як воно працює, і викласти з попередженням у їх інженерні групи ще пару хвилин, і мабуть, вже завтра, цю можливість класти "молнії" буде нівельовано.

Це життя ... життя хлопців, які нас захищають ...

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...