Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Вот как-то не с руки опущеным гнусным скрепцам обговаривать величайшего аристократа современности и наипотужнешего журналиста современности портникова...

Змінено користувачем Leon26
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Посол США в Україні подала у відставку через розбіжності з адміністрацією Трампа – FT

За інформацією FT, на посла чинився дедалі більший тиск (https://www.pravda.com.ua/news/2025/04/11/7507049/) з боку високопосадовців в адміністрації Трампа, які ставили під сумнів її готовність підтримувати нову стратегію Білого дому щодо України.

Політика Трампа суттєво відрізняється від курсу попередньої адміністрації Байдена, яка надавала Києву мільярди доларів військової та фінансової допомоги і запроваджувала санкції проти Росії

photo_2025-04-11_10-56-23.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, SergiyUA сказал:

Посол США в Україні подала у відставку через розбіжності з адміністрацією Трампа – FT

Спецпосланник Трампа Уиткофф летит в Россию — он, вероятно, может сегодня встретиться с Путиным. Его самолёт предположительно приземлился в Петербурге. При этом у Путина сегодня запланирована региональная поездка. 

photo_2025-04-11_11-01-03.jpg

Посилання на коментар

Идет рост, вызванный желанием хапнуть единовременную выплату перед "окончанием войны".

В Москве резко выросло число желающих заключить контракт с Минобороны 

Только с 1 по 10 апреля на войну решили пойти уже около тысячи человек.

Это значение в два раза выше показателей за аналогичный период в январе, феврале и марте — тогда темпы набора новых контрактников едва доходили до 500 человек.

После телефонного разговора путина и Трампа поток добровольцев в московский пункт отбора стал рекордным. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, outdoor24 сказав:

ок, як це реалізувати в умовах повномасштабної війни?

Я устал, я ухожу.

Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

Зеленський багато років був в КВН.

І мріяв, щоб Україну забрали за борги.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

головний інженер в  облавтодорі  в 41 рік ? 

з села ? 

талант , загадково неймовіриний талант.

Та, ні. Тут нічого дивного. В мене батько, який теж з села, після ХАДІ був головним інженером в Полтаві. В різні роки в різних організаціях. Керівником не могли поставити, бо був безпартійний (його батько, мій дід був священником).  

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, SergiyUA сказал:

Только с 1 по 10 апреля на войну решили пойти уже около тысячи человек.

Заведомо смертники.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

34 хвилини тому, ks6 сказав:

Крым был автономной республикой со своей конституцией и парламентом, ну и за него никто не воевал. А территории захваченные в 22-м, все в результате боев. В первом случае мошенничество , во второй разбой. 

Тобто якщо тихо вкрали то повертати не треба, в якщо ще й ніс розбили то образливо?

• Хаха 1
Посилання на коментар

35 хвилин тому, Dr.Yura сказав:

image.png.bd24927330828e772543dbad16d22fc4.png

А ви впевнені що всі камери спостереження по всій країні разом з камерами вимірювання швидкості не працюють на кацапів?

• Лайк 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

33 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Портников розповів,

Що стосується Бориса Єлицина, то його журналіст пам'ятає жорстким прагматиком, який за будь-яку ціну не бажав "відпускати" Татарстан, Чечню та Україну. І саме це, вважає Портников, пізніще зумовило загарбницькій війни Росії на пострадянському просторі. При цьому "демократія" у цій країні, на його думку, закінчилася, ще 1993 року, коли Єльцин "порушив усі закони, Конституцію Росії" й "фактично пішов на переворот із застосуванням збройних сил".

Посилання на коментар

Суд висловив незгоду з позицією Верховного Суду, що незаконна мобілізація з порушенням порядку проходження ВЛК не є приводом для звільнення з військової служби: «Протиправні дії не можуть спричиняти правомірних наслідків»

sud.ua/uk/news/publication/328051-sud-vyrazil-nesoglasie-s-pozitsiey-verkhovnogo-suda-chto-nezakonnaya-mobilizatsiya-s-narusheniem-poryadka-prokhozhdeniya-vlk-ne-yavlyaetsya-osnovaniem-dlya-uvolneniya-s-voennoy-sluzhby-protivopravnye-deystviya-ne-mogut-vyzyvat-pravomernykh-posledstviy

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

29 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

А що там за президента Чехії чутно?

попередній (Земан) - був на кацапському підсосі, поточний (Павел) - поки тримається. але най він згадає, що трапилося, коли віддали Судети.

27 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Я устал, я ухожу.

прощавай, тобі давно пора відпочити. 

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 4
Посилання на коментар

Kaum ein Großgerät "uneingeschränkt kriegstauglich". Uhr  Die Erfahrungen der Ukraine mit deutschen Waffen sind durchwachsen. Mit modernem Großgerät gibt es große Probleme, heißt es in einem internen Bundeswehrpapier, das NDR, WDR und SZ vorliegt. Was heißt das für die künftige Beschaffung von Rüstungsgütern?

Автопереклад, так що ...

САУ PzH 2000 - має настільки високу технічну вразливість, що її придатність до сучасної війни ставиться під серйозний сумнів ...

Leopard 1A5 - надійність але слабкий захист ...

Leopard 2A6 - вимагає значного рівня технічного обслуговування та не може бути відремонтований в польових умовах ...

БМП Marder -  простий та надійний у використанні ...

Gepard  - надійна та ефективна система під доступні боєприпаси ...

ЗРК IRIS-T -  дуже ефективна система, однак ... ракети до якої дорогі та дефіцитні ...

Patriot  - видатна бойова система, котра непридатна до бойового застосування, бо виробник більше не може постачати запасних частин ...

• Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, DmiVady сказал:

Kaum ein Großgerät "uneingeschränkt kriegstauglich". Uhr  Die Erfahrungen der Ukraine mit deutschen Waffen sind durchwachsen. Mit modernem Großgerät gibt es große Probleme, heißt es in einem internen Bundeswehrpapier, das NDR, WDR und SZ vorliegt. Was heißt das für die künftige Beschaffung von Rüstungsgütern?

Автопереклад, так що ...

САУ PzH 2000 - має настільки високу технічну вразливість, що її придатність до сучасної війни ставиться під серйозний сумнів ...

Leopard 2A6 - вимагає значного рівня технічного обслуговування та не може бути відремонтований в польових умовах ...

ЗРК IRIS-T -  дуже ефективна система, однак ... ракети до якої дорогі та дефіцитні ...

Patriot  - видатна бойова система, котра непридатна до бойового застосування, бо виробник більше не може постачати запасних частин ...

отож - стресс тест  західна оборонна техніка  проходить за рахунок українських життів .

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Автопереклад, так що ...

Дрони, лопати та більше мобілізувати - секрет успіху сучасної армії :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Та, ні. Тут нічого дивного. В мене батько, який теж з села, після ХАДІ був головним інженером в Полтаві. В різні роки в різних організаціях. Керівником не могли поставити, бо був безпартійний (його батько, мій дід був священником).  

знаєте , мій татусь теж з глухих їбінєй в 41 рік став головним інженером чималого підприємства  у Дніпрі .

і лише  через  12 років після його смерті я вирахував , що він ..... сексотнічав  на кдб.

Я усвідомив те з болем та люттю.

кдб саме такі "обдаровані" - голосракі голодні  вискочки "з нічого"  , які прагнули успіху за будь яку ціну , й були потрібні

за шмат гнилої ковбаси 

у вас хоч матір попроси 

то оддасте

Змінено користувачем Бездомный
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

що цікаво. тут на форумі волають за відбиття захоплених територій саме ті хто ніколи на фронт не піде...   

план потужного і сирника простий - війна на витривалість. військового потенціалу на звільнення територій не буде ніколи. не дадуть нам одразу тисячі бронемашин, танків, снарядів для оснащення бригад. тому логіка у наших потужних стратегів - воювати до останнього українця, а там воно якось буде. якщо вистрелить ? скажуть що так і планувалось, якщо не вистрелить - зеля запише 100 000 відосиків з нашими смертями. 

• Сумно 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Бездомный сказав:

знаєте , мій татусь теж з глухих їбінєй в 41 рік став головним інженером чималого підприємства  у Дніпрі .

і лише  через  12 років після його смерті я вирахував , що він ..... сексотнічав  на кдб.

Я усвідомив те з болем та люттю.

оце так камінаут:lol:

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

план потужного і сирника простий

це коли на ставку тебе запрошували, то дізнався, який у них план?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...