Dmitriy_S Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня Мистецтво общипувати гуся по-українські:)) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) Тезка, ви посилання на закон не дали, бо про ці забаганки вже з початку березня чули, але чи встигнуть вони стати законом, чи каштани прикрасяться раніше ... то є питання) ======== щоб пости не плодити: Цитата 🪖 Рада підтримала законопроєкт про добровільне повернення військових після СЗЧ. ЗА — 282. Строк повернення продовжено до 30 серпня 2025 року. Що важливо: — служба не призупиняється під час воєнного стану; — на період відсутності — без виплат, вислуги й пільг; — пільги та гарантії поновлюються після повернення; — рішення про подальшу службу — за командиром, навіть якщо є кримінальна справа; — дезертири та їхні сім’ї втрачають пільги на час відсутності. А хто в темі: "дезертир" та "особа СЗЧ" це одне й те саме, або ...? Змінено 30 квітня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Тезка, ви посилання на закон не дали, бо про ці забаганки вже з початку березня чули, але чи встигнуть вони стати законом, чи каштани прикрасяться раніше ... то є питання) Та наче схвалили вже mof.gov.ua/uk/news/uriad_skhvaliv_zakonoproiekt_shchodo_vprovadzhennia_mizhnarodnogo_obminu_informatsiieiu_pro_dokhodi_otrimani_cherez_tsifrovi_platformi-5144 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Та наче схвалили вже mof.gov.ua/uk/news/uriad_skhvaliv_zakonoproiekt_shchodo_vprovadzhennia_mizhnarodnogo_obminu_informatsiieiu_pro_dokhodi_otrimani_cherez_tsifrovi_platformi-5144 Дякую, таки поки що "проєкт", але ... я в курсі де живу ) Таксисти наступні ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) armyinform.com.ua/2024/05/30/szch-ta-dezertyrstvo-u-chomu-riznyczya-i-yaka-vidpovidalnist/ Змінено 30 квітня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: armyinform.com.ua/2024/05/30/szch-ta-dezertyrstvo-u-chomu-riznyczya-i-yaka-vidpovidalnist/ Ага, дякую, була думка, що відрізняються. Напівграмотні блогери телеграм-каналів сплутали терміни, а мені в око впало ... *Незручно, коли лайки вкрали, доводиться писати, замість одного натискання ) Але все одно: я ж тренуюся у державній мові, тому буду вважати ниряна за корисного хомяка ) Змінено 30 квітня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 7 хвилин тому, DmiVady сказав: Ага, дякую, була думка, що відрізняються. Напівграмотні блогери телеграм-каналів сплутали терміни, а мені в око впало ... *Незручно, коли лайки вкрали, доводиться писати, замість одного натискання ) Але все одно: я ж тренуюся у державній мові, тому буду вважати ниряна за корисного хомяка ) Насправді все треба робити усвідомлено і бажано порадившись з гарним спеціалістом. Дуже багато залежить від того які показання будуть, але як показує практика краще взагалі мовчати. Хай за вас адвокат говорить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня thepage.ua/ua/news/15-gradusiv-u-kvartirah-realnist-vzimku-20252025-prichini Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) 7 минут назад, US7IGN сказал: thepage.ua/ua/news/15-gradusiv-u-kvartirah-realnist-vzimku-20252025-prichini Не хничте, це підготовка неокрєпших умов до підняття цін. Мотивувати будуть тим, що тарифи треба піднімати, бо ми всє умрьом/замерзнем. То все фігня, якщо врахувати, що в бюджеті цього року на благоустрій міст виділяється втричі більше грошей ніж на закупівлю зброї, то то нещасне опалення і електрику населенню можна просто субсидувати... Но ніт. Головне - більше донатьте. А де витратити бюджетні гроші там знайдуть. Нє, ну не дрони ж закупляти, придумаєте таке... Змінено 30 квітня користувачем murava 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) 23 хвилини тому, murava сказав: Не хничте, це підготовка неокрєпших умов до підняття цін. Мотивувати будуть тим, що тарифи треба піднімати, бо ми всє умрьом/замерзнем. То все фігня, якщо врахувати, що в бюджеті цього року на благоустрій міст виділяється втричі більше грошей ніж на закупівлю зброї, то то нещасне опалення і електрику населенню можна просто субсидувати... Но ніт. Я теж вважаю що справедливим чеком за комунальні за середню квартиру має бути штука баксів. Як ще людей стимулювати працювати та заробляти? А ще треба закласти інфляційні, бо бакс вже не той. Як показує досвід, готуватися треба і до того що тарифи підвищать і до того що газу не буде Змінено 30 квітня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Мистецтво общипувати гуся по-українські:)) Пора переходити на систему, муслімського банкінгу. Це коли якись муслім хоче переказати гроші на батьківщину йде до певної людини віддає їй гроші, а потім людина, якій переказують ці кошти забирає вже в себе в країні, ці кошти за мінусом відсотків. Я багато, що через ЛОХа продавав, щоб частину кинули на картку відразу, а решта грошей після отримання товару. Мені братан з Данії 7 чемоданів барахла передав по 50 € за чемодан доставка, так, яще Гетьманцева маю профінансувати?! Змінено 30 квітня користувачем sergio 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 1 хвилину тому, sergio сказав: Пора переходити на систему, муслімського банкінгу. Це коли якись муслім хоче переказати гроші на батьківщину йде до певної людини віддає їй гроші, а потім людина, якій переказують ці кошти забирає вже в себе в країні, ці кошти за мінусом відсотків. Я багато, що через ЛОХа продавав, щоб асимну ще нули на картку відразу, а решта грошей після отримання товару. Багато хто так працює по всьому світу. Тому в певних колах репутація важливіша за ліцензії та інші папірці для бідних. Спробуйте себе запитати скільки коштує ваше слово і скільки під нього дадуть грошей ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2 минуты назад, US7IGN сказал: Багато хто так працює по всьому світу. Тому в певних колах репутація важливіша за ліцензії та інші папірці для бідних. Спробуйте себе запитати скільки коштує ваше слово і скільки під нього дадуть грошей ) Часом доводиться виконувати таке, що не вигідно для мене. Але вже було домовлено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня No taxation without representation © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) 1 хвилину тому, DmiVady сказав: No taxation without representation © Там де ви це вчили я викладаю 😉 Змінено 30 квітня користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 1 година тому, sergio сказав: , так, яще Гетьманцева маю профінансувати?! не чипайте гетьманцева, він святий.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 1 годину тому, sergio сказав: Пора переходити на систему, муслімського банкінгу. Це коли якись муслім хоче переказати гроші на батьківщину йде до певної людини віддає їй гроші, а потім людина, якій переказують ці кошти забирає вже в себе в країні, ці кошти за мінусом відсотків. Я багато, що через ЛОХа продавав, щоб частину кинули на картку відразу, а решта грошей після отримання товару. Мені братан з Данії 7 чемоданів барахла передав по 50 € за чемодан доставка, так, яще Гетьманцева маю профінансувати?! Не факт, що в них щось вийде. З olx люди можуть перейти на якусь альтернативну платформу. А по розетці, прому та іншим маркетплейсам взагалі не зрозуміло, щоб там продавати потрібен ФОП, а він і так податки сплачує. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня (змінено) 29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не факт, що в них щось вийде. З olx люди можуть перейти на якусь альтернативну платформу. А по розетці, прому та іншим маркетплейсам взагалі не зрозуміло, щоб там продавати потрібен ФОП, а він і так податки сплачує. Пердіти голосно в калюжу не ваш профіль, помітно. Не бути вам прем'єром Змінено 30 квітня користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 8 годин тому, US7IGN сказав: Незламні патріоти НІкуди їхати, хто міг поїхав. Працювати нІкому. Безвихідь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня re.infolight.in.ua/bizhenskyj-turyzm-zakarpatski-bizhenczi-zmusyly-avstriyu-pereglyanuty-obgruntovanist-nadannya-soczialnoyi-pidtrymky/ “Біженський туризм”: закарпатські біженці змусили Австрію переглянути обгрунтованість надання соціальної підтримки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня Служба Божа (України) : черговий зашквар ... Повністю тут: censor.net/ua/blogs/3549675/chergovyyi-koruptsiyinyyi-skandal-u-kiber-departamenti-sbu ... Після такого, коли дивишся чергові палкі заяви чергового борцуна з корупцією – одразу уявляю собі що ось воно злізло з трибуни антикорупційної конференції, сіло в свій новенький Мерседес, помчало у Конче-Заспу та пафосно зайшло у свій шикарний 1000-метровий будинок. Посміхаючись як вчергове спритно на3.14здюнькав лохам. ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 53 хвилини тому, US7IGN сказав: Пердіти голосно в калюжу не ваш профіль, помітно. Не бути вам прем'єром Прем'єром нецікаво. Я б ото сюди пішов.. Цитата Створити космічні сили ЗСУ: у Раді зареєстровано законопроєкт Але боюсь не витримаю конкуренцію за посаду командувача з Леонідом Черновецьким:)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 7 хвилин тому, hause сказав: Служба Божа (України) : черговий зашквар ... Повністю тут: censor.net/ua/blogs/3549675/chergovyyi-koruptsiyinyyi-skandal-u-kiber-departamenti-sbu ... Після такого, коли дивишся чергові палкі заяви чергового борцуна з корупцією – одразу уявляю собі що ось воно злізло з трибуни антикорупційної конференції, сіло в свій новенький Мерседес, помчало у Конче-Заспу та пафосно зайшло у свій шикарний 1000-метровий будинок. Посміхаючись як вчергове спритно на3.14здюнькав лохам. ... це можна важати грошима на крові чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 квітня Поділитись Опубліковано: 30 квітня 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: це можна важати грошима на крові чи ні? А це якось пов'язано з колаборціоністами на окупованих територіях? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз