Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Тезка, ви посилання на закон не дали, бо про ці забаганки вже з початку березня чули, але чи встигнуть вони стати законом, чи каштани прикрасяться раніше ... то є питання)

========

щоб пости не плодити:

Цитата

🪖 Рада підтримала законопроєкт про добровільне повернення військових після СЗЧ. ЗА — 282.

Строк повернення продовжено до 30 серпня 2025 року.

Що важливо:
— служба не призупиняється під час воєнного стану;
— на період відсутності — без виплат, вислуги й пільг;
— пільги та гарантії поновлюються після повернення;
— рішення про подальшу службу — за командиром, навіть якщо є кримінальна справа;
— дезертири та їхні сім’ї втрачають пільги на час відсутності.

А хто в темі: "дезертир" та "особа СЗЧ" це одне й те саме, або ...?

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Тезка, ви посилання на закон не дали, бо про ці забаганки вже з початку березня чули, але чи встигнуть вони стати законом, чи каштани прикрасяться раніше ... то є питання)

Та наче схвалили вже

mof.gov.ua/uk/news/uriad_skhvaliv_zakonoproiekt_shchodo_vprovadzhennia_mizhnarodnogo_obminu_informatsiieiu_pro_dokhodi_otrimani_cherez_tsifrovi_platformi-5144

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Та наче схвалили вже

mof.gov.ua/uk/news/uriad_skhvaliv_zakonoproiekt_shchodo_vprovadzhennia_mizhnarodnogo_obminu_informatsiieiu_pro_dokhodi_otrimani_cherez_tsifrovi_platformi-5144

Дякую, таки поки що "проєкт", але ... я в курсі де живу )

Таксисти наступні ...

• Лайк 1
Посилання на коментар

armyinform.com.ua/2024/05/30/szch-ta-dezertyrstvo-u-chomu-riznyczya-i-yaka-vidpovidalnist/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

armyinform.com.ua/2024/05/30/szch-ta-dezertyrstvo-u-chomu-riznyczya-i-yaka-vidpovidalnist/

Ага, дякую, була думка, що відрізняються.

Напівграмотні блогери телеграм-каналів сплутали терміни, а мені в око впало ...

*Незручно, коли лайки вкрали, доводиться писати, замість одного натискання )

Але все одно: я ж тренуюся у державній мові, тому буду вважати ниряна за корисного хомяка )

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ага, дякую, була думка, що відрізняються.

Напівграмотні блогери телеграм-каналів сплутали терміни, а мені в око впало ...

*Незручно, коли лайки вкрали, доводиться писати, замість одного натискання )

Але все одно: я ж тренуюся у державній мові, тому буду вважати ниряна за корисного хомяка )

Насправді все треба робити усвідомлено і бажано порадившись з гарним спеціалістом. Дуже багато залежить від того які показання будуть, але як показує практика краще взагалі мовчати. Хай за вас адвокат говорить.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

thepage.ua/ua/news/15-gradusiv-u-kvartirah-realnist-vzimku-20252025-prichini

Не хничте, це підготовка неокрєпших умов до підняття цін. Мотивувати будуть тим, що тарифи треба піднімати, бо ми всє умрьом/замерзнем.

То все фігня, якщо врахувати, що в бюджеті цього року на благоустрій міст виділяється втричі більше грошей ніж на закупівлю зброї, то то нещасне опалення і електрику населенню можна просто субсидувати... Но ніт.

Головне - більше донатьте.

А де витратити бюджетні гроші там знайдуть. Нє, ну не дрони ж закупляти, придумаєте таке...

Змінено користувачем murava
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, murava сказав:

Не хничте, це підготовка неокрєпших умов до підняття цін. Мотивувати будуть тим, що тарифи треба піднімати, бо ми всє умрьом/замерзнем.

То все фігня, якщо врахувати, що в бюджеті цього року на благоустрій міст виділяється втричі більше грошей ніж на закупівлю зброї, то то нещасне опалення і електрику населенню можна просто субсидувати... Но ніт.

Я теж вважаю що справедливим чеком за комунальні за середню квартиру має бути штука баксів. Як ще людей стимулювати працювати та заробляти? А ще треба закласти інфляційні, бо бакс вже не той.

Як показує досвід, готуватися треба і до того що тарифи підвищать і до того що газу не буде

Посилання на коментар

2 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Мистецтво общипувати гуся по-українські:))

image.png.310f6c53f5fa2567aec613f879525458.png

Пора переходити на систему, муслімського банкінгу. Це коли якись муслім хоче переказати гроші на батьківщину йде до певної людини віддає їй гроші, а потім людина, якій переказують ці кошти забирає вже в себе в країні, ці кошти за мінусом відсотків. 

Я багато, що через ЛОХа продавав, щоб частину  кинули на картку відразу, а решта грошей після отримання товару. 

Мені братан з Данії 7 чемоданів барахла передав по 50 € за чемодан доставка, так, яще Гетьманцева маю профінансувати?! 

IMG_20250316_221818.jpg

IMG_20250406_130458_1.jpg

IMG_20250227_184008.jpg

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Пора переходити на систему, муслімського банкінгу. Це коли якись муслім хоче переказати гроші на батьківщину йде до певної людини віддає їй гроші, а потім людина, якій переказують ці кошти забирає вже в себе в країні, ці кошти за мінусом відсотків. 

Я багато, що через ЛОХа продавав, щоб асимну ще нули на картку відразу, а решта грошей після отримання товару. 

Багато хто так працює по всьому світу. Тому в певних колах репутація важливіша за ліцензії та інші папірці для бідних.

Спробуйте себе запитати скільки коштує ваше слово і скільки під нього дадуть грошей )

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Багато хто так працює по всьому світу. Тому в певних колах репутація важливіша за ліцензії та інші папірці для бідних.

Спробуйте себе запитати скільки коштує ваше слово і скільки під нього дадуть грошей )

Часом доводиться виконувати таке, що не вигідно для мене. Але вже було домовлено. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

No taxation without representation ©

Там де ви це вчили я викладаю 😉

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

, так, яще Гетьманцева маю профінансувати?! 

не чипайте гетьманцева, він святий..

• Конфуз 1
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Я багато, що через ЛОХа продавав, щоб частину  кинули на картку відразу, а решта грошей після отримання товару. 

Мені братан з Данії 7 чемоданів барахла передав по 50 € за чемодан доставка, так, яще Гетьманцева маю профінансувати?! 

Не факт, що в них щось вийде. З olx люди можуть перейти на якусь альтернативну платформу. А по розетці, прому та іншим маркетплейсам взагалі не зрозуміло, щоб там продавати потрібен ФОП, а він і так податки сплачує.  

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

29 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Не факт, що в них щось вийде. З olx люди можуть перейти на якусь альтернативну платформу. А по розетці, прому та іншим маркетплейсам взагалі не зрозуміло, щоб там продавати потрібен ФОП, а він і так податки сплачує.  

Пердіти голосно в калюжу не ваш профіль, помітно.

Не бути вам прем'єром :lol:

Посилання на коментар

8 годин тому, US7IGN сказав:

Незламні патріоти :flag1:

НІкуди їхати, хто міг поїхав.

Працювати нІкому.

Безвихідь.

Посилання на коментар

re.infolight.in.ua/bizhenskyj-turyzm-zakarpatski-bizhenczi-zmusyly-avstriyu-pereglyanuty-obgruntovanist-nadannya-soczialnoyi-pidtrymky/

“Біженський туризм”: закарпатські біженці змусили Австрію переглянути обгрунтованість надання соціальної підтримки

• Хаха 1
Посилання на коментар

Служба Божа (України) :  черговий зашквар ...

Повністю тут:  censor.net/ua/blogs/3549675/chergovyyi-koruptsiyinyyi-skandal-u-kiber-departamenti-sbu

...

Після такого, коли дивишся чергові палкі заяви чергового борцуна з корупцією – одразу уявляю собі що ось воно злізло з трибуни антикорупційної конференції, сіло в свій новенький Мерседес, помчало у Конче-Заспу та пафосно зайшло у свій шикарний 1000-метровий будинок. Посміхаючись як вчергове спритно на3.14здюнькав лохам. 

...

Посилання на коментар

53 хвилини тому, US7IGN сказав:

Пердіти голосно в калюжу не ваш профіль, помітно.

Не бути вам прем'єром :lol:

Прем'єром нецікаво. Я б ото сюди пішов..

Цитата

Створити космічні сили ЗСУ: у Раді зареєстровано законопроєкт

Але боюсь не витримаю конкуренцію за посаду командувача з Леонідом Черновецьким:))

• Хаха 3
Посилання на коментар

7 хвилин тому, hause сказав:

Служба Божа (України) :  черговий зашквар ...

Повністю тут:  censor.net/ua/blogs/3549675/chergovyyi-koruptsiyinyyi-skandal-u-kiber-departamenti-sbu

...

Після такого, коли дивишся чергові палкі заяви чергового борцуна з корупцією – одразу уявляю собі що ось воно злізло з трибуни антикорупційної конференції, сіло в свій новенький Мерседес, помчало у Конче-Заспу та пафосно зайшло у свій шикарний 1000-метровий будинок. Посміхаючись як вчергове спритно на3.14здюнькав лохам. 

...

це можна важати грошима на крові чи ні?  

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

це можна важати грошима на крові чи ні?  

А це якось пов'язано з колаборціоністами на окупованих територіях?

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...