Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

32 минуты назад, vadimv сказал:

або видати паспорти негромадян, як це зробили у країнах Балтії.

Мабуть тому Україна знов почала видавати паспорти чоловікам за кордоном, бо ЄС пригрозив розпочати видавати паспорти негромадянам. 😎

• Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Це не словоблуддя ) Це називається логіка. Предмет А не може одночасно займати місце у просторі разом з предметом Б. Якщо у якйсь сфері суспільного життя існує гурток надрочувателів російської мови, то це автоматично означає, що держава НЕ ЗАБЕЗПЕЧУЄ функціонування української. Кацапський клин вибив український.

Це не логіка. Ви роздули предмет Б до розмірів предмета А , а це не так. Гурток знаходиться у суспільній сфері і функціонуванню цієї сфери зовсім не заважає. Це , що слону дробина.

Посилання на коментар

«Галюцинує» не лише ChatGPT, але й його користувачі — спілкування з чатботами підживлює психічні відхилення

itc.ua/ua/novini/gallyutsinuye-ne-lyshe-chatgpt-ale-j-jogo-korystuvachi-spilkuvannya-z-chatbotamy-pidzhyvlyuye-psyhichni-vidhylennya/

• Хаха 3
Посилання на коментар

Зараз у JATEC йде робота над вирішенням однієї з найгостріших проблем сучасної війни — FPV-дронів на оптоволокні.

Рішення повинні відповідати таким критеріям:

• виявлення дронів на відстані до 500 м;

• робота вдень, вночі та за складних погодних умов;

• вага до 100 кг;

• вартість до $100 000 . 

Це не просто конкурс — це спільна боротьба за технологічну перевагу. Важливо знайти рішення, які можна швидко впровадити на полі бою. 

Реєстрація відкрита до 30 травня:

Home - NATO Innovation Challenge 2025 – Countering Fiber-Optic-Controlled Drones

web.cvent.com/event/4de928c7-d70f-462f-b6af-2389b6d0292f/summary?fbclid=IwY2xjawKJTXNleHRuA2FlbQIxMABicmlkETF3bXY3aUVUcnJNWE5RZmpxAR7bo-8OvMmaLlZT3Fj9kCTh3zgc-eHdDIQBZU_OqzQgYipj5QKwF3c50CaZnQ_aem_qXhor2xSUn2cNWVgl76HHA

Змінено користувачем AndreuS
Посилання на коментар

14 годин тому, Canton сказав:

Вам "хочеться"(С) шоб меня тут уxyйкало, а не здоровья...будьте честными хотя бы с самим собой...

Не судіть всіх по собі. Це тільки в агресивних представників секти сивочолого, всі хто не за нього - вороги. Не треба плутати ворога з політичним опонентом. Ви ж на нашій стороні "передку". А от лайкнувший вас Потрошитель з іншої. Тут теж не треба плутати.

• Лайк 3
Посилання на коментар

33 хвилини тому, andrey_ka сказав:

Це не логіка. Ви роздули предмет Б до розмірів предмета А , а це не так. Гурток знаходиться у суспільній сфері і функціонуванню цієї сфери зовсім не заважає. Це , що слону дробина.

Ще раз, якщо в якійсь сфері суспільного життя існує гурток любителів єзига толстоєвського, то це автоматично означає, що держава НЕ забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

Це ж очевидно (життя за 30 років показало), що предмет Б настільки токсичний, що предмет А не може знаходитися разом з ним у одній сфері. Болівар не винесе двох. Клин вибиває клин.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

12 годин тому, Потрошитель сказав:

Вы не правы.

Скорее не украинська мова зачахала в селах навкругы Донецька, а зачахалы ее носители - это 40, а скорее 50+

У моих родителей в школах в таких сёлах преподавание было полностью на украинском. Часто все шутили(беззлобно) над терминологией - крапка дотыку и тд

Но.

Каково было мое удивление, когда я лет 5 назад оказался случайно 1 сентября в Александровке - это запад Донецка граница с Марьинкой(ее надеюсь знают даже не местные). Так там дети и родители говорили на украинском. Дыныры, расея, линия фронта, полно вояк и других служащих вокруг - всем похер.

А каково было мое удивление, когда я года полтора-два назад оказался в херсонской и запорожской областях в управлениях СБУ, прокуратурах, МВД и увидел там тризубцы и иногда даже флаги Украины))

Рядом висит флаг РФ, но укр символику почему-то не сняли  

Чудеса)

Так шо на мову всем похер - нравится - балакай 

У меня в машине часто звучит "мэнэ в тоби всьо устраюе. особлыво лыпэнь."

"дивчына з коломыи - гарна та пышна. из трамваю четвьоркы ниажыданно выйшла"

Тільки коли моя двоюрідна сестра з Донбасу на роботі щось сказала українською її колега видала таке - "нє магу слушать ету свінячью мову". 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Ще раз, якщо в якійсь сфері суспільного життя існує гурток любителів єзига толстоєвського, то це автоматично означає, що держава НЕ забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

Все , я пас.

ПС.. Розберіться спочатку , що таке сфера суспільного життя.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, andrey_ka сказав:

Все , я пас.

ОК, почекаємо ще 30 років, поки очевидне не дійде ) 

Не доходить через голову - дійде через ноги ))

6 хвилин тому, andrey_ka сказав:

ПС.. Розберіться спочатку , що таке сфера суспільного життя.

Поки ви розбираєтесь у юридистичних нюансах, кацапи використовують єзиг толстоєвського у якості зброї.

Очевидно (було ще у 1996), що Статтю 10 писали сабачники, свідомо закладаючи бомбу сповільненої дії.

КОБ.jpg

Посилання на коментар

27 хвилин тому, andrey_ka сказав:

залежить від того куди вона потрапить. все починається з дрібниць. дивись теорію розбитих вікон 😉

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Не судіть всіх по собі. Це тільки в агресивних представників секти сивочолого, всі хто не за нього - вороги. Не треба плутати ворога з політичним опонентом. Ви ж на нашій стороні "передку". А от лайкнувший вас Потрошитель з іншої. Тут теж не треба плутати.

- "Нам потрібна ваша думка, нам більше нема на що класти болт"(С)

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

дивись теорію розбитих вікон 😉

uk.wikipedia.org/wiki/Гіпотеза_Сепіра_—_Ворфа

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

uk.wikipedia.org/wiki/Гіпотеза_Сепіра_—_Ворфа

ну це само собою. як і вплив культури носіїв мови.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Canton сказав:

- "Нам потрібна ваша думка, нам більше нема на що класти болт"(С)

Ви зайвий раз підтвердили мою думку про порохоботів. І така ідеологія секти сивочолого розколює українців не гірше, ніж москальська пропаганда. Щось є спільне з кремлівським "образом врага".

• Лайк 4
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

censor.net/biz/news/3550931/kabmin-vydilyv-1-6-milyarda-z-rezervnogo-fondu-na-oblashtuvannya-poligoniv-mvs

Я так розумію, судячи з виділених коштів, там менти, як мінімум, в чотирьозіркових наметах будуть жити на тих полігогах?! 😎

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

censor.net/biz/news/3550931/kabmin-vydilyv-1-6-milyarda-z-rezervnogo-fondu-na-oblashtuvannya-poligoniv-mvs

Я так розумію, судячи з виділених коштів, там менти, як мінімум, в чотирьозіркових наметах будуть жити на тих полігогах?! 😎

Будуть вчитися ефективніше відловлювати "добовий ресурс" для поставки в тцк.

• Сумно 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

на боротьбу з власним народом жодних грошей не шкода!:flag1:

• Лайк 3
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

на боротьбу з власним народом жодних грошей не шкода!:flag1:

Дивлюсь пора починати  навіть молоко у бабок в переходах купляти, щоб навіть ПДВ та злоіпуча держава з мене не мала. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

27 минут назад, Вячеслав63 сказал:

така ідеологія секти сивочолого розколює українців не гірше, ніж москальська пропаганда. Щось є спільне з кремлівським "образом врага".

«Прежде, чем объединяться, и для того, чтобы объединиться, мы должны сначала решительно и определенно размежеваться». В. И. Ленин.

Идиоты - не "образ врага"...это как п...ры, только хуже...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

13 минут назад, sergio сказал:

Яка нахєр, підготовка до спротиву? Улюблена тема пильщиків бюджетів. Ще з часів АТО. Ну, заїбали вже.
В бойовій підготовці ЗСУ досі в більшості своїй повне очко і ніхто не може (чи не хоче) навести порядок. Постійно якісь нововведення, спрощення рівня підготовки, бо інструкторів нема фахових. І всім пох... Підготовка не стала краще. просто перестали писать про це і казать. 
Закупки хєрні всякої, типу вагончиків, де по 4 бійця поміщаються і треба закопувати в землю і перекривати, а лісу нема. На роту майже 30 вагончиків закопати треба. Екскаваторів нема, лісу нема. Вагончики тупо висять на балансі, в крайньму випадку стоять в відритих ямах без перекриття. 
 БЗВП5 вже по 4 кругу збирають пропозиції, заради галочки і ніхєра не приймають. Продавили програму БЗВП5 для ледачих інструкторів та тих хто "лідери" без фаху лежать на посадах. Спротив вони готувати збираються. 
 Дайте дозвіл нормативкою навчальним центрам брати на навчання цивільних, назвіть вишколами, дозвольте зброю їм в руки давати і все.
Це мізерне навантаження, яке кожен центр вивезе. Тих людей бажаючих навчатися, не дуже багато.  
Нахєра ото город городити на мільярди доларів. Роман Доник

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 3
Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Дивлюсь пора починати  навіть молоко у бабок в переходах купляти, щоб навіть ПДВ та злоіпуча держава з мене не мала. 

ви тільки зараз дійшли до такої думки? :lol:

насправді за великі мережі не турбуйтеся. вони оптимізують нормально :lol:

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Canton сказав:

«Прежде, чем объединяться, и для того, чтобы объединиться, мы должны сначала решительно и определенно размежеваться». В. И. Ленин.

"Кто садится меж двух стульев, тот предает революцию. Кто не с нами, тот против нас" (с)

"Кто не со Мною, тот против Меня; и кто не собирает со Мною, тот расточает" (Мф. 12:30)

"Не думайте, что Я пришел принести мир на землю; не мир пришел Я принести, но меч, ибо Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью ее, и невестку со свекровью ее. И враги человеку — домашние его" (Мф. 10:34–36)

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

ви тільки зараз дійшли до такої думки? :lol:

насправді за великі мережі не турбуйтеся. вони оптимізують нормально :lol:

Ну, податки ЗП я вже давно не плачу. Ще за ПДВ абідна. 

То що оптимізують мережі йде в кишеню їх власникам. А скільки здеруть з мене у вигляді ПДВ я бачу в чеку

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Ну, податки ЗП я вже давно не плачу. Ще за ПДВ абідна. 

То що оптимізують мережі йде в кишеню їх власникам. А скільки здеруть з мене у вигляді ПДВ я бачу в чеку

Ну принаймні власники мереж не збираються вас бусифікувати за ваші ж гроші :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...