Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

42 хвилини тому, sergio сказав:

За 12 часов возможно раньше было. Если там в 10 км от границы заграждение было, тр только такой кусок по пересеченке пол дня можно идти. 

55 лет реально. 

Была история как чувак после 60 ти выходил с сыном бо тот не мог напарника найти, а батя там спец по туризму. 

Много хюансов, мне кстати про носки понравилось, когда ботинки мокрые, как поступать. 

Кстати, что ягоза плоскогубцами не  режется в отличие от колючки тоже не знал.  Чувак отметил, что взял болторез от Топекса и еле перерезал ягозу. 

сенс йому в 55 тікати? мені 56. двічі зупиняли, після того як бачили мій вік повертали документи. не ховаюсь. працюю офвційно. з Київщини  щодня в Київ на роботу. частіше електричкою. іноді авто. один раз коли їхав на авто  стояли тцкашники з поліцією. не зупинили. маршрутки зупиняли. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 хвилин тому, sergio сказав:

Именно. В одном из старых видео  чувак  так и сказал, что выйти это только половина дела. Подумайте, что будете там делать. Сидеть в каком-нибудь лагере для беженцев в Германии вместе с арабами? Или, как смотрю один канал, чувак в Польше, то пахал за минималку на заводе LG(пoтогонка), то теперь в курьеры Глово пошёл-пол дня под дождём пицу за 200 зл развозил-зато доволен как слон, что больше, чем на заводе. Такое себе. 😏

Кстати в видео упоминал, что в  ИВС с ними чувк какой то сидел его не отпускалии бо он вроде капитан украинской армии. 

мабуть краще ніж загинути на фронті або стати калікою. 

Посилання на коментар

5 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

сенс йому в 55 тікати? мені 56. двічі зупиняли, після того як бачили мій вік повертали документи. не ховаюсь. працюю офвційно. з Київщини  щодня в Київ на роботу. частіше електричкою. іноді авто. один раз коли їхав на авто  стояли тцкашники з поліцією. не зупинили. маршрутки зупиняли. 

Як повезе. 

В сусіда знайомого в 56 років мобілізували. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

мабуть краще ніж загинути на фронті або стати калікою. 

Тому і втікають. 

Посилання на коментар

Вчора відео викладав, походу те саме але з іншого ракурса. 

Цікаво, судячи з номера не ментовська і не ТЦКашна бляха. 

fb.watch/zJ5jtjUj8P/

Посилання на коментар

16 часов назад, vadimv сказал:

Конечно! Как только захотите повыпендриваться своими знаниями и любовью к руцкаму езыгу с ошибками на нем - так сразу и прилетит вам )

Если конечно я не буду занят чем-то более увлекательным ))

Вы очень добры. Может вы поможете  и с запятыми , буду признателен . Прогуливал школу иногда , есть такое . А насчет моих знаний , то вы мне льстите, откуда они могут быть  , одни лишь незнания преследуют всю жизнь. Будьте моим наставником и учителем !

Ну пожалуйста!

Змінено користувачем рыбак
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

сенс йому в 55 тікати? . 

В том , что  людоловы желают получить откупные от очередной жертвы.  Если я правильно понимаю смысл их действий

• Лайк 1
Посилання на коментар

Я підтримував Курську операцію на перших етапах, але останні місяці складається враження, що нас намагаються стерти, - комбат 47 ОМБр Ширшин

Виконуючи завдання на Курщині та українсько-російському кордоні, командир батальйону 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" Олександр Ширшин зіштовхнувся з задачами, які, за усіма ознаками, були приречені на провал та наражали особовий склад на високу імовірність невиправданих втрат.

Про це він повідомив у фейсбуку, інформує Цензор.НЕТ.

За його словами, це траплялося неодноразово, без урахування попереднього трагічного досвіду. З боку батальйона і рот вживалися всі можливі заходи для недопущення цих втрат.

"Перед тим, як вийти з публічним повідомленням, я неоднаразово робив офіційні та неофіційні звернення щодо доцільності виконання задач з пропозиціями на різних рівнях нашого командування. Майже всі звернення були проігноровані (крім одного, завдяки командиру 117 бригади).

Через відсутність належного реагування, написав допис з простою метою: необхідно змінити підходи в управлінні та адекватно оцінювати свої можливості", - пояснив Ширшин своє публічне подання рапорту.

Також він зазначив, що ніколи не вимагав відставки головкома чи ще якоїсь окремої персоналії з управління військами, бо проблеми в нас системні, а не просто завʼязані на одній людині.

"Але у відповідь чомусь отримав звинувачення, наклепи на мене та заклики "підтримати Головкома ЗСУ" і "не виносити сміття з хати" від лояльних до "військової еліти" осіб та підрозділів.

Також ніколи не казав, що треба припинити воювати, якраз навпаки: рахуються тільки з сильними і фізично нищити ворога необхідно. І крім оборони, ми маємо наступати, бо інакше війни не виграються. Саме тому я підтримував Курську операцію і її реалізацію на перших етапах.

Ніколи жодним чином не прагнув нагород, тим більше не вислуговувався заради них. Не добивався звань чи посад. Лише виконував свою роботу на тому місці, де був, чесно і сумлінно, наскільки цього дозволяли мої знання та навички", - додає він. Джерело: https://censor.net/ua/n3553421

• Лайк 2
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

рахуються тільки з сильними і фізично нищити ворога необхідно. І крім оборони, ми маємо наступати, бо інакше війни не виграються. Саме тому я підтримував Курську операцію і її реалізацію на перших етапах.

А я що казав?

Авантюра , лише для політичної доцільності.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Я підтримував Курську операцію на перших етапах, але останні місяці складається враження, що нас намагаються стерти, - комбат 47 ОМБр Ширшин

Виконуючи завдання на Курщині та українсько-російському кордоні, командир батальйону 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" Олександр Ширшин зіштовхнувся з задачами, які, за усіма ознаками, були приречені на провал та наражали особовий склад на високу імовірність невиправданих втрат.

Про це він повідомив у фейсбуку, інформує Цензор.НЕТ.

За його словами, це траплялося неодноразово, без урахування попереднього трагічного досвіду. З боку батальйона і рот вживалися всі можливі заходи для недопущення цих втрат.

"Перед тим, як вийти з публічним повідомленням, я неоднаразово робив офіційні та неофіційні звернення щодо доцільності виконання задач з пропозиціями на різних рівнях нашого командування. Майже всі звернення були проігноровані (крім одного, завдяки командиру 117 бригади).

Через відсутність належного реагування, написав допис з простою метою: необхідно змінити підходи в управлінні та адекватно оцінювати свої можливості", - пояснив Ширшин своє публічне подання рапорту.

Також він зазначив, що ніколи не вимагав відставки головкома чи ще якоїсь окремої персоналії з управління військами, бо проблеми в нас системні, а не просто завʼязані на одній людині.

"Але у відповідь чомусь отримав звинувачення, наклепи на мене та заклики "підтримати Головкома ЗСУ" і "не виносити сміття з хати" від лояльних до "військової еліти" осіб та підрозділів.

Також ніколи не казав, що треба припинити воювати, якраз навпаки: рахуються тільки з сильними і фізично нищити ворога необхідно. І крім оборони, ми маємо наступати, бо інакше війни не виграються. Саме тому я підтримував Курську операцію і її реалізацію на перших етапах.

Ніколи жодним чином не прагнув нагород, тим більше не вислуговувався заради них. Не добивався звань чи посад. Лише виконував свою роботу на тому місці, де був, чесно і сумлінно, наскільки цього дозволяли мої знання та навички", - додає він. Джерело: https://censor.net/ua/n3553421

хлоп явно не розуміє політичну складову та реальні цілі командування :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Trump’s New Position on the War in Ukraine: Not My Problem
www.nytimes.com/2025/05/20/us/politics/trump-ukraine-russia.html

Посилання на коментар

9 годин тому, 7351 сказав:

Валерій Залужний був Головнокомандувачем Збройних Сил України з 27 липня 2021 року по 8 лютого 2024 року.

У п'ятницю, 9 лютого, президент України Володимир Зеленський присвоїв колишньому головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному звання Героя України з врученням ордену «Золота Зірка».

image.png.12ac6cd9b41f5fd86b8cdc987658dae7.png

image.png.e193b79af75ab6b7e4dc730b76863c64.png

image.png.d19f6e6a4f46bf9acf783777ff326b1d.png

glavcom.ua/country/politics/proshchalni-obijmi-zelenskoho-ta-zaluzhnoho-foto-dnja-985226.html

image.png.5b6bb3de4052329de9413d23c951e85e.png

Президент Володимир Зеленський і Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорили оновлення керівництва ЗСУ під час зустрічі на Банковій у четвер, 8 лютого.

Як інформує Україна молода, про це Верховний Головнокомандувач і «залізний» генерал одночасно (хвилина в хвилину: 17.59), а відтак узгоджено повідомили у соцмережах.

За словами Залужного, під час «важливої та серйозної розмови» з президентом прийнято рішення про необхідність зміни підходів та стратегії.

Президент подякував Залужному за два роки захисту України та обговорив з ним, якого оновлення потребують Збройні Сили України.

Крім того, обговорили, хто може бути в оновленому керівництві Збройних Сил України.

«Час для такого оновлення – саме зараз. Запропонував Валерію Федоровичу й надалі бути в команді», - написав лава держави.

Тоді як Валерій Залужний констатував: «В перші найскладніші дні Великої Війни ми вистояли проти підлого та сильного ворога. Вистояли разом. Наша битва триває і щодня змінюється. Завдання 2022 року відрізняються від завдань 2024 року. Тому усі повинні змінитись та адаптуватись до нових реалій також. Щоб перемогти теж разом».

Генерал також висловив вдячність команді та воїнам ЗСУ:

«Вдячний усім, хто поруч. Команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України.

Я пишаюсь кожним та кожною в Збройних Силах України, які захищають майбутнє наших дітей. Усіма солдатами, сержантами та офіцерами. Схиляю голову перед усіма, хто віддав своє життя за Україну і свободу. Пам’ятаємо і помстимося за всіх.

Українці обов'язково переможуть».

umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/181330

image.png.34f59a8e20e4bc4665ec2f65515e9b23.png

"Залужний узгодив" - таке може писати людина яка відірвана від армії і від реальності. Зеленський замінив Залужного, одноосібно чи завдяки мудрим радникам - яка різниця, але вочевидь Залужний ніяк на це не впливав. 

На рахунок зміни підходів - це не корелювало з Сирським взагалі ніяк. Як може міняти підходи людина яка і так значно впливала на методи ведення війни, управління військами і тп. По суті це просто перестановка ліжок, точково щось десь поміняли. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Trump’s New Position on the War in Ukraine: Not My Problem
www.nytimes.com/2025/05/20/us/politics/trump-ukraine-russia.html

Україна не змогла нічого запропонувати Трампу і стала заважати робити бізнес з парашкою. українці продовжують несамовито підтримувати потужних. продовжуємо спостерігати...

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, loader сказав:

"Залужний узгодив" - таке може писати людина яка відірвана від армії і від реальності. Зеленський замінив Залужного, одноосібно чи завдяки мудрим радникам - яка різниця, але вочевидь Залужний ніяк на це не впливав. 

На рахунок зміни підходів - це не корелювало з Сирським взагалі ніяк. Як може міняти підходи людина яка і так значно впливала на методи ведення війни, управління військами і тп. По суті це просто перестановка ліжок, точково щось десь поміняли. 

10 годин тому, irina1969 сказав:

Ви можете "мьіслить" як завгодно, але «Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны»

Посилання на коментар

47 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

photo_2025-05-19_16-36-39.jpg.45d4e18a06938742a9f0769736d47cda.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, US7IGN сказав:

хлоп явно не розуміє політичну складову та реальні цілі командування :lol:

Усё він розуміє.

Але це ж його побратими гинуть у безцільних атаках.

Посилання на коментар

12 часов назад, Бармалей сказал:

мне паренек воду привозит, переселенец - говорил, что не призывают их

З 1 червня 2025 року в Україні починає діяти оновлений порядок мобілізації, який безпосередньо стосується внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Змінено користувачем oam
Посилання на коментар

Тільки що, oam сказав:

З 1 червня 2025 року в Україні починає діяти оновлений порядок мобілізації, який безпосередньо стосується внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

ну так цитуйте вже порядок та посилання на нього давайте. а то може вийти що "раніше не призивали" це не зовсім те саме що "змінили порядок призову" )

Посилання на коментар

1 годину тому, рыбак сказав:

Вы очень добры. Может вы поможете  и с запятыми , буду признателен . Прогуливал школу иногда , есть такое . А насчет моих знаний , то вы мне льстите, откуда они могут быть  , одни лишь незнания преследуют всю жизнь. Будьте моим наставником и учителем !

Ну пожалуйста!

Я за Вадима. "Ну, пожалуйста!"

• Хаха 2
Посилання на коментар

Пишуть в Сумах на полігоні 10 загиблих, але щось здається що набагато більше

• Сумно 3
Посилання на коментар

Тільки що, dvr002 сказав:

Пишуть в Сумах на полігоні 10 загиблих, але щось здається що набагато більше

Пишуть 70.

Армією керують не дегенерати, казали вони. Драпатий не совок, а сучасний генерал, казали вони. :fool:

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Пишуть 70.

Армією керують не дегенерати, казали вони. Драпатий не совок, а сучасний генерал, казали вони. :fool:

image.png.0c338dda0a999271d56c80179e0edcc9.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

Який дебіл, взагалі, робить полігони в зоні, практично будь-яких засобів ураження і розвідки противника?! 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...