DmiVady Опубліковано: учора в 19:55 Поділитись Опубліковано: учора в 19:55 4 години тому, US7IGN сказав: я тут подумав що люди робили селекцію свійських тварин в першу чергу позбавляючись агресивних довбойобів. так що є надія що штучний інтелект вчинить так само. хоча може він вже це робить, знищуючи їх у війнах. війни закнічаться коли на них ніхто не прийде. Пригадав ))) восени донька прочитала I Have No Mouth & I Must Scream Paperback, by Harlan Ellison , читала вже в орігіналі. Російською: "У меня нет рта, а я хочу кричать." Харлан Эллисон Дуже гарне оповідання, не даремно у ті давні роки взяло "Хьюго". Обговорювали з нею цю тему, ШІ і як він поведеться з людьми ) До речі, пан Кіт нещодавно давав посилання на гарну гру в майбутнє, з ШІ та його розвитком, цікаво було прочитати. 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Коти - животне не стайне. На інших котів не надіються, тільки на себе:) Помітив по своєму сільському прайду: забігаючих (випадково) на подвір'я кабиздохів ***ячить виключно кішка, кіт при цьому може тільки підняти голову та поцікавитись, що за шум. Але коли небезпека більш реальна, то кішка в стороні, кіт вирішує. Вбивці ще ті: кішка, на жаль, таки змогла вижити з подвір'я ласку ((( але тепер за це відпрацьовує, не підпускаючи гризунів до хати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 20:01 Поділитись Опубліковано: учора в 20:01 (змінено) пишут тушки взлетели, вот бы их чем то достать особенно на взлете Змінено учора в 20:02 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 20:04 Поділитись Опубліковано: учора в 20:04 14 минут назад, akineo сказал: а у нас будуть лопати (с) Кулеба шахеди, каби, фпв, ланцети, розвід бпла, і купа іншого. частично и у нас есть, немного отстаем, но ведь и ресурсы несопоставимы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 20:09 Поділитись Опубліковано: учора в 20:09 4 хвилини тому, Бармалей сказав: частично и у нас есть, немного отстаем, но ведь и ресурсы несопоставимы Передивіться класику uk.m.wikipedia.org/wiki/Премія_(фільм,_1974) Про ресурси якраз тема розкрита ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 20:26 Поділитись Опубліковано: учора в 20:26 14 минут назад, US7IGN сказал: Передивіться класику uk.m.wikipedia.org/wiki/Премія_(фільм,_1974) Про ресурси якраз тема розкрита ... Тут тема розкрита більш правдоподібно: neolurk.org/wiki/Просрали_все_полимеры Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 16 часов назад, Vinsol2009 сказал: В Украину после революции пришел западный бизнес и западные банки, вполне реальными стали зарплаты по 1000 долл. Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 19 хвилин тому, katso сказав: Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? У тех, кто пытался и старался. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Серия взрывов, зарево на Западе . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому По данным аналитического проекта DeepState, врагу удалось закрепиться на Сумщине по отрезку Веселовка-Журавка-Новенькое-Басовка, эта территория теперь обозначена на карте как оккупированная, а не как "серая зона". А чем зелёная гниль занималась последние полгода? Где две линии обороны? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому чергова лотерея. сьогодні з ракетами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: переслідуються всі цивільні .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 8 часов назад, US7IGN сказал: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 4 години тому, katso сказав: Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? З 2006 з пів Києва, хто не лінився в районі 1000 отримував. І це якби не великі гроші були, бо аренда квартири однушки на окраїні була вже 400-500 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 9 годин тому, Dmitriy_S сказав: Саме прикольне коли антисовки використовують совкову творчість:) Свого нічого не придумали?:) А шо, для кожного совка треба придумувати шось своє? ) Вистачить з вас і совкової "творчості" )) Слухайте свої "Валянки" ))) 8 годин тому, DmiVady сказав: I Must Scream я хочу кричать Прикольно, коли "Must" перекладають як "хочу" ) МГІМО фінішд? )) Змінено 16 годин тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 час назад, МаТраС сказал: З 2006 з пів Києва, хто не лінився в районі 1000 отримував. І це якби не великі гроші були, бо аренда квартири однушки на окраїні була вже 400-500 В 2005 в мене ЗП була, приблизно 800 грн, що при курсі 5+, дорівнювало баксів 150, в 2006 стояв на біржі, 2007зп була ~1400 (баксів 250) То, що якись відсоток заробляв умовна штуку баксів не значить. що так заробляла навіть значна частина українців. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 часов назад, katso сказал: Это в каком году, каком регионе и у какого процента населения такие зарплаты стали "реальными"? В Киеве в 2006-2008 700-1200 почти у всех, кроме бюджетников. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 минут назад, ks6 сказал: В Киеве в 2006-2008 700-1200 почти у всех, кроме бюджетников. Потому в начале нулевых вся Украина и перлась в Киев на работу, как не в себе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Только что, sergio сказал: Потому в начале нулевых вся Украина и перлась в Киев на работу, как не в себе. Да. Я каждый день с 2004 по 2010 , кроме выходных , ездил с Житомира в Киев на работу. 130 км. И таких было много. Попутками. 4 часа в день на дорогу в два конца. 200 долларов уходило на дорогу, но при штуке зарплаты и бонусах, было выгодно. Жилье самое простое надо было 400 долларов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 19 минут назад, ks6 сказал: Да. Я каждый день с 2004 по 2010 , кроме выходных , ездил с Житомира в Киев на работу. 130 км. И таких было много. Попутками. 4 часа в день на дорогу в два конца. 200 долларов уходило на дорогу, но при штуке зарплаты и бонусах, было выгодно. Жилье самое простое надо было 400 долларов. Ну 2 часа в сторону ещё по божески, я когда с 98 по 02 сигареты в Польшу тягал то вообще, часа по 3 в одну сторону добирался. Из них електричка 2 часа. Правда 7-8 раз в месяц, а не каждый день Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 2 години тому, МаТраС сказав: З 2006 з пів Києва, хто не лінився в районі 1000 отримував. І це якби не великі гроші були, бо аренда квартири однушки на окраїні була вже 400-500 Якщо десяток форумчан отримували 1000 у.о., то це і близько не "пів Києва"))) P.S. Зараз оренда однушки не 400-500 у.о.?! Змінено 15 годин тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 12 минут назад, XL.pro сказал: Якщо десяток форумчан отримували 1000 у.о., то це і близько не "пів Києва"))) P.S. Зараз оренда однушки не 400-500 у.о.?! Думаю на Трої значно дешевше. Події сьогоднішньої ночі теж не до зростання цін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Мільярди барелів запасів. Залежна від нафти з рф країна знайшла поклади нафти, знайдені запаси сланцевої нафти в південно-східному Діярбакирському басейні Туреччини оцінюють в 6,1 млрд барелів, заявив турецький міністр енергетики. це ставить Туреччину вище за деяких членів ОПЕК. Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 16 годин тому, 7351 сказав: Питаю вже не в перше -- відповідь та сама -- тобто, досі не зрозуміли, як працює звичайна катушка... Адекватна людина визнає помилку і забуває, неадекватна ніколи не визнає своїх помилок, а може тільки намагатись образити опонента... Вважаю, що такі, як ви, звісно з вищими посадами, гальмували розвиток оптоволоконних дронів в Україні -- причому, просто тому, що не могли зрозуміти, як вони працюють... А підлеглі користувались "правилом №1". (В 1991 році захищав диплом з темою:"Передача речової, телевізійної та телеметричної інформації по оптоволоконних кабелях в умовах вугільних шахт") Перепрошую за грубість, хотів спершу нах послать, але відповім словами класика "те що ти сьогодні з'їв, я ще вчора висрав" Я знаю, найкраще воюють ті, хто ніколи не буде воювати і не збирався, але конкретизуйте своє питання, у т.ч. по котушкам Перші дрони на волокні у нас почали з'являтись на початку минулої осені, і за цей час технологічно вдосконались настільки що це як порівняти мобілу з 1991 і кінця 2000х. але їх об'єднує кілька моментів - вправність оператора, це основне, ефективність застосування і ціна питання. Тому конкретні обставини вимагають індивідуальних рішень а не тупорилого масштабування того, що застаріває зі швидкістю світла - те що було актуальним ще місяць тому вже не працює, бо виходить нове, і це стосується у т.ч. дронів на оптиці 16 годин тому, 7351 сказав: Вважаю, що такі, як ви, звісно з вищими посадами, гальмували розвиток оптоволоконних дронів в Україні -- причому, просто тому, що не могли зрозуміти, як вони працюють... А підлеглі користувались "правилом №1". (В 1991 році захищав диплом з темою:"Передача речової, телевізійної та телеметричної інформації по оптоволоконних кабелях в умовах вугільних шахт") Бля, такі таланти по "оптичним" світильникам пропадають. Я із задоволенням передам свою посаду будь-кому із тут присутніх, і хоч вона не пов'язана з бпла але ми у таких обставинах де від дронщиків залежать у т.ч. наші життя. До речі можу порішати варіанти 60+ не на бойові посади, навіть з умовами "спати вдома" пишіть контакти 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, sergio сказав: В 2005 в мене ЗП була, приблизно 800 грн, що при курсі 5+, дорівнювало баксів 150, в 2006 стояв на біржі, 2007зп була ~1400 (баксів 250) То, що якись відсоток заробляв умовна штуку баксів не значить. що так заробляла навіть значна частина українців. Я про Київ і пригород Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз