Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Маша виклала реальні адреси виробництв, чи те що в сеті й так є?

market.brave1.gov.ua/  а крім цього сайти та ТГканали "гаражів" )

Здається мені, що хоч баба Маша й дурнувата, але не на стільки, але ... в когось є надія на вибори, а Маша щось дуже нашу тупу ОПу останнім часом чмирить, і чмирить фактами ... ну й електоральне поле, воно повинно бути як у РФ: чисте від вибору )

Хоча виборів не буде найближчим часом ... здається мені, що Путін вирішив пограти в тотал.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 годин тому, vadimv сказав:

Його можна зрозуміти ) Клімат у Сумах десь так дуже схожий на Норвегію (півроку сраної зими без сонця), за винятком того, що влітку місяць-півтора задушлива спека +35. ))

Це реально вганяє в депресію, яку важко вивезти, якщо ти не бухаєш...

Особенно, если кацапам осталось пройти десяток км и можно лепить прямой наводкой.

Посилання на коментар

32 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Особенно, если кацапам осталось пройти десяток км и можно лепить прямой наводкой.

Ну, дальность стрельбы из Града - 42 км, расстояние до Сум - 25-38 км, это было первое, о чем я подумал в 2014, когда кацапы влупили по Мариуполю.

А когда беженцы из Луганска покупали квартиры в Сумах, первая мысль была "Вы вообще в своем уме?"

И когда тут народ строился после 2014...

Жаль, я не отслеживал (вообще), что происходило с 2005 по 2013. Информационный пузырь и засовывание головы в песок - оно такое дело, плохо заканчивается...

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

6 часов назад, US7IGN сказал:

Українська волонтерка та засновниця проекту Victory Drones Марія Берлінська опинилася в центрі суспільного скандалу після того, як у її Telegram-каналі опублікувала таблицю з даними українських компаній, що виробляють безпілотні літальні апарати. У ній були вказані назви фірм, міста розташування, номери телефонів та вебсайти — інформація, яка, за словами Берлінської, вже давно є у відкритому доступі.

Публікація викликала обурення, коли один із російських OSINT-проєктів подякував волонтерці за «подарунок»: мовляв, тепер їм легше визначити, хто саме в Україні займається виробництвом дронів, і де розташовані ці підприємства. У відповідь на це Берлінська пояснила, що дані з таблиці «застаріли», адже «русня про неї давно знає».

sud.ua/uk/news/abroad/332302-aktivistka-mariya-berlinskaya-opublikovala-perechen-masterskikh-bpla-rossiyane-uzhe-poblagodarili

Та вже досить давно дивився якогось блогера, той прямим текстом сказав, що то лицемірна, хітрозроблена сучка. 

А так подивитись, хоч до рани прикладай. 😏

Стерненко на мінімалках. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 минут назад, sergio сказал:

Та вже досить давно дивився якогось блогера, той прямим текстом сказав, що то лицемірна, хітрозроблена сучка. 

А може це якась гра в сучасні піддавки?

Данські та німецькі журналісти оприлюднили результати спільного розслідування, яке виявило масштабний витік секретної інформації про ядерну інфраструктуру Росії. У відкритому доступі опинилося понад два мільйони конфіденційних документів, що детально описують процес глибокої модернізації російських ядерних об’єктів, розпочатий ще у 2018 році.

Про це повідомляють видання Danwatch.

Посилання на коментар

6 годин тому, US7IGN сказав:

Українська волонтерка та засновниця проекту Victory Drones Марія Берлінська опинилася в центрі суспільного скандалу після того, як у її Telegram-каналі опублікувала таблицю з даними українських компаній, що виробляють безпілотні літальні апарати. У ній були вказані назви фірм, міста розташування, номери телефонів та вебсайти — інформація, яка, за словами Берлінської, вже давно є у відкритому доступі.

Публікація викликала обурення, коли один із російських OSINT-проєктів подякував волонтерці за «подарунок»: мовляв, тепер їм легше визначити, хто саме в Україні займається виробництвом дронів, і де розташовані ці підприємства. У відповідь на це Берлінська пояснила, що дані з таблиці «застаріли», адже «русня про неї давно знає».

sud.ua/uk/news/abroad/332302-aktivistka-mariya-berlinskaya-opublikovala-perechen-masterskikh-bpla-rossiyane-uzhe-poblagodarili

Та зайдіть на пром. Теж мені секретні дані. Якщо хочеш продавати, то контакти світиш як не крути. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 часов назад, US7IGN сказал:

нахєра ж він туди поперся і страждав весь цей час? чекав що для нього персонально клімат змінять? може то саме через його токсичність місцеві вішатися почали 

Повадки звичайного ютубера, якби не той факт, що йому аплодує рашистська аудиторія.

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

8 минут назад, kim chen lhoran сказал:

А може це якась гра в сучасні піддавки?

Данські та німецькі журналісти оприлюднили результати спільного розслідування, яке виявило масштабний витік секретної інформації про ядерну інфраструктуру Росії. У відкритому доступі опинилося понад два мільйони конфіденційних документів, що детально описують процес глибокої модернізації російських ядерних об’єктів, розпочатий ще у 2018 році.

Про це повідомляють видання Danwatch.

Може контрольований витік спеціально для залякування заходу?! 

• Лайк 2
Посилання на коментар

10 часов назад, US7IGN сказал:

нахєра ж він туди поперся і страждав весь цей час? чекав що для нього персонально клімат змінять? може то саме через його токсичність місцеві вішатися почали :pozor:

Бо в Норвегії на моменті були найвищі виплати. Здається 850€на рило. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, sergio сказал:

Може контрольований витік спеціально для залякування заходу?! 

Захід і так був наляканий, особливо якщо пригадати політику Байдена. З іншого боку зубри світової політики зараз працюють таким чином, щоби візаві складали собі абсолютно помилкові враження відносно наступних кроків. Хоча із стратегіями супротивникам все ясно. Правда Трамп чомусь  вибивається з тих рядів - чи дуже хитрій, чи трішки деменціальний?

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

15 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Повадки звичайного ютубера, якби не той факт, що йому аплодує рашистська аудиторія.

Стандартні коменти ботоферми на ниття чергового блогера, як   χεροβο живеться на Заході. - Приезжайте в вяликую и могучую россию- лучшее место для жизни на земле. 😏

Пи. Си. Якось один провів експеримент. Зняв два відосика про одну країну. Перший, як добре в ній живеться, другий, відповідно, як погано. 

Другий мав втричі більше переглядів.

Людина коли дивиться такий відосики, порівнює його зі своїм життям і ій приємно коли в когось "корова здохла." 

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 3
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Захід і так був наляканий, особливо якщо пригадати політику Байдена. З іншого боку зубри світової політики зараз працюють таким чином, щоби візаві складали собі абсолютно помилкові враження відносно наступних кроків. Хоча із стратегіями супротивникам все ясно. Правда Трамп чомусь  вибивається з тих рядів - чи дуже хитрій, чи трішки деменціальний.

На стільки хитрий, на скільки може бути хитрим реднек. 

Посилання на коментар

15 хвилин тому, sergio сказав:

в Норвегії на моменті були найвищі виплати. Здається 850€на рило. 

Це ж наскільки треба любити гроші, щоб через це їхати в Норвегію )

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Але той чувак починав свій шлях з Болгарії, яку охарактеризував одним словом-нищета. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, sergio сказал:

На стільки хитрий, на скільки може бути хитрим реднек. 

Може й реднек, але вибори їзхітрився виграти. Але десь читав що його дідусь Фридрих Трамп хотів повернутись до Німеччини під час першої світової.

Посилання на коментар

2 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Може й реднек, але вибори їзхітрився виграти. Але десь читав що його дідусь Фридрих Трамп хотів повернутись до Німеччини під час першої світової.

Ну реднек то не по місцю походження, а по менталітету. Щось типа рагуля у нас. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 часов назад, akineo сказал:

а я не хочу говорити про війну. я хочу миру. 

Зачем же вы говорите постоянно о войне ? говорите о мире. Посмотрите, в первую очередь на себя , на свои слова , свои мысли. Если вы не устойчивы морально и подвержены  негативному влиянию , ограничьте окружение и чтение негатива.  Удаляйтесь  от  зла и приблизитесь к добру.

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

8 годин тому, kim chen lhoran сказав:

вибори їзхітрився виграти.

У ного був свій рудий кіт на ім'я Ілон, який крім накрутки переглядів ще й тупо роздавав мільйонні чеки за правильне голосування )

Як там казав Березовський: Дайте мені пульт від телевізора - і через півроку я зроблю президентом табуретку ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

Це річ особиста, я знаю за випадок, коли один латинос з Півд.Ам., взяв за жінку нашу сусідку і хочуть перебратись в Україну з Італії. При цьому усьому він має дві віщі освіти (так за нього кажуть, не перевіряв), але він вже тут був  і мені також попадався на очі.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

взяв за жінку нашу сусідку

Цього достатньо - "одружуються виключно лохи" )

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Це річ особиста, я знаю за випадок, коли один латинос з Півд.Ам., взяв за жінку нашу сусідку і хочуть перебратись в Україну з Італії. При цьому усьому він має дві віщі освіти (так за нього кажуть, не перевіряв), але він вже тут був  і мені також попадався на очі.

а що поганого бути в Україні неукраїнцем? навпаки, самі переваги :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, рыбак сказав:

ограничьте окружение и чтение негатива.  Удаляйтесь  от  зла и приблизитесь к добру.

1 година тому, vadimv сказав:

Информационный пузырь и засовывание головы в песок - оно такое дело, плохо заканчивается...

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

а що поганого бути в Україні неукраїнцем? навпаки, самі переваги :flag1:

Особливо після якоїсь Венесуели чи Сицилії )

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Вы- молодец! Очень удачно и очень вовремя засунули  свою голову в испанский песок. Возможно ваш бесценный  опыт послужит и для других примером.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...