Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Tochkin сказав:

десь тут :) 

Показати вміст

media.ashx?id=ADDD250DE03521EDDDDDD4FDDA

media.thumb.jpg.1dd9e64cffba351f3eb73095781b51c7.jpg

початкова школа:

media.thumb.jpg.92f9d8aa45b9fe2bc60a03ed8111df01.jpg

Ще питання: а як там у вас з комахами?

Як уживаєтесь? Чи їх централізовано знищують муніципальні спеціально навчені люди? 

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Tochkin сказав:

десь тут :) 

Показати вміст

media.ashx?id=ADDD250DE03521EDDDDDD4FDDA

media.thumb.jpg.1dd9e64cffba351f3eb73095781b51c7.jpg

початкова школа:

media.thumb.jpg.92f9d8aa45b9fe2bc60a03ed8111df01.jpg

Що за убога школа на два поверхи? Це навіть не рівень українського райцентру. 

Але навіщо канадцям освіта? Чим менше освічених канадців, тим краще споживання. Україна - це центр духовності й освіти, думаю, за кількістю ВУЗ-ів Канада з Україною і поряд не стоїть. Вчитися вам ще і вчитися в України:)

• Хаха 3
Посилання на коментар

6 годин тому, sergio сказав:

Нажаль, спеціальний гранчастий  пісок фракції 0, 4 мм. На будові просто так не набереш. 

У вас там що, депутатів з басейнами нема? 

Вкрав пісок у депутата  - став антикорупціонером. За наступної влади медаль видадуть. А може навіть гранта якогось:))

• Хаха 2
Посилання на коментар

27 минут назад, DmiVady сказал:

Ще питання: а як там у вас з комахами?

Як уживаєтесь? Чи їх централізовано знищують муніципальні спеціально навчені люди? 

Комахи є, звісно не такі що "комари з'їли прикордонника", такі звичайні типові як ото в українскьому селі. Навіть відчутно більш лениві - спробуй оно спіймати комара в селі під Житомиром - заманаєшься, а тут нехєр делать. :) Травити? Та ви шо! :) У нас оно місто закликає одуванчики не рвати а залишати на газоні, бо бджілки/екологія/ін. Проте маю зараз гарне виправдання - це не я лінивий, це в мене еко-газон. 😄 
Взагалі тут екологія та все таке - олені, зайці, бобри, лисиці, єноти... Їдешь собі, а тут херак - олені дорогу перебігають.... Минулого літа вийшов на патіо, відкрив пів дивана (дивана накрив від дощу раніше), сиджу, книжку читаю. Дай думаю відкрию повністю, буду лежати-читати, відкриваю - аж там єнот сидить. Цього року знову приходив падла на диван, залишив сліди. Ото починаєшь розуміти всі ті американські мультики про єнотів та ін падлюк. :)  Чорнобривці більш не саджаємо, бо приходять зайці та жеруть. :) 

• Лайк 3
  • Хаха 3
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Tochkin сказав:

Комахи є, звісно не такі що "комари з'їли прикордонника", такі звичайні типові як ото в українскьому селі. Навіть відчутно більш лениві - спробуй оно спіймати комара в селі під Житомиром - заманаєшься, а тут нехєр делать. :) Травити? Та ви шо! :) У нас оно місто закликає одуванчики не рвати а залишати на газоні, бо бджілки/екологія/ін. Проте маю зараз гарне виправдання - це не я лінивий, це в мене еко-газон. 😄 
Взагалі тут екологія та все таке - олені, зайці, бобри, лисиці, єноти... Їдешь собі, а тут херак - олені дорогу перебігають.... Минулого літа вийшов на патіо, відкрив пів дивана (дивана накрив від дощу раніше), сиджу, книжку читаю. Дай думаю відкрию повністю, буду лежати-читати, відкриваю - аж там єнот сидить. Цього року знову приходив падла на диван, залишив сліди. Ото починаєшь розуміти всі ті американські мультики про єнотів та ін падлюк. :)  Чорнобривці більш не саджаємо, бо приходять зайці та жеруть. :) 

Так і знав, що Точкін негуманний, зайців голодом морить. А міг би і капусту посадить:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Так знав, що Точкін негуманний, зайців голодом морить. А міг би і капусту посадить:)

Так, і ви теж помітили, що в них ото не города нема, ані полуниці, ані малини ...  

Може ще й дірявих труселях там не можна по своєму дворі ходити ...

Дикуни ...

😉

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так, і ви теж помітили, що в них ото не города нема, ані полуниці, ані малини ...  

Може ще й дірявих труселях там не можна по своєму дворі ходити ...

Дикуни ...

😉

Звідки я знаю? Я кіт. Мені без труселів можна ходити хоч в Канаді, хоч в Україні. Котам віздє харашо:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

29.05.2025 в 21:00, Бездомный сказав:

Погибшего в Ставрополе майора РФ мог взорвать его знакомый по гей-переписке:crazy:

всі оті гомофоби - то бджоли проти меду:crazy:

Хіба ви не за це топите в темі про Счастлівий брак?

Посилання на коментар

19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Звідки я знаю? Я кіт. Мені без труселів можна ходити хоч в Канаді, хоч в Україні. Котам віздє харашо:)

Головне не вступати в гей листування :lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Головне не вступати в гей листування :lol:

То ви українських класиків не читали...

Гей, нові Колумби й Магеллани 
Напнемо вітрила наших мрій! 
Кличуть нас у мандри океани, 
Бухту спокою облизує прибій.

Хто сказав, що все уже відкрито? 
Нащо ж ми народжені тоді?
Як нам помістити у корито 
Наші сподівання молоді?

Кораблі! Шикуйтесь до походу! 
Мрійництво! Жаго моя! Живи!
В океані рідного народу 
Відкривай духовні острови!

Геть із мулу якорі іржаві — 
Нидіє на якорі душа...
Б’ються груди об вітри тужаві, 
Каравела в мандри вируша.

Жоден вітер сонця не остудить, 
Півень землю всю не розгребе! 
Україно! Доки жити буду,
Доти відкриватиму тебе.

Мріяти й шукати, доки жити, 
Шкварити байдужість на вогні!!.. 
А якщо відкрию вже відкрите, 
Друзі! Ви підкажете мені. (с)

Посилання на коментар

Перепрошую, я теж про лірику:

Unlawful Military Cooperation including Arms Transfers between North Korea and Russia.

Цитата

According to an MSMT participating state, Russian-flagged cargo vessels delivered as
many as 9 million rounds of mixed artillery and multiple rocket launcher ammunition
from the DPRK to Russia in 2024. Using open source information, the Open Source
Centre (OSC) has estimated that Russian vessels delivered 4.2 to 5.8 million rounds of
122mm and 152mm munitions between August 2023 and March 2025.7

<...>

According to an MSMT participating state, between January and December 2024 alone
the DPRK transferred to Russia at least 100 ballistic missiles, which were subsequently
launched into Ukraine to destroy civilian infrastructure and terrorize populated areas
such as Kyiv and Zaporizhzhia. The DPRK also transferred to Russia elements of three
brigade sets of heavy artillery, including DPRK-origin 170mm long range self-propelled
artillery pieces, 240mm long-range multiple rocket launchers, more than 200 total
vehicles, self-propelled guns, multiple rocket launchers, and reload vehicles for both
types of weapons.

Там ще багато цікавого, але на ніч таке читати ...

Піду краще прогуляюся, під гарну книжку )

Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

Перепрошую, я теж про лірику:

Unlawful Military Cooperation including Arms Transfers between North Korea and Russia.

Там ще багато цікавого, але на ніч таке читати ...

Піду краще прогуляюся, під гарну книжку )

Хвате книжки гарні вам читати

Нумо, браття-українці

Всі йдемо до військомата:flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 29.05.2025 в 09:57, sergio сказал:

Где я, а где Оленья?! Да и думаю, что Буданов найдёт более достойную кандидатуру для такой ответственной операции. 

человек придумавший такой гениальный план - лучший кандидат!

Посилання на коментар

2 минуты назад, М.И. сказал:

человек придумавший такой гениальный план - лучший кандидат!

Так наоборот таких беречь надо. Исполнителей ТЦКашники пусть, где-нибудь наловят. 

Посилання на коментар

план на самом деле, если доработать, то неплохой. Но для безопасности агентов нужно какие то замаскированные мини пусковые установки с дистанционным запуском либо использование ИИ. И чем мощнее и умнее ракета тем дальше от мест взлета можно использовать на пути следования к зонам пуска 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Исполнителей ТЦКашники пусть, где-нибудь наловят. 

если через польшу отправлять (напрямую сложновато) то добровольцев будет много)))

Посилання на коментар

9 годин тому, Vinsol2009 сказав:

А як ви вгадали?

Ну, то ваші проблеми, що не вірите людям. Просто є різні лікарі. А я вам ще розкажу, що теща недавно лежала 5 днів у 1-й міській лікарні безкоштовно. В лікарні все супер - ремонт, апаратура. Заплатили всього 20 гривень за якісь ліки, яких не було в лікарні. Всі аналізи, комп'ютерна томографія і послуги медсестер безкоштовно. Її забирала швидка, тому все безкоштовно. Це мені порадила моя двоюрідна сестра, коли рідний брат зламав по п'яні руку. Треба було викликати швидку і все потім дійсно було безкоштовно. 

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, US7IGN сказал:

Сирьський прийде - порядок наведе :flag1:

У Кам’янець-Подільському цивільні особи перешкоджали роботі представників ТЦК та СП. Головнокомандувач Олександр Сирський доручив військовій службі правопорядку ЗСУ провести службове розслідування інциденту.

novyny.live/tck-uk/sirskii-nakazav-rozsliduvati-pobittia-ttsk-u-kamiantsi-podilskomu-257619.html

За кривий погляд на ТЦК треба садити на довічне, - засновник батальйону "Братство"...

Посилання на коментар

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Що за убога школа на два поверхи? Це навіть не рівень українського райцентру. 

Але навіщо канадцям освіта? Чим менше освічених канадців, тим краще споживання. Україна - це центр духовності й освіти, думаю, за кількістю ВУЗ-ів Канада з Україною і поряд не стоїть. Вчитися вам ще і вчитися в України:)

Так это ж сельская школа. Надо сравнивать сравнимое, сельскую школ, к примеру полтавской области, с этой сельской школой!

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Хвате книжки гарні вам читати

Нумо, браття-українці

Всі йдемо до військомата:flag1:

Неначасі ...

Військкомат не прутень: стояв і буде стояти! )

Посилання на коментар

7 часов назад, Оконщик сказал:

Это во 1х, а во 2х зависит от того как жил на родине. Если на родине 10ти летняя кемри казалась роскошью, а кросовки рибок это уже как , что то "от кутюр",  то понятно, что в канадах-америках , будет казаться, что в финансовый  рай попал :)) 

це дуже все спрощено. життя складніше. ось я - мені ніби і рібок не від кутюр був, але мав необережність піти добровільно в зсу в липні 2022, і коли став на лижі в березні 24го - що Італія, що США - все краще. хз чи попаду в ситуацію і скажу "кращ б я лишився в Україні".  не все грошима міряється. випив, то можу зізнатись -я один з тих "вояк", хто не повернувся з за кордону. хз як це з моральної точки зору для вас, але мої побратими або заздрять, або, як мінімум, не осуджують

• Лайк 5
  • Дякую 5
Посилання на коментар

5 часов назад, 988888 сказал:

За кривий погляд на ТЦК треба садити на довічне, - засновник батальйону "Братство"...

Нехай вже створюють 'ваєннапалєвиє тройки' з 2-тцкунів і 1-го мусорка і розстрілюють людей на місці

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Оконщик сказав:

Так это ж сельская школа. Надо сравнивать сравнимое, сельскую школ, к примеру полтавской области, с этой сельской школой!

В сумской или харьковской, которую кацапы разнесли КАБами...

13 годин тому, Оконщик сказав:

тут опять же кому как. 

Не, я в курсе, что всегда найдутся такие, кто будет рассказывать, как им замечательно живется где-то под Киевом, про свой сад, про уточек. Про то, что они переобуваться и покидать Украину не собираются. Только потом оказывается, что они вдруг оказываются где-то в Черногории )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Конфуз 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

8 годин тому, 988888 сказав:

Це той чувак, який на всі питання, чому він під час війни відсижується в ютубі, відповідає, що він своє відвоював і тепер ваша черга.

Оруэлл3.jpg

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 8
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...