sergio Опубліковано: В середу в 06:05 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:05 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Хоч я є антагоністом номерного прокламатора, все одно вважаю, що під час війни державна медіа- діяльність має пригнічувати панікерські настрої. А що державну ще хтось дивиттся, крім пенсюків в яких тєлік єдиний засіб здобуття інформації?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 06:11 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:11 (змінено) 10 часов назад, US7IGN сказал: у кожного своя перемога. я зараз Фромма читаю. дивлюсь на оточуючих тварин і відчуваю огиду. "По убеждению Фромма, классический психоанализ способствовал обогащению знаний о человеке, но он не увеличил знаний о том, как человек должен жить и что он должен делать."--ну ниче, зато труды психоаналитиков используют те , кто знает , кому , как и для чего человек должен. .а несогласным- " по сусалу".с. Змінено В середу в 06:23 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 06:12 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:12 11 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Повісити на смереці? Знов злився? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 06:16 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:16 (змінено) Це не тільки про телік, це вже мова і за весь інет, за блогерство, за форуми. Незрозуміло, навіщо в кінцевому підсумку собі шкодити? Наприклад , я бачів що пишуть за величину під'ємних щоби спонукати піпал йти до рашаармії, але не бачив інфи, що ці суми вже починають різко падати. А взагалі я за партію( об'єднання ЄС, щоби там не було. Змінено В середу в 06:35 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 06:19 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:19 статистика збиття шахежів різко просіла. чому? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: В середу в 06:20 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:20 (змінено) В башкирии с 1.6 ляма до просто ляма за контракт с июня Змінено В середу в 06:20 користувачем Alex2064 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 06:23 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:23 (змінено) 9 минут назад, akineo сказал: статистика збиття шахежів різко просіла. чому? Може стали використовувати більше швидкісних, з реактивними двигунами. Змінено В середу в 06:25 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 06:30 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:30 9 минут назад, Alex2064 сказал: В башкирии с 1.6 ляма до просто ляма за контракт с июня А на Білгороді одноразова виплати впала з 3,0 ляма до 0.8 ляма. Чув по радіо, так що повну вірогідність підтвердити не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В середу в 06:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:34 44 хвилини тому, outdoor24 сказав: точно зелені винні у всіх бідах? Точно ні, наріт, який обрав цю гидоту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 06:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:42 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Точно ні, наріт, який обрав цю гидоту. А гидоту від ЄС у Харкові, яка пропонує розстрілювати громадян України, хто обрав? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: В середу в 06:48 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:48 пишуть на сумщині падлюки продвинулись на 22 км в глиб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В середу в 06:56 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:56 7 хвилин тому, dvr002 сказав: пишуть на сумщині падлюки продвинулись на 22 км в глиб ще раз перечитай що пишуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: В середу в 07:04 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:04 13 хвилин тому, dvr002 сказав: пишуть на сумщині падлюки продвинулись на 22 км в глиб Не вглиб, а по-фронту. Вглиб зайшли десь на 8 км, на Діпстейті видно. Дуже багато дронів, вибивають ними геть усе, тому тримати позиції будь-якою ціною нема сенсу, тільки людей втратимо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 07:04 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:04 33 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: А на Білгороді одноразова виплати впала з 3,0 ляма до 0.8 ляма. Чув по радіо, так що повну вірогідність підтвердити не можу. виглядає як уніфікація по регіонах. з іншого боку, ми ж не знаємо. може і так бажаючих достатньо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В середу в 07:13 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:13 10 часов назад, US7IGN сказал: Астрологи оголосили тиждень психологів. А я пішов спати. Щось останнім часом зовсім мало сил... " Все следует делать, обо всем говорить и помышлять так, как будто каждое мгновение может оказаться для тебя последним."--Марк Аврелий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 07:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:34 3 часа назад, sergio сказал: В чем прикол этой музыки, пишут, что мем какой-то?! З музичним слухом у мене не дуже, хоча я меломан із стажем, почав слухати ще Бітлз з Голосу Америки чи бі-бі-сі. А так навіть на Уралі були плівки Чібі Чекера та Бренди Лі, з Ригі привезені, Коли повернувся в Україну, став слухати Польське Радіо. Шукав на його хвилях Бітлз, а там вже був Лед Зепелін, Дип Парпл, Блек Сабат, Ті Рекс. Коротше, як із слухом було не дуже, то ми з братом потроху стали музичними фарцовщиками - діски, журнали, плакати відомих груп. З Ригі мені присилали таке всяке. І до Одеси їздив за тим усім. Потім якось дійшло до голандських муз.журналів і пішов навіть югославський "Джубокс". До чого це - в Югославії, як виявилось,на усю котушку гримів гурт " Бело Дугме". Не писав би тут це, але звідтам вийшов відомий Горан Брегович. У мене хорватське коріння, потім, коли пішов вже сучасніший інет, трохи слухав цього Бреговича У нього навіть був записаний диск разом з польською співачкою Касею. Але потім хпутен заліз на Бамбас, юги в основному сталі підтримувати сепарів, і я цього різко лишився. Тим більше там якась оптимістична циганщина. Ще є такий відомий лось, як реж Емір Куштуріца - хотів купити квартиру в Ангарську, центрі злочинності. Моя мама у свій час була там на сталенскій висилці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 07:41 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:41 (змінено) 1 час назад, outdoor24 сказал: ЄС у Харкові, яка пропонує розстрілювати громадян України, хто обрав? Щось вирване з контексту? Ця партія має більшість у міськрадах Києва та Львова. Консолідує проукраїнську налаштовану громадськість. Тоді на які сили ви орієнтуєтесь? Змінено В середу в 07:45 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 07:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:44 Тільки що, kim chen lhoran сказав: Щось вирване з контексту Ні, це зашквар на рівні верещучки, але з боку представниці ЄС. я це навів до того, що не потрібно вішати всіх собак на зелених, не помічаючи муйні від коричневих. 3 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 07:53 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:53 4 минуты назад, outdoor24 сказал: це зашквар на рівні верещучки, але з боку представниці ЄС. Офіційна політика ЄС була не виступати проти влади. Я може не підтримую особисто Пор, але вважаю що проукраїнська інтелігенція Києва і Львова не може так по дитячому помилятись. А верещучку якраз засуджує. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 07:56 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:56 52 минуты назад, US7IGN сказал: виглядає як уніфікація по регіонах. з іншого боку, ми ж не знаємо. може і так бажаючих достатньо. Мабуть, останніх алкашів вигрібають. А взагалі на раші ніби за мир зараз 60% населення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 07:57 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:57 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: проукраїнська інтелігенція Києва і Львова не може так по дитячому помилятись а харківська може?😉 ця істота з Харкова і має насправді коріння серед інтелигенції Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 08:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:01 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Мабуть, останніх алкашів вигрібають. А взагалі на раші ніби за мир зараз 60% населення. хз. схоже пересічного кацапа то взагалі не обходить. блекаутів чи бусифікації нема, багато ніколи не жили. для них мабуть що на завод що в армію, тільки платять краще. в москві теж все чудово. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 08:03 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:03 (змінено) 10 минут назад, outdoor24 сказал: ця істота з Харкова і має насправді коріння серед інтелигенції Зараз будь-яке тупе слово, не кажучі за дурну фразу, використовується в боротьбі за владу з різних сторін.Чекають тільки на відмашку від Трампа. Змінено В середу в 08:05 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: В середу в 08:10 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:10 8 минут назад, US7IGN сказал: хз. схоже пересічного кацапа то взагалі не обходить. блекаутів чи бусифікації нема, багато ніколи не жили. для них мабуть що на завод що в армію, тільки платять краще. в москві теж все чудово. Та тепер може дожують без солі своє победобєсіє та поглянуть на все більш тверезим від побєдобєсія поглядом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: В середу в 08:11 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:11 Тільки що, kim chen lhoran сказав: Зараз будь-яке тупе слово, не кажучі за дурну фразу використовується в боротьбі за владу з різних сторін. та це зрозуміло. я до того, що вважаючи себе дуже розумними, на відміну від 73% "наріта", 25% мають такі ж шанси обрати лайно, просто його кількість пропорційно буде менше. я, до речі, в цілому надаю перевагу представникам ЄС і Голосу, але не засліплений сліпою ненавистю до інших і можу критично сприймати їх зашквари теж. а шо з Кантоном? знов за милом у бані полює? навіть Аркашини висєри не тягне сюди. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз