Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Хоч я є антагоністом номерного прокламатора, все одно вважаю, що під час війни державна медіа- діяльність має пригнічувати панікерські настрої.

А що державну ще хтось дивиттся, крім пенсюків в яких тєлік єдиний засіб здобуття інформації?! 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 часов назад, US7IGN сказал:

у кожного своя перемога. я зараз Фромма читаю. дивлюсь на оточуючих тварин і відчуваю огиду.

"По убеждению Фромма, классический психоанализ способствовал обогащению знаний о человеке, но он не увеличил знаний о том, как человек должен жить и что он должен делать."--ну ниче,  зато труды психоаналитиков используют те , кто знает , кому  , как и для чего человек должен.

.а несогласным- " по сусалу".с.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Це не тільки про телік, це вже мова і за весь інет, за блогерство, за форуми. Незрозуміло, навіщо в кінцевому підсумку  собі шкодити? Наприклад , я бачів що пишуть за величину під'ємних щоби спонукати піпал йти до рашаармії, але не бачив інфи, що  ці суми вже починають різко падати.
 А взагалі я за партію( об'єднання ЄС, щоби там не було.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

В башкирии с 1.6 ляма до просто ляма за контракт с июня

Змінено користувачем Alex2064
Посилання на коментар

9 минут назад, akineo сказал:

статистика збиття шахежів різко просіла. чому? 

Може стали використовувати більше швидкісних, з реактивними двигунами.

Посилання на коментар

9 минут назад, Alex2064 сказал:

В башкирии с 1.6 ляма до просто ляма за контракт с июня

А на Білгороді одноразова виплати впала з 3,0 ляма до 0.8 ляма. Чув по радіо, так що повну вірогідність підтвердити не можу.

Посилання на коментар

44 хвилини тому, outdoor24 сказав:

точно зелені винні у всіх бідах?

Точно ні, наріт, який обрав цю гидоту.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Точно ні, наріт, який обрав цю гидоту.

А гидоту від ЄС у Харкові, яка пропонує розстрілювати громадян України, хто обрав?

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, dvr002 сказав:

пишуть на сумщині падлюки продвинулись на 22 км в глиб

ще раз перечитай що пишуть 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, dvr002 сказав:

пишуть на сумщині падлюки продвинулись на 22 км в глиб

Не вглиб, а по-фронту. Вглиб зайшли десь на 8 км, на Діпстейті видно. Дуже багато дронів, вибивають ними геть усе, тому тримати позиції будь-якою ціною нема сенсу, тільки людей втратимо.

Посилання на коментар

33 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

А на Білгороді одноразова виплати впала з 3,0 ляма до 0.8 ляма. Чув по радіо, так що повну вірогідність підтвердити не можу.

виглядає як уніфікація по регіонах. з іншого боку, ми ж не знаємо. може і так бажаючих достатньо.

Посилання на коментар

10 часов назад, US7IGN сказал:

Астрологи оголосили тиждень психологів. А я пішов спати. Щось останнім часом зовсім мало сил...

" Все следует делать, обо всем говорить и помышлять так, как будто каждое мгновение может оказаться для тебя последним."--Марк Аврелий.

Посилання на коментар

3 часа назад, sergio сказал:

В чем прикол этой музыки, пишут, что мем какой-то?! 

З музичним слухом у мене не дуже, хоча я меломан із стажем, почав слухати ще Бітлз з Голосу Америки чи бі-бі-сі. А так навіть на Уралі були плівки Чібі Чекера та Бренди Лі, з Ригі привезені, Коли повернувся в Україну, став слухати Польське Радіо. Шукав на його хвилях Бітлз, а там вже був Лед Зепелін, Дип Парпл, Блек Сабат, Ті Рекс. Коротше, як із слухом було не дуже, то ми з братом потроху стали музичними фарцовщиками - діски, журнали, плакати відомих груп. З Ригі мені присилали таке всяке. І до Одеси їздив за тим усім. Потім якось дійшло до голандських муз.журналів і пішов навіть югославський "Джубокс". 

До чого це - в Югославії, як виявилось,на усю котушку гримів гурт " Бело Дугме". Не писав би тут це, але звідтам вийшов відомий Горан Брегович. У мене хорватське коріння, потім, коли пішов вже сучасніший інет, трохи слухав цього Бреговича У нього навіть був записаний диск разом з польською співачкою Касею. Але потім хпутен заліз на Бамбас, юги в основному сталі підтримувати сепарів, і я цього різко лишився. Тим більше там якась оптимістична циганщина.

Ще є такий відомий лось, як реж Емір Куштуріца - хотів купити квартиру в Ангарську, центрі злочинності. Моя мама у свій час була там на сталенскій висилці.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, outdoor24 сказал:

ЄС у Харкові, яка пропонує розстрілювати громадян України, хто обрав?

Щось вирване з контексту?  Ця партія має більшість у міськрадах Києва та Львова.  Консолідує проукраїнську налаштовану громадськість. Тоді на які сили ви орієнтуєтесь?

Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Щось вирване з контексту

Ні, це зашквар на рівні верещучки, але з боку представниці ЄС.

я це навів до того, що не потрібно вішати всіх собак на зелених, не помічаючи муйні від коричневих.

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, outdoor24 сказал:

це зашквар на рівні верещучки, але з боку представниці ЄС.

Офіційна політика  ЄС була не виступати проти влади. Я може не підтримую особисто Пор, але вважаю що проукраїнська інтелігенція Києва і Львова не може так по дитячому помилятись. А верещучку якраз засуджує.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, US7IGN сказал:

виглядає як уніфікація по регіонах. з іншого боку, ми ж не знаємо. може і так бажаючих достатньо.

Мабуть, останніх алкашів вигрібають. А взагалі на раші ніби за мир зараз 60% населення.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

проукраїнська інтелігенція Києва і Львова не може так по дитячому помилятись

а харківська може?😉

ця істота з Харкова і має насправді коріння серед інтелигенції

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Мабуть, останніх алкашів вигрібають. А взагалі на раші ніби за мир зараз 60% населення.

хз. схоже пересічного кацапа то взагалі не обходить. блекаутів чи бусифікації нема, багато ніколи не жили. для них мабуть що на завод що в армію, тільки платять краще. в москві теж все чудово.

• Лайк 3
Посилання на коментар

10 минут назад, outdoor24 сказал:

ця істота з Харкова і має насправді коріння серед інтелигенції

Зараз будь-яке тупе слово, не кажучі за дурну фразу, використовується в боротьбі за владу з різних сторін.Чекають тільки на відмашку від Трампа.

Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

хз. схоже пересічного кацапа то взагалі не обходить. блекаутів чи бусифікації нема, багато ніколи не жили. для них мабуть що на завод що в армію, тільки платять краще. в москві теж все чудово.

Та тепер може дожують без солі своє победобєсіє та поглянуть на все більш тверезим від побєдобєсія поглядом.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Зараз будь-яке тупе слово, не кажучі за дурну фразу використовується в боротьбі за владу з різних сторін.

та це зрозуміло. я до того, що вважаючи себе дуже розумними, на відміну від 73% "наріта", 25% мають такі ж шанси обрати лайно, просто його кількість пропорційно буде менше. я, до речі, в цілому надаю перевагу представникам ЄС і Голосу, але не засліплений сліпою ненавистю до інших і можу критично сприймати їх зашквари теж.

а шо з Кантоном? знов за милом у бані полює? навіть Аркашини висєри не тягне сюди.

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...