Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, Canton сказал:

То что цель есть - это понятно...

думаю больше на психологию заточена, дрон долго летит, можно успеть удрать или спрятаться в укрытии. 

намного хуже будет с баллистикой

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Бармалей сказав:

думаю больше на психологию заточена, дрон долго летит, можно успеть удрать или спрятаться в укрытии. 

тю. добровольця ніщо не зупинить. можна просто сідати на поїзд і їхати на схід. навіть якщо мобільні групи знімуть, то підвезуть до частини, а там вже приймуть та автомат видадуть :flag1:

Посилання на коментар

11 минут назад, 7351 сказал:

Тобто, меньше, ніж бомжів.

Большая часть бомжей бегом побежала в ополчение...

А чё - форму дали, калашмат дали, гражданских шмонать дали...разлюли малина поначалу была...

• Лайк 3
Посилання на коментар

9 минут назад, Canton сказал:

А чё - форму дали, калашмат дали, гражданских шмонать дали...разлюли малина поначалу была...

зрадники - мусара та сбушники - то в жодному випадку не бомжі

2014-12-27._День_спасателя_в_Донецке_134_(cropped).JPG.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

13 минут назад, Бармалей сказал:

Потратить 600 тысяч вечнозеленых чтобы кто то ушел в укрытие?

Не верю, они пи ***ы, но не идиоты...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, Дощ сказав:

Ну, не вітром же надуло. Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів, гіві з моторолою були їх яскравими представниками

Ще скажіть що вам завадила відсутність воєнного стану. Сотням тисяч не завадила, в вам завадила. Я ж якогось хера якось потрапив у саму східну точку, чи ви думаєте що я спав і бачив як в красній талівці і в "лугансько-станичному лісництві" окопи порити?

Що вам тоді заважало бути таким щирим українцем як ви є зараз

Я і тоді і зараз є українцем і пишаюсь цим, як пишаюсь Україною, як пишаюсь народом України.

На відміну від вас я не вважаю ухилянтами всіх українців, які не пішлі добровольцями у ЗСУ.

Від призову я ніколи не ухилявся.

Повісток ніколи в житті не отримував -- навіть в радянську армію у 19 років пішов сам.

Тоді я ще активно займався спортом... з 6 років.

Так само і в березні та квітні 2022 року сам ходив до ТЦК.

Як уже писав -- пропонували контракт, я відмовився, сказали чекати на дзвінок або повістку, бо хвороби та вік.

Розумію, що вас бісять українці, які не підтримують рашапропагандонів в цій темі ...

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

11 годин тому, 7351 сказав:

Питання до вас -- у 2014 році була агресія (війна) росії проти України?

Чи ви досі вважаєте, що то була купка нікому невідомих "терористів-сепаратистів"?

4 години тому, Дощ сказав:

Ну, не вітром же надуло. Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів, гіві з моторолою були їх яскравими представниками

Прямої відповіді нема.

Ви заперечуєте початок у 2014 році  збройної агресії російської федерації проти України?

Чи ви стверджуєте, що то був внутрішній громадянський конфлікт всередині Ураїни?

..............................................

Тобто, ви стверждуєте, що в 2014 році, в Іловайську, не було вторгнення в Україну декількох бригад російської армії з танками, іншою важкою технікою, з Градами та артилерією?

Так само, як і в Дебальцево у 2015 році?

Чи "заплутались", начитавшись наративів рашапропаганди?

І продовжуєте, на користь росії, натравлювати мільйони одних громадян України на мільйони других громадян України...

Посилання на коментар

4 часа назад, US7IGN сказал:

кажуть що жінка набираючі вагу просто сигналізує чоловікам що хоче бути одна, збільшуючи таким чином фізично відстань

але тим же часом  пластичні хирурги кажуть , що найбільш питомі не оптимізаця  їбальника , та навіть не збільшення цицьок/сідниць , а "балетне тіло" - тобто операція "зашити бабі рота"

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Дощ сказал:

Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів

Это пох. Правильно назвать - экспедиционный корпус смешанного состава.

Откуда идет оружие, командование, снабжение - это и есть агрессор...

• Лайк 1
Посилання на коментар

50 хвилин тому, Canton сказав:

А я не знаю...

То что цель есть - это понятно...

А вот какая? Пока недостаточно вводных

ТЦК это не только бусификация, поэтому, я так думаю, как только начало хватать ударного ресурса, очередь дошла и до них (или до кого то из руководящих дошло). Насколько это болезненно для нас: покажет время, но то что это плохо, понятно и сейчас.

Если заметили, то противник уже очень давно не мечется, как юная миньетчица, а "осуществляет плановый комплекс мер по достижению целей".

Цели озвучены, но могут измениться в бОльшую сторону, ресурсы есть (или на пределе, как кому удобно думать), вот и идёт плановая работа.

Следующие цели Мадьяр озвучил, громко, так что те, кому грозит, надеюсь, уже действуют. 
Как то так.

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

43 минуты назад, Canton сказал:

metro1.jpg

Посилання на коментар

4 минуты назад, DmiVady сказал:

Если заметили, то противник уже очень давно не мечется, как юная миньетчица, а "осуществляет плановый комплекс мер по достижению целей".

Та понятно, что под клиентом не суетятся.

Вот мне и покоя не дает, ЗАЧЕМ. Чего то не понимаю и не знаю.

В ЛЮБОМ городе найдется вагон с тележкой более ВКУСНЫХ (с моей колокольни) целей

Посилання на коментар

12 годин тому, Дощ сказав:
15 годин тому, 7351 сказав:

1. Різниці в спілкуванні з пересічними українцями не побачив -- така сама російська мова

2. Якщо б вся брехня, що з 2014 року розповсюджується рашапропагандою про украінців з Донецької області була правдою, то Донецька область була б вся під окупацією -- а до 2022 року окупована була лише меньша частина, та,  яку здали росії, а мільйонний Донецьк здали взагалі без жодного пострілу. 

3. Як тоді казав міністр оборони -- зі Славянська "миша не проскочить" -- але армія гіркина тож не миша...

3. Добавлю, для тих у кого з пам'яттю погано -- війна росії проти України почалась з Криму...

4. Якщо б не здали без бою Крим -- не було б війни на Донбасі. 

Я так розумію ви особисто Крим здавали з боєм? Чи хоча б свій рідний Донецьк? 11 років тому ви були на 11 років молодшим.

:pozor:
Чомусь згадав фільм «Нічні забави» з Філозовим у ролі куколда і Гафтом у ролі його начальника і заодно коханця його дружини.

Там у фіналі Філозов побачив хто трахає його дружину доки він у командировці і почав киздити сторонню людину лабуха Євстігнєєва. 

Цитата

Дощ сказав: У кожного своя пам'ять.

Розкажіть по пунктах, що саме він (7351) збрехав? Ж-)

5 годин тому, Дощ сказав:

Що вам тоді заважало бути таким щирим українцем як ви є зараз

Такими ж як оця мішпуха з вашої секти, та що зранку до ночі постить гидоту на Україну і нарід/наріт, довбо..ів (по їх визначенню) військових і тп?

Отже, ухилянти вам миліші ніж той хто копіпастить позитивні новини і розвінчує їхню прокацапську пропаганду?

Овва! :hlop:

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

знову скажуть всім оновити дані, пройти влк, поновити відстрочки-бронювання, ну і т.д. "бо ви ж бачите що коїться"

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Фрай сказав:

Розкажіть по пунктах, що саме він збрехав?

Дайте посилання, де я писав, що він збрехав.

Хоча він збрехав, причому свідомо:

image.thumb.png.d75f72deb5f287fb75e017b7e6edc3a7.png

"моторола" ніколи не був "місцевим" в Донецький чи Луганський області -- він громадянин росії -- Дощ не міг цього не знати...

Одні хочуть бачити тільки погане -- вони його бачать.

Інші хочуть бачити позитивне -- вони його теж бачать.

Питання:

Яка мета в натравлюванні мільйонів одних громадян України на мільйони інших громадян України?

Кому, окрім росії, це вигідно?

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

Ну, наприклад, з політичних міркувань. Типа допомагають боротись з ненависним ТЦК. 

Удари по ТЦК будуть по усій (!) країні — таким чином русня намагається зірвати мобілізацію, — коментують Сухопутні війська 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, DmiVady сказав:

Друг керівник підприємства, що не має відношення до ВПК, під час тієї самої атаки заводу не стало, під нуль.

Чомусь мені в голову прийшло розуміння, що до військових цілей не має, але до відновлення інфрастуктури ще й як!

Тому три шахеди і балістика то аж ніяк не випадковість, а саме планомірне знищення всього, що йде на саме існування інфраструктури.

А те що хтось наводить це зрозуміло і слону з київського зоопарку.

5 хвилин тому, 7351 сказав:
14 хвилин тому, Фрай сказав:

Розкажіть по пунктах, що саме він збрехав?

Дайте посилання, де я писав, що він збрехав.

Читайте уважно, звертався не до вас.

• Лайк 2
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Фрай сказав:

Отже, ухилянти вам миліші ніж той хто копіпастить позитивні новини і розвінчує їхню прокацапську пропаганду?

Овва! :hlop:

З вашої точки зору, пропагандист Соловйов, який зі своїм сином не на фронті, але постить позитивні новини для російської аудиторії, він хто?

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

14 хвилин тому, XL.pro сказав:

З вашої точки зору, пропагандист Соловйов, який зі своїм сином не на фронті, але постить позитивні новини для своєї аудиторії, він хто?

По-перше, я живу в Україні, а не на росії

По-друге, 7351 не лише тупо копіпастить картинки, а й протистоїть численним брехливим прокацапським вкидам наших «кантонів»,

а Соловйов є не копіпастером гарних новин, як ви вважаєте, а штатним високо оплачуваним пропагандистом якому доручено вбивати в голови мільйонів росіян всі ідеї і прагнення влади так, щоб вони повірили у будь-яку заплановану маячню.

колись ще до всіх подій дивився його тв-шоу то не раз казав, що вони вже практично готові до війни і до всього, що вкидає Жирік і обкатує соловйов треба відноситись серйозно.

Сам не дуже вірив, але вийшло саме так. ((

Зараз вони вже наповну обговорюють ЯЗ.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, XL.pro сказав:

З вашої точки зору, пропагандист Соловйов, який зі своїм сином не на фронті, але постить позитивні новини для російської аудиторії, він хто?

Ті, хто в цій темі постять "позитивні новини для російської аудиторії" -- вони хто?

• Дякую 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Фрай сказав:

По-перше, я живу в Україні, а не на росії

По-друге, 7351 не лише тупо копіпастить картинки, а й протистоїть численним брехливим прокацапським вкидам наших «кантонів»,

а Соловйов є не копіпастером гарних новин, як ви вважаєте, а штатним високо оплачуваним пропагандистом якому доручено вбивати в голови мільйонів росіян всі ідеї і прагнення влади так, щоб вони повірили у будь-яку заплановану маячню.

колись ще до всіх подій дивився його тв-шоу то не раз казав, що вони вже практично готові до війни і до всього, що вкидає Жирік і обкатує соловйов треба відноситись серйозно.

Сам не дуже вірив, але вийшло саме так. ((

Зараз вони вже наповну обговорюють ЯЗ.

Пропагандисти і ура патріоти  скрізь однакові. Ви бачите тільки те, що хочете бачити.

До повномасштабного вторгнення я Доща взагалі не читав і не сприймав (через спосіб мислення, суржик).

Але він воював як в 2014 р, так і в 2022 р.

Що я бачу зараз. Пропагандист, який в 2014 р здриснув з Донецька, ні він, ні його сини не воювали, зараз намагається щось тявкати Дощу. 

Фрай, ну ви серйозно?! З усією повагою, не розумію вас.

P.S. 7351, у пропагандистки Симоньян чоловік пережив клінічну смерть. Ви дуже часто постите чухню, яка не відповідає реаліям, але друкується в ЗМІ. 

Мені все одно, це ваше життя, але у вас є сини, Бог все бачить, може покарати.

Нехай щастить.

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 5
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

56 хвилин тому, Canton сказав:

Та понятно, что под клиентом не суетятся.

Вот мне и покоя не дает, ЗАЧЕМ. Чего то не понимаю и не знаю.

В ЛЮБОМ городе найдется вагон с тележкой более ВКУСНЫХ (с моей колокольни) целей

Противник играет в стратегию, в шахматы, а не блек-джек, осуществляет "комплекс мер", а убрать причины сопротивления: приток живой силы, вполне себе не "тактическая", а "оперативная" цель, а если брать в разрезе когнитивной войны, то это вообще неплохо должно сработать в стратегическом плане. 
Вы в "Обериг" заглядывали? Если да, то понимаете, что у нас цифровизация и учёт только на телемарахфоне и в статьях? А ещё усложнить этот недоучет?

Смотрите на эти удары: а) как на пробу пера; б) в разрезе последствий не завтра, а через месяц-два-три-полгода;

Бить по тысяче "гаражей" в подвалах мопедами? Да нафига? если можно эти гаражи лишить притока з/ч, энергии и т.д. ... ну не буду я подсказывать "как и что будет эффективно, а не эффектно";)  Хотя там неглупых и так хватает: если сумели донести, что нужно устранять причины, а не бороться со следствиями (озвученные цели войны это чётко показывают).

По "вкусным целям" бьют, и сильно, и будут бить, но будут бить и по гаражам, пришло и их время (

Мои релоцировали максимум эффективного(людёв и технологии) за кордон, ещё зимой, не только потому, что в ОП во главе лидором сидят тупые пидеры, не только налоги(хотя в перспективе это капец внутреннему производству), а и потому, что мы считали и такие вероятности развития событий (как раз с учётом тупости лидоров-пидеров), к сожалению, правильно посчитали.

На истину не претендую) быстро накидал, возможно, если обдумать (но именно судьбу ТЦК я обдумывать не собираюсь, так как моего влияния на этот сектор нет), то возможно появятся и другие мысли.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Ну, наприклад, з політичних міркувань. Типа допомагають боротись з ненависним ТЦК. 

Так і є. Рятують ухилянтів, своїх потенційних союзників і посіпак, від ненависного тцк.

Тцк це повний облік, особові справи, різна документація і люди, які його ведуть. Вибийте тих пару десятків тцкшників - і все, мобілізація в районі стала, звідки візьметься поповнення? І їх не сховаєш, тцк мають бути у всіх виду. Хіба розосередити, певно так в зроблять

1 година тому, 7351 сказав:

Прямої відповіді нема.

Ви заперечуєте початок у 2014 році  збройної агресії російської федерації проти України?

Чи ви стверджуєте, що то був внутрішній громадянський конфлікт всередині Ураїни?

..............................................

Тобто, ви стверждуєте, що в 2014 році, в Іловайську, не було вторгнення в Україну декількох бригад російської армії з танками, іншою важкою технікою, з Градами та артилерією?

Так само, як і в Дебальцево у 2015 році?

Чи "заплутались", начитавшись наративів рашапропаганди?

І продовжуєте, на користь росії, натравлювати мільйони одних громадян України на мільйони других громадян України...

Йди нах

• Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 години тому, Canton сказав:

Можна пригадатм призначення Тарана міністром оборони

У кожного президента є власний Гелетей 😉

4 години тому, Canton сказав:

А ще є корупція та херове забеспчення ЗСУ

А фірми Тетяни Глиняної так взагалі 28 років співпрацюють з МО.

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, XL.pro сказав:

До повномасштабного вторгнення я Доща взагалі не читав і не сприймав (через спосіб мислення, суржик)

Ви мене знову з кимсь плутаєте - у мене суржику мінімум, а раніше так взагалі не було

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...