Бармалей Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 12 минут назад, Canton сказал: То что цель есть - это понятно... думаю больше на психологию заточена, дрон долго летит, можно успеть удрать или спрятаться в укрытии. намного хуже будет с баллистикой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня Тільки що, Бармалей сказав: думаю больше на психологию заточена, дрон долго летит, можно успеть удрать или спрятаться в укрытии. намного хуже будет с баллистикой тю. добровольця ніщо не зупинить. можна просто сідати на поїзд і їхати на схід. навіть якщо мобільні групи знімуть, то підвезуть до частини, а там вже приймуть та автомат видадуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 11 минут назад, 7351 сказал: Тобто, меньше, ніж бомжів. Большая часть бомжей бегом побежала в ополчение... А чё - форму дали, калашмат дали, гражданских шмонать дали...разлюли малина поначалу была... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 9 минут назад, Canton сказал: Большая часть бомжей бегом побежала в ополчение... А чё - форму дали, калашмат дали, гражданских шмонать дали...разлюли малина поначалу была... зрадники - мусара та сбушники - то в жодному випадку не бомжі Змінено 6 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 13 минут назад, Бармалей сказал: думаю больше на психологию заточена, дрон долго летит, можно успеть удрать или спрятаться в укрытии. намного хуже будет с баллистикой Потратить 600 тысяч вечнозеленых чтобы кто то ушел в укрытие? Не верю, они пи ***ы, но не идиоты... Змінено 6 липня користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 4 години тому, Дощ сказав: Ну, не вітром же надуло. Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів, гіві з моторолою були їх яскравими представниками Ще скажіть що вам завадила відсутність воєнного стану. Сотням тисяч не завадила, в вам завадила. Я ж якогось хера якось потрапив у саму східну точку, чи ви думаєте що я спав і бачив як в красній талівці і в "лугансько-станичному лісництві" окопи порити? Що вам тоді заважало бути таким щирим українцем як ви є зараз Я і тоді і зараз є українцем і пишаюсь цим, як пишаюсь Україною, як пишаюсь народом України. На відміну від вас я не вважаю ухилянтами всіх українців, які не пішлі добровольцями у ЗСУ. Від призову я ніколи не ухилявся. Повісток ніколи в житті не отримував -- навіть в радянську армію у 19 років пішов сам. Тоді я ще активно займався спортом... з 6 років. Так само і в березні та квітні 2022 року сам ходив до ТЦК. Як уже писав -- пропонували контракт, я відмовився, сказали чекати на дзвінок або повістку, бо хвороби та вік. Розумію, що вас бісять українці, які не підтримують рашапропагандонів в цій темі ... Змінено 6 липня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 11 годин тому, 7351 сказав: Питання до вас -- у 2014 році була агресія (війна) росії проти України? Чи ви досі вважаєте, що то була купка нікому невідомих "терористів-сепаратистів"? 4 години тому, Дощ сказав: Ну, не вітром же надуло. Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів, гіві з моторолою були їх яскравими представниками Прямої відповіді нема. Ви заперечуєте початок у 2014 році збройної агресії російської федерації проти України? Чи ви стверджуєте, що то був внутрішній громадянський конфлікт всередині Ураїни? .............................................. Тобто, ви стверждуєте, що в 2014 році, в Іловайську, не було вторгнення в Україну декількох бригад російської армії з танками, іншою важкою технікою, з Градами та артилерією? Так само, як і в Дебальцево у 2015 році? Чи "заплутались", начитавшись наративів рашапропаганди? І продовжуєте, на користь росії, натравлювати мільйони одних громадян України на мільйони других громадян України... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 4 часа назад, US7IGN сказал: кажуть що жінка набираючі вагу просто сигналізує чоловікам що хоче бути одна, збільшуючи таким чином фізично відстань але тим же часом пластичні хирурги кажуть , що найбільш питомі не оптимізаця їбальника , та навіть не збільшення цицьок/сідниць , а "балетне тіло" - тобто операція "зашити бабі рота" Змінено 6 липня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 4 часа назад, Дощ сказал: Була гібридна агресія, але рашисти воювали в основному руками місцевих зрадників сепаратистів Это пох. Правильно назвать - экспедиционный корпус смешанного состава. Откуда идет оружие, командование, снабжение - это и есть агрессор... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 50 хвилин тому, Canton сказав: А я не знаю... То что цель есть - это понятно... А вот какая? Пока недостаточно вводных ТЦК это не только бусификация, поэтому, я так думаю, как только начало хватать ударного ресурса, очередь дошла и до них (или до кого то из руководящих дошло). Насколько это болезненно для нас: покажет время, но то что это плохо, понятно и сейчас. Если заметили, то противник уже очень давно не мечется, как юная миньетчица, а "осуществляет плановый комплекс мер по достижению целей". Цели озвучены, но могут измениться в бОльшую сторону, ресурсы есть (или на пределе, как кому удобно думать), вот и идёт плановая работа. Следующие цели Мадьяр озвучил, громко, так что те, кому грозит, надеюсь, уже действуют. Как то так. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 43 минуты назад, Canton сказал: Большая часть бомжей бегом побежала в ополчение... А чё - форму дали, калашмат дали, гражданских шмонать дали...разлюли малина поначалу была... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 4 минуты назад, DmiVady сказал: Если заметили, то противник уже очень давно не мечется, как юная миньетчица, а "осуществляет плановый комплекс мер по достижению целей". Та понятно, что под клиентом не суетятся. Вот мне и покоя не дает, ЗАЧЕМ. Чего то не понимаю и не знаю. В ЛЮБОМ городе найдется вагон с тележкой более ВКУСНЫХ (с моей колокольни) целей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 12 годин тому, Дощ сказав: 15 годин тому, 7351 сказав: 1. Різниці в спілкуванні з пересічними українцями не побачив -- така сама російська мова 2. Якщо б вся брехня, що з 2014 року розповсюджується рашапропагандою про украінців з Донецької області була правдою, то Донецька область була б вся під окупацією -- а до 2022 року окупована була лише меньша частина, та, яку здали росії, а мільйонний Донецьк здали взагалі без жодного пострілу. 3. Як тоді казав міністр оборони -- зі Славянська "миша не проскочить" -- але армія гіркина тож не миша... 3. Добавлю, для тих у кого з пам'яттю погано -- війна росії проти України почалась з Криму... 4. Якщо б не здали без бою Крим -- не було б війни на Донбасі. Я так розумію ви особисто Крим здавали з боєм? Чи хоча б свій рідний Донецьк? 11 років тому ви були на 11 років молодшим. Чомусь згадав фільм «Нічні забави» з Філозовим у ролі куколда і Гафтом у ролі його начальника і заодно коханця його дружини. Там у фіналі Філозов побачив хто трахає його дружину доки він у командировці і почав киздити сторонню людину лабуха Євстігнєєва. Цитата Дощ сказав: У кожного своя пам'ять. Розкажіть по пунктах, що саме він (7351) збрехав? 5 годин тому, Дощ сказав: Що вам тоді заважало бути таким щирим українцем як ви є зараз Такими ж як оця мішпуха з вашої секти, та що зранку до ночі постить гидоту на Україну і нарід/наріт, довбо..ів (по їх визначенню) військових і тп? Отже, ухилянти вам миліші ніж той хто копіпастить позитивні новини і розвінчує їхню прокацапську пропаганду? Овва! Змінено 6 липня користувачем Фрай 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня знову скажуть всім оновити дані, пройти влк, поновити відстрочки-бронювання, ну і т.д. "бо ви ж бачите що коїться" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 12 хвилин тому, Фрай сказав: Розкажіть по пунктах, що саме він збрехав? Дайте посилання, де я писав, що він збрехав. Хоча він збрехав, причому свідомо: "моторола" ніколи не був "місцевим" в Донецький чи Луганський області -- він громадянин росії -- Дощ не міг цього не знати... Одні хочуть бачити тільки погане -- вони його бачать. Інші хочуть бачити позитивне -- вони його теж бачать. Питання: Яка мета в натравлюванні мільйонів одних громадян України на мільйони інших громадян України? Кому, окрім росії, це вигідно? Змінено 6 липня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 1 годину тому, sergio сказав: Ну, наприклад, з політичних міркувань. Типа допомагають боротись з ненависним ТЦК. Удари по ТЦК будуть по усій (!) країні — таким чином русня намагається зірвати мобілізацію, — коментують Сухопутні війська 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 22 хвилини тому, DmiVady сказав: Если заметили, то противник уже очень давно не мечется, как юная миньетчица, а "осуществляет плановый комплекс мер по достижению целей". Друг керівник підприємства, що не має відношення до ВПК, під час тієї самої атаки заводу не стало, під нуль. Чомусь мені в голову прийшло розуміння, що до військових цілей не має, але до відновлення інфрастуктури ще й як! Тому три шахеди і балістика то аж ніяк не випадковість, а саме планомірне знищення всього, що йде на саме існування інфраструктури. А те що хтось наводить це зрозуміло і слону з київського зоопарку. 5 хвилин тому, 7351 сказав: 14 хвилин тому, Фрай сказав: Розкажіть по пунктах, що саме він збрехав? Дайте посилання, де я писав, що він збрехав. Читайте уважно, звертався не до вас. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 19 хвилин тому, Фрай сказав: Отже, ухилянти вам миліші ніж той хто копіпастить позитивні новини і розвінчує їхню прокацапську пропаганду? Овва! З вашої точки зору, пропагандист Соловйов, який зі своїм сином не на фронті, але постить позитивні новини для російської аудиторії, він хто? Змінено 6 липня користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 14 хвилин тому, XL.pro сказав: З вашої точки зору, пропагандист Соловйов, який зі своїм сином не на фронті, але постить позитивні новини для своєї аудиторії, він хто? По-перше, я живу в Україні, а не на росії По-друге, 7351 не лише тупо копіпастить картинки, а й протистоїть численним брехливим прокацапським вкидам наших «кантонів», а Соловйов є не копіпастером гарних новин, як ви вважаєте, а штатним високо оплачуваним пропагандистом якому доручено вбивати в голови мільйонів росіян всі ідеї і прагнення влади так, щоб вони повірили у будь-яку заплановану маячню. колись ще до всіх подій дивився його тв-шоу то не раз казав, що вони вже практично готові до війни і до всього, що вкидає Жирік і обкатує соловйов треба відноситись серйозно. Сам не дуже вірив, але вийшло саме так. (( Зараз вони вже наповну обговорюють ЯЗ. Змінено 6 липня користувачем Фрай 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 13 хвилин тому, XL.pro сказав: З вашої точки зору, пропагандист Соловйов, який зі своїм сином не на фронті, але постить позитивні новини для російської аудиторії, він хто? Ті, хто в цій темі постять "позитивні новини для російської аудиторії" -- вони хто? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 12 хвилин тому, Фрай сказав: По-перше, я живу в Україні, а не на росії По-друге, 7351 не лише тупо копіпастить картинки, а й протистоїть численним брехливим прокацапським вкидам наших «кантонів», а Соловйов є не копіпастером гарних новин, як ви вважаєте, а штатним високо оплачуваним пропагандистом якому доручено вбивати в голови мільйонів росіян всі ідеї і прагнення влади так, щоб вони повірили у будь-яку заплановану маячню. колись ще до всіх подій дивився його тв-шоу то не раз казав, що вони вже практично готові до війни і до всього, що вкидає Жирік і обкатує соловйов треба відноситись серйозно. Сам не дуже вірив, але вийшло саме так. (( Зараз вони вже наповну обговорюють ЯЗ. Пропагандисти і ура патріоти скрізь однакові. Ви бачите тільки те, що хочете бачити. До повномасштабного вторгнення я Доща взагалі не читав і не сприймав (через спосіб мислення, суржик). Але він воював як в 2014 р, так і в 2022 р. Що я бачу зараз. Пропагандист, який в 2014 р здриснув з Донецька, ні він, ні його сини не воювали, зараз намагається щось тявкати Дощу. Фрай, ну ви серйозно?! З усією повагою, не розумію вас. P.S. 7351, у пропагандистки Симоньян чоловік пережив клінічну смерть. Ви дуже часто постите чухню, яка не відповідає реаліям, але друкується в ЗМІ. Мені все одно, це ваше життя, але у вас є сини, Бог все бачить, може покарати. Нехай щастить. Змінено 6 липня користувачем XL.pro 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 56 хвилин тому, Canton сказав: Та понятно, что под клиентом не суетятся. Вот мне и покоя не дает, ЗАЧЕМ. Чего то не понимаю и не знаю. В ЛЮБОМ городе найдется вагон с тележкой более ВКУСНЫХ (с моей колокольни) целей Противник играет в стратегию, в шахматы, а не блек-джек, осуществляет "комплекс мер", а убрать причины сопротивления: приток живой силы, вполне себе не "тактическая", а "оперативная" цель, а если брать в разрезе когнитивной войны, то это вообще неплохо должно сработать в стратегическом плане. Вы в "Обериг" заглядывали? Если да, то понимаете, что у нас цифровизация и учёт только на телемарахфоне и в статьях? А ещё усложнить этот недоучет? Смотрите на эти удары: а) как на пробу пера; б) в разрезе последствий не завтра, а через месяц-два-три-полгода; Бить по тысяче "гаражей" в подвалах мопедами? Да нафига? если можно эти гаражи лишить притока з/ч, энергии и т.д. ... ну не буду я подсказывать "как и что будет эффективно, а не эффектно";) Хотя там неглупых и так хватает: если сумели донести, что нужно устранять причины, а не бороться со следствиями (озвученные цели войны это чётко показывают). По "вкусным целям" бьют, и сильно, и будут бить, но будут бить и по гаражам, пришло и их время ( Мои релоцировали максимум эффективного(людёв и технологии) за кордон, ещё зимой, не только потому, что в ОП во главе лидором сидят тупые пидеры, не только налоги(хотя в перспективе это капец внутреннему производству), а и потому, что мы считали и такие вероятности развития событий (как раз с учётом тупости лидоров-пидеров), к сожалению, правильно посчитали. На истину не претендую) быстро накидал, возможно, если обдумать (но именно судьбу ТЦК я обдумывать не собираюсь, так как моего влияния на этот сектор нет), то возможно появятся и другие мысли. Змінено 6 липня користувачем DmiVady 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 2 години тому, sergio сказав: Ну, наприклад, з політичних міркувань. Типа допомагають боротись з ненависним ТЦК. Так і є. Рятують ухилянтів, своїх потенційних союзників і посіпак, від ненависного тцк. Тцк це повний облік, особові справи, різна документація і люди, які його ведуть. Вибийте тих пару десятків тцкшників - і все, мобілізація в районі стала, звідки візьметься поповнення? І їх не сховаєш, тцк мають бути у всіх виду. Хіба розосередити, певно так в зроблять 1 година тому, 7351 сказав: Прямої відповіді нема. Ви заперечуєте початок у 2014 році збройної агресії російської федерації проти України? Чи ви стверджуєте, що то був внутрішній громадянський конфлікт всередині Ураїни? .............................................. Тобто, ви стверждуєте, що в 2014 році, в Іловайську, не було вторгнення в Україну декількох бригад російської армії з танками, іншою важкою технікою, з Градами та артилерією? Так само, як і в Дебальцево у 2015 році? Чи "заплутались", начитавшись наративів рашапропаганди? І продовжуєте, на користь росії, натравлювати мільйони одних громадян України на мільйони других громадян України... Йди нах 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 4 години тому, Canton сказав: Можна пригадатм призначення Тарана міністром оборони У кожного президента є власний Гелетей 😉 4 години тому, Canton сказав: А ще є корупція та херове забеспчення ЗСУ А фірми Тетяни Глиняної так взагалі 28 років співпрацюють з МО. Змінено 6 липня користувачем outdoor24 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 8 хвилин тому, XL.pro сказав: До повномасштабного вторгнення я Доща взагалі не читав і не сприймав (через спосіб мислення, суржик) Ви мене знову з кимсь плутаєте - у мене суржику мінімум, а раніше так взагалі не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз