7351 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 53 хвилини тому, рыбак сказав: Ты служил в ВВ - точка. То , что ты там где при " шакалах " терся - это и понятно , такая твоя суть. И забирали тебя вевешники . Отпетлять при Союзе от службы в ВВ- проще пареной репы. Достаточно было сказать , что любой родственник "сидел "и никто бы тебя не проверял , и ответственность на себя не брал бы . Но ты - по натуре своей - "мусор" и жополиз, поэтому и пошел с лёгкостью в вевешные кичманы. И разницы нет , как громко называлась твоя вевешная конура. Ты не мог знать, куда тебя определят когда уже надел погоны вв, могли и отправит зону охранять, и ты бы пошел. Вот ссыль из гугла по твоей вевешной части , там шеврон Внутренние войска---"Кто служил в Красноярск 26, в/ч 3377 в 1981 - 1983 гг. пожалуйста отвечайте я жду с нетерпением. Я служил в 11 и 12 рота в 1 взвод спецвзввод ..."-- можешь сразу ответить и поздравить с прошедшим 23 февраля ))))).. ..так что ни одного слова вранья в отношении тебя , в котором ты меня обвинял , ты не найдешь. ..меня, с областного призывного 3 раза домой отправляли , и 2 раза были именно вевешники в " покупателях" . И именно так я и отпетлял. Поэтому знаю о чем говорю . . Продовжуєш брехати. Обтікай вже спокійно. Ти, навіть, "гуглити" не здатен... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) дел Змінено 13 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Тоді ще Ширера та фон Заломона треба читати. Ну і Фрома. Якщо коротко, українці недостатньо бідні в масі щоб диктатуру підтримувати. Тому вона раз за разом в Україні не приживається ) Тю, а я думав, що тому, що котики проти диктатури) Але, курс на те, щоб зробити українців(максимальну більшість з них) бідними, вже взято і втілюється, так що ...усьому свій час ... питання під чим протекторатом, чи , як ви казали "де пройде лінія" ... І книжки, я читав, вже палять ... поки що не Ремарка ... чи то в кацапів ... не пам'ятаю ... Змінено 13 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Тю, а я думав, що тому, що котики проти диктатури) Але, курс на те, щоб зробити українців(максимальну більшість з них) бідними, вже взято і втілюється, так що ...усьому свій час ... питання під чим протекторатом, чи , як ви казали "де пройде лінія" ... І книжки, я читав, вже палять ... поки що не Ремарка ... Ну насправді гарний голод можна організувати протягом року. Україна вже бачила таке. А потім ті що вижили з радістю побіжать за тим хто нагодує, навіть якщо саме через нього ще вчора довелося їсти власних дітей. Люди мабуть все ж таки хворі і заслуговують на те що отримують. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Доживемо-побачимо ) А тепер можна пошукати у інфострічках переможеньки) Качатися на емоційних гойдалках, та ще розвага для розумних та освічених людей ))) Оті згинуть, полюбасу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 7 годин тому, Бармалей сказав: 9 годин тому, Фрай сказав: А у відповідь бла-бла? А ще питаєм за парі? Бо бла-бла це одне, а в реалі самі мі не мєстниє, мі тут проєздом… Розкрити кто хочет ищет возможности, кто не хочет , как вы отмазки🤣 не понимаю людей стоящих на горе кричащих что они в белом плаще...забавно...забавно... Для тих хто на бронепоїзді, я навіть готовий приїхати до вас у Дніпро і ви мене У ВАС НА ВТОРОМ ЕТАЖЕ, як ви сказали, оформляєте до ЗСУ. (Чи допомагаєте оформитись) Ще й отримаєте за це виграш у парі, неважливо навіть що ви там поставите, головне аби мені дорогу оплатили. )) Але тут і почалося - зʼїзд направо, зʼїзд наліво, бла-бла-бла 7 годин тому, Бармалей сказав: не понимаю людей стоящих на горе кричащих что они в белом плаще...забавно...забавно... На горі тут ви разом з штатними зрадойопами строімдома, а я іноді зазирну у цю каналізацію, пробігся, пішов виригав і далі до справ. ) Чомусь думав, що у вас більш тверезе бачення життя, а ви теж не проти понакидати? Нєкрасіво! Цитата 7351 писав: Тепер інфа для брехунів та підрашистів: Пишу не вперше. Я служив в армії тільки "срочку" -- 2 роки, 1983-85. Я не розумію нагада перед ушльопком випрвдовуватись? Один раз послали і баста! А показувати спіднє перед кожним зустрічним не варто. Хочеш інфу - башляй! У нашому містечку крім блакитних погон були і червоні і мазута та навіть бачив сині і про що це говорить? Що всі одного поля ягідки? )) Змінено 12 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 минуты назад, Фрай сказал: ВАС НА ВТОРОМ ЕТАЖЕ второй этаж это больничка, где выделено несколько кабинетов для ВЛК районного тцк...так что тут я Вам не помогу Цитата Чомусь думав, що у вас більш тверезе бачення життя, а ви теж не проти понакидати? Нєкрасіво! тверезе...тверезе...я не накидываю, я можно сказать репер - что вижу то и пою...но думайте что хотите... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, Бармалей сказав: тверезе...тверезе...я не накидываю, я можно сказать репер Я в переносном смьісле, местньіх алкашей здесь видно невооруженньім глазом. Змінено 11 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 минуту назад, Фрай сказал: Я в переносном смьісле это понятно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 7 годин тому, US7IGN сказав: t.me/pgo_gov_ua/31370 Посадовця Київського ТЦК та СП затримано за вимагання 3500$ для зняття з розшуку військовозобов’язаного цікаво, навіщо йому дискета? на ній біткоїни? коли ж закінчиться війна? на ній заробляють стільки .. починаючи від ВР, які це зараз і довели, поліції, тцк, ну і безліч інших. Цивільним то куди діватись? є якесь майбутнє без неминучої мобілізації, страждань, смерті? а просто повернуутися до звичного життя до типових мрій кожногої нормальної людини - сім'я, авто, житло, забезпечення своєї сім'ї. а не оце все Змінено 11 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 години тому, 7351 сказав: Директор НАБУ Семен Кривонос позитивно оцінив законопроєкт президента Володимира Зеленського, спрямований на відновлення незалежності антикорупційних органів. За його словами, документ повністю відновлює процесуальну автономію НАБУ та САП. «Детективи НАБУ й прокурори САП брали безпосередню участь у роботі над цим законопроєктом. Він повністю відновлює процесуальну незалежність НАБУ і САП. Якщо зараз ця незалежність фактично знищена — законопроєкт у разі голосування повертає все, як було», — сказав директор Бюро в інтерв'ю Суспільному. Директор НАБУ також підкреслив, що законопроєкт має бути прийнятий вже 31 липня, без затримок, щоб уникнути ризиків правок, блокувань чи затягування. Він наголосив, що чим швидше документ стане законом, тим менше шансів на втручання Генеральної прокуратури у справи НАБУ. nv.ua/ukr/ukraine/politics/nabu-i-sap-direktor-byuro-krivonos-ociniv-zakonoproyekt-zelenskogo-50532660.html Блазень обісравсь, коли йому західні донори дупу натовкли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 13 минут назад, akineo сказал: є якесь майбутнє без неминучої мобілізації, страждань, смерті? совсем скоро все закончится...потерпите...уже ИИ внедряют во все военные разработки, как только ядерку и подобное подключат всё и закончится 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому censor.net/ua/videonews/3565393/poltavskyyi-ttsk-informuye-pro-napad-na-transportnyyi-zasib-iz-mobilizovanymy-scho-vidomo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому то фигня...а вот шабунина классно отмазывают -воевал дистанційно оказывается🤣 у сзчешников появилась надежда на шанс отсудить потом у этого государства бабла...они не сбежали, а просто перешли на дистанционку🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) красівоє кіно показують Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: І книжки, я читав, вже палять ... поки що не Ремарка ... чи то в кацапів ... не пам'ятаю ... а що всі так дрочать на того ремарка ? дуже посередній автор з совдеп вселенної — А что вы читаете? — Книгу. — Интересная? — Очень. Она читает роман Ремарка «Три товарища». Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому В этой стране хоть кто то есть ,у кого рыло не в пуху. Или вся эта братия делится на две категории, у корыта и оставленные от корыта. Но по любому , шо тем шо этим требуется защита своего благосостояния. Только непонятно почему за эту пиз......братию должен умирать условный тракторист Вася. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, DmiVady сказав: До речі, навели на думку переглянути, якими саме механізмами Гітлер свого часу підкорив німців. Почав, по пам'яті, з телемарахвону Соціальна складова... мій дядько служив у Німеччині (офіцер) у 1950-х роках, йому надали квартиру, власником якої був старий німецький солдат. Тож вони багато говорили про все це. Отже, на початку, після Першої світової війни, Німеччина була бідною, він повернувся з фронту, ледве маючи щось на їжу. І в якийсь момент один з його друзів сказав, що якась компанія дає роботу з гарною соціальною підтримкою. Він пішов туди, - компанія відновлювала та вкладали бруківку (ТАК!). Оскільки він був просто солдатом (без жодних знань/досвіду), йому доручили найлегше завдання - просто переміщати/носити каміння. Потім був наступний крок - передати каміння людині, яка його ріже/підрівнює, а потім укладає на місце - майстру. Тож у свій перший день він зрозумів, що компанія забезпечує робітників обідом, а в кінці дня - їжею для дому - для сімей. Він став майстром протягом 3-4 місяців, нагодував сім'ю, життя стало кращим. і це була СДПР... тому, коли партія закликала до армії, більшість людей не могли відмовитися... тобто політика сама по собі не була рушійною силою, але холодильник був 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 годину тому, Бармалей сказав: совсем скоро все закончится...потерпите...уже ИИ внедряют во все военные разработки, как только ядерку и подобное подключат всё и закончится ну ядерку побачити теж цікаво було б. але відосика записати не вийде. тількки на власні очі. Змінено 9 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 52 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: В этой стране хоть кто то есть ,у кого рыло не в пуху. Или вся эта братия делится на две категории, у корыта и оставленные от корыта. Но по любому , шо тем шо этим требуется защита своего благосостояния. Только непонятно почему за эту пиз......братию должен умирать условный тракторист Вася. ВР доказала, що вони працють для себе, на себе. А не для держави, суспісльства. і війна по цій причині ніколи не закінчиться, бо зароблять всі, окрім Васі тракториста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 50 минут назад, Vitaliy67 сказал: В этой стране хоть кто то есть ,у кого рыло не в пуху. Или вся эта братия делится на две категории, у корыта и оставленные от корыта. Но по любому , шо тем шо этим требуется защита своего благосостояния. Только непонятно почему за эту пиз......братию должен умирать условный тракторист Вася. Если прочесть , что пишет номерной пропагандист, то в Украину " партнеры" вливают многие и многие миллиарды и украинское правительство во главе с гетьманом очень и очень стараются , и в государстве всё необходимое обеспечивается , в первую очередь , конечно , по словам пропаганды, это военные. Но вот захожу в соседнюю тему " Помогите на добрые дела" и читаю там сообщение кореша номерного , якобы волонтера : -" він не раз допомагав в різних питаннях і одного разу першим визвався купити і завезти пораненим хлопцям у Дніпрі поїсти і попити. А сьогодні зранку дзвонять друзі з Дніпра і питають чи не маю кого у Житомирі? Пораненого бійця медеваком завезли аж туди на подальше лікування, а що там є у раціоні? Навіть води немає. Кинув запити і першим відгукнувся..." , -- и тут у меня появляется , этот самый пресловутый- когнитивный диссонанс . Кто - то из этих двух корешей , пропагандиста и " волонтера" чегот явно не договаривают . Как так может быть , чтобы раненым в больнице " а що там є у раціоні? Навіть води немає."-??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, рыбак сказал: Как так может быть , чтобы раненым в больнице " а що там є у раціоні? Навіть води немає."-??? бывает...но тут вина ниже уровнем...местных ипать нужно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 26 липня 2025 року бійці ЦСО «А» СБУ знищили ворожий БпЛА «Оріон» за допомогою дрона-перехоплювача Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 години тому, Фрай сказав: Цитата 7351 писав: Тепер інфа для брехунів та підрашистів: Пишу не вперше. Я служив в армії тільки "срочку" -- 2 роки, 1983-85. Я не розумію нагада перед ушльопком випрвдовуватись? Один раз послали і баста! ви бачите наочний приклад меншовартості. людина яка не здатна до самостійних дій та відповідальності. як не взяв на себе навіть часткової відповідальності за події 2014 так і тут піддається тиску виправдовується. винні хтось десь Хтось має битися в окопах. Хтось має пожертвувати нам зброю. Хтось має пожертвувати гроші. Навіть не виникає питання - що я зробив? Чи я щось зробив неправильно? Що я можу зробити, щоб покращити/допомогти суспільству? Звичайно, набагато легше опублікувати те, що хтось зробив... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 8 минут назад, Бармалей сказал: бывает...но тут вина ниже уровнем...местных ипать нужно Может тогда нужно привлечь прессу , общественность , международные организации там какие ?что это за больница, если там даже воды нет для раненых . Мож это концлагерь для военнопленных ? Или этому " волонтеру" все приснилось ? Змінено 9 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз