Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

До чого тут Конституція? Не кажучи вже про те, що нею давно підтерлися.

А ти про яку країну взагалі пишеш?

"Підтерся" Конституцією України в своїх дописах ти.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цитата

передав США "деякі сигнали" щодо війни в Україні та отримав відповідні сигнали від Трампа. У

як бісять ці сигнали. так скажи прмо, що ти хочеш. сигнали .. 

зелі теж ввижались сигнали, що Україну візьмутьв  НАТо і ЄС. А Виявилось що ні.

Посилання на коментар

2 минуты назад, akineo сказал:

як бісять ці сигнали. так скажи прмо, що ти хочеш. сигнали .. 

зелі теж ввижались сигнали, що Україну візьмутьв  НАТо і ЄС. А Виявилось що ні.

трампапам кажись в 23.00 по Киеву угрожал новые угрозы озвучить. Посмотрим. Но наверное теперь то, коль сигналы получены, не грех еще 100 дней дать :))

Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

Хтось бачить прихільників попереднього президента,

а я бачу кремлеботів, які маскуються під прихільників попереднього президента.

Відкриті кремлеботи -- зневажають/ображають народ України, тобто, Україну.

Прихильники попереднього президента пішли на фронт добровольцями ще у 22-му.

Прихильники найвеличнішого лідора сучасності поховалися по закордонах.

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав:

Тобто, підтверджуєш.

Чи ти кремлебот?

Посилання на коментар

2 години тому, Фрай сказав:

Ні, шановний, не туди ви хилитеimage.gif.f7bc6e4b96a5c4c925b3706f23928966.gif

Я не «вирвав», а взяв цитату лише за мобілізацію, проти якої тут активно топлять

На відміну від мобілізації інші складові й так відомі, за них на сторінках форума хіба що побла-бла-блати можна, не більше. 
особливо якщо мета дописувача посіяти у головах пересічних зневіру у владі, військовому керівництві і майбутньому нашої країни.

Ви бачите перемогобесіе трусковецької пропаганди, а я плідну працю зрадників десь у владі яку старанно маскують під пройопи і тому подібне

Посилання на коментар

Как вариант, могут договориться не наносить обоюдные  удары беспилотниками и ракетами по земле на дистанции 50 км + от линии бд.

Посилання на коментар

3 години тому, 7351 сказав:

Тобто, в автор вкиду стверджує, що солдат в ЗСУ Україна взагалі не кормить... тільки те, що солдати самі купили.

Автор вкиду стверджує, що солдат ЗСУ Україна зовсім не забезпечує літньою військовою формою... -- теж тільки самі купують.

Я цьому не вірю.

...............................................................................

Цікаво, Доща такі вкиди "бісять", чи він підтвердить ці факти?

Підтверджую - весь побут на солдатах. Забезпечення є, але багато залежить від проворності комбата, підрозділу МТЗ, старшини. Однак побут і організація на солдатах - ніхто не буде носити чужі лахи. Цвяхи, плівка, мішки - та ж історія, воно все є, але завжди їх мало, або мало у тих кому треба і дофіга кому не треба. Хоча пару порожніх мішків завжди лежать в рюкзаку у кожного нормального солдата - їсти не просять ваги не мають. І так, куплені за свої 

• Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, Дощ сказав:

Підтверджую - весь побут на солдатах. Забезпечення є, але багато залежить від проворності комбата, підрозділу МТЗ, старшини. Однак побут і організація на солдатах - ніхто не буде носити чужі лахи. Цвяхи, плівка, мішки - та ж історія, воно все є, але завжди їх мало, або мало у тих кому треба і дофіга кому не треба. Хоча пару порожніх мішків завжди лежать в рюкзаку у кожного нормального солдата - їсти не просять ваги не мають. І так, куплені за свої 

Мабуть тому що війна народна та визвольна, а не загарбницька де наймитів забезпечують та оплачують. Так що все логічно. А як ще відкати на рівні не менше 30% тримати?

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Дощ сказав:

Треба дякувати нашому Верховному за золотий унітаз таку потужну незламність!

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

А ти про яку країну взагалі пишеш?

"Підтерся" Конституцією України в своїх дописах ти.

Якою сторінкою?:)

Посилання на коментар

2 години тому, dvr002 сказав:

кто що чекає від зустрічі ***ла с Віктоковом?

Вночі вже все розповіли, зразково-показово.
І перспективи намалювали.

Посилання на коментар

1 час назад, Danylo Ivanov сказал:

Думаешь вместе с сыновьями Пети тусят в Лондоне?:))

Посилання на коментар

2 часа назад, 7351 сказал:

На росії ти давно б вже "добровільно" підписав контракт і здох де небудь в донецьких степах від стусана ботинком російського сержанта.

Навіщо брехати,  частина знайомих спокійно виїхала за кордон тих хто вирішив залишитися працюють  контракти ніхто не  підписував (при наймі кажу за Херсонську та Запорізьку обл.) тут у нас більше випадків ( в невеличкому селищі) бусіфікації, останній раз навіть дуже жорстка но щоб не було розголосу його запхнули на кухню.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, юра84 сказал:

Навіщо брехати,  частина знайомих спокійно виїхала за кордон тих хто вирішив залишитися працюють  контракти ніхто не  підписував (при наймі кажу за Херсонську та Запорізьку обл.) тут у нас більше випадків ( в невеличкому селищі) бусіфікації, останній раз навіть дуже жорстка но щоб не було розголосу його запхнули на кухню.

Він не може не брехати, бо інакше як ще йому перед кураторами аргументувати нестримне бажання вбити ще 5 млн незареєстрованих ухилянтів. 

Не все так однозначно.

В принципі кацапам треба не тцк підривати, в просто оголосити зелений коридор і гарантію переміщення вийшовших ним наприклад в Турцію - і частина армії і купа призовного мірняка ломануться самі на волю.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, murava сказал:

Він не може не брехати, 

4 минуты назад, murava сказал:

В принципі кацапам треба не тцк підривати, в просто оголосити зелений коридор і гарантію переміщення вийшовших ним наприклад в Турцію - і 

А почему только зеленый? Для порохоботов- коричневый?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

11 хвилин тому, рыбак сказав:

А почему только зеленый? Для порохоботов- коричневый?

Тому, що на думку старперів -порохоботів виною в усьому Зеленський)

У мене питання про державу. Вище ви написали, кого захищати, про кримінальну справу. До кримінальної справи претензій до держави не було, все влаштовувало?

Здається раніше ви зазначали, що була можливість виїхати у Штати, чому не скористалися?

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

На цей раз фотоцитата безпосередньо до вас 

IMG_1419.thumb.jpeg.6e067eda45e82606ce8307f41822a009.jpeg

що я не так написав чи «вирвав з контексту»? Когось намагаюсь відмазати чи що? ))

Чи є якась вказівка валити все на тупість «трускавців» бо у разі оприлюднення фактів зради можна несподівано вийти і на себе?

(Під себе маю на увазі не Вас конкретно, а всіх так званих опозиційних лідорів)

Посилання на коментар

52 минуты назад, XL.pro сказал:

У мене питання про державу. Вище ви написали, кого захищати, про кримінальну справу. До кримінальної справи претензій до держави не було, все влаштовувало?

Здається раніше ви зазначали, що була можливість виїхати у Штати, чому не скористалися?

Не поехал по многим причинам, их не стану перечислять. Но одна из них - привязанность к Родине  -стране, а не к государству.  

До этого дела с государством пересекался и не раз. Один раз судился с мин обороны почти год , по аренде ихнего помещения- захотелось им нас выкинуть по беспределу.  Еще судился по дтп, уже говорил , как через два года дорожники на дороге нарисовали сплошную , поставили знаки, и чудным образом " выезд из двора" превратился в " перекресток" , и нормально так , на суде "зашло". 

Уже говорил , что официально в частном бизнесе я с 2000 г. , наезжали мусора- налоговики и не раз. 

Так что вынужден был сражаться  с жтим беззаконием по ихним же законам, хотя некоторые знакомые мне советовали: " давать взятку" . И теперь я понимаю, зря я их не послушал- сохранил бы и время и нервы- здоровье. 

Меня когда по последнему делу хотели засудить, когда в последствии было ок 30 судзаседаний, то прокурор перед первым заседанием мне в коридоре предлагал воспользоваться ст 105 и закрыть дело. Типо- я засранец , виноват , прстите меня я больше не буду. Но я отказался от его любезного предложения, хотя он мне сказал  , что 99 процентов в таких ситуациях соглашаются. Так что я точно знаю, кого из себя представляют остальные 99 проц.))),ну те, которые согласились..,

.когда я слышу от кого " нерабы" и все такое, то мне становится печально и немного смешно

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Россії вигідне «повітряне перемир'я», яке путін може запропонувати Трампу замість повного припинення вогню, — експерт Центру Карнегі Баунов

📍Кремль може піти на таку пропозицію, щоб остаточно не втратити Трампа як «потенційне джерело легітимації російських вимог до Заходу».
📍А також це вигідно, тому що саме в небі, а не на землі, Україна має більше можливостей контратакувати і доставляти неприємності Москві.
📍Мораторій на далекі удари зніме дуже болюче для Кремля і, головне, для західних урядів питання поставок Україні далекобійних ракет. 
📍Це робить російську пропозицію привабливою навіть для Трампа. Не кажучи про те, що і з дорогими системами ППО можна не поспішати. 
📍Також це усуне болючу картину влучень по українських містах, віддалених від лінії фронту, — перш за все по Києву або Одесі.
📍Саме тому в Кремлі є надія, що Трамп таку пропозицію прийме. Це набагато більше, ніж невиразні дводенні паузи або обміни полоненими, які відбувалися і раніше.
📍Москва намагається переформатувати війну так, щоб вона велася там і тими способами, де у неї більше переваг, і не велася там, де їх менше.
📍В останні місяці в Росії почали відчувати війну: вона приходить під різними видами — випадкові цивільні жертви, палаючі нафтобази, знищені бомбардувальники, закриті аеропорти, перебої зі зв'язком і мережею. Україна зуміла зробити війну помітною для великої кількості людей в Росії.
📍Поки це не призводить до сильного невдоволення Кремлем. Але не факт, що так буде і далі. А тому російська влада може бути зацікавлена в тому, щоб «локалізувати війну», зробивши її менш помітною для населення РФ.

Змінено користувачем hause
Посилання на коментар

1 година тому, юра84 сказав:

Нажаль, багатьох українців історія так нічому і не навчила...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...