Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Розрядіться.І порадуйтесь за сусідів.Будуть знов випускати Мосвкича.

IMG_20220519_202606_544.jpg

  • Лайк 1
  • Хаха 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Більшість членів Сенату США у четвер підтримали виділення допомоги Україні на суму майже 40 мільярдів доларів.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Пакет допомоги схвалили 86 голосами за, 11 сенаторів були проти.

Законопроєкт буде відправлений до Білого дому для негайного підписання президентом США Джо Байденом, оскільки Вашингтон поспішає продовжити військову допомогу Україні.

Проєкт про виділення Україні цього пакету допомоги раніше своїми діями затримав сенатор Ренд Пол, республіканець від Кентукі. 

Речник Пентагону Джон Кірбі раніше цього місяця сказав, що фінансування для швидкого надання зброї Україні, яке використовував Байден останнім часом, вичерпається до третього тижня травня, якщо не виділити нові кошти.

Пакет передбачає майже 20 млрд доларів на Пентагон - на три мільярди більше, ніж спочатку попросив Білий дім, у тому числі 6 млрд прямої безпекової допомоги та 9 млрд на поповнення складів зброї, яка надсилається Пентагоном Україні. 
Окрім того, у пакеті 4 млрд доларів для України та інших країн, на яких впливає війна, для допомоги з закупівлею зброї, 8,8 млрд прямої економічної підтримки для України, а також кошти на відновлення роботи посольства, документування воєнних злочинів та заходи запобігання витоку ядерного палива. 

  • Лайк 9
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Супутник-шпигун Космос-2555, запущений 29 квітня, мав зробити орбітальні маневри, але цього не сталося і 18 травня він згорів в атмосфері.

www.unian.ua/science/kosmos-2555-chergoviy-rosiyskiy-viyskoviy-suputnik-zgoriv-v-atmosferi-zemli-nevdovzi-pislya-zapusku-novini-11833116.html

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

38 минут назад, Фрай сказал:

Вот клоун зараза! (буеграй и тд)

Я не знаю, навіщо корчити дурника, коли у людей виникають логічні питання. Доречі, до колишнього  у мене те ж саме питання: де укріпрайон на перешийку (хрін з ним, не на самому перешийку, якщо степ заважає, да хоч по лінії Дніпра на крайній випадок)? Яке, доречі, ніяк не відміняє того факту, що армія 2014 року і армія 2019 року - це різні виміри.

38 минут назад, Фрай сказал:

это ж он лично давал команды не давать, а не продажные генералы, полковники и тд до самого низа.

это же не жопоблок МЫ с ВАМИ выбрали на югах и они руководили со времен яныка, во время сывочолого и при зеленой шмаркле.вы же все тут нипридилах, не так ли? 
 

А ось тут вже на когось не вийде зʼїхати  із класичним "президент тут ні до чого, це все боярє". Він - головнокомандувач. І все, що повʼязано з обороною, - це його зона відповідальності. Повірив генералам, що у чистому полі зможуть боронити країну - ну так відповідай за це рішення, як керівник. І ні на яких зрадників відсутність фортифікаційних споруд не списати... І, так, в мене памʼять не як у рибки гуппі і я все ще памʼятаю "західні партнери нагнітають, все добре, будуть шашлики". А теперь лопочуть про "все знали, готувалися з осіні". То є так, готувалися. Так готувалися, що ні навколо Києва, ні навколо перешийка ні**я не збудували.

Я більш схильний до версії "союзникам не повірили, чекали ворога тільки в зоні ООС". А інші напрямки прикривали "щоб було". Бо з осіні можна було не тільки перешийок, а увесь південь перерити увздовж й впоперек. Ща зараз успішно роблять рашики. І тепер їх доведеться довго й болісно виколупувати 🤕

 

А ми, "на югах", робили те, що могли: наприклад, на останніх виборах мера відправили Сальдо по курсу руського корабля. Та й у обл/міскраді не було в нас вже тої кількості жопоблока і ко, як колись. Так що закінчуйте цей цирк.

Змінено користувачем SeMeNUA
  • Лайк 8
  • Дякую 2
  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Vikctor сказал:

Без ППО? Бачили нашу колону раз'@обану біля Херсону? Саме так виглядала б  і та арта в степу...

Було там ППО. От якраз в тій колоні десь 3 спалених Оси я нарахував. А ще біля Олешек та біля Дарʼївки С-300 спалені по одній пусковій. І це тільки те, що на трасі лишилося

  • Сумно 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

The measure includes $6 billion to provide training, equipment, weapons and intelligence support to Ukraine's military forces, $4 billion to Ukraine and other countries affected by Russia's war, including NATO Eastern flank countries and other partners, and $3.9 billion for U.S. troops in the region.

The package also directs $8.7 billion to the Pentagon to replenish stocks of weapons it's sent to Ukraine and nearly $8.8 billion to help Ukraine continue its government functions.

www.cbsnews.com/news/senate-vote-ukraine-aid-bill/

Україні на зброю, розвід дані та тренування 6 млрд 

Україні 8.8 млрд на урядові потреби 

тобто з 40 млрд Україні 15 млрд плюс якась доля з 4 млрд 

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, SeMeNUA сказав:

Було там ППО. От якраз в тій колоні десь 3 спалених Оси я нарахував. А ще біля Олешек та біля Дарʼївки С-300 спалені по одній пусковій. І це тільки те, що на трасі лишилося

Ви ще не звикли, що форумським дописувачам з дивану видніше...ще пару відео на ютубі проглянуть і взагалі можна консультації проводити

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, 7351 сказал:

На рівній, відкритій місцевосці проти ворожих ракет та артилерії?

Розкажіть як, дуже цікаво.

Мабуть десь так, як зараз боронять лінію зіткнення увздовж усієї Херсонської області. У голому степу. А у ворога і ракети ще є, і авіація літає. А від перешийка до Херсона були канали, був Дніпро...

Доречі, між Олешками та Херсоном ще одна річка - Конка. Із дуже потужними плавнями. А ще хоч і ріденькі, але Олешківські ліси. Усього цього немає зараз на лінії зіткнення, а наші хлопці там стоять і не пускають ворога далі

Змінено користувачем SeMeNUA
  • Лайк 8
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, SeMeNUA сказав:

Мабуть десь так, як зараз боронять лінію зіткнення увздовж усієї Херсонської області. У голому степу. А у ворога і ракети ще є, і авіація літає. А від перешийка до Херсона були канали, був Дніпро...

Доречі, між Олешками та Херсоном ще одна річка - Конка. І також мост. І жодного окопу.

Після оголошення воєнного стану, мобілізації, допомоги союзників ....

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 минут назад, US7IGN сказал:

Правду ми ніколи не узнаємо...

зато какой будет сон....

Змінено користувачем Propeller
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Алексей Копытько

3 ч.  · 

30 марта и 5 апреля я написал 2 поста о переговорах. Тогда прогрессивная общественность колебалась в оценках между зрадой и ганьбой, клеймила отдельных членов переговорной команды и в целом вела себя в худших традициях украинской демократии - когда дискуссия ведётся без подключения мозгов.

Ключевой тезис и тогда (дважды) и сейчас: ВСЁ РЕШИТСЯ НА ПОЛЕ БОЯ.

Переговоры - это очень прикладная штука, которая может менять траекторию. Те, у кого глаза и уши передают сигналы сначала в мозг, а не сразу в рот, без труда могут убедиться.

Сначала российская сторона по традиции надувала щёки и разговарила через губу.

Затем Лавров занервничал по поводу того, что укранская сторона вероломно отошла от ранее согласованных позиций.

Потом диалог утратил ритмичность и перешёл в стадию обмена комментариями. Динамику тональности комментариев вы можете оценить сами.

После чего российская сторона начала зудеть по поводу неконструктивного поведения украинской делегации.

Потом Кремль начал прямым текстом говорить, что ГОТОВ К ПЕРЕГОВОРАМ, когда обнаглевший Киев решит вернуться в процесс.

Сейчас о немедленном прекращении огня и стремительном начале переговоров (в интересах России) начали вещать европейские деятели...

Это всё к чему.

Если НА ЭТОЙ СТАДИИ для нужд переговороного процесса в интересах Украины будет необходимо привлечь творческий гений Михаила Михайловича Поплавского - его немедленно назначат главой делегации. Делегация может быть усилена доктором Комаровским, научным коллективом Национального антарктического центра и другими уважаемыми людьми. Которые будут РЕШАТЬ ЗАДАЧУ на конкретной стадии переговоров.

Поэтому ещё раз повторю - доверяйте своим. Доверяйте своим.

Вполне может статься, что интересы Украины разойдутся с интересами партнёров, от помощи которых мы ЗАВИСИМ. Чем дальше, тем больше.

В этот момент особенно помните - доверяйте своим.

Отстоять нашу позицию будет крайне сложно. Если вам кажется, что вы можете провести переговоры лучше - отдохните.

Элементы переговорной тактики могут решать задачу, которая для вас неочевидна. У нас сотни людей в плену. У нас тысячи людей (гражданских) в подвалах, многие под пытками. Нам необходимо оружие и деньги.

Позиция Турции по Швеции и Финляндии в НАТО должна намекнуть, что ситуация нелинейная даже там, где всё кажется очевидным. Поэтому точка приложения критики должны быть за рубежом. Не нужно давить на тех, кто и так под страшным давлением. Переговорщикам, как и армии, требуется поддержка. Политико-дипломатический фронт подразумевает политико-дипломатический тыл. В тылу должен быть порядок.

Суета некоторых западных лидеров по поводу переговоров - это одновременно и позитивный, и тревожный сигнал.

Война - это следствие того, что Россия не смогла решить свои вопросы за столом переговоров в 2019-2021 году. Даже несмотря на то, что интересы партнёров часто совпадали с интересами Кремля, и давление было страшное.

Сейчас уже очевидно, что война тоже не позволяет Москве достичь целей. Поэтому нарастают усилия, чтобы зафиксировать выгодное для РФ положение (когда она захватила 4,5 области + Крым) перед паузой и пока не начался откат. Наш манёвр могут попытаться ограничить. Не становитесь частью этих попыток.

Мы прошли примерно 20 из примерно 30 критических дней. Пока всё предсказуемо. Публичного негатива стало больше, есть трагические ситуации, но есть признаки укрепления обороны, в т.ч. - за счёт тяжёлого западного оружия. До конца мая наверняка будут эмоциальные качели. Надо вытерпеть.

  • Лайк 9
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, 7351 сказал:

Після оголошення воєнного стану, мобілізації, допомоги союзників ....

еще совсем немного осталось, и скажете, что россия воюет с НАТО

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Alvalk сказав:

еще совсем немного осталось, и скажете, что россия воюет с НАТО

З ОП поки що такої команди не було.

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 минут назад, irina1969 сказал:

Ви ще не звикли, що форумським дописувачам з дивану видніше...ще пару відео на ютубі проглянуть і взагалі можна консультації проводити

Це ви з позиціі безумовного фахівця чи ваш диван правдивіше? Я з такіх дописів та допусувачів валяюсь. Фаху, досвіду, користі нуль, но щось написати тре...

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 часов назад, 7351 сказал:

 

Доречі, про це відео.

Серж Марко трішечки п**дить, коли каже про "артилерії на південь не було, тому підривати мости не було сенсу".

У тій-самій колоні, що на трасі погоріла, стоїть і кілька градів. І біля мосту були гаубиці, які авральним порядком пхали в сторону Олешек вже 24-го. Дві так там і залишилися разом з вантажівками, бо потрапили у засідку отого десанта, що біля Антонівського мосту десантувався((

І як крили артою не підірваний міст, не даючи оркам переправлятися через нього. І як ця арта відходила все далі і далі, бо орки проривалися. Усе це я добре памʼятаю.

Так що тут я можу тільки підтримати вислів Арестовича, якого я не переварюю, але він таки дуже влучно висказався про південь...

  • Лайк 7
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вроде пацан в хорошем настроении. Ждем....

https://www.facebook.com/watch?v=1336485547206815

Змінено користувачем Propeller
  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, Alvalk сказав:

еще совсем немного осталось, и скажете, что россия воюет с НАТО

Ви помиляєтесь -- Україна веде війну з російськими окупантами з 2014 року.

Ваша "версія"?

  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Propeller сказал:

Вроде пацан в хорошем настроении.

https://www.facebook.com/watch?v=1336485547206815

Напевно (сподіваюсь) вивозять тіла полеглих героів, що могло бути частиною договору...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, 7351 сказал:

Ваша "версія"?

Аналогично.

Просто удивляет, когда недооцениваете ВСУ на момент начала  войны и намекаете, что без помощи союзников ВСУ ничего не могли. Могли ничуть не меньше, чем до помощи.  А помогать союзники, напомню,  начали  только после того, как охренели, что мы смогли остановить орков, при этом еще и изрядно расфигачив их колонны. Только когда они поняли, что эта война не закончится за 3 дня. И основной помощью стало восполнение наших запасов и вооружения, которые на войне имеют свойство быстро заканчиваться.  И только после нескольких месяцев такой войны нам начали поставлять новое высокотехнологичное вооружение, которого у нас не было на момент начала войны. 

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 6
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Vikctor сказал:

Напевно (сподіваюсь) вивозять тіла полеглих героів, що могло бути частиною договору...

Была инфа в интернете, что опять обстреливают азовсталь . Мол НАВЕРНОЕ не все здались. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, Vikctor сказав:

Це ви з позиціі безумовного фахівця чи ваш диван правдивіше? Я з такіх дописів та допусувачів валяюсь. Фаху, досвіду, користі нуль, но щось написати тре...

ну я ж кажу, диван ваше всьо...валяйтесь далі  

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...