Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, Evgenich сказал:

В обличчі Ізраїлю, мордор отримав дуже потужного і небезпечного ворога, як у військовому сенсі, так і в політичному. Сподіваюсь "зеркалтний ответ" незабариться.

Ех, як то кажуть, Ваші слова та Богу у вуха... До цих подій особисто у мене двояке відношення. Людей, які потрапили у цю м'ясорубку в Ізраілі, безумовно, дуже шкода. Злочини проти мирного населення та беззбройних людей не можуть бути виправдані ніякими мотивами та цілями. Але щодо держави як до інституції, то тут відчуття дещо інші. Адже Ізраіль одна з небагатьох держав "західного" типу/світу, яка не надала жодного набою, не виступала явно та чітко, лише гуманітарка та загальні співчуття. Ліцензії на безпілотники, підтримка технологій, спроби "пропетляти", то все колись мало дати якийсь результат. Ось він настав - як то кажуть, карма таки настигла. Зараз час настав такий, що неможливо бути трішечки вагітним, ти або явно на чиємусь боці, або стоїш в стороні, але в тіні якоїсь із сторін великої боротьби. Спроби зіграти добру міну у сумнівній грі добром ніколи не закінчуються.

  • Лайк 4
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 годин тому, Серьожа сказав:

Может и нет.Дали напасть ,чем власти рисковали?А объединить  евреев всего мира хороший повод.Может и всю Палестину захватят.Почему бы не устроить победоносную войну.

Ви міркуєте в рамках ідеї загарбницьких війн, але проти Законів.
Згідно з конвенцією 3314 агресія взагалі не повинна існувати, тому ігри у війни - неприпустимі зовсім.

А так-то, поки було можна - то так. 
Це кривава, але гра, кожен робить ставки:
агресор сам приймає ставку від жертви, причому сам визначає яку (який шматок території).
Жертва ж, автоматично, вважається такою, що прийняла ставку від агресора, вже його шматок території на кону.
Далі - хто виграв, той отримує все (не впевнений - не грай).
Щоправда, у жертви агресії немає вибору, грати чи ні.

Сучасні агресори, як правило, підлі й боягузливі -
тому якщо програли, одразу намагаються сховатися від виплати програшу
за Законом, мовляв, це буде окупація, це не можна.
І швиденько забувають про свої спроби окупувати.

Вони таки щас сильно поменшали. Я помню, ще коли малий був, то були такі, як бугаї, а щас такі, як курчата. І шо воно далі буде?  (с) Саломон Самсонович

Змінено користувачем iiigolkin
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

56 хвилин тому, Бездомный сказав:

ну , мабуть . кацпапи усвідомили , що застати зненацька а-ля "Прага 68"  в них не склалося , а брати Київ штурмом  як Грозний , вони не збиралися - їм ще квартири на Печерських пагорбах  згодяться

Та банально військ і техніки не хватало на інших напрямках, я думаю. Якби були резерви, то вони б Київ намагалися дожати, бо то б вирішило всі питання.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 минут назад, Бездомный сказал:

так там і спецслужби , і військове керівництво  тривалий час йшли до успіху - прогавили зміни в тактиці , які відбуваються "на полях"   прямо зараз  , прогавили підготовку операції ...

 

Я бы не был в этом на 100% уверен...

Совсем не исключаю, что повторилась наша история 21-22 годов - все компетентные всё знали, всё политическое руководство тупо игнорило...там тоже есть свои Зе,Хламидии и Ермаки

Ни секунды не сомневаюсь,что ТАМ будет ТАКОЙ политический рaзъeбoс - мама не горюй...

Вообще, в мире изменения тектонические...но лучше бы их наблюдать со стороны...

 

  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Ні, мені особисто не доповідали, а от місцевим казали "ми уходім" ще 27 березня, а 28 березня почалось звільнення Київської області. 

І моя "щуряча нора" знаходилась між Ірпенем, Макарівом і Бородянкою, відповідно в мене над головою літало все, що могло літати з обох сторін. І я якось не побачив дефіциту боєприпасів у кацапів, тож розповіді про перерізану логістику схожі на казочки. А бомбардувальники взагалі як в себе дома літали, бомбили чітко по графіку, один раз об одинадцятій вечора, другий о четвертій ранку. Якби кацапи не відійшли, то їх ще довго б звідси вибивали. Так, їх трохи пошаматали, але не настільки критично, щоб це послужило причиною відходу.

 

Дім,то куди ти зараз переїхав,.? читав,щоі зараз приліта  тобі

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Canton сказал:

но лучше бы их наблюдать со стороны...

Для этого нужно быть условной Швейцарией или перенестись всей страной куда-то далеко (если не рассматривать вариант индивидуального съем(б)а из Украины).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Знову "за рибу гроші"

www.epravda.com.ua/news/2023/10/9/705240/

Вищий антикорупційний суд закрив справу "Роттердам+".

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

"9 жовтня під час підготовчого розгляду колегія суддів ВАКС ухвалила рішення про закриття справи "Роттердам+" з підстав п. 10 ч. 1 ст. 284 Кримінального процесуального кодексу України, тобто закінчення строку досудового розслідування, визначеного статтею 219 цього Кодексу, після повідомлення особі про підозру", – йдеться у повідомленні. 

У САП уточнили, що указане рішення ухвалили з окремою думкою одного з суддів колегії. Прокурор САП не погоджується з таким рішенням суду та оскаржить його в суді апеляційної інстанції.

Читайте також: Непохитний "Ротердам+": як "еліта" пошила в дурні всіх українців

Нагадаємо:

У березні 2023 року НАБУ і САП скерували до суду перший епізод справи "Роттердам+" за обвинуваченням шістьох осіб у завданні споживачам електроенергії збитків на понад 19 млрд грн протягом 2016-2017 років.

НАБУ і САП 16 січня завершили розслідування за підозрою 15 осіб, причетних до запровадження та дії так званої формули "Роттердам+", через яку споживачі електроенергії незаконно переплатили понад 20 млрд грн упродовж 2018-2019 рр.

3 жовтня Вищий антикорупційний суд частково задовольнив клопотання прокурора САП та наклав арешт на майно 3 обвинувачених у справі "Роттердам+".

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 хвилин тому, МаТраС сказав:

Дім,то куди ти зараз переїхав,.? читав,щоі зараз приліта  тобі

Де я писав, що зараз? Зараз нічого не прилітає. Ну, крім всяких ракет з шахедами, але на те можна не звертають уваги, попривикали люди вже.

  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

56 минут назад, Vladdi сказал:

Бо такого рівня, звиняйте, пройобу

а чому не зрада? і чому саме Моссаду? Їх справа дати інформацію. нашу владу розвідка теж попереджала...

50 минут назад, MaxS сказал:

чесно кажучи, 7 днів без вихідних теж нафіг треба така робота

так і 4 дофіга. справа не в тому скільки людина має працювати, а в тому що раб повинен постійно бути зайнятим, щоб не було часу голову підняти, а крім їжі всі думки були лише про те що б випити...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

51 минуту назад, Vladdi сказал:

Спроби зіграти добру міну у сумнівній грі добром ніколи не закінчуються.

не можна так про владу :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ніколи тактго не було і лт знову((

🇺🇦ДП «ДержККБ «ЛУЧ» вимушене повторно звернутися до Уряду та вищого політичного керівництва країни через дії та висновки Державної аудиторської служби України.

Через 10 днів після публічного звернення нашого підприємства щодо хибності висновків Держаудитслужби та пов’язаних з цим загроз, 29 вересня Державна аудиторська служба розпочала ревізію «окремих питань» діяльності ДП «ДержККБ «ЛУЧ», в тому числі щодо включення прибутку до складу ціни на нашу продукцію. Як відомо, Держаудитслужба ще раніше звернулася до Міноборони із вимогою про стягнення отриманого підприємствами прибутку.

ДП «ДержККБ «ЛУЧ» за власні обігові кошти розробляє нові системи озброєння, ліквідовує наслідки ракетних ударів, відновлює та замінює пошкоджене обладнання та продукцію, здійснює релокацію виробництва та нарощує виробничі потужності. Ці обігові кошти формуються прибутком, отриманих в тому числі від державних контрактів. Дозволений розмір прибутку прямо передбачений постановою №363 від 3 березня 2021 року, чинною і зараз.

Вимога Держаудитслужби щодо повернення прибутку є критичною для діяльності підприємства і ставить під питання виживання оборонно-промислового комплексу.

Вже третя за час воєнного стану перевірка ДАСУ викликає здивування та відволікає людські ресурси від розробки та виробництва озброєння.

29 вересня 2023 року, на відкритті Першого Міжнародного форуму оборонних індустрій, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Президент України Володимир Олександрович Зеленський повідомив,  що Україна розробляє спеціальний економічний режим для оборонно-промислового комплексу. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Кабінет міністрів України системно спрощує бюрократичні процедури для виробництва озброєння. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час виступу підкреслив, що оборона країни неможлива без оборонної індустрії.

Не зважаючи на прийняту Верховною Радою України постанову №10071 від 21 вересня 2023 року «Щодо підтримки оборонно-промислового комплексу України в умовах воєнного стану», Держаудитслужба публікує на власному офіційному веб-сайті новину «Верховна Рада України підтвердила правильність дій Державної аудиторської служби, ухваливши Постанову №10071».

Дії ДАСУ щодо вилучення ресурсів у підприємств ОПК суперечать державній політиці та призведуть до критичних наслідків.

ДП «ДержККБ «ЛУЧ» публічно звертається до Кабінету міністрів України та Верховної Ради України ввести мараторій на проведення, в тому числі Держаудитслужбою, перевірок підприємств ОПК до припинення воєнного стану на території України.

  • Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Dmitriy_S сказал:

 але на те можна не звертають уваги, попривикали люди вже.

Над селом х..ня летала серебристого металла

Много стало в эти дни неопознанной х...ни (С)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, irina1969 сказал:

Ніколи тактго не було і лт знову((

🇺🇦ДП «ДержККБ «ЛУЧ» вимушене повторно звернутися до Уряду та вищого політичного керівництва країни через дії та висновки Державної аудиторської служби України.

Через 10 днів після публічного звернення нашого підприємства щодо хибності висновків Держаудитслужби та пов’язаних з цим загроз, 29 вересня Державна аудиторська служба розпочала ревізію «окремих питань» діяльності ДП «ДержККБ «ЛУЧ», в тому числі щодо включення прибутку до складу ціни на нашу продукцію. Як відомо, Держаудитслужба ще раніше звернулася до Міноборони із вимогою про стягнення отриманого підприємствами прибутку.

ДП «ДержККБ «ЛУЧ» за власні обігові кошти розробляє нові системи озброєння, ліквідовує наслідки ракетних ударів, відновлює та замінює пошкоджене обладнання та продукцію, здійснює релокацію виробництва та нарощує виробничі потужності. Ці обігові кошти формуються прибутком, отриманих в тому числі від державних контрактів. Дозволений розмір прибутку прямо передбачений постановою №363 від 3 березня 2021 року, чинною і зараз.

Вимога Держаудитслужби щодо повернення прибутку є критичною для діяльності підприємства і ставить під питання виживання оборонно-промислового комплексу.

Вже третя за час воєнного стану перевірка ДАСУ викликає здивування та відволікає людські ресурси від розробки та виробництва озброєння.

29 вересня 2023 року, на відкритті Першого Міжнародного форуму оборонних індустрій, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Президент України Володимир Олександрович Зеленський повідомив,  що Україна розробляє спеціальний економічний режим для оборонно-промислового комплексу. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Кабінет міністрів України системно спрощує бюрократичні процедури для виробництва озброєння. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час виступу підкреслив, що оборона країни неможлива без оборонної індустрії.

Не зважаючи на прийняту Верховною Радою України постанову №10071 від 21 вересня 2023 року «Щодо підтримки оборонно-промислового комплексу України в умовах воєнного стану», Держаудитслужба публікує на власному офіційному веб-сайті новину «Верховна Рада України підтвердила правильність дій Державної аудиторської служби, ухваливши Постанову №10071».

Дії ДАСУ щодо вилучення ресурсів у підприємств ОПК суперечать державній політиці та призведуть до критичних наслідків.

ДП «ДержККБ «ЛУЧ» публічно звертається до Кабінету міністрів України та Верховної Ради України ввести мараторій на проведення, в тому числі Держаудитслужбою, перевірок підприємств ОПК до припинення воєнного стану на території України.

Мені здається, що хтось на Банковій та Грушевського так охренів, що вже не ховає свій інтерес, щоб ДП «ДержККБ «ЛУЧ» не працювало. Тому що вже третя поспіль перевіка від Державної аудиторської служби блокує роботу ДержККБ «ЛУЧ». А це Стугни та Нептуни, виробництво яких блокується через перевірку. Мабуть вони нам не потрібні? А якщо пригадати, як екс-міністр оборони Таран саботував держзамовлення і не замовляв ракети у «ЛУЧа», то це схоже чиясь послідовна позиція. До речі, за свої дії Таран, після початку повномасштабного вторгнення, був призначений послом у Словенію. Цікаво, в яку країну призначать керівника Держаудитслужби? (С)

  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

21 годину тому, 7351 сказав:

Це не дуже відрізняється від розповсюджувачів наративів російської пропаганди, що то не кацапстан окупував частину України у 2014 році, а шахтарі з українського Донбасу.

І ті і ті -- жертви російської пропаганди.

У України, нажаль, немає можливості витрачати стільки мільярдів доларів щомісячно на пропаганду. 

Проблема в тому що ми втрачаємо мільярди на правоохоронні органи, які не виконують свою роботу. Скільки публічних людей мелять те саме, але їм треба щоб особисто Зеленський чи ще хтось дзвонив ставив задачу. Всі ці прихильники шарів, опзж і тп вони ж відомі. Можна навіть превентивного роботу проводити, щоб не розносили пропаганду. І за це вже заплачено з бюджету. 

  • Лайк 2
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

38 минут назад, Canton сказал:

Мені здається, що хтось на Банковій та Грушевського так охренів

Ага, знову "зрада". Не треба щоразу вкидати гімно наративи з російських методичок. Всі і так все вже знають, хто саме є "зрада". А щодо Держаудитслужби, то треба спочатку вивчити законодавчу базу, на якій ґрунтуються її висновки, а потім вже розганяти хайп. Біда полягає в тому, що ніхто не потрудився узгодити законодавчо колишні документи та останні постанови, якими керуються виконавці. Якщо наявність зарахованого прибутку по оборонному держзамовленню значиться у керівному документі як порушення, то чого треба очікувати від виконавця? Що він цю складову пропустить тому, що це обґрунтовано суб'єктом перевірки? Так, ситуація дебільна, але вона виникла не зараз і навіть не вчора. Існує ще ряд інших вимог, які теж заплутують та ускладнюють роботу підприємств. Цей ланцюг нісенітниць та нікчемних з точки зору здорового глузду висновків тягнеться вже добрих півроку, і про них тільки ледащий не чув. Але визначитись із відповідальними за розробку та внесення необхідних проектів узгоджуючих документів ніхто так і не спромігся. Причин багато, адже сама ДАС не може бути ініціатором, це не її функція, фіскали та економічний блок ВРУ теж не дуже горять бажанням, адже роботи багато, а піар на цьому не зробити, до того ж, як завжди, потрібен підсрачник від уряду або Самого, а їм і так поточних справ вище голови. Так і жиємо...

  • Лайк 3
  • Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Evgenich сказав:

Хоча, маю надію що найближчим часом будуть нанесені удари по виробничим потужностям Ірану. 

Іран вже попередив, що в разі удару по ньому назад полетять ракети і іранські бойовики увійдуть на територію Ізраїля. Щось в мене є сумніви, що Ізраїль до такого готовий. Війна з Іраном буде нелегкою, з купою жертв серед євреїв. Так що скоріше буде як завжди, зачистять ХАМАС і на тому заспокояться.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Фото агонь)

Британский патруль проверяет не заминировано ли ж.д.полотно в Палестине, с привлечением местных туземцев))

spacer.png

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, loader сказав:

Проблема в тому що ми втрачаємо мільярди на правоохоронні органи, які не виконують свою роботу. Скільки публічних людей мелять те саме, але їм треба щоб особисто Зеленський чи ще хтось дзвонив ставив задачу. Всі ці прихильники шарів, опзж і тп вони ж відомі. Можна навіть превентивного роботу проводити, щоб не розносили пропаганду. І за це вже заплачено з бюджету. 

Назвіть, будь ласка, правоохоронні органи України, яким за це вже заплачено з бюджету та які повинні займатись "навіть превентивно" розповсюджувачами наративів російської пропаганди проти України, наприклад, таких:

Премьер-министр Словакии https://ru.wikipedia.org/wiki/Фицо,_Роберт 

"В українській армії воюють фашисти": переможець виборів у Словаччині Фіцо відзначився скандальною заявою. news.obozrevatel.com/ukr/abroad/v-ukrainskij-armii-voyuyut-fashisti-peremozhets-viboriv-u-slovachchini-fitso-vidznachivsya-skandalnoyu-zayavoyu-video.htm

Здивуйте відповіддю, якщо в змозі.....

(Саме на виборців таких політиків і працює російська пропаганда, на яку окупанти України витрачають мільярди доларів)

Змінено користувачем 7351
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, 7351 сказав:

Назвіть, будь ласка, правоохоронні органи України, яким за це вже заплачено з бюджету та які повинні займатись "навіть превентивно" розповсюджувачами наративів російської пропаганди проти України, наприклад, таких:

Премьер-министр Словакии https://ru.wikipedia.org/wiki/Фицо,_Роберт 

"В українській армії воюють фашисти": переможець виборів у Словаччині Фіцо відзначився скандальною заявою. news.obozrevatel.com/ukr/abroad/v-ukrainskij-armii-voyuyut-fashisti-peremozhets-viboriv-u-slovachchini-fitso-vidznachivsya-skandalnoyu-zayavoyu-video.htm

Здивуйте відповіддю, якщо в змозі.....

(Саме на виборців таких політиків і працює російська пропаганда, на яку окупанти України витрачають мільярди доларів)

Мав на увазі громадян України. 

Наприклад хто випускав Ломаченко, чи хто має реагувати на його вкиди? Для цього треба мільярди? А шкоди більше ніж від прокацапських словаків. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, 7351 сказав:

 

Здивуйте відповіддю, якщо в змозі.....

 

Ви занадто балувані всілякими борделями мабуть, якщо через пост хочете щоб вас дивували. 

  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 хвилин тому, DimaF сказав:

Фото агонь)

Британский патруль проверяет не заминировано ли ж.д.полотно в Палестине, с привлечением местных туземцев))

spacer.png

За їхніми обличчями можна припустити, що вони не тільки знають, що заміновано - а й навіть знають де саме.
Але розповідати не можна, бо старший наказав мовчати.

Змінено користувачем iiigolkin
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 минут назад, loader сказал:

Мав на увазі громадян України. 

Наприклад хто випускав Ломаченко, чи хто має реагувати на його вкиди? Для цього треба мільярди? А шкоди більше ніж від прокацапських словаків. 

а що можна зробити ?

Свободу совісті поки що ніхто не відміняв ( і не відмінить ).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

ГУР України: «

Росія передала терористам ХАМАС захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС. 

Наступним кроком мають стати звинувачення українських військових у продажу західної зброї для терористів на регулярній основі. 

У рамках кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки "викривальних публікацій" і "розслідувань" у західних ЗМІ

».
(одразу після цієї новини в коментарях величезна кількість відмазок і виправдань від кремлеботів)

Змінено користувачем iiigolkin
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цікава статистика. І вона не на нашу користь. Це може вплинути на вибори в США і привести до програшу демократів.

news.gallup.com/poll/472070/democrats-sympathies-middle-east-shift-palestinians.aspx

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...