Вячеслав63 Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 хвилини тому, Canton сказав: Он вроде и не прекращался... Не плутаємо політичні суперечки з розбратом. Бо всі оті Стрілкови-Гіркіни і примкнувші до них колаборанти - які то українці? Окацаплені малороси - теж українці? Скільки з раші сюди "панаєхало", навіть у Львів? Я оце згадую тамаду, з якою працював. Дочка савєцького офіцера. Вона негативно відносилася до того, що після 2014-ого приходилося переходити на мову, бо в українців просиналася самосвідомість і вони хотіли україномовну тамаду. Вона казала, що її "папа нєнавідєл ету мову". Так, що Бездомний пише не таку вже й маячню. Українець, який не володіє рідною мовою - то не українець, а асимілянт, в якій би країні він не жив, хоч і в Україні. 4 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 21 минуту назад, Canton сказал: Он вроде и не прекращался... у ваших вологих мріях , хіба що Змінено 20 липня 2024 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 5 минут назад, Вячеслав63 сказал: Українець, який не володіє рідною мовою "Володіти" та "мати бажання розмовляти" - разницу ощущаете? Я вот уже никакого желания "розмовляти" не испытываю, хоть и "володію" и с 14 года топил за полную украинизацию, вплоть до насильственной... "Патриотичная" шароваровышивата "просрала все полимеры" (С) 2 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: "Володіти" та "мати бажання розмовляти" - разницу ощущаете? якщо ви "володієте , але не маєте бажання розмовляти" - то вас ідеально характеризує , пане кацапський воєнний злочинець Змінено 20 липня 2024 користувачем Бездомный 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 14 хвилин тому, Canton сказав: "Володіти" та "мати бажання розмовляти" - разницу ощущаете? Я вот уже никакого желания "розмовляти" не испытываю, хоть и "володію" и с 14 года топил за полную украинизацию, вплоть до насильственной... "Патриотичная" шароваровышивата "просрала все полимеры" (С) Дівчино, а у Вас груди є? - Так. А чому не носите? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 17 минут назад, Canton сказал: "Володіти" та "мати бажання розмовляти" - разницу ощущаете? Я вот уже никакого желания "розмовляти" не испытываю, хоть и "володію" и с 14 года топил за полную украинизацию, вплоть до насильственной... "Патриотичная" шароваровышивата "просрала все полимеры" (С) Тому ***иш на кацапській, носіями котрої являються безумовно "розумні, талановиті і багатогранні особи". В мене є більш просте і лаконічне пояснення: українською ти не спілкуєшся, бо мудак. 10 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 43 хвилини тому, Canton сказав: "Володіти" та "мати бажання розмовляти" - разницу ощущаете? Я вот уже никакого желания "розмовляти" не испытываю, хоть и "володію" и с 14 года топил за полную украинизацию, вплоть до насильственной... "Патриотичная" шароваровышивата "просрала все полимеры" (С) Є ще англійська, німецька і багато інших мов. Чому для протистояння шароварщині вибрали саме кацапську, якщо не секрет? Будь якою мовою спілкується певний відсоток ментальних п...сів. чому вибрали ту, де цей відсоток найбільший в світі? Змінено 20 липня 2024 користувачем MaxS 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 минуты назад, MaxS сказал: Є ще англійська, німецька і багато інших мов. Чому для протистояння шароварщині вибрали саме кацапську, якщо не секрет? Будь якою мовою спілкується певний відсоток ментальних п...сів. чому вибрали ту, де цей відсоток найбільший в світі? бо подібне тягнеться до подібного 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 31 минуту назад, Evgenich сказал: українською ти не спілкуєшся, бо мудак. Еще и какой... Я Вас тоже люблю, милый... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 29 хвилин тому, Evgenich сказав: Тому ***иш на кацапській, носіями котрої являються безумовно "розумні, талановиті і багатогранні особи". В мене є більш просте і лаконічне пояснення: українською ти не спілкуєшся, бо мудак. А вот ви всіх поділяєте або на "поганих" (чорних) або виключно на "гарних" (білих). А мобілізовані зеки - вони гарні чи погані? 10 хвилин тому, MaxS сказав: Є ще англійська, німецька і багато інших мов. Чому для протистояння шароварщині вибрали саме кацапську, якщо не секрет? Напевно тому, що потужний народ майже не володіє ніякими іноземними мовами 11 хвилин тому, MaxS сказав: Будь якою мовою спілкується певний відсоток ментальних п...сів. чому вибрали ту, де цей відсоток найбільший в світі? Ви тільки що образили одеситів 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 6 годин тому, karbo сказав: Зайшов глянути скільки виблядків святкує смерть Фаріон. Жодного. Крім вас 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 37 минут назад, MaxS сказал: чому вибрали ту Она меня выбрала с рождения. И раз я на ней думаю - то и говорю чтобы лишний раз не напрягать мой измучанный нарзаном организм... "Я слишком стар для всего этого дерьма..."(С) PS. А на СД ПРИНЦИПИЛЬНО буду писать не на мове...из вредности и склочности характера Змінено 20 липня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 8 минут назад, Canton сказал: Она меня выбрала с рождения. И раз я на ней думаю - то и говорю чтобы лишний раз не напрягать мой измучанный нарзаном организм... "Я слишком стар для всего этого дерьма..."(С) PS. А на СД ПРИНЦИПИЛЬНО буду писать не на мове...из вредности... щелепа другая (с) так ви ж присвятили все своє ганебне паскудне нікчемне життя , тому , щоб скоювати воєнні злочини на користь кацапії Змінено 20 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) кацап ( на українське прізвище Чернишевський ) просто та зрозуміло пояснює - чому кацапиія вже давно ганебно розгромно програла війну в Україні . всі спроби щось змінити на краще - лише погіршують наслідки поразки . Спойлер Змінено 20 липня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 8 годин тому, katso сказав: Останнім часом її вже не було й чутно у медійному просторі, і вона точно ні на що не впливала, а за мову таке саме каже багато хто, тому сенсу немає ніякого. Мабуть просто псих якийсь, зброї на руках дофіга, коротше зеркальна ситуація з вбийством Олеся Бузини. про її існування та величезний вплив на українську цивілізацію я взагалі тільки на цьому форумі завдяки Бездомному дізнався але все ще не зможу пояснити іншим хто вона така бо це з категорії "кацапощелепних доньок радянських офіцерів" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) US vice-presidential candidate J.D. Vance refused a telephone conversation with the head of Zelensky’s office, Ermak. Змінено 20 липня 2024 користувачем US7IGN 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 години тому, Вячеслав63 сказав: Для вас то не "біда", судячи по вашому посту - Для мене біда, що в Україні можна просто застрелити людину,і це не залежить від її поглядів. Особливо, коли людину вмирає шляхом позасудової страти в машині СБУ від рук співробітників СБУ і зелена мерзота не несе за це жодної відповідальності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 1 година тому, Evgenich сказав: українською ти не спілкуєшся, бо мудак. А Герман водоліє українською мовою? Тобто для вас вона вже не мудак? Поздоровляю. Змінено 20 липня 2024 користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 36 минут назад, Canton сказал: PS. А на СД ПРИНЦИПИЛЬНО буду писать не на мове...из вредности и склочности характера Краще писати мовою оккупанта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 1 годину тому, Canton сказав: "Патриотичная" шароваровышивата "просрала все полимеры" (С) Тому ви спілкуєтесь мовою гвавтівників, серійних маньяків, воєнних злочинців, нацистів, кончених уродів, кротів, уйобків, запроданців і просто підарів. Змінено 20 липня 2024 користувачем loader 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 14 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Для мене біда, що в Україні можна просто застрелити людину,і це не залежить від її поглядів. "Так це ж вже було" (с): Чорновол, Гонгадзе, Небесна сотня... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 4 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Краще писати мовою оккупанта? від'єбіться від діда. фараоншу навіть завалили - комусь легше стало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: "Так це ж вже було" (с): Чорновол, Гонгадзе, Небесна сотня... додалась нова категорія informator.ua/uk/v-odesi-pomer-34-richniy-cholovik-yakogo-gospitalizuvali-zakrivavlenim-z-miscevogo-tck Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 5 хвилин тому, loader сказав: Тому ви спілкуєтесь мовою гвавтівників, серійних маньяків, воєнних злочинців, нацистів, кончених уродів, кротів, уйобків, запроданців і просто підарів. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз