Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, vadimv сказав:

"Одружуються лише лохи" (с)

якщо дружина з гарним приданим? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

воно того не варте

Посилання на коментар

10 хвилин тому, loader сказав:

Про хабар я ніде написав

Ти виклав, а зараз дешево викручуєся, як, ти сам себе назвав:

півень

Дивись уважно:

image.thumb.png.7d03b90a5b7c520302bc8a31f8249254.png

Тобто, ти забрехався.

12 хвилин тому, loader сказав:

я прочитав навіть попередню новину

І там знову нічого про когось, спійманому саме на хабарі.

14 хвилин тому, loader сказав:

censor.net/ua/news/3269496/vykryto_masshtabnu_koruptsiyinu_shemu_na_volynskiyi_mytnytsi_v_odnogo_z_kerivnykiv_vylucheno_ponad_700

Тобто, ти знову забрехався.

Спробуй навчитись розуміти те, що викладаєш та використовувати аргументи, а не робити спроби образити, як дешева русня.

Україна переможе!

підори згинуть!

• Лайк 1
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Найкраща жінка - німа сирота:lol: 

Посилання на коментар

Отже… Я мільйонер! Можете мене привітати! Від сьогодні винен мільйон гривень.

Спойлер

Ну приблизно мільйон. Може трохи більше. Може трохи менше. Але то вже не суттєво.

Цей допис в голові крутиться вже більше доби. Він то складається виключно з матюків, то емоції стихають, а потім все по новій. Я спробую спокійно про все розповісти. Але у будь-якому випадку, я не буду підбирати слів і називатиму деякі речі своїм імʼям.

Почну з того, що у нас шалена, просто пекельна нехватка нічних важких бомберів.

Спойлер

Тих самих, які окупанти заїкаючись називають «Баба-Яга». Один дрон на екіпаж, це ні про що. БПЛА може зробити дві сотні вильотів, а може і не дожити до кінця чергування. Саме тому, повторю, один дрон на екіпаж, ні про що. Так і вийшло.  Хлопці пошкодили дрон про посадці. (Потрібний ремонт, який самі не зробимо). Це війна і вже ні для кого не є таємницею, що у окупантів дууууже сильні позиції в питаннях РЕБ. Добре, хоч «пташку» не втратили. 

І ось тут починається цікаве.

Спойлер

Дрон вибув на певний період часу. Але ж наступної ночі хлопцям треба знов заступати на чергування. Хтось скаже, «Так для цього треба взяти інший борт на складі і все». Ага, щаз! Дуля! Нема що взяти і відповідно з чим заступати на бойове чергування. Перевірочне слово - взагалі, бо на екіпаж був всього один борт. Написані купа заявок. Зроблено безліч дзвінків «наверх». Все в пусту. Результат нульовий. Дронів немає. Усі кивають один на одного. Розводять руками. Розповідають про якісь плани. Роблять вумні, тактичні вирази облич і щоби ми менше ***@кали, з нас вимагають нові таблички. То взагалі окрема тема, яка точно складається виключно з матюків. Якщо би ці таблички хоч на щось позитивно випливали, то Бог з ними. Нехай вимагають. Але ні. Якщо скоро ми будемо рахувати скільки разів кліпнули очима, то вже не здивуюсь.

Добре. Відволікся. 

І ось що нам робити в такому випадку?

Спойлер

Позиція пуста, бо від екіпажу без дрону, стільки же користі, як від гармашів без гаубиці. Можна знов писати рапорти та заявки, бо це наріжний камінь української армії. Можна розвести руками, потиснути плечима і сказати щось накшталт, «Нуууу бля!… Ми ж подали заявку. Нууууу, ми не знаємо тоді!… Нууууу, я є@у що робити!… Нууууу, дронів же немає на складі… Нууууу, це не наша проблема». Але разом із командиром, ми чудово розуміємо простий логічний ланцюжок, «Борт… Прикриває позиції пацанів… Екіпаж кошмарить окупантів… Вони потім сидять обісрані в посадках (якщо пощастило вижити) і думають про що завгодно, тільки не про наступальні дії… А це значить, що своїми діями, ми бережемо життя нашої піхоти, тих пацанів, що сидять в окопах. І саме тому, у нас немає жодної причини схибити і вибачте, підставити своїх».

Набираю номер,

Спойлер

- Льоша, у нас проблема! Потрібна ваша допомога, бо мені більше нема до кого звернутись. 
- Друже, привіт. Кажи, що трапилось?
- Мені потрібен комплекс БПЛА. В борг. Під моє слово. Коли віддам, не знаю. А може так статися, що і віддавати борг не буде кому. Але, ПИЗД@ЦЬ як потрібен борт. Позиція пуста. Нам нема чим прикривати пацанів. Коли отримаємо дрон від держави… я не знаю. Ніхто нічого не каже. Вибач за емоції. 
- Олексію, на коли потрібен дрон? 
- На завтра. Ранок. 
- Вважай, що у тебе вже є комплекс. Чекаю тебе на 10:00. 

Я сьогодні привіз БПЛА, який коштує десь мільйон. Мені його дали минаючи сотні узгоджень, дзвінків, паперів і так далі.

Спойлер

Бо виробник розуміє, що чекати у нас немає часу. Окупантів треба мінусувати зараз, а не колись потім. А тепер у мене постає питання до… купи різних установ, від Міністерства оборони до агенцій, яких зараз наплодили велику кількість.

«А нах@я ви тоді потрібні, якщо молодші офіцери вимушені все вирішувати завдяки горизонтальним звʼязкам? Ви розумієте, до чого, бл@дь докотились, організатори херові? Ми почали самі собі шукати засоби ураження ворога, ра***те зброю»!  

Спойлер

Навіщо тоді ви створили Сили безпілотних систем, якщо у них немає можливостей поставляти дрони по простій, а значить дуже швидкій схемі «виробник - сили безпілотних систем - підрозділ»?! На кой хер ви створюєте батальйони (і полки) БПС, якщо не взмозі якісно забезпечити дронами існуючи підрозділи. 

І в той же час я розумію існування головної проблеми, об яку все розбивається - комусь так не цікаво. Не той вихлоп. Бо закупівлі дронів (триста двадцять вісім мільйонів найменувань), це великі гроші. Неймовірно шалені. І якщо вони пройдуть повз певних людей, то… ну ви зрозуміли, друзі, да? Якщо тільки на одних «Аутелах», (всього одне найменування з неймовірної кількості), хтось с***@в у державі більше ніж півмільярда гривень, що казати про інше? Але ж країна втрачає не тільки гроші, які зникають в бездонних кишенях певних чиновників. В таких ситуаціях, 

КРАЇНА!
ВТРАЧАЄ!
ЛЮДЕЙ! 

Хтось взагалі це розуміє? Але, судячи з усього, комусь тупо пох@ю на такі дрібниці. Головне, аби грошові ріки текли поруч. На відстані витягнутої руки. Нескінченно довго. Бажано, завжди. 

Вибачте за емоції. Сказати що я злий, то взагалі нічого не сказати!

Спойлер

Я неймовірно… просто шалено вдячний власнику підприємства, яке виробляє важкі ударні дрони «Кажан», за миттєве вирішення нашої проблеми. Друже, ми вернемо гроші. Обовʼязково! Я не знаю як, але вернемо. Бо ваше відношення до нас, вартує набагато дорожче! Дякую тобі особисто та всьому колективу. Що би ми без вас робили? 

p.s. А може дати можливість ротам, батальонам, полкам та бригадам напряму отримувати дрони, від виробника? Замовив двадцять чи пʼятдесят «Кажанів», «Вампірів» чи «Хеві шотів» на бригаду. Отримав. А рахунок передав по фінансовій лінії. Нехай платять. Все! 

Погоджусь. Херню вигадав. А як же «финансавый интерес» певних посадових осіб?

Алексей Петров, позывной Кот

• Лайк 4
  • Сумно 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, 7351 сказав:

Україна переможе!

Здоровий глузд? Так вже...

Цитата

підори згинуть!

Не візьмуть вас в ЄС, ох не візьмуть:ROFL:

• Хаха 1
Посилання на коментар

46 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

За кораблем

добре, але ти повертайся, не довго там.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, Dmitriy_S сказал:
Цитата

підори згинуть!

Не візьмуть вас в ЄС, ох не візьмуть

Брешет, шалава Троцкий нумерованый...

Тока обещает...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

За жовтень 2024 року загарбники втратили найбільше з 24.02.2022:

особового складу -- 41980 шт.

image.png.53e99f01086afbebc38343588fc99a9b.png

ББМ -- 923 шт.

image.png.b05855335f0db3990a8286d04546e8ea.png

Автомобілі та автоцистерни -- 2417 шт.

image.png.2be28246dbdb2d41984a1a90df7170e2.png

index.minfin.com.ua/ua/russian-invading/casualties/

• Лайк 1
Посилання на коментар

Цитата

Новообраний президент США заявив, що його адміністрація "приділить особливу увагу" врегулюванню війни Росії проти України.

"Ми будемо дуже наполегливо працювати щодо Росії та України. Це має припинитися. Росія й Україна мають зупинитися", – сказав Трамп на заході у Флориді, передає CNN.

Він висловив співчуття щодо втрат серед військових і цивільних, наголосивши на важливості мирних рішень: "Ми будемо працювати над цим питанням”.

Раніше Fox News Digital з посиланням на кілька джерел повідомляли, що Трамп незабаром призначить українського мирного посланника, який очолить переговори про припинення війни з Росією.

За даними західних ЗМІ, деякі радники Трампа закликають Україну погодитися на умови, які б заморозили лінію фронту, створивши демілітаризовану зону завдовжки у майже 1300 км і дозволивши Росії зберегти незаконно захоплені нею землі, що становлять приблизно 20% території України.

Також було запропоновано, щоб Київ відмовився від членства в НАТО протягом 20 років.

Washington Post писала, що Трамп нібито розмовляв з Путіним і під час розмови закликав російського лідера уникати ескалації в Україні. Як пише видання Трамп також коротко порушив питання територій.

У Кремлі інформацію про дзвінок спростували. Команда Трампа відмовилась від коментарів. При цьому там зазначили, що лідери почали процес встановлення контактів з обраним президентом.

© "Росія і Україна мають зупинитися". Головні висновки першого тижня Трампа

Взуттєві крамниці країни перевиконують фінансовий план ... 😉 

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, loader сказав:

Де ж ти таке чмошне взялось, обїлось гівна і ще й причмокує. Хабар, чи схема - ну яка мені нахрін різниця. Ти ще пунктуацію перевір. Крім того слово хабар не мому тексті, а на СКРІНІ. Те що це злочинець відбілений нашою правоохоронною системою взагалі немає сумніву. Володар "700куе" вирішив передати їх на ЗСУ - кому ця сцянина як не тобі в рот льється.

Наклав в штани -- обтікай з гідністю...

Не переймайся!

Україна переможе!

підори згинуть!

• Дізлайк 4
Посилання на коментар

Те що це злочинець відбілений нашою правоохоронною системою взагалі немає сумніву.

Саме так -- правоохоронною системою, реформованою твоїм лідором та ідолом...

Посилання на коментар

Ох цей мій лідор поназначав і сцить в очі і сцить

зображення.png

Змінено користувачем loader
  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, outdoor24 сказав:

ти

За російським кораблем.

Посилання на коментар

ua.korrespondent.net/ukraine/4732260-na-zakarpatti-zatrymaly-pidpaluivachiv-politseiskoho-avto

А чому 10, а не довічне?

Посилання на коментар

У "Філіп Морріс" попередили про ризик деінвестицій через непрогнозованість податкової і регуляторної політики 

Джерело: https://biz.censor.net/n3520127

"Це буде вибір між або продовжувати і збільшувати інвестиції, або починати потихеньку їх скорочувати – те, що називається деінвестування", – спрогнозував гендиректор "Філіп Морріс Україна". (С)

Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Отже… Я мільйонер! Можете мене привітати! Від сьогодні винен мільйон гривень.

Показати вміст

Ну приблизно мільйон. Може трохи більше. Може трохи менше. Але то вже не суттєво.

Цей допис в голові крутиться вже більше доби. Він то складається виключно з матюків, то емоції стихають, а потім все по новій. Я спробую спокійно про все розповісти. Але у будь-якому випадку, я не буду підбирати слів і називатиму деякі речі своїм імʼям.

Почну з того, що у нас шалена, просто пекельна нехватка нічних важких бомберів.

Показати вміст

Тих самих, які окупанти заїкаючись називають «Баба-Яга». Один дрон на екіпаж, це ні про що. БПЛА може зробити дві сотні вильотів, а може і не дожити до кінця чергування. Саме тому, повторю, один дрон на екіпаж, ні про що. Так і вийшло.  Хлопці пошкодили дрон про посадці. (Потрібний ремонт, який самі не зробимо). Це війна і вже ні для кого не є таємницею, що у окупантів дууууже сильні позиції в питаннях РЕБ. Добре, хоч «пташку» не втратили. 

І ось тут починається цікаве.

Показати вміст

Дрон вибув на певний період часу. Але ж наступної ночі хлопцям треба знов заступати на чергування. Хтось скаже, «Так для цього треба взяти інший борт на складі і все». Ага, щаз! Дуля! Нема що взяти і відповідно з чим заступати на бойове чергування. Перевірочне слово - взагалі, бо на екіпаж був всього один борт. Написані купа заявок. Зроблено безліч дзвінків «наверх». Все в пусту. Результат нульовий. Дронів немає. Усі кивають один на одного. Розводять руками. Розповідають про якісь плани. Роблять вумні, тактичні вирази облич і щоби ми менше ***@кали, з нас вимагають нові таблички. То взагалі окрема тема, яка точно складається виключно з матюків. Якщо би ці таблички хоч на щось позитивно випливали, то Бог з ними. Нехай вимагають. Але ні. Якщо скоро ми будемо рахувати скільки разів кліпнули очима, то вже не здивуюсь.

Добре. Відволікся. 

І ось що нам робити в такому випадку?

Показати вміст

Позиція пуста, бо від екіпажу без дрону, стільки же користі, як від гармашів без гаубиці. Можна знов писати рапорти та заявки, бо це наріжний камінь української армії. Можна розвести руками, потиснути плечима і сказати щось накшталт, «Нуууу бля!… Ми ж подали заявку. Нууууу, ми не знаємо тоді!… Нууууу, я є@у що робити!… Нууууу, дронів же немає на складі… Нууууу, це не наша проблема». Але разом із командиром, ми чудово розуміємо простий логічний ланцюжок, «Борт… Прикриває позиції пацанів… Екіпаж кошмарить окупантів… Вони потім сидять обісрані в посадках (якщо пощастило вижити) і думають про що завгодно, тільки не про наступальні дії… А це значить, що своїми діями, ми бережемо життя нашої піхоти, тих пацанів, що сидять в окопах. І саме тому, у нас немає жодної причини схибити і вибачте, підставити своїх».

Набираю номер,

Показати вміст

- Льоша, у нас проблема! Потрібна ваша допомога, бо мені більше нема до кого звернутись. 
- Друже, привіт. Кажи, що трапилось?
- Мені потрібен комплекс БПЛА. В борг. Під моє слово. Коли віддам, не знаю. А може так статися, що і віддавати борг не буде кому. Але, ПИЗД@ЦЬ як потрібен борт. Позиція пуста. Нам нема чим прикривати пацанів. Коли отримаємо дрон від держави… я не знаю. Ніхто нічого не каже. Вибач за емоції. 
- Олексію, на коли потрібен дрон? 
- На завтра. Ранок. 
- Вважай, що у тебе вже є комплекс. Чекаю тебе на 10:00. 

Я сьогодні привіз БПЛА, який коштує десь мільйон. Мені його дали минаючи сотні узгоджень, дзвінків, паперів і так далі.

Показати вміст

Бо виробник розуміє, що чекати у нас немає часу. Окупантів треба мінусувати зараз, а не колись потім. А тепер у мене постає питання до… купи різних установ, від Міністерства оборони до агенцій, яких зараз наплодили велику кількість.

«А нах@я ви тоді потрібні, якщо молодші офіцери вимушені все вирішувати завдяки горизонтальним звʼязкам? Ви розумієте, до чого, бл@дь докотились, організатори херові? Ми почали самі собі шукати засоби ураження ворога, ра***те зброю»!  

Показати вміст

Навіщо тоді ви створили Сили безпілотних систем, якщо у них немає можливостей поставляти дрони по простій, а значить дуже швидкій схемі «виробник - сили безпілотних систем - підрозділ»?! На кой хер ви створюєте батальйони (і полки) БПС, якщо не взмозі якісно забезпечити дронами існуючи підрозділи. 

І в той же час я розумію існування головної проблеми, об яку все розбивається - комусь так не цікаво. Не той вихлоп. Бо закупівлі дронів (триста двадцять вісім мільйонів найменувань), це великі гроші. Неймовірно шалені. І якщо вони пройдуть повз певних людей, то… ну ви зрозуміли, друзі, да? Якщо тільки на одних «Аутелах», (всього одне найменування з неймовірної кількості), хтось с***@в у державі більше ніж півмільярда гривень, що казати про інше? Але ж країна втрачає не тільки гроші, які зникають в бездонних кишенях певних чиновників. В таких ситуаціях, 

КРАЇНА!
ВТРАЧАЄ!
ЛЮДЕЙ! 

Хтось взагалі це розуміє? Але, судячи з усього, комусь тупо пох@ю на такі дрібниці. Головне, аби грошові ріки текли поруч. На відстані витягнутої руки. Нескінченно довго. Бажано, завжди. 

Вибачте за емоції. Сказати що я злий, то взагалі нічого не сказати!

Показати вміст

Я неймовірно… просто шалено вдячний власнику підприємства, яке виробляє важкі ударні дрони «Кажан», за миттєве вирішення нашої проблеми. Друже, ми вернемо гроші. Обовʼязково! Я не знаю як, але вернемо. Бо ваше відношення до нас, вартує набагато дорожче! Дякую тобі особисто та всьому колективу. Що би ми без вас робили? 

p.s. А може дати можливість ротам, батальонам, полкам та бригадам напряму отримувати дрони, від виробника? Замовив двадцять чи пʼятдесят «Кажанів», «Вампірів» чи «Хеві шотів» на бригаду. Отримав. А рахунок передав по фінансовій лінії. Нехай платять. Все! 

Погоджусь. Херню вигадав. А як же «финансавый интерес» певних посадових осіб?

Алексей Петров, позывной Кот

Не наговарюйте, нема ніякої корупції в армії й Міноборони. Корупціонера Резнікова звільнили, поставили молодого і талановитого. Татарина. 

Бляха, це ж як треба було вдаритися головою, щоб на посаду головкома обрати кацапа, а на очільника Міноборони татарина. Це при тому, що кацапи і татари були споконвічними ворогами України.

• Хаха 3
Посилання на коментар

1 година тому, 7351 сказав:

Саме так -- правоохоронною системою, реформованою твоїм лідором та ідолом...

Це ж треба так лизати дупу владі. Причому, якщо б за гроші, то я таке ще можу зрозуміти, але ж підозрюю, що безкоштовно.

• Лайк 1
Посилання на коментар

www.dailystar.co.uk/news/us-news/weird-elonia-musk-goes-viral-34107537?int_source=nba

Weird 'Elonia' Musk goes viral as Trump's 'First Lady' and everyone says the same thing

Посилання на коментар

Якщо бомбер "Кажан", ціною в десятку евро, купляти за мільйон гривень, то буде непогана така собі прибавка на боєкомплект )

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Не наговарюйте, нема ніякої корупції в армії й Міноборони. Корупціонера Резнікова звільнили, поставили молодого і талановитого. Татарина. 

Бляха, це ж як треба було вдаритися головою, щоб на посаду головкома обрати кацапа, а на очільника Міноборони татарина. Це при тому, що кацапи і татари були споконвічними ворогами України.

Це такий план перемоги, тільки не питайте у мене чий :lol:

Посилання на коментар

5 часов назад, tort сказал:

Об'єкт прикладу не гопник і не друг кварталу, а займається критично-важливою справою. Останній раз мій критерій - ефективність

Закон один для всіх 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

Це такий план перемоги, тільки не питайте у мене чий :lol:

президенту єврею видніше... 

Посилання на коментар

8 минут назад, DmiVady сказал:

Якщо бомбер "Кажан", ціною в десятку евро, купляти за мільйон гривень, то буде непогана така собі прибавка на боєкомплект )

Е630 К1 900.0000 весит

Посилання на коментар

24 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Це ж треба так лизати дупу владі.

Ануслизинг левел 100

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...