Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

38 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

A що вже відомо де Maksim, тобто той що був під ніком MaksimS?

image.png.844bcd67ea70450b461f9bcd92a0868b.png

тільки така інфа ((

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 17.11.2024 в 16:03, Canton сказал:

Интересно, а "Журнал учета планов" ведется?

В нас вже був План перемоги. А до цього був План незламності. Завтра Зеленський у ВР представить План стійкості.

Як військовослужбовець доповідаю — з такою кількістю планів нам потрібен журнал обліку планів! А. Петров, позывной Кот

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, irina1969 сказал:

тільки така інфа ((

Ясно, що нічого неясно. Може з дядьком Іголкіним ясніше, бо також зник, але зовсім нещодавно.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Ясно, що нічого неясно. Може з дядьком Іголкіним ясніше, бо також зник, але зовсім нещодавно.

А що йому тут робити серед зрадофілів?

Живий!

Він зараз у більш інтелектуальній тусні по цікавим темам та й роботи вистачає.

• Дякую 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Фрай сказав:

А що йому тут робити серед зрадофілів?

Живий!

Він зараз у більш інтелектуальній тусні по цікавим темам та й роботи вистачає.

да не один інтеллектуал покинув наш форум, завдяки гієнам місцевим...Бамбіно,мало того,що майже свята людина та ще толковий інженер, багато міг би допогти до бпла, так як робив деякі штуки ще до війни...

• Дякую 1
Посилання на коментар

52 минуты назад, МаТраС сказал:

да не один інтеллектуал покинув наш форум, завдяки гієнам місцевим...Бамбіно,мало того,що майже свята людина та ще толковий інженер, багато міг би допогти до бпла, так як робив деякі штуки ще до війни...

Є такі патологічно хворі, які витісняють з форумів інших. 

Я на багатьох форумах з цим явищем зустрічався.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Є такі патологічно хворі, які витісняють з форумів інших. 

Я на багатьох форумах з цим явищем зустрічався.

точно не скажу,але одна людина сказала,що коли він виїхав за кордон,купив якусь стареньку яхточку,то позвав з форума деяких людей. по поверненню, були фотки і тп .. і Бамбіно ще після цього ще цкували... після того він і покинув наш форум. Був особисто вживу з ним знайомий, і дуже шкода..

Посилання на коментар

12 минут назад, МаТраС сказал:

точно не скажу,але одна людина сказала,що коли він виїхав за кордон,купив якусь стареньку яхточку,то позвав з форума деяких людей. по поверненню, були фотки і тп .. і Бамбіно ще після цього ще цкували... після того він і покинув наш форум. Був особисто вживу з ним знайомий, і дуже шкода..

Я іноді люблю говорити, що добре що напали москалі, а то українці один другого би повбивали. 

Посилання на коментар

5 годин тому, Canton сказав:

www.digitalserv.ru/protivodronovoe-ruzhe-pars-s-stepashka/

Фото в розборі цього виробу (дякуємо Флешу) це веселий писець, постеблися сьогодні на роботі, але,

сподіваюся, в коментах у Флеша ніхто не підкаже росіянам, про нюанси) Та й гроші непогано русня підіймає на військових )))

Хоча наші теж відпалюють не слабо, коли розбираєш деякі вироби в ремонтах (іноді присилають чужі вироби,

бо або ближче, або виробник гандон) але на фотках теж виглядає по воєнному та красиво)))

Одна інженерна школа відчувається, хулі ...

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, karbo сказав:

Я іноді люблю говорити, що добре що напали москалі, а то українці один другого би повбивали.

от ти кацапчику і спалився, прошу пана до гиляки :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

37 хвилин тому, tort сказав:

от ти кацапчику і спалився, прошу пана до гиляки :lol:

Та це системний баг) За легендою житель Франківська, а чеше як ніби щойно з Курська ))

Доречі, я от не уявляю, як можна жити в Чікаго, користуватися англійською мовою і при цьому тикати співрозмовникам ) У сучасній англійській жеж немає звернення на "ти", є тільки на "ви" - це відкладається у підсвідомості і автоматом переноситься на інші мови спілкування. От якби він жив у Маямі і шпрехав іспанською - я б ще повірив ))

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Та це системний баг) За легендою житель Франківська, а чеше як ніби щойно з Курська ))

Одне одному не заважає. Тут вже є в гілці один львів'янин з Вологди:))

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 годину тому, МаТраС сказав:

Та шо ви таке розказуєте, українці - це дуже дружелюбна нація. Завжди підтримують і допомагають одне одному. Це ж вам не євреї якісь :lol:

• Хаха 3
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

9 часов назад, Бездомный сказал:

не  було жодного заманюванн - звичайне  самозакопування  борсання у  трясовині 

Костянтин Машовець

6 мин.  · 

Спойлер

Деякі відомості з економічних фронтів...

Начальник управління фінансових ресурсів "Магнитогорского металургического комбината" така собі Мария Овечкина, під час своєї доповіді на ІІ "русском экономическом форуме" в Челябінську заявила, що

"...мы очень негативно смотрим в 2025-й год.."

"... Мы сейчас закрываем текущие проэкты, а про последующие инвестиции даже не думаем. Текущая ставка по кредитам просто съедает всю рентабельность...."

"... Представленые тут предприятий имеют до 70% ещё советских изношеных производственных мощностей. Но инвестировать в их обновление и модернизацию мы не можем. Кредиты очень дорогие..."

Головний економіст російського ВЕБ-у ("Внешєкономбанка") А.Клепач взагалі прогнозує

"... в 3-м - 4-м квартале будем иметь стагнацию экономики" (мається на увазі 2025-й рік)

Генеральний діректор "ЧКПЗ" (Челябинский кузнечно-прессовый завод) А.Гартунг

"... Неефективных предприятий (имеется в виду в машиностроении) уже нет, они отмерли. Остались только передовые, эффективные, которые вынуждены жесточайшим образом конкурировать с китайскими кампаниями и держаться из последних сил. В результате повышения ставки мы будем иметь ситуацию, и мы уже видим её, когда ключевые отрасли машиностроения просто рухнут. Это касается УЖЕ первого квартала следующего года, например многих предприятий транспортного машиностроения и дальше можно перечислять..."

Радник російського цб (Центробанка) К.Тремасов

"... Люди в принципе закончились. Свободных трудовых ресурсов в принципе нет... Если мы говорим про машиностроение, обрабатывающую промышленность, то кампании говорят - люди бригадами снимаются, уходят в опк. Конкурировать тут просто бысмысленно. Наша задача сегодня - просто удержать тех, кто есть, кто остался..."

"... Мы не видим никакого просвета в части развития рынка труда. Ситуация тут продолжает ухудшаться... не стабилизируется, а ухудшается. Потому развитие производственных мощностей многие вынуждено ставят на паузу. На них просто некому работать..."

Сахіпзадовна... "пали" їх далі...

Пропоную у грудні зразу влупити їм "ключевую ставку" у 30%.

+ дайош мобілізацію.

Чемезов (це такий голова корпорації "росстех", один з найближчих "соратников" пуйла) нещодавно запопадливо запропонував російським "членам совета федерации"... звільнити від призову на військову службу тих випускників вищих та середніх навчальних закладів, які тільки ЗБИРАЮТЬСЯ піти на роботу до підприємств опк (виявляється, що й в російському опк, не дивлячись на "трилионные вливания" - "... есть определенные трудности с наращиванием производства из-за напряжённой ситуации с трудовыми ресурсами...", ти ба, яка несподіванка).

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

українці - це дуже дружелюбна нація

То є так. Але серед них трапляються доньки савейських окупантів Німеччини і дружини жителів Курської області з курячим паспортом. Не буду переказувати, як вони себе поводять - ви в курсі )

• Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Іголкін?

Посилання на коментар

Цитата

4 хвилини тому, vadimv сказав:

То є так. Але серед них трапляються доньки савейських окупантів Німеччини і дружини жителів Курської області з курячим паспортом. Не буду переказувати, як вони себе поводять - ви в курсі )

Йа-йа!

Цитата

Тайни соціальних мереж

Мало кому відомий такий факт. Коли ви постите фотку, на якій ви і, допустім, Мальдіви, то реакція вашої аудиторії розподіляється так:

1,0% - О! Класс! Гарного відпочинку!

0,5% - О! Я там теж був

98,5% - щоб ти падло сдох з своїми мальдівами...

(с)

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ozor сказав:

Іголкін?

Нє, він з Воронежа, наскільки я пам'ятаю.

23.05.2023 в 23:50, sergio сказав:

Яким боком ми до Обнінська? Дідо з Вологодської губернії взагалі, а бабка з Рибінська.

Посилання на коментар

32 минуты назад, vadimv сказал:

Доречі, я от не уявляю, як можна жити в Чікаго, користуватися англійською мовою і при цьому тикати співрозмовникам ) У сучасній англійській жеж немає звернення на "ти", є тільки на "ви" - це автоматом переноситься на інші мови спілкування. От якби він жив у Маямі і шпрехав іспанською - я б ще повірив ))

Посилання на коментар

10 минут назад, ozor сказал:
20 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Іголкін?

я також знаю тут в гілці одного львів'янина з Рибінська. А Іголкін народився у Китаї, де його родичі були мабуть викладачами, мати то точно.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Я, кацапів, якось інакше уявляв.

• Хаха 2
Посилання на коментар

21 минуту назад, vadimv сказал:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...