Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

У світі останніх подій, як на мене, потрібно давно вже повністю забрати владу у місцевих ублюдків - так званого місцевого самоврядування , поліції та т.п. та передати усю владу, підпорядкування виключно військовим.

У нашому селі днями випав сніг та у той же день закатали у асфальт 6 млн.грн. - ремонти вони роблять. 

Підтримаємо збір на мінування !!!

Реквізити у коментарі до відео.

Підтримаємо збір на розвідку !

Реквізити на офіційному сайті розвідки.

szru.gov.ua/news-media/news/stvoreno-blahodiinyi-fond-z-pidtrymky-ukrainskoi-rozvidky-

Змінено користувачем Privet
  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

процеси на кацапії таки прискорюються , попри скажені зусилля z-пропагандонів 

реакція кацапів на останнє звернення xyйла -  кардинальна зміна настроїв  очевидна - потрапляти в рай - воювати в ядерну війну бажаючих нема 

www.yaplakal.com/forum28/topic2857905.html

Спойлер

Да бляDь. хочу обратно в запой

Ребята! А идите вы сразу наxyй в рай ! Самоубейтесь массово в пuзду, все кто поддердивает потенциальное начало ядерной войны. Вы спасете этим массу жизней и обретете хорошее посмертие в виде баобабов на склоне Махендры.

Напал как-то сильный лидер на КВНщика, а тот вдруг перехватил инициативу и начал напавшему хуем по губам водить. А сильный лидер и говорит: "По губам води, но в рот мне не вставляй, а то столкнёшься с такими последствиями, с которыми ещё никогда не сталкивался!"

Кстати Путин не отрицал, что Storm Shadow бил по штабу.

Если вкратце:
Путин взял в заложники россиян, а так же весь мир и утверждает что если он сдохнет то и всех остальных с собой заберет.

Ебните его, кто ни будь, табакеркой!

Да хоть табуреткой, не важно, просто eбните этого безумца.

Всем ЯПом выпрашивали ответку, причем, с обоих сторон конфликта, теперь не нравится.

А что случилось? На кухне сейчас делом занят, ну и смотрю фоном английский детектив, телевизор естественно не смотрю. Можно уточнить, что случилось, может завтра балет?

Мы отправляем на запад детей и родственников, скупаем там недвижимость, а они к нам дальнобойное орудие? Где справедливость? Караул.

Их ракеты не достигли цели, а вот уж наша))) Эх, как же ты заебал со всем этим говном своим.

Я то вслушивался в слова - там очень много странного.
Но дочка подметила сразу другое - у Путина абсолютно не двигались руки, точнее кисти, пальцы и пр. Мы специально всматривались последние пару минут именно на руки. Они были неестественно неподвижны. Это невозможно!

Бля, в теме настолько мощная истерика что диву даюсь. Господа вы чего лицо теряете то?) И никто на баррикады не хочет.....
Такими эээээ истериками вы Василича не прогоните.

20 сек хватило , "военная операция " какой же клоун , президент не известной нам страны ! Блевать от eбала только хочется

нагадаю - хрюхрюхрющ злетів з поста генсека  після   "кузькіна мать" в оон  , підриву царбомби на Шпіцбергені  , та ліквідації кдб  Джона Кеннеді .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

Проснулись, б...дь!

"Сьогодні США завдали ядерного удару по російських фінансах - запровадили санкції проти Газпромбанку і його дочірніх банків по всьому світу. Саме через них москва приймала розрахунки за нафту і газ, а кошти конвертувала в снаряди і ракети, які летіли в Україну. Невдовзі цей крок американців матиме серйозний ефект". (С)

home.treasury.gov/news/press-releases/jy2725

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 5
  • Хаха 3
Посилання на коментар

9 минут назад, Canton сказал:

Проснулись, б...дь!

"Сьогодні США завдали ядерного удару по російських фінансах - запровадили санкції проти Газпромбанку і його дочірніх банків по всьому світу. Саме через них москва приймала розрахунки за нафту і газ, а кошти конвертувала в снаряди і ракети, які летіли в Україну. Невдовзі цей крок американців матиме серйозний ефект". (С)

три роки не пройшло :pozor:

• Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Дивився цей виступ. Уйобищно виглядає 

Таке відчуття, що живий труп.

Змінено користувачем karbo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

а этот гриб эпичней выглядит ночью или днем? как считаете?

Змінено користувачем Alex2064
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

Проснулись, б...дь!

Як завжди вчасно і тільки після того як пересвідчилися що налагоджені та надійно працюють альтернативні канали )

• Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 годин тому, sergio сказав:

Я вже давно зауважив, що в силовиків всі шеврончики на липучки кріпляться. 

Дуже зручно. 😏

В 2006 ще пришивали)

Посилання на коментар

12 годин тому, pump сказав:

Прикольно, когда сержант (хоть и головний), пытается выглядеть Александром Македонским... 

P.S. Хотя, с учетом того, что это высрал censor.net - ничего удивительного...

Якби ж то тільки він. І що тут незвичайного в тому, що пропонується кабінетних генералів радянського зразка замінити на успішних бойових вищих офіцерів? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, sergio сказав:

Я вже давно зауважив, що в силовиків всі шеврончики на липучки кріпляться. 

Дуже зручно. 😏

У фільмі "Tenet" вони взагалі мали цілий асортимент шеврончиків, щоб вибрати підходящий даній ситуації )

Згідно сюжета події відбувалися в Україні...

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Як завжди вчасно і тільки після того як пересвідчилися що налагоджені та надійно працюють альтернативні канали )

"Ворона вороні око не виклює" (с)

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

"Ворона вороні око не виклює" (с)

внутрішньовидовий відбір - найжорстокіший

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 годин тому, Propeller сказав:

Засідання Ради в п’ятницю скасували через загрозу удару по урядовому кварталу — ЗМІ

nv.ua/ukr/ukraine/politics/raketa-oreshnik-zasidannya-radi-v-p-yatnicyu-skasuvali-cherez-zagrozu-udaru-50468449.html

А что посольства наших дорогих партнёров? Работают?

Россияне, в обязательном порядке, предупреждают НАТО и наверное Китай и ещё пару игроков в этой партии не только о таких испытаниях, как вчера, но и других серьёзных ударах.

Поэтому, думаю, посольства топовых игроков и их работа, как индикатор серьёзной (а не, уже, рутинной повседневной) угрозы вполне себе подойдут.

Слишком быстрые эти МБР, разрушений в неядерном варианте понты, но горя может наделать неожиданностью много, если попадёт "удачно".

Дитё в Киеве, на мероприятии, но там импортные руководят, и потому детей даже ночью подымают и загоняют в убежище, жаловалась.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

А что посольства наших дорогих партнёров? Работают?

Россияне, в обязательном порядке, предупреждают НАТО и наверное Китай и ещё пару игроков в этой партии не только о таких испытаниях, как вчера, но и других серьёзных ударах.

Поэтому, думаю, посольства топовых игроков и их работа, как индикатор серьёзной (а не, уже, рутинной повседневной) угрозы вполне себе подойдут.

Слишком быстрые эти МБР, разрушений в неядерном варианте понты, но горя может наделать неожиданностью много, если попадёт "удачно".

Дитё в Киеве, на мероприятии, но там импортные руководят, и потому детей даже ночью подымают и загоняют в убежище, жаловалась.

щось ви навіть на кацапську перейшли від хвилювання...

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 4
Посилання на коментар

27 хвилин тому, US7IGN сказав:

щось ви навіть на кацапську перейшли від хвилювання...

Я автоматом, дуже часто, переходжу на мову співрозмовника, якщо добре відношусь до нього.

Так що не переймайтесь ))) хоч в житті українською спілкуюсь тільки з дочкою,

держслужбовцями(якщо хочуть) та співрозмовниками, які спілкуються українською.

А взагалі спілкуюсь так багато на форумі, щоб пригадати українську, бо в моєму віці це вже корисно,

Альцгеймер він такий (можна було б і німецьку намагатись, але я легкими путями ходжу).

Мені дуже прикро, що наше суспільство ведеться, коли "мовні піідараси" розділяють і сварять українців на цьому полі, але то таке ...

• Лайк 3
  • Дякую 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Мені дуже прикро, що наше суспільство ведеться, коли "мовні піідараси" розділяють і сварять українців на цьому полі, але то таке ...

буває )

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Мені про посольства у Києві сьогодні все ж цікаво: працюють?

внизу телефон, запитайте ua.usembassy.gov/

• Дякую 1
Посилання на коментар

Дякую!

Роботеса (фемінітив доречний? ) сказала що працюють )

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Після того як совкові ракети на Кубі були націлені на Вашингтон і в деяких містах США розпочалась евакуація населення, сторони конфлікта зуміли навіть домовитись на особистій зустрічи Кеннеді та Хрущова у Відню. Цікаво, якщо ситуація між США та рашею загостриться ще більше, то чи зможе фуйло вибратись до того ж Відня чи навіть Будапешту?

55.jpg

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Слишком быстрые эти МБР, разрушений в неядерном варианте понты

там за рахунок кінетичної енергіі достатньо

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Дякую!

Роботеса (фемінітив доречний? ) сказала що працюють )

у мене є друг, який не так давно звільнився звідти, але не думаю що його доречно турбувати через це

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...