Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 годин тому, karbo сказав:

Жили дружно з руськими.

"Скажи мені, хто твій друг..." (с)

10 годин тому, karbo сказав:

Не зважаючи на те, що вони зараз воюють проти України.

Та завжди знайдуться любителі руських, незважаючи ні на що.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

саме тому продовжують мобілізувати немічних-беззахисних та вигрібати роботяг

Нещасних, про 'нещасних" забули.

Але правильно, якщо хтось не немічний, не беззахисний і не роботяга - його таким слід зробити і швиденько мобілізувати 🤗 но вам то не загрожує, ви невєбенний потужний керівник, суцільна міць щаслива глиба - а таких не мобілізують

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

але головне вірити в партію та її лінію! на похоронах потужного будете плакати як колись за сраліним?

Хто в армії служив не тільки не сміється, а й не плаче

Ви справді вірите якщо закопати старого потужного і поставити нового потужного то на даному етапі щось принципово зміниться? І ці люди розказують про світле майбутнє? 🙆‍♂️

• Лайк 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Київській області діятимуть пом'якшені графіки стабілізаційних відключень електроенергії

вже позитив:classic_biggrin:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Дощ сказав:

Нещасних, про 'нещасних" забули.

Але правильно, якщо хтось не немічний, не беззахисний і не роботяга - його таким слід зробити і швиденько мобілізувати 🤗 но вам то не загрожує, ви невєбенний потужний керівник, суцільна міць щаслива глиба - а таких не мобілізують

Хто в армії служив не тільки не сміється, а й не плаче

Ви справді вірите якщо закопати старого потужного і поставити нового потужного то на даному етапі щось принципово зміниться? І ці люди розказують про світле майбутнє? 🙆‍♂️

в першу чергу я немічний, потім розумний (але це не точно). в соцпакеті керівника дійсно є опція вирішення питання тцк, але мені не треба. ну якщо вже зовсім військовий комунізм настане то я скоріше скористуюся опцією евакуації або оберу відповідну посаду в іншому місці.

я вірю в те що всі ми стрімко йдемо до смерті чим і де б не займалися. особисто мені цікаво що я встигну до цього зробити з того що цікаво мені, а не комусь іншому. якщо нема розуму генерали не допоможуть. дивлюсь як поляки готуються до шашликів і "неминучої" війни

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

дивлюсь як поляки готуються до шашликів і "неминучої" війни

Та шось не тільки поляки і німці, але й шведи з фінами та навіть іспанці почали готуватися.

Це мабуть явно означає, що хйло боїться НАТО, а Китай не має жодних планів на Європу...

ЗІ:

На околицях авіабази Квейріс протурецькі повстанці затрофеїли російський ЗРПК «Панцир-С1». Також захопили штурмовик L-39 і 220-мм РСЗВ БМ-27 «Ураган».

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, vadimv сказал:

ЗІ:

На околицях авіабази Квейріс протурецькі повстанці затрофеїли російський ЗРПК «Панцир-С1». Також захопили штурмовик L-39 і 220-мм РСЗВ БМ-27 «Ураган».

від кого там панцир , якщо в повстанців авіації не було ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

56 минут назад, МаТраС сказал:

пропонуєте у всі группи вступати*?)

Я Вам процітую:

Вилили воду, яка призначалася для розгону акції: пожежники у Тбілісі не підтримали дії силовиків

На відео люди скандують, що пожежники — герої.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vovova сказав:

Я Вам процітую:

Вилили воду, яка призначалася для розгону акції: пожежники у Тбілісі не підтримали дії силовиків

На відео люди скандують, що пожежники — герої.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, vadimv сказав:

Це мабуть явно означає

що це гарний бізнес. доведено яйцями по 17 і 60 ярдами інвестованими в американську економіку в останні пару років

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бездомный сказав:

від кого там панцир , якщо в повстанців авіації не було ?

Можливо від ізраїльтян, ось фотка

image.thumb.png.bf547b91aa45f0a6b59742b1857bd51f.png

Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Можливо від ізраїльтян, ось фотка

Ху%ло наверное из бункера не вылазит в последние дни)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Дощ сказал:

Ви справді вірите якщо закопати старого потужного і поставити нового потужного то на даному етапі щось принципово зміниться? І ці люди розказують про світле майбутнє? 

Більше залежить від майбутнього ставлення США та стійкості Європи

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Більше залежить від майбутнього ставлення США та стійкості Європи

А як же українці? Все ж від них залежить!

• Хаха 1
Посилання на коментар

30.11.2024 в 11:03, murava сказав:

Але ситуація зовсім не така, бо купа фірм просто шукає додатково нові робочі руки, а їх треба якось витягнути з тіні на офіціал -  і забронювати. 

А це по новому закону просто фізично не встигнеш зробити, як незаброньованого у тебе заберуть в армію.

Але, якщо розглянути , що це не про державу, а просто крок для просування проекту по обілечуванню тих, хто переховується - то крок вірний.

Саме так. Певний час намагався долучитись саме до ВПК (було кілька пропозицій з бронями від цивільного сектору, але наразі мені то не цікаво) - умовно 30% не давали взагалі броні, ще умовно 50% - бронюють, але гарантій що не спакують в процесі актуалізацій 0, ну і десь 20% готові були займатись процесом більш активно (без 100% гарантій тим не менш, але можна було пробувати).

Станом на зараз не дуже вкурсі, бо десь місяць-два перейшов в пасивний режим, підтягую хард скіли і думаю куди рухатись. Хабарі і мутні схеми не розглядаю - так би було легше звісно.

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Залежить ще і від ЗСУ та від притомності владної спайки.

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Вам скільки не кажи про 

- Китай

- США

- Кравчука з Кучмою

= до вас все одно не доходить )

Посилання на коментар

36 хвилин тому, loader сказав:

Саме так. Певний час намагався долучитись саме до ВПК (було кілька пропозицій з бронями від цивільного сектору, але наразі мені то не цікаво) - умовно 30% не давали взагалі броні, ще умовно 50% - бронюють, але гарантій що не спакують в процесі актуалізацій 0, ну і десь 20% готові були займатись процесом більш активно (без 100% гарантій тим не менш, але можна було пробувати).

Станом на зараз не дуже вкурсі, бо десь місяць-два перейшов в пасивний режим, підтягую хард скіли і думаю куди рухатись. Хабарі і мутні схеми не розглядаю - так би було легше звісно.

До 15.11.2024 р, коли було призупинено бронювання, бронювали за кілька робочих днів (як правило підприємства подавали списки двічі на тиждень).

Крім того, якщо критичність пов'язана із ВПК, то бронювання отримували навіть ті ВОСи, які не підлягали бронюванню (згідно листа Міноборони від 2023 р). 

Співробітника неможливо забронювати, якщо:

1. Не призовник 

2. Має відстрочку

3. Заброньований на іншому підприємстві (хоча фактично місяць, півтора працює в іншій структурі)

4. Випадає зі списків пенсійного фонду. Після подачі звіту 4ДФ - з'являється у цих списках.

Про які умовні 30, 50% йде мова незрозуміло. Бронюються всі.

Все ж таки вирішили виїжджати? Якщо так, то на 2025 рік чи з перспективою там залишитися?

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

11 часов назад, karbo сказал:

Жили дружно з руськими. Набагато дружніше, як руські зараз з неруськими на росії. Не зважаючи на те, що вони зараз воюють проти України.

Дружно жили в стані, коли українці були підручними кремля чи Зимового палацу / від часів катькі ІІ до Беловежської пущі/. Єльцин може ще би тягнув відносини, але на раші тоді прорізались імперські сили починаючи від мєра лужкова та губера Кубані. Разом с тим і розвивались центробіжні устремління тіпу введення коригуючих коефіцієнтів рубля для республік та різні продуктові війни. Після путчу реальну владу почали переймати кадебешніки-імперці. Яка тут вже  дружба з автократією?

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Эти бармалеи уже с упоением режут глотки друг другу...

Полевые командиры счеты сводят и все вместе п...т курдов...

Посилання на коментар

1 година тому, XL.pro сказав:

Все ж таки вирішили виїжджати? Якщо так, то на 2025 рік чи з перспективою там залишитися?

По статистиці - це суб'єктивне виключно враження на невеликій виборці і враховуючи конкретно мій стан документів. Не претендую на істину. 

Ні, виїжати поки не планую.  Концептуально нічого не змінилось - буду підтримувати армію поза нею або в ній. Життя покаже. 

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

38 минут назад, Canton сказал:

Эти бармалеи уже с упоением режут глотки друг другу...

Полевые командиры счеты сводят и все вместе п...т курдов...

Для Израиля это очень хорошо.Если муслимы объединятся против кого они дружить будут догадатся не сложно.

Посилання на коментар

кацапи пишуть 

Спойлер

Генерал Кисель такой командующий был,главный спонсор хохлов техникой во время Харьковской перегруппировки,был поставлен в Сирию .Результат за окном

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Дружно жили в стані, коли українці були підручними кремля чи Зимового палацу / від часів катькі ІІ до Беловежської пущі/. Єльцин може ще би тягнув відносини, але на раші тоді прорізались імперські сили починаючи від мєра лужкова та губера Кубані. Разом с тим і розвивались центробіжні устремління тіпу введення коригуючих коефіцієнтів рубля для республік та різні продуктові війни. Після путчу реальну владу почали переймати кадебешніки-імперці. Яка тут вже  дружба з автократією?

Дружно жили люди між собою. А коли люди дружать, то війна практично не можлива. 

Треба було тридцять років промивати мізки, щоби півтора покоління пройшло через телевізор, який навчив ненавидіти. Бо інших причин не було для війни.

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 5
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...