Потрошитель Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 10 минут назад, Canton сказал: Я хочу утолить свою империалистическую жажду. Американцы ебанулись. Сразу. Просто на глазах, за одну неделю. Один член НАТО угрожает напасть на второго и оттяпать кусок территории у третьего. Ну так дурной пример заразителен) Сильный отжал у слабого землю и людей. Безнаказанно. Остальные сильные "а шо - так можно было?!" Я тоже хочу! (утолить империалистическую жажду) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 13 минут назад, Dr.Yura сказал: група мабуть приватна Так, як приватна.ХЗ я по посиланню з їхнього каналу на Ютубі в телєгу їхню попав. Спеціально підписався, щоб дивитись на скільки наші львівські скупщики на мені наживаться. Також дивлюсь, що в рашці ціни схожі з тими, що в Польщі. Це суттева частина моїх доходів, тож мушу орієнтуватись в цінах. Часом, тре згахабнілого скупщика мордою в такий прайс ткнути. Я вже після того, як на Полтаву відправив 50+кг міді по норм ціні,, мені тепер наш львівській скупщик по 300 дає, тоді як іншим по 270. Змінено 8 січня користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 4 години тому, Canton сказав: А танк свой брать, или там выдадут? "Тебе дадут знак! ...ствол! ...флаг! ...штык! ...знак! ...кол! ...танк! ...цепь! ...знак! ...лом! ...кнут! ...гроб! ...знак!" (с) 2001 Ты мог родиться совсем в иных краях Где нет решеток, и не строят плах, Где женщины не плачут, и не прячут лиц, Где дети не хотят играть в убийц. Змінено 8 січня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 2 часа назад, Потрошитель сказал: Дада расскажите это мне который не видел сотни машин, купленные на 3 ляма за ранение потом быстро разбитых, но это неважно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 5 минут назад, Потрошитель сказал: Ну так дурной пример заразителен) Сильный отжал у слабого землю и людей. Безнаказанно. Остальные сильные "а шо - так можно было?!" Я тоже хочу! (утолить империалистическую жажду) те , що півень бігає по двору з відрубаною головою , ще не означає , що для нього все минулося без наслідків 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Цитата У Марганці чоловік обікрав «Меморіал памʼяті». Він зняв з меморіалу 25 мідних літер, щоб здати їх на металоприйомку. Вчора правоохоронці зупинили 41-річного водія #Mazda, який віз мішок з літерами. За вказаним фактом внесені відомості до ЄРДР за ч.4 ст.185 ККУ. Крадію планують повідомити про підозру. Йому загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років. © Посилання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 27 минут назад, Dr.Yura сказал: група мабуть приватна Там в описі посилання на ТГ є, попробуйте звідти. youtu.be/QfiwfzZx2eg?si=E-7OONR8DNrmz9lQ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 13 годин тому, sergio сказав: З буцегарні є вихід, а з труни ні... 😏 Та да, мільйон воює в трунах Не уважно читаєте - в буцегарню після бусифікації 8 годин тому, ks6 сказав: Поржать. Вчера ездил к теще. Село на 200 человек, 40 км от Житомира. 4 сзчшника. 2 больше года, двое вот только смылись. Живут, особо не прячутся. Никто их не пытается найти. Хотя менты с Тцк регулярно круги там нарезают. І ви не уважно, дезертир - не сзчшник Я наприклад вважаю ухилянтів більшими злочинцями ніж сзчників А втім правильно замітили, є як мінімум 2 варіанти - або як людина з честю стати в стрій, або як свиня в свиновоз, суть не міняється але є нюанс 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 42 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Відрізняється. При окупації - прикладом по зубах. Причому, незалежно від висновку ВЛК. Ще один. Давно в окупації були? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 19 хвилин тому, ozzy сказав: Це ваш друг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 13 хвилин тому, Потрошитель сказав: У нас за такое 3 млн плюс протез и лечение по очереди, с гемором, но все бесплатно Не считая 3-4 млн сразу на руки при подписании контракта И плюс 200+ тыс в месяц зп у рядового, лейтеха 300+ и далее по нарастающей Ну и никого не бусифицируют. Вот и идут люди воевать, умирать им не привыкать. Та пох, всіх вб'ємо, скільки вас там є? Лиш шкода українців яких кацапи перетворили в перевертнів Таманська ваша улюблена вже на траках, та й псковські хвалені, і морпіхів дальнєвосточних Змінено 8 січня користувачем Дощ 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 13 хвилин тому, Потрошитель сказав: У нас за такое 3 млн плюс протез и лечение по очереди, с гемором, но все бесплатно Не считая 3-4 млн сразу на руки при подписании контракта И плюс 200+ тыс в месяц зп у рядового, лейтеха 300+ и далее по нарастающей Ну и никого не бусифицируют. Вот и идут люди воевать, умирать им не привыкать. Договір, який працює... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 15 хвилин тому, Потрошитель сказав: У нас за такое 3 млн плюс протез и лечение по очереди, с гемором, но все бесплатно Не считая 3-4 млн сразу на руки при подписании контракта И плюс 200+ тыс в месяц зп у рядового, лейтеха 300+ и далее по нарастающей Ну и никого не бусифицируют. Вот и идут люди воевать, умирать им не привыкать. А хулі ти робиш на українському форумі, любітель узького міра? Тьфу, куди модератори дивляться, всяке лайно на форумі вештається. Змінено 8 січня користувачем anabioz 6 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Тільки що, Дощ сказав: Лиш шкода українців яких кацапи перетворили в перевертнів Так і їх повбивайте, хулі зупинятись ... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Так і їх повбивайте, хулі зупинятись ... Та немає вже їх так масово як було спочатку, раніше через одного, зараз вряди годи хтось потрапить, а так всі кацапи з усього рашастану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Договір, який працює... не підтявкуй 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 31 хвилину тому, sergio сказав: Так, як приватна.ХЗ я по посиланню з їхнього каналу на Ютубі в телєгу їхню попав. Спеціально підписався, щоб дивитись на скільки наші львівські скупщики на мені наживаться. Також дивлюсь, що в рашці ціни схожі з тими, що в Польщі. Це суттева частина моїх доходів, тож мушу орієнтуватись в цінах. Часом, тре згахабнілого скупщика мордою в такий прайс ткнути. Я вже після того, як на Полтаву відправив 50+кг міді по норм ціні,, мені тепер наш львівській скупщик по 300 дає, тоді як іншим по 270. видає повідомлення "ви не є учаником цієї групи..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Так і їх повбивайте, хулі зупинятись ... Кажуть не можна. Бронювання і інвалідності у всіх. А хто буде американців хєрами обкладати? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 хвилину тому, tort сказав: не підтявкуй адвокат може виїхати з Макєєвкі, а Макєєвка з адвоката - ні 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 1 годину тому, XL.pro сказав: Ви пишите те, про що інші думають, але не наважуються озвучити Стрибати з ножем за перевірку документів - ідіотизм, якщо навіть відкинути моральну і правову площину. Міг, наприклад, зробити ноги. На рахунок ризиків - банально є шанс що поліцейський його завалить на місці, бо фактично буде яка не яка підстава. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 6 хвилин тому, anabioz сказав: А хулі ти робиш на українському форумі, любітель узького міра? Тьфу, куди модератори дивляться, всяке лайно на форумі вештається. З чого ви взяли що він його любить? Чувак просто не дивиться марафон і не заперечує реальність Мені навіть здається що він там один з не багатьох хто взагалі не проти повернення дири до України 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 7 минут назад, anabioz сказал: А хулі ти робиш на українському форумі, любітель узького міра? Тьфу, куди модератори дивляться, всяке лайно на форумі вештається. 1. Я говорю правду 2. Я тут с 2006, когда ты ещё под стол пешком ходил 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 22 минуты назад, Дощ сказал: Та да, мільйон воює в трунах Не уважно читаєте - в буцегарню після бусифікації І ви не уважно, дезертир - не сзчшник Я наприклад вважаю ухилянтів більшими злочинцями ніж сзчників А втім правильно замітили, є як мінімум 2 варіанти - або як людина з честю стати в стрій, або як свиня в свиновоз, суть не міняється але є нюанс Ну так після бусифікації, все одно краще в буцегарню, ніж в інваліди чи труну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 14 минут назад, Дощ сказал: Та пох, всіх вб'ємо, скільки вас там є? Хлопотно это Складно цэ все(с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 13 хвилин тому, Dr.Yura сказав: видає повідомлення "ви не є учаником цієї групи..." коли вже таке повідомлення видасть цей форум потрошитєлю? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз