Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня О да! Теперь заживем! Преодолеть коррупцию на украинской таможне может повышение зарплат работникам – бизнес-омбудсмен(с) 10 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 минуты назад, Canton сказал: Преодолеть коррупцию на украинской таможне может повышение зарплат работникам – бизнес-омбудсмен(с) А що, нам ще зарплату треба було отримувати? - здивувалися митники. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня x.com/zloy_odessit/status/1883920909020659973 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, vovova сказав: А що, нам ще зарплату треба було отримувати? - здивувалися митники. А потім поставили турнікети так вони через вікна полізли (м) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 8 хвилин тому, vovova сказав: А що, нам ще зарплату треба було отримувати? - здивувалися митники. Для тих, хто "не в темі", звідки воно пішло... Зарплати деяких державних чиновників станом на травень 2019 року Змінено 27 січня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 години тому, karbo сказав: Звичайно же, він повинен дати бабла, щоби комбат відпустив бійця додому за сто тисяч в місяць. Ну ти підар відомий. Тому нічого нового. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Безумная вызвала Портникова на интеллектуальную дуэль... Теперь я видел все... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 🍁 Зеленський заявив, що Україна не мала віддавати ядерну зброю. «Це було тупо, абсолютно нелогічно», – заявив він в інтерв'ю італійському виданню Il Foglio. Також український президент у черговий раз публічно виступив із критикою на адресу Байдена. «Мені дуже цікаво, про що путін та Байден домовлялися у Швейцарії влітку 2021 року. Історія покаже», – сказав Зеленський. При цьому в тому ж інтерв'ю він декілька разів компліментарно висловився на адресу Трампа. 👉 Нагадаю. За час свого правління Байден виділив допомоги Україні на $62 мільярда. Трамп під приводом аудиту всю допомогу поки заморозив і ще жодного кроку на користь Україні не зробив. Між тим, Байден вже забутий, нещадно критикується нашим керманичем, а у Трампа вилизуються черевики. 👉 Бути вдячним - це не про Зеленського. Бути дипломатичним - це не про Зеленського. Бути далекоглядним - це також не про нього. 👉 Каже, що Мінські домовленості дали час москві підготуватись до вторгнення. Не нам, виявляється, а москві! Тепер згадав про ядерну зброю… І жодного слова про власну роль у підготовці до великої війни у ті півроку, які їй передували! 👉 Тут граємо, тут не граємо, тут рибу загортаємо… Тут «бикуємо», тут підлизуємось, тут чекаємо на вказівку Єрмака… ❗️А от якби в мене була ядерна зброя! Та не дай Бог її у ці руки… О. Шарп 4 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Мурал в Киеве восстановиль... Щютка юмора такой! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 38 минут назад, loader сказал: Ну ти підар відомий. Тому нічого нового. Ахаха Не суди по собі (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 30 хвилин тому, Canton сказав: Безумная вызвала Портникова на интеллектуальную дуэль... Теперь я видел все... Интеллектуальная дуэль с организмом, который не способен просклонять слово "ванна"? ) Змінено 27 січня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, Canton сказав: 1 година тому, karbo сказав: Якщо ти це і насправді зробив, то висловлюю глибокий респект. Я об этом давно писал... А на субсидию пришлось сесть, потому что от персоналки российской отказался в 2014...1800 президентов, на всякий случай Настало время очпуительных историй? Только я слишком хорошо знаю твоего «учителя», тот тоже отдает «последнюю рубаху», каждый раз не забывая делать селфи на ее фоне. Цитата Только некоторых просто корежит, как им хочется меня мордой по столу повозить... И нафига тому «некоторому» оно надо? Вы лично знакомы, пересекались, кто-то увел у кого-то бабу, украл деньги, погубил бизнес, не? А не потому, шо этим некоторым режет глаз твоя нескрываемая антиукраинская риторика и созвучные по времени с разгоняемыми на расии говновбросы слишком сильно смердят? Шукати правди чи управи на тебе ніхто не збирається, але мовчати на твоє зрадогонство також ніхто не буде, всім рота не закрити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) Корупція на всіх рівнях посприяла тому, що я зараз в США)) Саме через це лайно моя дочка виїхала з України, бо могла би щось планувати і вдома, якби викладачі університету не вимагали взятку за здачу екзаменів. І насрати було що вона все прекрасно знала. Закінчила школу в райцентрі з золотою медаллю. І це дитина з глухого села, а вступні бали мала другі в наборі до університету. У неї така була жага вчитись, що мені прийшлось сім років возити її в райцентр. Місцева школа не давала знань. І в Америці воно закінчила університет та працює фармакологом. А зараз армія просякла наскрізь корупцією. Прикриваючись коштами які приходять від людей, вони просто крадуть все це. Змінено 27 січня користувачем karbo 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 38 минут назад, Canton сказал: Безумная вызвала Портникова на интеллектуальную дуэль... Теперь я видел все... У него нет шансов. Она его раздавит и обескуражит своей тупостью. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 2 години тому, karbo сказав: Ні щоб віддав ЗСУ, вони ж то знають як це роздеребанити 2 години тому, karbo сказав: Довіра втрачена, зашкварені як представники зсу, так і волонтери, про владу і говорити нічого. Ви єврея макаревича за ідіота маєте? Він більше не має куди своє бабло вкинути окрім цієї корупційної бездни? Отакої І це після цього? Цитата 1 годину тому, Canton сказав: Все, что было - ушло в ЗСУ 1 годину тому, karbo сказав: Якщо ти це і насправді зробив, то висловлюю глибокий респект. Діду, ви той, «труси одіньте», бо хреста на вас… ) Якось нам треба визначитись давати на ЗСУ чи не давати? Чекаєм на вказівку, бо вам як «дисиденту-шестидесятнику» з штатів все краще видно. Змінено 27 січня користувачем Фрай 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 4 минуты назад, Фрай сказал: Вава Отакої І це після цього? Діду, ви той, «труси одіньте», бо хреста на вас… ) Якось нам треба визначитись давати на ЗСУ чи не давати? Чекаєм на вказівку, бо вам як «дисиденту-шестидесятнику» з штатів все краще видно. Я думаю кантон знав кому і що безпосередньо віддав. Не в общак, яким розпоряджається незрозуміло хто та як. Хоча, чому не зрозуміло Відео ще раз викласти? Тим більше жодних суперечливих тез я не бачу. Наявність, фіксація наявності корупції не скасовує моєї поваги до людини, яка віддала максимум для захисту країни. Змінено 27 січня користувачем karbo 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 24 минуты назад, karbo сказал: , вони просто крадуть все це. Это что за крадуны? И откуда они взялись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, 7351 сказав: x.com/zloy_odessit/status/1883920909020659973 Журналістом може стати любий лантух 18 років не вміючий навіть писати. Про остальне мовчимо. Це не ті люди,які закінчували вуз, де хоч чомусь колись навчали. Да і хер з тим , з безграмотністью . Є,якби після них.Кооректори ,редактори не набагато кращі))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 минуты назад, ks6 сказал: Это что за крадуны? И откуда они взялись? Відео переглянь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 20 хвилин тому, Оконщик сказав: У него нет шансов. Она его раздавит и обескуражит своей тупостью. Буде весело подивитися батл хоч і так м яко кажучи неординарною людини з тупою п издою)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 хвилин тому, МаТраС сказав: Буде весело подивитися батл хоч і так м яко кажучи неординарною людини з тупою п издою)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 минуты назад, karbo сказал: Відео переглянь Чего смотреть? Вы заявили что в армии все воруется, прикрываясь коштами от народных донатов. Но вот откуда лично Вы это знаете? Сколько воруется, какой процент от общего бюджета ВСУ? Это больше или меньше от воровства в условной Жмеринке? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 2 минуты назад, ks6 сказал: Чего смотреть? Вы заявили что в армии все воруется, прикрываясь коштами от народных донатов. Но вот откуда лично Вы это знаете? Сколько воруется, какой процент от общего бюджета ВСУ? Это больше или меньше от воровства в условной Жмеринке? Відео дивись там все сказано. Мені взагалі не треба було жодного слова говорити від себе тому що тут інтерпретація буде завжди тупа як Змінено 27 січня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 47 хвилин тому, karbo сказав: Корупція на всіх рівнях посприяла тому, що я зараз в США)) Саме через це лайно моя дочка виїхала з України ... І в Америці воно закінчила університет та працює фармакологом. Да, у фарммафії корупції жеж немає ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 2 минуты назад, vadimv сказал: Да, у фарммафії корупції жеж немає ) Корупція не задіює американське суспільство на усіх рівнях, вона на самих вершинах. Населення США до неї немає жодного відношення. Змінено 27 січня користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз