Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 минут назад, Бездомный сказал:

від декого дизлайк вартує десятки лайків

Вот поэтому я никогда и никому их не дарю, особенно таким как ты, много чести)))

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Скромный прораб сказал:

Вот поэтому я никогда и никому их не дарю

я теж - пів сторінки у ігнорі

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

53 хвилини тому, vadimv сказав:
59 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

image.png.eefaaaa0cb2257a97ed5896700cc06ed.png

На центральному ринку в Сумах міняли тоді приймали по 36.  

Та яка різниця де конкретно якщо в центрі і не тільки було так? image.png.15bd92473fd58ba4bd9dbaa81997db1c.png

Нагадаю для "всезнайків", обмінники в той час працювали лише на скупку, продажу не було, якщо і знайдеш то мізерні суми.

Проте який сенс комусь щось доводити та ще й безкоштовно? 

Що там скріни з якогось Forbes проти ги-ги-ги Danylo Ivanovа разом з DmiVady? image.png.30995aec43182ee0121452ae605d715f.png

Хто Форбс і хто вони? тож хай регочуть далі, між собою.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Фрай сказав:

Що там скріни з якогось Forbes проти ги-ги-ги Danylo Ivanovа разом з DmiVady? image.png.30995aec43182ee0121452ae605d715f.png

Ви дуже близько до серця все берете. Сприймайте, що зайшли в палату №6, тому і ведіть себе відповідно))))

P.S. Раніше написали, що Данило - це Вомбат, ну як на нього можна ображатися?))))

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

44 минуты назад, Privet сказал:

Не забігайте вперед :)

Зараз єфрейтор Чучєло отримає нові методички - і в картинках розкаже нам який новий будапештський меморандум домовився підписати наш найвеличніший двічі легітимний лідор.

• Лайк 1
  • Хаха 6
Посилання на коментар

57 хвилин тому, murava сказав:

Не забігайте вперед :)

Зараз єфрейтор Чучєло отримає нові методички - і в картинках розкаже нам який новий будапештський меморандум домовився підписати наш найвеличніший двічі легітимний лідор.

Можеш вже розпочинати розказувати.

Чи ти ще не отримав методички?

Чи тобі приємно зайвий раз представлятись на форумі?

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

капцапи порівнюють ЗСУ 2014 та  ЗСУ  2022 .

висновки з 20014 року ЗСУ зробили

а що б було ,  

якби сизоносий  петьман не просрав стратегічні  артсклади ? ( скиглення кацапів  через  ВПН )

Спойлер

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) закликав федерації зимових видів спорту допустити російських і білоруських спортсменів до відбіркових змагань, щоб вони могли кваліфікуватися на зимові Олімпійські ігри-2026. :pozor::pozor::pozor:

згадаєш , як де  Кубертен з Гітлером в ясна смоктався

• Сумно 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Бездомный сказав:

капцапи порівнюють ЗСУ 2014 та  ЗСУ  2022 .

висновки з 20014 року ЗСУ зробили

а що б було ,  

якби сизоносий  петьман не просрав стратегічні  артсклади ? ( скиглення кацапів  через  ВПН )

Приховати вміст

якби Зеленський готувався до війни а не до шашликів. замість підготовки до війни облаштовував азс на чонгарі. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

9 годин тому, Фрай сказав:

Нагадаю для "всезнайків", обмінники в той час працювали лише на скупку, продажу не було, якщо і знайдеш то мізерні суми.

Скажу так - найбільше наїбалово того часу для мене - це обов'язковий продаж валюти фопа за офіційним заниженим курсом. Тобто отримав ти зп 1000у.о, банк продає їх десь на 40% дешевше ринку, ідеш купувати газовий котел за 1000у.о. - по факту маєш віддати 2 зп. Валюта продавалась безумовно, а не коли тобі треба. На фоні цього - спекулятивні локальні стрибки курсу взагалі квіточки. 

Доречі один банк який продавав за більш менш ринковим (попандос десь 10%) на той момент був Приват, тому туди і попередеходили багато фопів. 

Посилання на коментар

11 часов назад, Потрошитель сказал:

Иногда это единственная возможность выразить протест 

Оу, разбанили)

Ну давай бухти нам, как там на Бамбасе, космические корабли бороздят угольные копальни!)

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

10 годин тому, Фрай сказав:

Та яка різниця де конкретно якщо в центрі і не тільки було так? image.png.15bd92473fd58ba4bd9dbaa81997db1c.png

Проте який сенс комусь щось доводити та ще й безкоштовно? 

Моя работа до войны напрямую была связана с финансами и деньгами, в том числе и наличными.

И если какое-то стадо оленей побежало в какой-то день февраля 15-го года закупаться долларами по 50 грн, то это никак не отражает  ни реальной тенденции курса валют, а просто то, что олени были, есть и будут.

Я не обговариваю на форуме личности потерпевших, оленьи гоны и миграции леммингов, мне это не интересно.

А смеяться имею полное право, и пользуюсь им с удовольствием )

У меня всё)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 4
  • Дякую 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Моя работа до войны напрямую была связана с финансами и деньгами, в том числе и наличными.

И если какое-то стадо оленей побежало в какой-то день февраля 15-го года закупаться долларами по 50 грн, то это никак не отражает  ни реальной тенденции курса валют, а просто то, что олени были, есть и будут.

Я не обговариваю на форуме личности потерпевших, оленьи гоны и миграции леммингов, мне это не интересно.

А смеяться имею полное право, и пользуюсь им с удовольствием )

У меня всё)

Один мій друг незадовго до тих подій продав машину за долари і помінявши на гривню оленям по 50 купив квартиру в новобудові де інші олені не встигли відкоригувати курс. Так вип'ємо за те щоб бути в потрібному місці в потрібний час :flag1:

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

17 минут назад, US7IGN сказал:

Один мій друг незадовго до тих подій продав машину за долари і помінявши на гривню оленям по 50 купив квартиру в новобудові де інші олені не встигли відкоригувати курс. Так вип'ємо за те щоб бути в потрібному місці в потрібний час :flag1:

Коли гривня в 98 році скакнула з 1, 85 під чотири, я познімав гривні з депозитів і купив на всі гроші два коробки сигарет West,, які потім вивіз до Польші, там продав за злотувеі, які поміняв на доляри, привіз до України і, поклав на валютні депо під 8-10% річних. Мда. Скільки зайвих рухів. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Коли гривня в 98 році скакнула з 1, 85 під чотири, я познімав гривні з депозитів і купив на всі гроші два коробки сигарет West,, які потім вивіз до Польші, там продав за злотувеі, які поміняв на доляри, привіз до України і, поклав на валютні депо під 8-10% річних. Мда. Скільки зайвих рухів. 

Хочеш жити умій крутитися :flag1:

• Сумно 1
Посилання на коментар

49 хвилин тому, DmiVady сказав:

В моем взгляде испуг и уважение, шапку снял, нервно комкаю в руках, бо то вщент розбиває/ заперечує факти зафіксовані не лише моїми спогадами. ))

(напишу ще у Форбс аби й вони прибрали з Гугля)

49 хвилин тому, DmiVady сказав:

Та ви що? Пазвольте вам нє повєріть

18 годин тому, DmiVady сказав:

…Десь від заздрощів до такого підходу дезінформації заридало одне полубітне чучело ))))

Міг би ще докинути ваших цитат, але сенсу не бачу, бо й досі незрозуміла ваша солідарна ненависть до копіпастера проукраїнської позиції.

:unknown:

• Лайк 4
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Вы тока не обижайтесь.

Вот тут Вы весь.

Это полная характеристика.

Таким Вы и остались.

К сожалению.

Посилання на коментар

Що насправді хоче Трамп від України, нав’язуючи «ресурсну угоду»
zn.ua/ukr/macroeconomics/shcho-n...rsnu-uhodu.html

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vitaliy67 сказав:

Вы тока не обижайтесь.

Вот тут Вы весь.

Таким Вы и остались.

К сожалению.

Я не зрозумів, це смуток, чи заздрість?

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Vitaliy67 сказал:

Вы тока не обижайтесь.

Вот тут Вы весь.

Таким Вы и остались.

К сожалению.

7 минут назад, Vitaliy67 сказал:

Вы тока не обижайтесь.

Вот тут Вы весь.

Таким Вы и остались.

К сожалению.

Nie ja taki, życie takie... ©

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Що насправді хоче Трамп від України, нав’язуючи «ресурсну угоду»
zn.ua/ukr/macroeconomics/shcho-n...rsnu-uhodu.html

Screenshot_20250226_105132_com.opera.browser.jpg

Посилання на коментар

)))
«Байден разбрасывался деньгами, как ватой на ярмарке. Зеленский приезжает в пятницу для подписания минеральной сделки «на триллион долларов». После чего американские налогоплательщики получат свои деньги обратно — с плюсом.»

Змінено користувачем Скромный прораб
  • Хаха 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, sergio сказав:

Screenshot_20250226_105132_com.opera.browser.jpg

zn.ua/ukr/macroeconomics/shcho-naspravdi-khoche-tramp-vid-ukrajini-navjazujuchi-resursnu-uhodu.html

Посилання на коментар

Та що ж ви такі нетерплячі всі.

Зачекайте чуть, зараз наш штатний єфрейтор отримає нарешті методички і принесе нам пояснення чому це сама потужна секретна угода незламності, текст якої ніхто не може досі ніде прочитати, і чим вона відрізняється від безлічі інших всеосяжних угод і гарантій стійкості, які наш найпотужніший лідор понапідписував в минулому році ледь не з кожною сільрадою в світі.

• Лайк 5
  • Хаха 4
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...