akineo Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 4 хвилини тому, DimaF сказав: Хвора людина.... ага. не козацького роду. який фінал війни бачите ви? до останнього українця? чи перемога 2-3 тижні? Змінено 24 березня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 4 минуты назад, akineo сказал: ага. не козацького роду. який фінал війни бачите ви? до останнього українця? чи перемога 2-3 тижні? Нету финала.... Когда нарид в 2019 году выбрал клоуна в президенты, все полетело в сраку.. 1 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 18 хвилин тому, akineo сказав: 23 хвилини тому, DimaF сказав: Хвора людина.... ага. не козацького роду. звісно ти не козацького, а кацапського роду 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 20 минут назад, DimaF сказал: клоуна в президенты В словосочетании "зеленая дрисня" (тм) кучу ошибок сделали... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 18 хвилин тому, DimaF сказав: Нету финала.... Когда нарид в 2019 году выбрал клоуна в президенты, все полетело в сраку.. то чому ображаєте? ось навіть Залужний каже, що збивати тисячі повітряних цілей це нереально дорого. що НАто не працює. Що миротворчі місії це фігня, вони звалять одразу як почне щось стріляти. Тільки Потужному не показуйте. Правда Залужний нічого не сказав, що робити зараз. І чи готовий він, якщо б був головнокомандувачем або навіть презиком, і далі втрачати по 30 000 населення України. і чому миротворчі місії, де круті чоловіки, воювати не будуть, а я чи мій сусід повинен? а якщо я заявляю, що психологічно, підсвідомо це не потягну, то я вже не маю права на життя в Україні взагалі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 9 хвилин тому, tort сказав: звісно ти не козацького, а кацапського роду ну який вже є. тільки ні тцк ні влк-підорів це не єпе. а уяви скільки мільйонів різних людей і думок ще є, які живуть життя і не сидять на форумах? це ті 6 мільйонів "ухилянтів", яких знайти не можуть, щоб відправити на утилізацію. а ви який сценарій війни бачите? просто по течії, а там якось да буде? Змінено 24 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 4 хвилини тому, Canton сказав: В словосочетании "зеленая дрисня" (тм) кучу ошибок сделали... саме страшне, що є шанси переобрання. Бо мільйони нафронтниць -голосів за кордоном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 1 хвилину тому, akineo сказав: Бо мільйони нафронтниць -голосів за кордоном. он чого тебе так на нафронтниць тягне постійно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 13 хвилин тому, tort сказав: он чого тебе так на нафронтниць тягне постійно їх і в Україні вистачає. чужими життями воювати легко. всі баби так хочуть, щоб їх захищали. Тільки за каліку вона потім не вийде заміж і доглядати не буде. Дуже люблять про яйця і уй згадувати. У собаки теж є яйця) це мега аргумент - є яйця іди воюй)) Залужний мобілізацію жінок організує, може нафронтниці притихнуть. Змінено 24 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 47 хвилин тому, DimaF сказав: Когда нарид в 2019 году выбрал клоуна в президенты, все полетело в сраку.. Когда вкравчук з чучмой в 90-х отдали Севастополь и ЯО 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня Острологи оголосили тиждень всепропальщиків 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 47 хвилин тому, vadimv сказав: Когда вкравчук з чучмой в 90-х отдали Севастополь и ЯО Ви адепт церкви "отдали ЯО"? А якщо б не віддали, то що? За ці роки немає грошей на пенсії, ліки, будинки пристарілих, лікарні, школи, дит садочки тощо. Хто б отой радянський мотлох і за які кошти обслуговув би? А там ой скіко треба. Он арєшнік, оновлений, і то не літає....... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 13 хвилин тому, naupv сказав: Ви адепт церкви "отдали ЯО"? Ніт, я не адепт ніякої церкви. Я просто бачу послідовність Севастопіль, ЯЗ -> розвал армії -> Крим -> Донбас -> 24.02.2022 13 хвилин тому, naupv сказав: А якщо б не віддали, то що? Звідки мені знати "що"? Скоріш за все було б щось інше. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Когда вкравчук з чучмой в 90-х отдали Севастополь и ЯО не вони віддали , а в них віджали , і не лише кацапи , а й американські гаранти Змінено 24 березня користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня Цікаву машину зранку у Львові бачив. Типа МАЗ с кузовом типа,, колгоспник", але висотою в людській зріст. На рівні очей стоячої людини, десь по шість прорізів на борт. Згори тент. Темно-зеленого кольору. І такі переважно машини НГУ фарбують.Номер не встиг роздивитись. Я так розумію таємна зброя для штурму посадок під Покровськом?! 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 1 минуту назад, vadimv сказал: Ніт, я не адепт ніякої церкви. Я просто бачу послідовність Севастопіль, ЯЗ -> розвал армії -> Крим -> Донбас -> 24.02.2022 Звідки мені знати "що"? Скоріш за все було б щось інше. ніяких "якщо" - там кацапи з янкі домовилися ще у Рейк'явіку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 16 хвилин тому, naupv сказав: Ви адепт церкви "отдали ЯО"? А якщо б не віддали, то що? За ці роки немає грошей на пенсії, ліки, будинки пристарілих, лікарні, школи, дит садочки тощо. Хто б отой радянський мотлох і за які кошти обслуговув би? А там ой скіко треба. Он арєшнік, оновлений, і то не літає....... треба ж йому якось відібілити зелену владу. от і повторюють наративи від офісу пре-зидента - в усьому винні попередники. Україна напала на курщину. і не зупинила її наявність ЯО у росії. чому росія не застосувала ЯО у відповідь? ТАк же і було би з наявним ЯО в Україні. ЯО необхідно за стримування ядерного удару і не конвенційного. ніхто не хоче застосувати ЯО першим, навіть росія. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 7 хвилин тому, Бездомный сказав: кацапи з янкі домовилися ще у Рейк'явіку Коли Зеленський тільки в перший клас пішов 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: треба ж йому якось відібілити зелену владу Ото більше зайнятися нічим... 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: в усьому винні попередники В усьому винні: 1. Кацапи 2. Китайці і шановні партнери 3. Попередники 4. Наріт, який вибрав (далі по тексту) Змінено 24 березня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: В усьому винні: 1. Кацапи 2. Китайці і шановні партнери 3. Попередники 4. Наріт, який вибрав (далі по тексту) почалося з православних попів , яким не подобалися католики поляки , мусульмани турки , але подобалися "типу православні" "типу брати" кацапи більших покидьків ніж українські православні попи , які занапастили свій народ , не знає Історія Людства Змінено 24 березня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня Чотири роки тому Трамп вже ідентифікувався, як рашистський агент - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: ніхто не хоче застосувати ЯО першим, навіть росія. Я б не був таким упередженим, особливо коли йде мова про дикунів з гранатою. Ми ще достовірно не знаємо чи була підвищена радіація на енгельсі після вибухів. Якщо була, то болотяни щось туди натаскали для чогось... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 1 минуту назад, naupv сказал: Я б не був таким упередженим, особливо коли йде мова про дикунів з гранатою. Ми ще достовірно не знаємо чи була підвищена радіація на енгельсі після вибухів. Якщо була, то болотяни щось туди натаскали для чогось... Думаю за энгельсом все разведки следят. Узнали бы давно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 26 хвилин тому, sergio сказав: Цікаву машину зранку у Львові бачив. Типа МАЗ с кузовом типа,, колгоспник", але висотою в людській зріст. На рівні очей стоячої людини, десь по шість прорізів на борт. Згори тент. Темно-зеленого кольору. І такі переважно машини НГУ фарбують.Номер не встиг роздивитись. Я так розумію таємна зброя для штурму посадок під Покровськом?! 😏 То скоріш не маз, а ДЕО. Вони дійсно дуже високі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: Острологи оголосили тиждень всепропальщиків Тре терміново рятувати рожевих поні від триполярочки ))) Доброго ранку! Сили оборони України ударом HIMARS знищили два Ка-52 та два Ми-8 у Бєлгородській області. Цитата Удар був завданий за допомогою HIMARS, а безпосередній моніторинг здійснювався за допомогою розвідувального БПЛА, з якого й було знято дійсно чудове відео. Змінено 24 березня користувачем DmiVady 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 19 минут назад, naupv сказал: особливо коли йде мова про дикунів з гранатою. Ось вам...Миллион дронов готовятся к вылету IMG_2598.MOV Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз