Propeller Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня Пробивал одну фирму. Удивился. Дата заснування 13.05.2024 Власник і керівник громадянин рф. opendatabot.ua/c/45425517 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня астрологи оголосили тиждень геральдиків 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня 3 минуты назад, US7IGN сказал: астрологи оголосили тиждень геральдиків Нєнуачьо? 😄 Вірусологію та епідеміологію вже вивчили, кахфедру історії заснували, прикладну біологію у часті щелеп пройшли, кожен суслік агроном став спеціалістом з війскової тактики та назбирав матеріалів для дисертації зі стратегії... Росте та пухне університет на базі однієї єдиної гілки будуймодом. 😄 а про геральдику забули, айяйяй, тре виправлятися. 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня (змінено) 22 хвилини тому, Tochkin сказав: Holy Roman Empire (Holy Roman Empire of the German Nation) А, так у того двоголового мутанта довга історія ) Візантія (БігБіз): Змінено 19 квітня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2 години тому, US7IGN сказав: саме це в тому числі пояснює чому Трамп не переносить гопника. бо западло з такими справи мати. Як це не переносить, коли він його поважає. Трамп каже, що не дружить із Путіним, але поважає як "сильного лідера" www.rbc.ua/ukr/news/tramp-govorit-druzhit-putinym-uvazhaet-silnogo-1464446794.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня (змінено) 2 часа назад, sergio сказал: Звіздабол. Я на тачці компресора не вожу.😏 Треба вам в північну Америку їхати а не знущатися з седанів p.s. На фото самий маленький з тих пікапів що тут є в продажу. Змінено 19 квітня користувачем Tochkin 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня Для авторизації в системі “Електронний суд” потрібен електронний цифровий підпис. При спробі згенерувати підпис у Тупицького виникли проблеми – система не змогла його ідентифікувати. Зʼясувалося, що в грудні 2024 року управління Державної міграційної служби в Закарпатській області визнало недійсними паспорти Тупицького – внутрішній і закордонний», – ідеться в матеріалі. zaxid.net/news/ Зелёный маразм крепчал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня Я простий австрійський хлопець. Воював за Батьківщину, був не раз поранений, дослужився до єфрейтора, маю чимало нагород. А сьогодні в мене День народження і ніхто мене не поздоровив... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 5 часов назад, Tochkin сказал: Треба вам в північну Америку їхати а не знущатися з седанів p.s. На фото самий маленький з тих пікапів що тут є в продажу. Такий не всюди припаркуєш, та і про сто розвернутись в обмеженому посторі виникнуть проблеми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня (змінено) 4 часа назад, Dmitriy_S сказал: Я простий австрійський хлопець. Воював за Батьківщину, був не раз поранений, дослужився до єфрейтора, маю чимало нагород. А сьогодні в мене День народження і ніхто мене не поздоровив... не обговорюючи особистість цього хлопця : за цього хлопця кацапи приховали свої незкінченні геноцидні злочини . та й хитросракі янкі - теж . Одне дивує - як тупі кацапи розвели вихованців славетного Ітона - невже в ті часи справи в Ітоні були такі кепські , як показано в пана Вудхауса ? Доречі , образ вихованця Ітона Берті Вустера втілив вихованець Ітона , випускник Кембріджу Г'ю Лорі. Змінено 20 квітня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 6 годин тому, Tochkin сказав: Треба вам в північну Америку їхати а не знущатися з седанів p.s. На фото самий маленький з тих пікапів що тут є в продажу. Документи на дрова є? Без докуменів в Україні дають від п'яти і до семи:) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 31 минуту назад, sergio сказал: Такий не всюди припаркуєш, та і про сто розвернутись в обмеженому посторі виникнуть проблеми. Honda Accord 2008-2011 has length of 4950mm, width of 1845mm Ford Maverick 2025 has 5075 mm in length, 1844 mm in width 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня Втікачі найкращі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 1 час назад, Tochkin сказал: Honda Accord 2008-2011 has length of 4950mm, width of 1845mm Ford Maverick 2025 has 5075 mm in length, 1844 mm in width Не те саме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня (змінено) 12 годин тому, US7IGN сказав: думаю все трохи складніше. от ніяк не поборю себе, хоча вже напевно знаю що для досягнення успіху найкраща мотивація це все ж таки ***ити підлеглих ( Маск люто ***ить і не втрачає фокус. все інше не має значення. Сразу видно гуманитария... С привкусом радяньской армии...Пиздить инженеров нельзя, после этого они перестают быть инженерами, а уж изобретателями и подавно.. Маск сам инженер и изобретатель, а это другой мир, не ваш, и вам не понятен... Так что курите на своём балконе, своё лайно... Змінено 20 квітня користувачем Leon26 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня Только что, Leon26 сказал: Сразу видно гуманитария... Пиздить инженеров нельзя, после этого они перестают быть инженерами, а уж изобретателями и подавно.. Маск сам инженер и изобретатель, а это другой мир, не ваш, и вам не понятен... Так что курите на своём балконе, своё лайно... Гуманитариев нужно киздить все одно куйней какой-то занимаются. Взять хотя бы того же арЕстовича. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня (змінено) 41 минуту назад, Leon26 сказал: Сразу видно гуманитария... С привкусом радяньской армии...Пиздить инженеров нельзя, после этого они перестают быть инженерами, а уж изобретателями и подавно.. Корольов , Туполев , Ландау , Кошкін , Термен ... хто там ще з зірок інженерної думки по сралінських шарашках творив за посилену пайку хліба з маслом ? Змінено 20 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 11 хвилин тому, sergio сказав: Гуманитариев нужно киздить все одно куйней какой-то занимаются. Взять хотя бы того же арЕстовича. 😏 Аестовича не можна, він до красной книги занесений, червоной книги ГДБ, як вимираючий від, який завербован, стерілізован, обучен, але ще щось своїми мізгами вкурити може... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня (змінено) 47 минут назад, Leon26 сказал: Аестовича не можна, він до красной книги занесений, червоной книги ГДБ, як вимираючий від, який завербован, стерілізован, обучен, але ще щось своїми мізгами вкурити може... аферістович - винайнятий актор / дресована мавпа - жодної власної оригінальної думки - все по методичкам методологів Щедровицького https://ru.wikipedia.org/wiki/Московский_методологический_кружок https://ru.wikipedia.org/wiki/Сергейцев,_Тимофей_Николаевич Тимофей Николаевич Сергейцев (род. 3 ноября 1963, Челябинск, РСФСР, СССР) — российский политтехнолог[1], пропагандист[2].10 апреля 2021 года написал для РИА «Новости» статью «Какая Украина нам не нужна» Автор статьи «Что Россия должна сделать с Украиной?».https://ru.wikipedia.org/wiki/Что_Россия_должна_сделать_с_Украиной Спойлер В статье продвигаются идеи уничтожения Украины как государства[2], репрессий и этнических чисток в отношении украинского народа, а также геноцида С 1998 по 2000 годы консультировал проекты Виктора Пинчука, В 1999 году работал в предвыборной кампании действовавшего президента Украины Леонида Кучмы. В сентябре 2004 года был консультантом Виктора Януковича. В 2010 году работал с Арсением Яценюком Змінено 20 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=9549211621813803&id=100001751811701&post_id=100001751811701_9549211621813803 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: Я простий австрійський хлопець. Воював за Батьківщину, був не раз поранений, дослужився до єфрейтора, маю чимало нагород. А сьогодні в мене День народження і ніхто мене не поздоровив... Життя доволі кумедна штука - якби мій тесть знав за цю дату, то може і хряпнув би чвертку. Але десь вже підсувається і інша дата - день варенья вольдемара іліаса бланка-вульянова. Але я поки що за своєго тестя - як він ненавидів червоних, навіть кольору червоного не міг спокійно зносити, але іронія долі - помер в один день зі своїм гнобителем йосей джугою-сталеним, тільки на 60 років пізніше. Коротше завдяки сталену він мав можливість освоювати колимські приїски. Тесть весь час не міг пережалкувати, що він не втік з рядів сс-менів коли німаки їх закінули в місто Лурд у французьких Піренеях. Якимось дивом у нього були родичі у Парижі і він хотів туди дьорнути, але від Лурду до Парижу досить далеко, а французська мова досить чудернацька, коротше тоді він проїхав цей момент, хоча тоді міг злиняти і прикінутись поляком. Потім його дивізія опинилась під Бродами, фауст-патрони у нього закінчились, їм неслабо там під Бродами насипали і він дьорнув пішки за 200 км додому. Переховувався якийсь час на горищі. А радецький фронт його потім наздогнав і сусіди здали його чекістам. Бо його батько був вахмістром ще у австро-угорський армії, а за поляків його як військового узяли на роботу до поліції і він там нажив собі ворогів, хоч і сам займався у вільний час контрабандою. Коротше відомий нам йося читав багато якихось там книжок, багато по ночах писав ніби своїх власних книжок і досить швидко помер - приблизно у стільки років як і хпутін, чого я і йому бажаю. Хоч хпутін книжок не пише, а тільки любується одним і тим самим скріном кремля, а опісля закотує речухі про націоналіста Зеленскава. Після того як йося гикнувся, тесть ледь добрався з Колими додому, бо важив 46 кг і довго потім вертався до життя. Але ще його,тобто тестьова сестра попала ще під більш грандіозні перепетії і довго ще потім жила у Магадані. Їх батька, діда моєї жінки, колишнього польського поліціянта, хтось застрелив відразу по війні. Таке трапилось з сім'єю дружини, а моя власна сім'я тоді також немало никалась по таборах та тюрмах. Але мій дідо був куркулем і корупціонером зумів якось у чекістів викупити своїх дочок. Але гроші не всесильні і він змушений був проїхатись по етапах до табору. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня яким би не було цікавим життя, воно все одно залишається вкрай безглуздим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня (змінено) 4 години тому, Dmitriy_S сказав: Я простий австрійський хлопець. Воював за Батьківщину, був не раз поранений, дослужився до єфрейтора, маю чимало нагород. https://www.youtube.com/shorts/R2gHNE-i_7w?feature=share Змінено 20 квітня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня (змінено) 4 години тому, sergio сказав: Такий не всюди припаркуєш, та і про сто розвернутись в обмеженому посторі виникнуть проблеми. У мене знайомий їздив з пилкою по гриби ) на Кенгу 4х4. Довжина 4 м Змінено 20 квітня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 1 годину тому, Бездомный сказав: Корольов , Туполев , Ландау , Кошкін , Термен ... хто там ще з зірок інженерної думки по сралінських шарашках творив за посилену пайку хліба з маслом ? Шмайсер з Греттрупом ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз