Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, Бездомный сказав:

кацаапи  на випередження - з гори  "нав'язали"  УРСР незалежність під гаслами 

то все таки льонін створив Україну?

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

Який сенс звинувачувати кацапів? 

Ого, півень розповідає про сенси. 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бармалей сказав:

вот из-за такого и подобного мы и проиграем...смотрите что делают израильтяне (у них нужно учиться, ситуация практически подобна), они из арабов делают друзей не обращая внимания на количество и качество их...и получают от этого очень много - от уменьшения количества реальных врагов, которые (и их дети) могут взять оружие против них до помощи во внедрению куда нужно и получению различной информации.

не треба копіювати інших якщо інша ситуація. уявіть якби в арабських країнах жила б така кількість євреїв як українців на парашці?

Посилання на коментар

14 минут назад, Бармалей сказал:

тю, так никто и не говорит, что петьман туп))) хорошо работает, но не для Украины

Просто вам пораджу

навчитсь нормально писати, на рідній мові. А то можно подумати, що вас перевіряють куратори і для цього необхідно ізлагать всю деятельность, все  подотчетное словотворчесво на общедоступном.  Що стосується особисто мене, то я ніколи взагалі не вивчав  української мови і тим не менше пишу як зараз нам усім потрібно.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 6
  • Дякую 1
Посилання на коментар

32 минуты назад, vadimv сказал:

Тим часом Трамп заявляє для ЗМІ, що «Україна дала привід росії сама себе розбомбити», без жодного приводу підступно вчинивши терористичну атаку на мирні військові бази.

і взагалі  , це ж вже було показано у  не очевидному на перший погляд шедеврі  -  "День незалежності"  

- що ми можемо для вас зробити ? 

- помріть

Без названия (14).jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

44 минуты назад, Бармалей сказал:

вот из-за такого и подобного мы и проиграем...смотрите что делают израильтяне (у них нужно учиться, ситуация практически подобна), они из арабов делают друзей не обращая внимания на количество и качество их...и получают от этого очень много - от уменьшения количества реальных врагов, которые (и их дети) могут взять оружие против них до помощи во внедрению куда нужно и получению различной информации.

покидьків нема - є кадри (с) 

Вільгельм Канаріс

- не люблю я кацапів  кішок 

- ти просто не вмієш їх готувати (с)

щоб "готуваати" кацапів - їх не треба любити , треба їїх добре знати

Малюк готує з кацапів такі страви , що Карлсон  Моссад задрить

Посилання на коментар

2 часа назад, kim chen lhoran сказал:

А  кто антимайдан организовывал? Кто шахтеров завозил в Киев? Как кремль медиа- все это показывали

. изображали?

А мій інет постійно показує, що його підтримує європейське керівництво, Урсула фон Ляйєн і навіть генсек  НАТО Рютте. І відомо, що перед виборами 19-ого року за нього приїздив агітувати Д. Туск, який тоді ще займав один з європостів. 

Тоді їх усіх також треба привлечь як агентів фсб.

Якщо Валенса , Баніоніс , Оттс , Баталов , Гурченко . Козаков , Менакер-Миронов   - агенти кдб/фсб ,  то взагалі не здивуюся , якщо агентом фсб  виявиться будь хто .

На приклад - маю підстави вважати , що мій татко теж був сексотом кдб , ба більше - вирішальна  частка його успіхів у житі пов'язана  виключно  саме зі стуком на контору .

Так , воно  шифрувалося все життя , але ж скелети з шафи , як їх не приховуй , все одно  вилазять .

Посилання на коментар

21 минуту назад, akineo сказал:

то все таки льонін створив Україну?

Ось порівняйте скільки земель колись займали українці - приблизний контур окреслено червоним кольром; синім овалом окреслено ареол поляків. І білоруси займали більше місця ніж поляки, до слова.

788.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Ось порівняйте скільки земель колись займали українці - приблизний контур окреслено червоним кольром; синім овалом окреслено ареол поляків. І білоруси займали більше місця ніж поляки, до слова.

788.jpg

ну ви ще порівняйте ореол проживання євреїів і концентрацію бабла в їх руках :lol:

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

ну ви ще порівняйте ореол проживання євреїів і концентрацію бабла в їх руках :lol:

до євреїв тамплієри зконцентрували бабло у руках 

а потім щось сталося

євреїв , які вклонялися золотому теляті , ще Мойсей нещадно вирізав 

Посилання на коментар

30 минут назад, US7IGN сказал:

не треба копіювати інших якщо інша ситуація. уявіть якби в арабських країнах жила б така кількість євреїв як українців на парашці?

почему не нужно, то что работоспособно? тем более отталкивать от себя возможных союзников в тылу врага - это глупость от пропагандонов не известно на кого работающих на самом деле

Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

ну ви ще порівняйте ореол проживання євреїів і концентрацію бабла в їх руках

Бабло нічого не може надовго в підсумку загарантувати, важливіше кількість адептів. І відсутність можливих нападів з боку правовірних.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

29 минут назад, kim chen lhoran сказал:

пишу як зараз нам усім потрібно

Вам потрибно - Вы и пишите🤣

а по теме

Цитата

Капитал… избегает шума и брани и отличается боязливой натурой. Это правда, но это ещё не вся правда. Капитал боится отсутствия прибыли или слишком маленькой прибыли, как природа боится пустоты. Но раз имеется в наличии достаточная прибыль, капитал становится смелым. Обеспечьте 10 %, и капитал согласен на всякое применение, при 20 % он становится оживлённым, при 50 % положительно готов сломать себе голову, при 100 % он попирает все человеческие законы, при 300 % нет такого преступления, на которое он не рискнул бы, хотя бы под страхом виселицы. Если шум и брань приносят прибыль, капитал станет способствовать тому и другому

Источник: ru.citaty.net/tsitaty/624011-tomas-dzhozef-danning-kapital-izbegaet-shuma-i-brani-i-otlichaetsia-boiazli/

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Бармалей сказал:

Вам потрибно - Вы и пишите

Чего ви ёрничаете? 

Не за мене розмова йде. Це нам українцям потрібно. 

А що потрібно русні і примкнувших до них кадировцям не раз пояснював нацмен Сергей Лавров

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Чего ви ёрничаете? 

Не за мене розмова йде. Це нам українцям потрібно. 

А що потрібно русні і примкнувших до них кадировцям не раз пояснював нацмен Сергей Лавров

Кто решил, что это нужно украинцам? - несколько ворюг дербанящих нашу общую собственность и кучка верящих им фанатиков?

Не будет разномовья на этих землях - не будет и Украины...проект Украина где то с 2005 года решили прикрыть и затевая эти мовные срачи, Вы работаете (все эти людишки) над закрытием проекта.

Если ты интересен, то тебя будут читать на любой мове, даже узелках майя))) если нет - то на какой бы мове ты не писал от этого отношение к тебе не поменяется))) - намек лично Вам, без попыток ёрничать и оскорбить.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, loader сказав:

Ого, півень розповідає про сенси. 

Нема смислу розказувати баранам про сенси. То я для розумних людей пишу. Барани нехай проходять повз.

І нехай барани продовжують користуватися алгоритмом, якому вже тисячу років.

1. Звинуватити у всьому одвічного ворога (кацапи, турки, поляки, монголи і т.д.)

2. Не визнати свої пройоби і не намагатися зробити з них висновки і якось виправити.

3. Створити з себе образ жертви і кричати про це на весь світ.

4. Коли хтось пожаліє, спuздити надані їм на ліквідацію пройобів гроші і потім послати його нахyй.

5. Пересратися між собою за владу і гроші.

6. Втратити державу чи спробу її створення.

7. Співати тужливих пісень.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

я для розумних людей пишу.

Про те, як потрапити в окупацію, двічі поспіль?

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

2 години тому, kim chen lhoran сказав:

Вибрали люди, що стояли на Майдані. Але потім чекісти врубились, що вони втрачають Україну, і застосували усі наявні технології - як  ті що були  здавна плюс наново розроблені. Як наприклад і ті, що спрацювали на кремль зараз у Польщі.

Ну, як вам сказати. Далеко не всі майданівці були у захваті від дій сивочолого. Навіть казали, що той - ліквідатор Майдану і рятівник корумпованої олігархічної системи, зкалькованої у кацапів.  Ось цей майданівець, з подачі якого і відбулася найактивніша фаза Майдану, а не договорняк сцени Майдану з Януковичем, каже, що руки б Порошенку не подав. І це ті люди, які по заклику серця йшли  на Майдан, потім добровольцями на війну з кацапами і в 2014-ому і в 2022-ому. 

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Про те, як потрапити в окупацію, двічі поспіль?

Я ж вам писав вже, то був мій вибір. Міг виїхати разом з родиною. І, до речі, я про цей вибір не жалкую, це був дуже цінний досвід, який дав розуміння і хто такі кацапи, і хто такі українці, і багато іншого.

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Я ж вам писав вже, то був мій вибір. Міг виїхати разом з родиною. І, до речі, я про цей вибір не жалкую, це був дуже цінний досвід, який дав розуміння і хто такі кацапи, і хто такі українці, і багато іншого.

у більшості людей незмінна оптика і вони бачать тільки так як бачать. люди не змінюються і не треба від них це вимагати. навіть його улюблений блогер психолог про це постійно каже. але десь тихенько сміються Даннінг з Крюгером )

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Dmitriy_S сказав:

Я ж вам писав вже, то був мій вибір.

Майстер добровільного повторного потрапляння в окупацію пише алгоритми перемоги? )

Для розумних людей? )) Я нічого не переплутав? )))

Міг виїхати разом з родиною. 

А я міг стати мільярдером )

І, до речі, я про цей вибір не жалкую, це був дуже цінний досвід, який дав розуміння і хто такі кацапи, і хто такі українці, і багато іншого.

Я мабуть не буду зайвий раз повторювати, хто вчиться на власному досвіді )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

його улюблений блогер психолог про це постійно каже

Хто це? )

Посилання на коментар

І все ж таки Микола Гоголь ( Hohol ) Яновський  - класик 

гамбіт під назвою "унтерофіцерська удова , яка сама себе відшмагала 

Спойлер

И к нашим самолетам. Атака была проведена прямо перед Стамбулом, что выставило укров перед папочкой Трампом не в лучшем свете как персонажей, к миру не стремящихся. Вчера Трамп заявил, что Украина этой атакой конкретно напросилась и теперь получит. Зеля вчера же заявил, что все комплектующие, использованные для атаки, были строго украинскими и ничейными больше, что похоже на судорожную отмазку, потому что кто то задает ему неприятные вопросы. Ну и это, кучка черного пепла на месте стоянок самолетов вместо искореженного металла и хотя бы каких нибудь луж того же расплавленного металла, остатков турбин, которых там по шесть, что ли штук на единице, что то должно было остаться. Или оно все испарилось? Или уже убрали вывезли? Или все таки макеты? В общем, всегда ищи, кому выгодно. Но сюжет любопытный, варианта три: проёб, гамбит, рейхстаг. Следим.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Масйстер добровільного повторного потрапляння в окупацію пише алгоритми перемоги? )

Для розумних людей? )) Я нічого не перепалутав? )))

А я міг би стати мільярдером )

Звісно пише. Досвід дозволяє, а історія підтверджує:)

А мільярдером ви б стати не могли б, ви для цього не достатньо єбанутий:))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...