allanek Опубліковано: 7 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 16 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: не зрозуміла, Наташа, все добре, це я попросила видалити свої "емоції". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 49 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Фрай, є прохання. Спробуйте порізати якісь не потрібні гілки і скажіть свою думку щодо цього сектора. Ціна приємна, виглядає гарно, виробник Польща, можна і спокуситись.)) Спробував одразу, правда в хаті на оцих скажу одразу, ріже, але щоб отримав задоволення то ні, хоча папір чикає нормально хоч візитівку, хоч тонку облатку на шоколаді, але от навіть на отих тонких гілочках мені здалось, що потрібно занадто сили прикладати. Думаю, що причиною є товсте лезо, воно хоч і гостре і добре прилягає на зріз, але набагато товще ніж у того ж Фіскарса. Як тільки буде сонце піду спробую на вишнях, напишу обовʼязково. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 1 час назад, Фрай сказал: але от навіть на отих тонких гілочках мені здалось, що потрібно занадто сили прикладати. Оце ж для жіночої руки і головне. Хочеться такий інструмент, щоб сам різав, але коштував дешево😅 Ну таке собі, суто жіночо-єврейське бажання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2024 А я всяких видео насмотрелся. Теперь хочу немецкий lowe Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 11 часов назад, Dendnepr сказал: А я всяких видео насмотрелся. Теперь хочу немецкий lowe Хм, аби була така дійсна необхідність, то звісно, lowe - гарний вибір. Але ми ж говорили за бюджетні варіанти. Ну, якщо хочете, майже за ніщебродські😄 Якщо придбаєте lowe, напишіть відгук. Щоб ми теж захотіли ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) Подумал и заказал самурай KS-4TZSET/SB Samurai prom.ua/ua/p1703852899-sekator-zapasne-lezo.html Змінено 8 лютого 2024 користувачем Dendnepr 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 17 годин тому, Фрай сказав: Думаю, що причиною є товсте лезо, воно хоч і гостре і добре прилягає на зріз, але набагато товще ніж у того ж Фіскарса. Я, як Карлсон, що полетів, але обіцяв повернутись. Вирішила, що треба цінувати ваше товариство))) Секатори. Сфотографувала. Леза в Фіскарса та в My Garden Crazy ( з храповим механізмом) однакової товщини, тонкі, але трохи відрізняються формою. Це відчувається, якщо пальцем провести по лезу. В Фіскарса воно наче трохи пропелером, а в цього воно рівненьке. Може тому і гарно лягає мені в ліву руку. Але My Garden ріже все і ріже добре, не жує, починаючи від трави , закінчуючи доволі товстими гілками. Фіскарс має моду жувати стеблину, а безпорідний цього не робить. Маю запасний, бо першого була загубила. Як тільки купила нового, такого самого, перший знайшовся одразу😁. Скільки зараз коштує не знаю. Купляла в Епіцентрі, по акції, давно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) саме такі враження 2-й сподобався, але здуру став гризти те, що йому не по зубам і зламав тому згодом купив 3-й, але він хоч і такий та от трохи не так ріже та сама історія і з 1-м, це був мій перший храповик років так з 15-20 назад, але теж зламав, а коли побачив такий то знов купив і не те пальто! За Фіскарс 4-й вже писав, а 5-й то те, що казав раніше, на вигляд той, що в мене був, а насправді повне г, тільки дроти і різати. ) Тобто, навіть однакове на вигляд чи навіть така сама модель, та більш того секатори з одної партії можуть різати зовсім по різному. Змінено 8 лютого 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 а як шановне панство точить секатори ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) Ось так: Змінено 8 лютого 2024 користувачем Nic-олаевна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 07.02.2024 в 19:58, Nic-олаевна сказав: Оце ж для жіночої руки і головне. Хочеться такий інструмент, щоб сам різав, але коштував дешево😅 Ну таке собі, суто жіночо-єврейське бажання. Ага і от тоді та сама єргономіка впадає. Яка в фіскарсі майже в всего інструменту, щоб не обрали, вин буде в першу чергу зручний, все інше буде мабуть даже не другій, довготривалості, як наприклад , точити лезо сенатора , то мабуть, в четвертої ступені. Бо ,як заявилось ,богато сусідів взагалі не розуміють, як то - щось точити, вони взагалі просто к тому часу або гублять секатор, частіше, або купують новий, тому що старий вже по часу старий, і трохи іржавий, то все мабуть тому закусиває. Тому , я між сусідів зробила такій собі опитування , чім користуються і чому обирають саме такій інструмент. Взагалі ніхто не париться. Зламався секатор то пішов до магазину і купив. Все. Крапка. Якщо інструмент робіт справу- якось виділяє гілкі, то цього достатні. Не можу с тім не погодитись. До всего можливо приноровитися, даже, якщо секатор кусае и жує, то це краще, аніж ничого не робити. А….. взагалі-то можна і не робити. . Дерево без людини може жити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 12 годин тому, Dendnepr сказав: Подумал и заказал самурай KS-4TZSET/SB Samurai prom.ua/ua/p1703852899-sekator-zapasne-lezo.html Напишіть по восені, хочаб відгук. Краще наступного року, якщо живи будемо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) 10 годин тому, allanek сказав: Я, як Карлсон, що полетів, але обіцяв повернутись. Вирішила, що треба цінувати ваше товариство))) Секатори. Сфотографувала. Леза в Фіскарса та в My Garden Crazy ( з храповим механізмом) однакової товщини, тонкі, але трохи відрізняються формою. Це відчувається, якщо пальцем провести по лезу. В Фіскарса воно наче трохи пропелером, а в цього воно рівненьке. Може тому і гарно лягає мені в ліву руку. Але My Garden ріже все і ріже добре, не жує, починаючи від трави , закінчуючи доволі товстими гілками. Фіскарс має моду жувати стеблину, а безпорідний цього не робить. Маю запасний, бо першого була загубила. Як тільки купила нового, такого самого, перший знайшовся одразу😁. Скільки зараз коштує не знаю. Купляла в Епіцентрі, по акції, давно. Дуже радію, що ви не вирішили пійти остаточно. 🐙🌷 Змінено 8 лютого 2024 користувачем Сарочка 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 Я сьогодні шукав сікатор для щеплення і на диво не знайшов. Був у Альцесті на Окружній, там непоганий вибір, навіть хотів ще прикупити якогось, а потім стопе, ти ж вже майже все почикав, зупинись! А гарний вибір секаторів для квітів і різних лопат фіскарс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 7 хвилин тому, Фрай сказав: Я сьогодні шукав сікатор для щеплення і на диво не знайшов. Був у Альцесті на Окружній, там непоганий вибір, навіть хотів ще прикупити якогось, а потім стопе, ти ж вже майже все почикав, зупинись! А гарний вибір секаторів для квітів і різних лопат фіскарс. О, і що та не було сектора щіплення, ножа для щіплення і все від того ж самого фіскарс? Не повірю. Вони були в кожному мегамаркети Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 Перевірте, це ж до вас близенько, а мені довелось 60 км в один бік Вони кажуть, що і не памʼятають такого. А ножі в мене є, та руки не з того місця ростуть. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) 16 хвилин тому, Фрай сказав: Перевірте, це ж до вас близенько, а мені довелось 60 км в один бік Вони кажуть, що і не памʼятають такого. А ножі в мене є, та руки не з того місця ростуть. ) Ага три блок поста. Це таке собі шоу, я туди не ездок , більше не хочу. Змінено 8 лютого 2024 користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 1 хвилину тому, Сарочка сказав: Ага три блок поста. Це таке собі шоу, я туди не ездок , більше не хочу. Шо, і ви також боїтесь тцкашників? а я нічого так прокатався, лежу зараз бац, а мені лист на електронку - вітання за проїзд по правій смузі, хоча я повертав по ній направо в центр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 (змінено) 22 хвилини тому, Фрай сказав: Шо, і ви також боїтесь тцкашників? а я нічого так прокатався, лежу зараз бац, а мені лист на електронку - вітання за проїзд по правій смузі, хоча я повертав по ній направо в центр. Ваабще не смішно. Що ТЦК провіряють на блок посту? Правильно , документи. І вони дуже ,якось, припорошені, в них ,якось ,відключитись два органа- зір і слух. Ничого не бачать ничого не чують, але координація працює. Включають дурника і погнали, якщо маєш натхнення на супротив , то якось,,,, ну мені більше не хочеться с ними взагалі зустрічатися . . Ви же помьятаєте чому ? Змінено 8 лютого 2024 користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2024 Аня, sorry, я ж забув ваш статус. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 9 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2024 11 часов назад, Сарочка сказал: Взагалі ніхто не париться. Зламався секатор то пішов до магазину і купив Це мій випадок. Я вже писала, що не маю потреби в дорогому інструменті, а дешевий не шкода і замінити. Взагалі-то ми іноді дуже сильно привязуємось до якихось речей. Ну от наприклад, роздовбалась розетка. То що, ми її будемо без кінця лагодити, щось там перероблювати, зачищати... Ні, ми підемо і купимо нову. А гарної якості розетка буде коштувати як бюджетний секатор. А якщо розетка преміум класу, чи дизайнерська, то там ціна взагалі непередбачувана. І це нормально. Нормально замінити будь-яку побутову техніку, меблі, одяг, а секатор треба точити 20 років...😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 07.02.2024 в 18:13, Фрай сказав: Небагато часу пройшло і ось маю частинку майбутньої весни надворі сіро, холодно і неприємно, а ці гілочки милують око і гріють душу 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 Секатор очень добротный на первую ощупь. Особенно в сравнении с днепро м за ту же цену 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 Надфиль взял в довесок. Буду править старую пилу с японским зубом. Чтоб сын мог обрезь веток на дрова пилить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 2 часа назад, Фрай сказал: Небагато часу пройшло і ось маю частинку майбутньої весни Гарнооооо. Вишня, яблуня? Піду теж гілок наріжу))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз