Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

6 часов назад, Сарочка сказал:

Тепер маю новий квест: як їх поливати на такій висоті?

На ампельна бегонію краще за все дивитись з низу. Ви пані-майстриня, то маєте придумати якусь систему, по типу: за мотузку потягнула - горщик опустився, відпустила - повернувся назад))

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз?

У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику?

Посилання на коментар

1 година тому, Nic-олаевна сказав:

У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику?

Навіть не дивилася . Пі йду на розвідку , потім з доповідью повернуся

Подивилась на двох - обідва покі що без конуса, при тому на яблуні, так само, як в вас є зелений конус. Думаю що рано турбуватися, під почками вполне зелена рослина, тож чекаємо

Змінено користувачем Сарочка
Посилання на коментар

1 годину тому, Nic-олаевна сказав:

у мене нектарин, також стоїть чорний...поламала гілочку, зелена так що чекаємо, а абрикосою таж сама фігня, але він у мене   пізній

Посилання на коментар

2 години тому, Nic-олаевна сказав:

хто має персик, які вони у вас зараз?

В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм

Посилання на коментар

1 минуту назад, normal сказал:

В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм

Миколаївщина?! Так у вас весна вже місяців зо ДВА! Скільки у вас немає мінусу в ночі? 

Посилання на коментар

Нуу... Наче і весна з місяць, але після такої зими лід в тіні розтанув тільки тиждень назад, мінус вночі ще був менше тижня назад, опалення вмикається щодня, реально весна почалась і цвітіння не більше тижня, поки тільки ліщина та кізил, персик на підході, в подвалі і температура землі десь +8

• Лайк 1
Посилання на коментар

33 минуты назад, normal сказал:

Нуу... Наче і весна з місяць, але після такої зими лід в тіні розтанув тільки тиждень назад, мінус вночі ще був менше тижня назад, опалення вмикається щодня, реально весна почалась і цвітіння не більше тижня, поки тільки ліщина та кізил, персик на підході, в подвалі і температура землі десь +8

Бували ми якось у ващих Миколаївщчинах! ))) у 22 році (((

Реальна Африка у порявнянні з Харківщиною, а тим більше, я гадаю, з північчю Сумщини.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...