irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Наша людина, все має бути гуртовими партіями🥰 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 часов назад, Сарочка сказал: Тепер маю новий квест: як їх поливати на такій висоті? На ампельна бегонію краще за все дивитись з низу. Ви пані-майстриня, то маєте придумати якусь систему, по типу: за мотузку потягнула - горщик опустився, відпустила - повернувся назад)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз? У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 година тому, Nic-олаевна сказав: Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз? У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику? Навіть не дивилася . Пі йду на розвідку , потім з доповідью повернуся Подивилась на двох - обідва покі що без конуса, при тому на яблуні, так само, як в вас є зелений конус. Думаю що рано турбуватися, під почками вполне зелена рослина, тож чекаємо Змінено 5 годин тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз? У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику? у мене нектарин, також стоїть чорний...поламала гілочку, зелена так що чекаємо, а абрикосою таж сама фігня, але він у мене пізній 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 31 березня - сьогодні бачила першого комара 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, Nic-олаевна сказав: хто має персик, які вони у вас зараз? В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 минуту назад, normal сказал: В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм Миколаївщина?! Так у вас весна вже місяців зо ДВА! Скільки у вас немає мінусу в ночі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Нуу... Наче і весна з місяць, але після такої зими лід в тіні розтанув тільки тиждень назад, мінус вночі ще був менше тижня назад, опалення вмикається щодня, реально весна почалась і цвітіння не більше тижня, поки тільки ліщина та кізил, персик на підході, в подвалі і температура землі десь +8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 33 минуты назад, normal сказал: Нуу... Наче і весна з місяць, але після такої зими лід в тіні розтанув тільки тиждень назад, мінус вночі ще був менше тижня назад, опалення вмикається щодня, реально весна почалась і цвітіння не більше тижня, поки тільки ліщина та кізил, персик на підході, в подвалі і температура землі десь +8 Бували ми якось у ващих Миколаївщчинах! ))) у 22 році ((( Реальна Африка у порявнянні з Харківщиною, а тим більше, я гадаю, з північчю Сумщини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому А в нас в Ванкувері сезон сакур та магнолій розпочався🤪 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, Сарочка сказал: Подивилась на двох - обідва покі що без конуса, при тому на яблуні, так само, як в вас є зелений конус. Думаю що рано турбуватися, під почками вполне зелена рослина, тож чекаємо 3 часа назад, irina1969 сказал: У мене нектарин, також стоїть чорний...поламала гілочку, зелена так що чекаємо, а абрикосою таж сама фігня, але він у мене пізній Гілки в середині і у мене зелені, а от квіткові бруньки чорні і сухі. Звісно, нічого не зміниш, чекаємо.... 3 часа назад, normal сказал: В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм Хотілось би сподіватись, дякую за відповідь. Все ж, надії у мене мало, бо як зауважила Ольга, північ Сумщини холодніша. У нас топило не відпускаючи січень і лютий -25, було і -27. Персик то в затишку стоїть, але фактор морозу. Надія тільки на те, що він дорослий (років 5) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Гілки в середині і у мене зелені, а от квіткові бруньки чорні і сухі. Звісно, нічого не зміниш, чекаємо.... Хотілось би сподіватись, дякую за відповідь. Все ж, надії у мене мало, бо як зауважила Ольга, північ Сумщини холодніша. У нас топило не відпускаючи січень і лютий -25, було і -27. Персик то в затишку стоїть, але фактор морозу. Надія тільки на те, що він дорослий (років 5) В мене на болоті ( русло річки було -29 на стіні будинку , в реалі рослина посеред як раз русла , то їй десь ще пару градусів зазвичай додається, бо холод спускається локально в низину, майже тиждень) тож я думала взагалі гаплик. А ні норм , не гірше ніж друга захищена спорудою. Я б сказала що краща навіть в цілому. Явно обмерзлих гілок ,як в троянд ,не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз