irina1969 Опубліковано: У вівторок в 09:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:50 Наша людина, все має бути гуртовими партіями🥰 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: У вівторок в 12:52 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:52 6 часов назад, Сарочка сказал: Тепер маю новий квест: як їх поливати на такій висоті? На ампельна бегонію краще за все дивитись з низу. Ви пані-майстриня, то маєте придумати якусь систему, по типу: за мотузку потягнула - горщик опустився, відпустила - повернувся назад)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: У вівторок в 12:55 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:55 Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз? У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: У вівторок в 14:06 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:06 (змінено) 1 година тому, Nic-олаевна сказав: Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз? У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику? Навіть не дивилася . Пі йду на розвідку , потім з доповідью повернуся Подивилась на двох - обідва покі що без конуса, при тому на яблуні, так само, як в вас є зелений конус. Думаю що рано турбуватися, під почками вполне зелена рослина, тож чекаємо Змінено У вівторок в 14:26 користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: У вівторок в 14:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:45 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: Господині і господарі, хто має персик, які вони у вас зараз? У мене на яблуні, груші, вишні, смородині, лопнули лусочки на бруньках і брунька в стадії "зеленого конусу", але персик стоїть повністю чорний без ознак життя. Ну нехай поморозило квіти цієї зими, та невже і листя померзло. Чи ще рано для листя на персику? у мене нектарин, також стоїть чорний...поламала гілочку, зелена так що чекаємо, а абрикосою таж сама фігня, але він у мене пізній 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: У вівторок в 14:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 14:58 31 березня - сьогодні бачила першого комара 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: У вівторок в 15:04 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:04 2 години тому, Nic-олаевна сказав: хто має персик, які вони у вас зараз? В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: У вівторок в 15:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:07 1 минуту назад, normal сказал: В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм Миколаївщина?! Так у вас весна вже місяців зо ДВА! Скільки у вас немає мінусу в ночі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: У вівторок в 15:12 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:12 Нуу... Наче і весна з місяць, але після такої зими лід в тіні розтанув тільки тиждень назад, мінус вночі ще був менше тижня назад, опалення вмикається щодня, реально весна почалась і цвітіння не більше тижня, поки тільки ліщина та кізил, персик на підході, в подвалі і температура землі десь +8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: У вівторок в 15:52 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:52 33 минуты назад, normal сказал: Нуу... Наче і весна з місяць, але після такої зими лід в тіні розтанув тільки тиждень назад, мінус вночі ще був менше тижня назад, опалення вмикається щодня, реально весна почалась і цвітіння не більше тижня, поки тільки ліщина та кізил, персик на підході, в подвалі і температура землі десь +8 Бували ми якось у ващих Миколаївщчинах! ))) у 22 році ((( Реальна Африка у порявнянні з Харківщиною, а тим більше, я гадаю, з північчю Сумщини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: У вівторок в 16:08 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 16:08 А в нас в Ванкувері сезон сакур та магнолій розпочався🤪 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: У вівторок в 18:25 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:25 4 часа назад, Сарочка сказал: Подивилась на двох - обідва покі що без конуса, при тому на яблуні, так само, як в вас є зелений конус. Думаю що рано турбуватися, під почками вполне зелена рослина, тож чекаємо 3 часа назад, irina1969 сказал: У мене нектарин, також стоїть чорний...поламала гілочку, зелена так що чекаємо, а абрикосою таж сама фігня, але він у мене пізній Гілки в середині і у мене зелені, а от квіткові бруньки чорні і сухі. Звісно, нічого не зміниш, чекаємо.... 3 часа назад, normal сказал: В нас було -20, але і звичайний персик і нектарин і інжирний - все вже розквітає і через кілька діб буде рожеве дерево, як казали батьки - персик не виживає під холодним вітром (десь на сильному протязі чи у полі), а якщо прикривають будівлі чи південний схил, то все норм Хотілось би сподіватись, дякую за відповідь. Все ж, надії у мене мало, бо як зауважила Ольга, північ Сумщини холодніша. У нас топило не відпускаючи січень і лютий -25, було і -27. Персик то в затишку стоїть, але фактор морозу. Надія тільки на те, що він дорослий (років 5) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: У вівторок в 18:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:48 17 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Гілки в середині і у мене зелені, а от квіткові бруньки чорні і сухі. Звісно, нічого не зміниш, чекаємо.... Хотілось би сподіватись, дякую за відповідь. Все ж, надії у мене мало, бо як зауважила Ольга, північ Сумщини холодніша. У нас топило не відпускаючи січень і лютий -25, було і -27. Персик то в затишку стоїть, але фактор морозу. Надія тільки на те, що він дорослий (років 5) В мене на болоті ( русло річки було -29 на стіні будинку , в реалі рослина посеред як раз русла , то їй десь ще пару градусів зазвичай додається, бо холод спускається локально в низину, майже тиждень) тож я думала взагалі гаплик. А ні норм , не гірше ніж друга захищена спорудою. Я б сказала що краща навіть в цілому. Явно обмерзлих гілок ,як в троянд ,не було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 05:33 Поділитись Опубліковано: учора в 05:33 Не про сад😀.у нас зимові важкі пухові ковдри, які під своєю вагою повзуть вниз і це дуже...дуже дратує, а фіксатори цю проблему усунули і виглядають гарно, зручні і коштують умовні 3 коп...може комусь знадобиться ця інфа, покупала на Алі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 13 годин тому, irina1969 сказав: Не про сад😀.у нас зимові важкі пухові ковдри, які під своєю вагою повзуть вниз і це дуже...дуже дратує, а фіксатори цю проблему усунули і виглядають гарно, зручні і коштують умовні 3 коп...може комусь знадобиться ця інфа, покупала на Алі Цікави і схожи на американськи манер . То ж питання, саме - американський спосіб ( простирадло на кліпсах під ковдрою замість звичайной під ковдрою? ) хоча мені здаєтесь я по фото що двоколірна під ковдра. Тоді яку функцію виконує кліпс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 24 хвилини тому, Сарочка сказав: Цікави і схожи на американськи манер . То ж питання, саме - американський спосіб ( простирадло на кліпсах під ковдрою замість звичайной під ковдрою? ) хоча мені здаєтесь я по фото що двоколірна під ковдра. Тоді яку функцію виконує кліпс? так, це двоколірна підковдра, в ній важка пухова ковдра і ця ковдра постійно збивається вниз (( кліпса утримує в кутах ковдру на місці 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Весняний вибух кольору та аромату під моїм вікном! Як же нам всім зараз потрібні ці фарби! Мій весняний проект «Контейнерний сад» нарешті розцвів . Це мій особистий антидепресант. Коли за вікном ще так багато сірого та похмурого, ці яскраві квіти під вікном справжній порятунок для очей. Гіацинти пахнуть неймовірно. Навіть перехожі зупиняються, щоб подихати цим чудовим запахом. Коли квіти на клумбі, я бачила їх набагато реже, а тут можна відкрити вікно і за чашечкою чаям спостерігати за квітами та бджолами. І гості сьогодні завітали! Дивіться який красень джміль . 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Клас ! мої зимували майже на вулиці, тільки носики показали-промерзли бідні, так що помилуюсь Вашими Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, irina1969 сказав: Клас ! мої зимували майже на вулиці, тільки носики показали-промерзли бідні, так що помилуюсь Вашими Один горщик забула занести і він зимував на городи просто неба , навіть не вкопаний. Весною розгребла тюльпани( монопосадка виглядалі майже так само, як я їх туда опустила, навіть без коріння . Вже махнула рукою, бо ведро однозначно промерзло повністью, а потім ще тиждень вода зверху стояла пока сніг танув. І дивовижно- сьогодні прийшла його витряхнути, а там всі тюльпани взійшли окрім одной цибулини. Будуть значить самими останніми квітнуть. Троянди, що я витягнула, тоді , коли було не можна навіть стригти. Я їх поставила під південну стінку і горщик чорний, тож та частина троянд вже повноцінни кущи з розгорнутим листом, правда лист більш червоний ніж зелений. А якщо червоний, але вже лист можно підкормити вже фосфорним добривом ( комплекс з формулою як для розсади , с упором на фосфор)? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Сарочка сказав: Один горщик забула занести і він зимував на городи просто неба , навіть не вкопаний. Весною розгребла тюльпани( монопосадка виглядалі майже так само, як я їх туда опустила, навіть без коріння . Вже махнула рукою, бо ведро однозначно промерзло повністью, а потім ще тиждень вода зверху стояла пока сніг танув. І дивовижно- сьогодні прийшла його витряхнути, а там всі тюльпани взійшли окрім одной цибулини. Будуть значить самими останніми квітнуть. Троянди, що я витягнула, тоді , коли було не можна навіть стригти. Я їх поставила під південну стінку і горщик чорний, тож та частина троянд вже повноцінни кущи з розгорнутим листом, правда лист більш червоний ніж зелений. А якщо червоний, але вже лист можно підкормити вже фосфорним добривом ( комплекс з формулою як для розсади , с упором на фосфор)? я б ще тиждень зачекала, а потім підкормила Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз