Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

с. Тарасівка, Київська обл. Будую будинок :)

dragon200

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, tansss сказав:

в кожній але по два біля обох країв

Колись був випадок, то по краям плит свердлили води не було, а центр плити воду показав

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, Vstar сказал:

Колись був випадок, то по краям плит свердлили води не було, а центр плити воду показав

Отже по три, по краях та по середині :)
Вода по середині не така шкідлива, мабуть :)

Посилання на коментар

Хух, трохи заспокоїли. В то я думав що реально може тріснути десь стіна)))  значить просвкрлю по 3 отвори в кожному отворі) + додатково продажу гідроізоляцією, думаю гірше не буде.

Потім напишу який результат. 

Посилання на коментар

• 4 місяці потому...

Треба щось написати, в першу чергу для себе) з моменту останнього поста нічого нового не робив, будівництво законсервовано. 

Розкажу що було)

Другий поверх йшов дуже швидко також для першого ряду другого поверху я придбав електрлпилу (обов'язково купуйте із победитовими напайками ланцюг (Shtil)) ріже газобетон як ніж хліб. Навіть не уявляю скільки десятків годин це електрлпида мені зекономила. Брав практично саму дешеву 350мм RZTK. 

Армування стін робив як і на першому поверсі, пару цеглин правда якось вклались без перев'язки по швах але думаю то ніякрї роді не грає на фоні всього будинку.  Закінчив сезон викладанням останнього ряду + ряд з 100го блоку (опалубка під армопояс) нажаль коштів на армопояс вже не вистачило... Бо треба було одразу заливати і армопояс і фундамент під терасу (а вона буде ведика) бетононасосом за раз.  Перемички вручну заливав🤯

IMG_20240910_195550.thumb.jpg.d4dbf74b2e5710a5a0fa6f739b49eede.jpg

IMG_20240910_195557.thumb.jpg.7ed60b08d793a6b86b5b0fb6317c7de8.jpg

Отвори в плитах перекриття під петлі добре замазав гідроізоляцією, вода там в тії отворах стоїть, тобто все працює, але все одно стіни на першому поверсі мокрі.... 

IMG_20241022_172028.thumb.jpg.897507001c7cbf20e4e5811fe4bfe487.jpgIMG_20241022_172023.thumb.jpg.028e887037a7276da2aa56dcf74c59b4.jpg

Змінено користувачем dragon200
Посилання на коментар

На цей рік були великі плани АЛЕ, нажаль, через війну і сусідів у€банів і їхні ракети у нас згоріли склади де у нас був офіс/склад повний товаром який ми повинні за який ми повинні були будуватись 🥹

Добре звісно що ми живі але дуже шкода що так трапилось. 

Думав може когось найму на дах і т.д. але з таким розкладом буду мабуть довбатись сам із помічником якимось і то, це в ідеальному випадку. Доведеться трошки повсиратись, бо на наступну зиму будинок без даху не хочу залишати. 

IMG_20250213_132203.jpg

IMG_20250213_125946.jpg

• Конфуз 1
  • Сумно 17
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...