dragon200 Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) Купив гідроізоляцію. Обирав між класичним гідро бар'єром і супер якоюсь мембраною евробарєром. Вивчив досконально, і вирішив переплатити і взяв євробарєр Плюс від Юта. 140 щільність Ціна 4250 за рулон Також підстругав стропила і все практично в ідеалі, я задоволений. Також зробив дуже важливу штуку бріджинги, чи як іх там... вставки між стропилами - це дало ще більшу жорсткість і повирівнбвало винтові стропила Ну і так як я дах буду робити БЕЗ лісів сьогодні пробував як воно. То жесть, обрізав стропила висячі на одній нозі і руці, звісно обвязався страховками, але все одно - то була така вистава, якщо на початку будівництва мені сказали що я таке буду робити я б подумав що у людини не всі вдома. Було Стало Але прилучився і все наче рівнесенько... Випуск робив 50см Змінено 4 червня користувачем dragon200 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня 12 часов назад, dragon200 сказал: обрізав стропила висячі на одній нозі і руці Фахівець👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 5 червня Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня ТАКОЖ! в ході робіт було прийняте рішення встановили ЛЮК на дах, бо я туди ніяк не попаду для обслуговування і подальших робіт - панелі, вентиляція і т.д., навіть банально дах не зможу закінчити якщо звідти не буде вихода. Драбина 10м коштує щось біля 10тис грн. - нафіг треба. Люки страшні продають 6-8 тис. мій вибір впав на типу мансардне вікно! вигляд наче непоганий, і по ціні адекватно. хто що скаже порадить з цього приводу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 19 годин тому, dragon200 сказав: ТАКОЖ! в ході робіт було прийняте рішення встановили ЛЮК на дах, бо я туди ніяк не попаду для обслуговування і подальших робіт - панелі, вентиляція і т.д., навіть банально дах не зможу закінчити якщо звідти не буде вихода. Драбина 10м коштує щось біля 10тис грн. - нафіг треба. Люки страшні продають 6-8 тис. мій вибір впав на типу мансардне вікно! вигляд наче непоганий, і по ціні адекватно. хто що скаже порадить з цього приводу? Тільки не встановлюйте його на потенційному скаті для панелей))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 21 час назад, dragon200 сказал: навіть банально дах не зможу закінчити якщо звідти не буде вихода А як Ви далі буде без риштувань? Підшивати звіси, кріпити водосточку? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 6 червня Автор Поділитись Опубліковано: 6 червня (змінено) 3 часа назад, andry07 сказал: А як Ви далі буде без риштувань? Підшивати звіси, кріпити водосточку? ну як, так само як і все інше роблю. водосточку на крюках я зроблю - буде геморно але думаю впораюсь, а підшивку і все інше то вже потім, як буду фасад робити і маю невеличку надію що то вже не моїми руками буде робитися. Змінено 6 червня користувачем dragon200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 2 часа назад, dragon200 сказал: ну як, так само як і все інше роблю. водосточку на крюках я зроблю Я до того, що може краще драбину купити ніж люк на дах вствляти. І зараз вона згодиться дах завершити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 10 червня Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня В 06.06.2026 в 20:39, andry07 сказал: Я до того, що може краще драбину купити ніж люк на дах вствляти. І зараз вона згодиться дах завершити. Та нє, драбина нормальна 10+к коштує. Та і я б по драбині сцав залазити на дах на таку висоту. А люк норм тема звісно гемор з установкою і та.д. але на дистанції думаю він себе виправдає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 10 червня Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня (змінено) Сьогодні нарешті доробив лобову дошку. Використовував 200*40 обробляв антисептиком + лазурю для дерева. Робота фізично не важка, але дуже важка в різних маленьких аспектах, виставити, прикріпити, підігнати, приколотити. Щось прямо дуже важко було, але впорався. Нагадую що всі роботи роблю один! І без Лісів, висячи головою вниз І одразу можу дати пораду 🥴 Якщо є гроші і можливість, робіть чи купуйте ліса - це однозначно крута штука! Думаю що із лісами я б впорався рази в 4 - 5 швидше і не вимотався так. Нажаль купити готові - такої можливості немає, а робити я вже не буду,ґ) як є так є. Змінено 10 червня користувачем dragon200 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 11 червня Поділитись Опубліковано: 11 червня 16 часов назад, dragon200 сказал: Нажаль купити готові - такої можливості немає, а робити я вже не буду,ґ) як є так є мені коли дах робили я в оренду риштування брав. Хоча Вам мабуть це не підійде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 8 часов назад, andry07 сказал: мені коли дах робили я в оренду риштування брав. Хоча Вам мабуть це не підійде. Вже пізно). По хорошому б знайти майстрів які і дах зробили б і риштування привезли, але у мене нажаль так не виходить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 11 червня Поділитись Опубліковано: 11 червня 3 минуты назад, dragon200 сказал: По хорошому б знайти майстрів які і дах зробили б і риштування привезли, але у мене нажаль так не виходить часи зараз такі. Хто служить, хто дома сидить((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: 12 червня Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 23 часа назад, andry07 сказал: часи зараз такі. Хто служить, хто дома сидить((( А в кого і грошей нема на майстрів 😬 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз