Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

В 20.01.2025 в 12:17, Enot123h сказал:

А є ститистика по jsdsolar ? Бо взяв собі J5500HPC, перебитися поки дею не куплю, бо одночасно соняшне поле на 500В та дею не потягну фінансово, а в мого 108В максимум.

Тримайте нас в курсі.

Бо ми поки після NEXT( Powmr Daxtrom Easan...) не можемо до тями прийти.А тут нові виклики.

Поки що рано казати.

• Хаха 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 1 місяць потому...

павермери не закінчаться нікагда. скільки їх там склепали, 100 тисяч? пока всім не роздадуть будуть зявлятись нові бренди

Змінено користувачем newbee2020
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

• 4 тижні потому...
В 22.01.2025 в 22:30, dneprstab сказал:

Тримайте нас в курсі.

Доїхав за 3 місяці. Радіатори виглядають достатьними, але плата лаком у критичних місцях не залита, як у SRNEIMG_20250330_165903.thumb.jpg.e7f7e67a2734e4caf762943615989ac8.jpgIMG_20250330_012337.thumb.jpg.3ce7e6b3a9d6d723a122dc0a013210a8.jpg

IMG_20250330_012510.jpg

IMG_20250330_012500.jpg

IMG_20250330_012430.jpg

IMG_20250330_012350.jpg

Посилання на коментар

1 час назад, Enot123h сказал:

Доїхав за 3 місяці. Радіатори виглядають достатьними, але плата лаком у критичних місцях не залита, як у SRNE

Запускали вже ?

Посилання на коментар

16 часов назад, dneprstab сказал:

Запускали вже ?

Так, вже 5 днів працює. Панелі поки не підключав. АКБ на jk-pb побачив по протоколу пілонтеч по CAN шині, кабель звичайний патчкорд використовував. Моніторинг через SmartESS. По налаштуванням до деї далеченько, але і ціна 15к замість 34к у деї. У мережу генерувати не вміє, пункт в меню є, але написано, що зовнішній модуль потрібен. Пишуть що підмішувати після інвертора вміє повноцінно (без роз'еднання байпаса), а не как СРНЕ, через батарею. Але ще не перевіряв

Змінено користувачем Enot123h
  • Лайк 3
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Нам потрібен терміновий ремонт
Але ми подумаємо
І таке буває в сервісі....і нерідко

• Хаха 4
  • Сумно 2
Посилання на коментар

• 3 місяці потому...

Вітаю! Скажі по Вашому досвіду, ці одноплатники (повмр, анерн, fchao) всі однакові всередині? Не може бути, що в більш дорогому (fchao, datouboss) силові транзистори стоять трошки кращі чи дорожчі і рідше вилітають? Дивлюсь на той же fchao 6.2kw, акумуляторні інвертори у них дорогі і тримають заявлений номінал. Думаю купити його якраз

Змінено користувачем Богдан Грищенко
Посилання на коментар

19 часов назад, Богдан Грищенко сказал:

Вітаю! Скажі по Вашому досвіду, ці одноплатники (повмр, анерн, fchao) всі однакові всередині? Не може бути, що в більш дорогому (fchao, datouboss) силові транзистори стоять трошки кращі чи дорожчі і рідше вилітають? Дивлюсь на той же fchao 6.2kw, акумуляторні інвертори у них дорогі і тримають заявлений номінал. Думаю купити його якраз

Скільки він грошей вартує?

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Dalet сказав:

Скільки він грошей вартує

От стільки. Є ще нове покоління пов мр, з круглим ободком навколо екрану, типу вдосконалене, 2025, теж  по такій ціні 

Screenshot_20250731_075743_OLXua.jpg

Змінено користувачем Богдан Грищенко
Посилання на коментар

1 час назад, Богдан Грищенко сказал:

От стільки. Є ще нове покоління пов мр, з круглим ободком навколо екрану, типу вдосконалене, 2025, теж  по такій ціні 

Screenshot_20250731_075743_OLXua.jpg

Гарна ціна. Спору нєт. Ну а якщо що, то @dneprstab його поремонтує. Ви ж не готові одразу купити нормальну річ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dalet сказав:

Гарна ціна. Спору нєт. Ну а якщо що, то @dneprstab його поремонтує. Ви ж не готові одразу купити нормальну річ?

Та я б хотів. І дею зразу, і акум хороший, і теслу, щоб від сонця заряжати і їздити нахаляву. 

Дуже хотів би. Нажаль грошей не вистачає

Посилання на коментар

24 минуты назад, Богдан Грищенко сказал:

Та я б хотів. І дею зразу, і акум хороший, і теслу, щоб від сонця заряжати і їздити нахаляву. 

Дуже хотів би. Нажаль грошей не вистачає

Так гляньте на щос посередині. Luxpower SNA6000

Функціонал не хуже Деї. Глюків в рази менше. 

Змінено користувачем Dalet
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

@Vikctor, а что смішного, коли так і є

Ось функціонал який так само присутній і у Дейе. І з генератором працює, і Самрт навантаження можна, і логіку збереження енергії можна прописати.

А ще моніторинг не хуже ніж в Дейе, а в дечому і краще + дуже мала кількість звернень по сервісу, що і близько не скажеш про Дейе. 

Чи все ж краще взяти нонейм без роду і потім його ремонтувати кожного разу коли тобі треба світло?

image.thumb.png.1679172bb0b200038ce8999fce655cbe.png

Посилання на коментар

4 часа назад, Dalet сказал:

@Vikctor, а что смішного, коли так і є

Ось функціонал який так само присутній і у Дейе. І з генератором працює, і Самрт навантаження можна, і логіку збереження енергії можна прописати.

А ще моніторинг не хуже ніж в Дейе, а в дечому і краще + дуже мала кількість звернень по сервісу, що і близько не скажеш про Дейе. 

І time of use є? І про числені звернення до сервісу по Деє теж смішно - тут пан porterlv півроку шукав зламаний Деє, бо свірбило його розібрати і роздивитись внутрощі. Якби хтось не перевищів суттєво навантаження по сонцю, то так би і не втілив свою мрію.

А що там по ціні на Luxpower SNA6000? Невже помітно дешевше ніж Деє 6кВт?

4 часа назад, Dalet сказал:

Чи все ж краще взяти нонейм без роду і потім його ремонтувати кожного разу коли тобі треба світло?

Не знаю чому ви це у мене запитуєте, але мій маст слугував мені без жодних траблів біля року, а потім я його продав десь за 80% вартості. Причому в гривні продав практично по тій само ціні що й купив. Нажаль з гелєвимі акб такій фокус не пройшов і віддав по ціні лому.

Наразі Деє працює як холодильник - тобто надійно й непомітно і сподіваюсь так і буде протягом років 10.

Посилання на коментар

43 хвилини тому, Vikctor сказав:

А що там по ціні на Luxpower SNA6000? Невже помітно дешевше ніж Деє 6кВт?

20к проти 35к, але їх не можна порівнювати бо SNA шумить, вірніше виє шокапець, і немає вуличного захисту. Якщо вже порівнювати з чимось з Люксів, то вже з чимось тихішим і "вуличним".

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 часа назад, Vikctor сказал:

time of use є?

Так. Є. 

про числені звернення до сервісу по Деє теж смішно - тут пан porterlv півроку шукав зламаний Деє, бо свірбило його розібрати і роздивитись внутрощі. Якби хтось не перевищів суттєво навантаження по сонцю, то так би і не втілив свою мрію.

Вам смішно, і нам, 2-3 шт на тиждень приймаю в ремонт на платній основі Дейе

що там по ціні на Luxpower SNA6000? Невже помітно дешевше ніж Деє 6кВт?

Так, помітно. 500дол sna6000 і 800+ дейе 6к. 

Але момент, можна ж порівняти з тим же мастом, повервмером, есаном, і іже с німі

Не знаю чому ви це у мене запитуєте, але мій маст слугував мені без жодних траблів біля року, а потім я його продав десь за 80% вартості. Причому в гривні продав практично по тій само ціні що й купив. Нажаль з гелєвимі акб такій фокус не пройшов і віддав по ціні лому.

Наразі Деє працює як холодильник - тобто надійно й непомітно і сподіваюсь так і буде протягом років 10.

Я вірю що все буде добре, а як щось і станеться, мені ви про то не скажете))))

3 часа назад, Dmode сказал:

20к проти 35к, але їх не можна порівнювати бо SNA шумить, вірніше виє шокапець, і немає вуличного захисту. Якщо вже порівнювати з чимось з Люксів, то вже з чимось тихішим і "вуличним".

У Luxpower э модель GEN6K. Аналог до Дейе, але. По перше, не потребує прошивки, не глючить дісплей, немає укр мови від якої купа траблів. І саме головне!!!! Вона вміє заряджати акум від сонця тоді, коли ти хочеш, а не спершу акум, а потім продаж в мережу. Ну і ще момент, в ній вже поставили два кулєра, з огляду на тенденцію потреби додавати їх до Дейе5-6К. 

П.с. SNA6000 маэ виносний СТ, як і Дейе

• Лайк 1
Посилання на коментар

П.с.с. по Дейе, виявили слабке місце в них, блоки живлення, горять часто, інколи з дірками. 

Акуми Дейе. ПроБ. Купую зараз 10 плат бмс на склад, чуйка, що потреба буде.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dalet сказав:

І саме головне!!!! Вона вміє заряджати акум від сонця тоді, коли ти хочеш, а не спершу акум, а потім продаж в мережу.

А хіба це не то саме, що Selling first в Deye?

Посилання на коментар

10 минут назад, volomoto сказал:

А хіба це не то саме, що Selling first в Deye?

Ну от спробуйте. Наприклад до 12.00 не заряджати, а далі заряджати в приорітеті до 16.00

Посилання на коментар

Як що грошей мало та не потрібен експорт подивиться на jsdsolar, надійніший за повмр та подібні. І коштує біля 15к за 5,5 кВт. Я доволен, перевантажую регулярно - перекидає на байпас, за 3 місяці не сгорів. Ще й БМС біля 12 разів батарею відстібал по розбалансу. Тайм оф юз у дейе це кіллер фіча, але вкидати 34к у прифронтовому місті не вважаю доцільним

Змінено користувачем Enot123h
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dalet сказал:

Я вірю що все буде добре, а як щось і станеться, мені ви про то не скажете))))

Звичайно не скажу. Всім відомо, що всю правду тут розповідаєте лишень ви - стосовно Luxpower.)

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Vikctor сказал:

Звичайно не скажу. Всім відомо, що всю правду тут розповідаєте лишень ви - стосовно Luxpower.)

Так тоді про що мова..... я і не тільки про Люкс кажу а і про Дейе. 

Дейе мені подобаються, я їм не зраджую, з ними не скучно.

Посилання на коментар

27 минут назад, Enot123h сказал:

jsdsolar, надійніший за повмр та подібні

Скільки сотень їх в експлуатації? 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...