dneprstab Опубліковано: 22 січня Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня В 20.01.2025 в 12:17, Enot123h сказал: А є ститистика по jsdsolar ? Бо взяв собі J5500HPC, перебитися поки дею не куплю, бо одночасно соняшне поле на 500В та дею не потягну фінансово, а в мого 108В максимум. Тримайте нас в курсі. Бо ми поки після NEXT( Powmr Daxtrom Easan...) не можемо до тями прийти.А тут нові виклики. Поки що рано казати. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 10 березня Поділитись Опубліковано: 10 березня (змінено) павермери не закінчаться нікагда. скільки їх там склепали, 100 тисяч? пока всім не роздадуть будуть зявлятись нові бренди Змінено 10 березня користувачем newbee2020 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня В 22.01.2025 в 22:30, dneprstab сказал: Тримайте нас в курсі. Доїхав за 3 місяці. Радіатори виглядають достатьними, але плата лаком у критичних місцях не залита, як у SRNE Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 3 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 3 квітня 1 час назад, Enot123h сказал: Доїхав за 3 місяці. Радіатори виглядають достатьними, але плата лаком у критичних місцях не залита, як у SRNE Запускали вже ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 16 часов назад, dneprstab сказал: Запускали вже ? Так, вже 5 днів працює. Панелі поки не підключав. АКБ на jk-pb побачив по протоколу пілонтеч по CAN шині, кабель звичайний патчкорд використовував. Моніторинг через SmartESS. По налаштуванням до деї далеченько, але і ціна 15к замість 34к у деї. У мережу генерувати не вміє, пункт в меню є, але написано, що зовнішній модуль потрібен. Пишуть що підмішувати після інвертора вміє повноцінно (без роз'еднання байпаса), а не как СРНЕ, через батарею. Але ще не перевіряв Змінено 4 квітня користувачем Enot123h 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 21 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня GROWATT 3000 попав в ремонт Нагода побачити з чого зроблено та порівняти з Powmr 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 27 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня Нам потрібен терміновий ремонт Але ми подумаємо І таке буває в сервісі....і нерідко 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан Грищенко Опубліковано: В середу в 09:39 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:39 (змінено) Вітаю! Скажі по Вашому досвіду, ці одноплатники (повмр, анерн, fchao) всі однакові всередині? Не може бути, що в більш дорогому (fchao, datouboss) силові транзистори стоять трошки кращі чи дорожчі і рідше вилітають? Дивлюсь на той же fchao 6.2kw, акумуляторні інвертори у них дорогі і тримають заявлений номінал. Думаю купити його якраз Змінено В середу в 09:39 користувачем Богдан Грищенко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 04:50 Поділитись Опубліковано: учора в 04:50 19 часов назад, Богдан Грищенко сказал: Вітаю! Скажі по Вашому досвіду, ці одноплатники (повмр, анерн, fchao) всі однакові всередині? Не може бути, що в більш дорогому (fchao, datouboss) силові транзистори стоять трошки кращі чи дорожчі і рідше вилітають? Дивлюсь на той же fchao 6.2kw, акумуляторні інвертори у них дорогі і тримають заявлений номінал. Думаю купити його якраз Скільки він грошей вартує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан Грищенко Опубліковано: учора в 04:58 Поділитись Опубліковано: учора в 04:58 (змінено) 9 хвилин тому, Dalet сказав: Скільки він грошей вартує От стільки. Є ще нове покоління пов мр, з круглим ободком навколо екрану, типу вдосконалене, 2025, теж по такій ціні Змінено учора в 05:00 користувачем Богдан Грищенко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 06:05 Поділитись Опубліковано: учора в 06:05 1 час назад, Богдан Грищенко сказал: От стільки. Є ще нове покоління пов мр, з круглим ободком навколо екрану, типу вдосконалене, 2025, теж по такій ціні Гарна ціна. Спору нєт. Ну а якщо що, то @dneprstab його поремонтує. Ви ж не готові одразу купити нормальну річ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан Грищенко Опубліковано: учора в 06:18 Поділитись Опубліковано: учора в 06:18 7 хвилин тому, Dalet сказав: Гарна ціна. Спору нєт. Ну а якщо що, то @dneprstab його поремонтує. Ви ж не готові одразу купити нормальну річ? Та я б хотів. І дею зразу, і акум хороший, і теслу, щоб від сонця заряжати і їздити нахаляву. Дуже хотів би. Нажаль грошей не вистачає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 06:42 Поділитись Опубліковано: учора в 06:42 (змінено) 24 минуты назад, Богдан Грищенко сказал: Та я б хотів. І дею зразу, і акум хороший, і теслу, щоб від сонця заряжати і їздити нахаляву. Дуже хотів би. Нажаль грошей не вистачає Так гляньте на щос посередині. Luxpower SNA6000 Функціонал не хуже Деї. Глюків в рази менше. Змінено учора в 06:43 користувачем Dalet 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: учора в 08:16 Поділитись Опубліковано: учора в 08:16 (змінено) @Vikctor, а что смішного, коли так і є Ось функціонал який так само присутній і у Дейе. І з генератором працює, і Самрт навантаження можна, і логіку збереження енергії можна прописати. А ще моніторинг не хуже ніж в Дейе, а в дечому і краще + дуже мала кількість звернень по сервісу, що і близько не скажеш про Дейе. Чи все ж краще взяти нонейм без роду і потім його ремонтувати кожного разу коли тобі треба світло? Змінено учора в 08:22 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: учора в 09:12 Поділитись Опубліковано: учора в 09:12 і навантаження витримує без проблем, в мене 5кВт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: учора в 13:05 Поділитись Опубліковано: учора в 13:05 4 часа назад, Dalet сказал: @Vikctor, а что смішного, коли так і є Ось функціонал який так само присутній і у Дейе. І з генератором працює, і Самрт навантаження можна, і логіку збереження енергії можна прописати. А ще моніторинг не хуже ніж в Дейе, а в дечому і краще + дуже мала кількість звернень по сервісу, що і близько не скажеш про Дейе. І time of use є? І про числені звернення до сервісу по Деє теж смішно - тут пан porterlv півроку шукав зламаний Деє, бо свірбило його розібрати і роздивитись внутрощі. Якби хтось не перевищів суттєво навантаження по сонцю, то так би і не втілив свою мрію. А що там по ціні на Luxpower SNA6000? Невже помітно дешевше ніж Деє 6кВт? 4 часа назад, Dalet сказал: Чи все ж краще взяти нонейм без роду і потім його ремонтувати кожного разу коли тобі треба світло? Не знаю чому ви це у мене запитуєте, але мій маст слугував мені без жодних траблів біля року, а потім я його продав десь за 80% вартості. Причому в гривні продав практично по тій само ціні що й купив. Нажаль з гелєвимі акб такій фокус не пройшов і віддав по ціні лому. Наразі Деє працює як холодильник - тобто надійно й непомітно і сподіваюсь так і буде протягом років 10. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: учора в 13:54 Поділитись Опубліковано: учора в 13:54 43 хвилини тому, Vikctor сказав: А що там по ціні на Luxpower SNA6000? Невже помітно дешевше ніж Деє 6кВт? 20к проти 35к, але їх не можна порівнювати бо SNA шумить, вірніше виє шокапець, і немає вуличного захисту. Якщо вже порівнювати з чимось з Люксів, то вже з чимось тихішим і "вуличним". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 часа назад, Vikctor сказал: time of use є? Так. Є. 3 часа назад, Vikctor сказал: про числені звернення до сервісу по Деє теж смішно - тут пан porterlv півроку шукав зламаний Деє, бо свірбило його розібрати і роздивитись внутрощі. Якби хтось не перевищів суттєво навантаження по сонцю, то так би і не втілив свою мрію. Вам смішно, і нам, 2-3 шт на тиждень приймаю в ремонт на платній основі Дейе 3 часа назад, Vikctor сказал: що там по ціні на Luxpower SNA6000? Невже помітно дешевше ніж Деє 6кВт? Так, помітно. 500дол sna6000 і 800+ дейе 6к. Але момент, можна ж порівняти з тим же мастом, повервмером, есаном, і іже с німі 3 часа назад, Vikctor сказал: Не знаю чому ви це у мене запитуєте, але мій маст слугував мені без жодних траблів біля року, а потім я його продав десь за 80% вартості. Причому в гривні продав практично по тій само ціні що й купив. Нажаль з гелєвимі акб такій фокус не пройшов і віддав по ціні лому. Наразі Деє працює як холодильник - тобто надійно й непомітно і сподіваюсь так і буде протягом років 10. Я вірю що все буде добре, а як щось і станеться, мені ви про то не скажете)))) 3 часа назад, Dmode сказал: 20к проти 35к, але їх не можна порівнювати бо SNA шумить, вірніше виє шокапець, і немає вуличного захисту. Якщо вже порівнювати з чимось з Люксів, то вже з чимось тихішим і "вуличним". У Luxpower э модель GEN6K. Аналог до Дейе, але. По перше, не потребує прошивки, не глючить дісплей, немає укр мови від якої купа траблів. І саме головне!!!! Вона вміє заряджати акум від сонця тоді, коли ти хочеш, а не спершу акум, а потім продаж в мережу. Ну і ще момент, в ній вже поставили два кулєра, з огляду на тенденцію потреби додавати їх до Дейе5-6К. П.с. SNA6000 маэ виносний СТ, як і Дейе 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому П.с.с. по Дейе, виявили слабке місце в них, блоки живлення, горять часто, інколи з дірками. Акуми Дейе. ПроБ. Купую зараз 10 плат бмс на склад, чуйка, що потреба буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 10 хвилин тому, Dalet сказав: І саме головне!!!! Вона вміє заряджати акум від сонця тоді, коли ти хочеш, а не спершу акум, а потім продаж в мережу. А хіба це не то саме, що Selling first в Deye? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 10 минут назад, volomoto сказал: А хіба це не то саме, що Selling first в Deye? Ну от спробуйте. Наприклад до 12.00 не заряджати, а далі заряджати в приорітеті до 16.00 Змінено 22 години тому користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) Як що грошей мало та не потрібен експорт подивиться на jsdsolar, надійніший за повмр та подібні. І коштує біля 15к за 5,5 кВт. Я доволен, перевантажую регулярно - перекидає на байпас, за 3 місяці не сгорів. Ще й БМС біля 12 разів батарею відстібал по розбалансу. Тайм оф юз у дейе це кіллер фіча, але вкидати 34к у прифронтовому місті не вважаю доцільним Змінено 21 година тому користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 час назад, Dalet сказал: Я вірю що все буде добре, а як щось і станеться, мені ви про то не скажете)))) Звичайно не скажу. Всім відомо, що всю правду тут розповідаєте лишень ви - стосовно Luxpower.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 8 минут назад, Vikctor сказал: Звичайно не скажу. Всім відомо, що всю правду тут розповідаєте лишень ви - стосовно Luxpower.) Так тоді про що мова..... я і не тільки про Люкс кажу а і про Дейе. Дейе мені подобаються, я їм не зраджую, з ними не скучно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 27 минут назад, Enot123h сказал: jsdsolar, надійніший за повмр та подібні Скільки сотень їх в експлуатації? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз