BAV_Lug Опубліковано: В понеділок в 20:10 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:10 І доречі, брав профліст спеціально не фарбований щоб менше нагрівався і відповідно було менше конденсату Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 20:28 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:28 24 хвилини тому, BAV_Lug сказав: Потекло на мембрану, і що? Нічого, лише відповідь за «обмаль». У вас пологий дах і поступово волога, пилюка, слабка вентиляція візьмуть своє. ІМХО 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В середу в 16:19 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 16:19 (змінено) Почали зашивати стіни Змінено В середу в 16:20 користувачем BAV_Lug 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: В п'ятницю в 17:07 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:07 (змінено) Отримав сьогодні документи на будинок. Тож почну штурмувати ДТЕК щодо тарифу на електроопалення. Загалом документи вийшли 2 тижні часу та 20к. Змінено В п'ятницю в 17:08 користувачем BAV_Lug 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 17 годин тому, BAV_Lug сказав: Отримав сьогодні документи на будинок. Тож почну штурмувати ДТЕК щодо тарифу на електроопалення. Загалом документи вийшли 2 тижні часу та 20к. В минулому році вийшло в 2 рази менше. А електроопалення буквально за пару годин зробили, головне проект занести (наче за 2 чи 3к робив) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 25.07.2025 в 20:07, BAV_Lug сказав: Тож почну штурмувати ДТЕК щодо тарифу на електроопалення. А хіба там проблеми? Мені здалося, що ДТЕК зараз взірець обслуговування, всі питання приймають і вирішують, от аби ще й їх роботяги-виконавці працювали так само як їх офіс, але з цим на жаль біда, мабуть також винні порох із зеленою пліснявою. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 42 минуты назад, Фрай сказал: А хіба там проблеми? Мені здалося, що ДТЕК зараз взірець обслуговування, всі питання приймають і вирішують, от аби ще й їх роботяги-виконавці працювали так само як їх офіс, але з цим на жаль біда, мабуть також винні порох із зеленою пліснявою. ) Ну коробку під лічильник (антівандальну) мені замінювали майже пів року. Хоча я заздалегідь її сам придбав та їздив до них в центр обслуговування регулярно як на роботу. В результаті приїхали міняти два хлопці яким я розповідав як і що робити. І то зробили не без косяків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 47 хвилин тому, Фрай сказав: ДТЕК зараз взірець обслуговування, Гы Не, ну заявки принимают. А дальше как повезет. Замену вводного автомата, который не работал, они рассматривали месяца 4. Повышение мощности (где работа работяг только поменять автомат) - почти год по документам туда сюда) хотя конечно виконавці работяги сделали все быстро в первый месяц Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 година тому, Фрай сказав: Мені здалося, що ДТЕК зараз взірець обслуговування, всі питання приймають і вирішують, вам таки здалося... все якраз навпаки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 годин тому, delic сказав: вам таки здалося... все якраз навпаки Ви мабуть погано читали, бо я недаремно написав: 8 годин тому, Фрай сказав: от аби ще й їх роботяги-виконавці працювали так само як їх офіс, але з цим на жаль біда Може тому, що у офісі працюють під запис, але реагують чітко і всі питання у принципі вирішують, у межах своєї компетенції звичайно. Кол-центр вчасно реагує на твої звернення і приїздять виконавці. А от їх треба пи…дити, бо ведуть себе так ніби воно є «хазяїн» ДТЕКу і ти «відірвав його від важливих справ», а тільки від нього залежить буде у тебе щось чи ні, хоча насправді рівень знань, компетенції та відповідного обладнання на рівні рукожопа-електрика ЖЕК. 8 годин тому, BAV_Lug сказав: приїхали міняти два хлопці яким я розповідав як і що робити. І то зробили не без косяків. Отож, я навіть не буду перераховувати ті косяки, що ліпили мені, але буду знати, що гофра на провід по стовпу від лічильника не потрібна, як і гільзи на багатожильний провід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 година тому, Фрай сказав: Ви мабуть погано читали У вас хибне уявлення. Це з тієї ж серії, коли менеджер вам посміхається і обіцяє передзвонити. Насправді він вас посилає подалі таким чином. От і задача колцентра така сама: додати толерантності, хибної уваги і хоч якось прикрити реальне лайно. Мені виконавець заявки ДТЕК подзвонив і сказав, що він до мене не приїде і просто напише, що мене дома не було. Озвучив це оператору кол-центра. Пообіцяли розібратись і обов'язково передзвонити. От як ви думаєте: розібрались і передзвонили? чи можливо заявку таки виконали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому я когда то (лет 10 назад) через фейсбук отзыв накатал - через три часа был поменян счетчик на многозонный) поменян после рабочего дня, не техниками, а как я понял мастерами участков, короче мелкими руководителями. Может кому пригодится инфа...вдруг до сих пор работает такое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз