mib Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 16 минут назад, shneider_vova сказал: я бачив, але він їх і продає, тож його рекомендація може бути необєктивна. На ціну і дивлюся... 60 тис за 15 квт, при тому, що восени я взяв 5 дею за 50 тис. Мне довольно часто фелисити 15 квт по 65 в тиктоке показывает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 1 час назад, shneider_vova сказал: я бачив, але він їх і продає, тож його рекомендація може бути необєктивна. На ціну і дивлюся... 60 тис за 15 квт, при тому, що восени я взяв 5 дею за 50 тис. Ну не то что он их прямо напрямую продает - он их устанавливает и скидку предлагает у биома. Конечно, возможно, еще и откат какой получает с этого, но при такой цене не думаю что там что-то существенное может быть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня нормальна ціна, на нконі 304 по 40 евро бачив.+100 корпус+150 Бмс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 20 часов назад, shneider_vova сказал: я бачив, але він їх і продає, тож його рекомендація може бути необєктивна. На ціну і дивлюся... 60 тис за 15 квт, при тому, що восени я взяв 5 дею за 50 тис. Так а що тебе бентежить? Найгірше з можливого - будуть геть різні комірки, з якими дефолтна бмс не впорається. Як показує досвід пана МакДо - достатньо замінити її на інверторну jk bms і все взлетить. Це +120-130 баксів до ціни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 часа назад, newbee2020 сказал: нормальна ціна, на нконі 304 по 40 евро бачив.+100 корпус+150 Бмс Коли стане по 20 - напишіть десь. Мені однієї батареї достатньо, але якщо прийде шара, то чому б не додати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 31 хвилину тому, Vikctor сказав: Так а що тебе бентежить? Найгірше з можливого - будуть геть різні комірки, з якими дефолтна бмс не впорається. Як показує досвід пана МакДо - достатньо замінити її на інверторну jk bms і все взлетить. Це +120-130 баксів до ціни. Там інверторна jk active. Але комірки rept, я перший раз про них почув, хоча пишуть, що вони в топі. На nkon є, відзиви гарні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 травня Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 минуты назад, shneider_vova сказал: Там інверторна jk active. Але комірки rept, я перший раз про них почув, хоча пишуть, що вони в топі. На nkon є, відзиви гарні Я не розумію - ти себе вмовляєш чи навпаки? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 годину тому, shneider_vova сказав: Там інверторна jk active. Але комірки rept, я перший раз про них почув, хоча пишуть, що вони в топі. На nkon є, відзиви гарні я хотів біомовську 15 квт взяти, але тоді ціна була 1700уо. Чекав поки ше знизять... Поки чекав - знайшов б/в 6 квт дею в пару до своєї. Придбав. Ціна на біомовську стала менше 1500 уо) Але тепер вона мені поки і не треба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня В 03.05.2025 в 16:29, beavis сказал: я хотів біомовську 15 квт взяти, але тоді ціна була 1700уо. Чекав поки ше знизять... Поки чекав - знайшов б/в 6 квт дею в пару до своєї. Придбав. Ціна на біомовську стала менше 1500 уо) Але тепер вона мені поки і не треба... а що у них там такого цікавого? в того біома? Там же наче БМС Жека? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 3 часа назад, Dalet сказал: а що у них там такого цікавого? в того біома? Там же наче БМС Жека? Як що...ціна. Цікаво гарантія така ж як на лампочки-спочатку - та 2 роки гарантіі сохраняйтє только упаковку. А потім-ой...ми такоє уже нє возім ...ідіте нах..й 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 травня Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 3 часа назад, dneprstab сказал: Як що...ціна. Цікаво гарантія така ж як на лампочки-спочатку - та 2 роки гарантіі сохраняйтє только упаковку. А потім-ой...ми такоє уже нє возім ...ідіте нах..й Стосовно лампочек. Я іноді бува міняю в Олді. Лампочки максус. При наявності чека та упаковки міняють без проблем. Точніше - повертають гроші і на них купую нові лампочки. Принаймні це було пару років тому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) 4 часа назад, Vikctor сказал: Стосовно лампочек. Я іноді бува міняю в Олді. Лампочки максус. При наявності чека та упаковки міняють без проблем. Точніше - повертають гроші і на них купую нові лампочки. Принаймні це було пару років тому. Після того як ці Пі§аRfSI по півтора місяця ремонтували шабельну пилку три рази і у сезон коли потрібно-я їх ігнорую жорстко. Взагалі в пріорітеті магазини поменше.Вважайте особистим бзіком По моїй темі стабілізаторів-консультанти там махрові імбецили, їм тільки розчин мішати можна довірити .І то я ще б подумав. Змінено 10 травня користувачем dneprstab 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: В суботу в 17:40 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:40 Коллеги, есть у кого-нибудь опыт подключения Dyness Powerbrick 51.2V вообще , или в частности к низковольтным инверторам Deye? есть какие-то подводные камни - особенности настроек, положений дип переключателей, связи по протоколу ..? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В неділю в 09:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:55 16 часов назад, Телесистемы сказал: Коллеги, есть у кого-нибудь опыт подключения Dyness Powerbrick 51.2V вообще , или в частности к низковольтным инверторам Deye? есть какие-то подводные камни - особенности настроек, положений дип переключателей, связи по протоколу ..? Що там може бути, коли є мануал 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: В неділю в 12:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 12:55 2 часа назад, Dalet сказал: Що там може бути, коли є мануал Мануал - це теорія А практика ,буває, відрізняється дещо від теорії Треба провести деяку рокировку батарей, а перевозити та тягати туди сюди 100+ кг ще те задоволення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: В понеділок в 08:04 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:04 19 годин тому, Телесистемы сказав: Мануал - це теорія А практика ,буває, відрізняється дещо від теорії Треба провести деяку рокировку батарей, а перевозити та тягати туди сюди 100+ кг ще те задоволення якщо ви думаєте, що в мануалі виробник може брехати, як останній підвальний китаєць, то нашо взагалі такого виробника розглядати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В понеділок в 09:35 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:35 1 час назад, newbee2020 сказал: якщо ви думаєте, що в мануалі виробник може брехати, як останній підвальний китаєць, то нашо взагалі такого виробника розглядати нащо брехати? бувають просто помилки механічні. Потім ми їх куримо, витрачаєму часу на лупання тієї скелі. І продаємо досвід. Якось так))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: В понеділок в 09:37 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:37 20 часов назад, Телесистемы сказал: Мануал - це теорія А практика ,буває, відрізняється дещо від теорії Треба провести деяку рокировку батарей, а перевозити та тягати туди сюди 100+ кг ще те задоволення Згоден, але, нажаль, соломи на все не вистачить, да і чужа солома ніяких гарантій не дає. Треба свою тягати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: учора в 08:57 Поділитись Опубліковано: учора в 08:57 В 18.05.2025 в 15:55, Телесистемы сказал: Мануал - це теорія А практика ,буває, відрізняється дещо від теорії Треба провести деяку рокировку батарей, а перевозити та тягати туди сюди 100+ кг ще те задоволення Проблема в тому що 100% гарантії неможливо дати-в якийсь момент обидва виробники можуть щось там забути освіжити софт і доведеться на місці вже розбиратися. Але це ж не сборщікі з тіктоку а поважні компанії з досвідом.Тож шанс порішати моменти у разі чого високий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз