Danylo Ivanov Опубліковано: 20 жовтня Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 15.10.2025 в 13:08, Nesnakomez сказав: Можете дать ссылку на надежного ответственного продавца на сотку? Не обязательно в Одессе. Можно и с доставкой, если цена хорошая. www.nkon.nl/ru/nkon-pro-12-8v-100ah-lifepo4.html 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 21 жовтня Поділитись Опубліковано: 21 жовтня Теж мені, знайшли "надійного" Якщо б нкон був справжнім виробником батарей, то кількість циклів була б як мінімум удвічі більшою. 3000 заявлених циклів при 80% DOD це чітко вказує, що це збірка з елементів, які були перебрані на переробних підприємствах з вторсировини, а саме з елементів, демонтованих з електричних машин батарей. Але які продаються для нашого та кацапського лохотрону по вартості нових. Я не продавець, кажу одразу, але мій постачальник, справжній якісний виробник, дає гарантію на аналогічні конструктивно батареї більше 6000 циклів при 80% DOD. 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз