Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

Я тут випадково на нконі подивився на готові рішення від продавця і офігів, бо вони дуже конкурентні по цінах.

Економ варіант.

Жирний варіант в наявності. Щось там ще за логістику вийде, але все одно чудова ціна. Ну принаймні конкурентна. Якщо купувати все окремо, то разом з металевим боксом не факт що дешевше вийде...

А це взагалі втілення мрія за дуже адекватним прайсом. Питання тільки в тому як оці 230+кг доставити в котельню...

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 хвилин тому, Vikctor сказав:

Я тут випадково на нконі подивився на готові рішення від продавця і офігів, бо вони дуже конкурентні по цінах.

Економ варіант.

Жирний варіант в наявності. Щось там ще за логістику вийде, але все одно чудова ціна. Ну принаймні конкурентна. Якщо купувати все окремо, то разом з металевим боксом не факт що дешевше вийде...

А це взагалі втілення мрія за дуже адекватним прайсом. Питання тільки в тому як оці 230+кг доставити в котельню...

Воно все гарне і красиве, має норм ціну, але ви не зможете подружити їх з іншими АКБ в паралелі через rs485. Маю такий кейс. Там SeplosBMS 3.0, прикольний кольоровий дисплей, але і власний софт. По інформації від сапорту нкон їхні АКБ можуть спілкуватися лише з їхніми ж АКБ. Бо хз який вони протокол там застосовують. Треба глибше вивчати 

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, МакДо сказал:

Воно все гарне і красиве, має норм ціну, але ви не зможете подружити їх з іншими АКБ в паралелі через rs485. Маю такий кейс. Там SeplosBMS 3.0, прикольний кольоровий дисплей, але і власний софт. По інформації від сапорту нкон їхні АКБ можуть спілкуватися лише з їхніми ж АКБ. Бо хз який вони протокол там застосовують. Треба глибше вивчати 

Так це зрозуміло. Я не розглядаю їх для себе. Принаймні зі збереженням існуючій збірки. Але якби ця пропозиція була влітку 2024р, або я був би оленєм і подумав про резервування лишень в січні 2026р, то я би точно обирав якійсь з ціх трьох.

У вас же наскільки пам'ятаю головна проблема з готовим акб була у відсутністі активного балансиру? В збірках від нкону вони є.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, Vikctor сказав:

Економ варіант.

Які чудові речі. І доставлення Новою Поштою, що реально зручно й важливо.
Хлопці, хоч і не миттєво, але зайняли бізнес-нішу.
Дякую, бо не заглядав туди з 24-го року)
Енергетику швидко не відновлять, тож, можливо, знадобиться. Не хочу самоклепом займатися довше, ніж треба, щоб просто розібратися в азах "як воно працює")

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...