Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 2 минуты назад, newbee2020 сказал: треба сосуществовать в согласіі і не свариться. Существовать не цікаво)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) 12 минут назад, Dalet сказал: Существовать не цікаво)))) але і всих грошей не заробиш, шоб ще на самозборщиків нерви тратить. якшо вони не хочуть брать за 2500-3 куе хіну Змінено 29 грудня 2024 користувачем newbee2020 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 2 минуты назад, newbee2020 сказал: але і всих грошей не заробиш, шоб ще на самозборщиків нерви тратить А я на коняку, біфрені і ще якійсь муті від тиску)))). День два дочекаюся поставку акумів, розпишу ціну, побачу Люкси, куплені в червні (я думав що втонули), і поїду на дачу на місяць. Там тел хуже робе)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 1 минуту назад, Dalet сказал: А я на коняку, біфрені і ще якійсь муті від тиску)))). День два дочекаюся поставку акумів, розпишу ціну, побачу Люкси, куплені в червні (я думав що втонули), і поїду на дачу на місяць. Там тел хуже робе)) тяжка доля продавана, як казав овоч "я вам не завідую". бажаю щоб все продалось довольним людям і прибуток був 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 3 минуты назад, newbee2020 сказал: тяжка доля продавана, як казав овоч "я вам не завідую". бажаю щоб все продалось довольним людям і прибуток був Та вже всьо. Очікувано за рання. До весни вже ніч не буде. Питання лиш чи буде весна 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 14 минут назад, newbee2020 сказал: але і всих грошей не заробиш, шоб ще на самозборщиків нерви тратить. якшо вони не хочуть брать за 2500-3 куе хіну Були часи...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 3 минуты назад, Dalet сказал: Та вже всьо. Очікувано за рання. До весни вже ніч не буде. Питання лиш чи буде весна чого ви свій бренд батарейок не запустите? реально збірка зараз проста, всього достатньо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 3 минуты назад, newbee2020 сказал: чого ви свій бренд батарейок не запустите? реально збірка зараз проста, всього достатньо А він є. Але є але. Купив я комірки. По 50дол (умовних). Їх виготовляли місяць, їхали три. Поки приїхали вони вже 30д там. Сама логістика цікаво ціну формує. А умовний Коля купив на нконі. Податків нуль. Час швидше, якість - наклейку наклеєли, гарна. Тобто. Привезти сто раз по чотири простіше ніж 400шт одною плставкою. Чомусь так складається. Потім тут - в нас все дорожче по матеріалах ніж в китаю. Робота - хто робити то буде? Жінки?.... Гарантії. От які на нкон гарантії? А на своє я маю давати, не відвертешся. Нема в тому сенсу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 37 минут назад, newbee2020 сказал: ...є ті хто хочуть подешевше і готові запаритись... Я спочатку вже налаштувався купити готову збірку на алі. Наприкінці червня варант за 200$/кВтг здавався мені адекватним, але добрі люди відмовили і порадили зібрати самому з комірок з нкону. На практиці виявилося, що збирання батареї найлегша й найшвидша подія у порівнянні з іншими елементами СЕС. З монтажем панелей на даху взагалі глупо порівнювати, бо в мене на це пішло 10 днів, а в моєму випадку навіть інвертор встановити, заживити, підключити зайняло значно більше часу ніж пішло на батарею. Батарея при наявності всіх компонентів і роблячи все повільно та ретельно - це день з перекурами. 45 минут назад, newbee2020 сказал: ...це коменти на нконі до тих комірок про які я писав. ru.nkon.nl/envision-hc-l315a-3-2v-315ah-1008wh.html подумую над ними, але перша батарея в мене на 280, тому краще би однакове плюс мінус За таку ціну навіть отримати 280Аг з 314 комірок не такий вже й поганий варіант, як на мій смак. І це в гіршому випадку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 34 минуты назад, newbee2020 сказал: але і всих грошей не заробиш, шоб ще на самозборщиків нерви тратить. якшо вони не хочуть брать за 2500-3 куе хіну ... і от тому такі різниці в цінах. Зараз китаці ціну в Європі ставлять таку саму як з заводу в Китаю. А логістика на місяця два швидше, і дешевше в рази. Доїде. Побачим що стане 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 36 минут назад, newbee2020 сказал: якшо вони не хочуть брать за 2500-3 куе хіну О, нарешті я зрозумів що в альтернативной математиці 1500$ дорівнює 3000$. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 Только что, Vikctor сказал: О, нарешті я зрозумів що в альтернативной математиці 1500$ дорівнює 3000$. це стара ціна часів ажіотажу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 5 минут назад, newbee2020 сказал: це стара ціна часів ажіотажу Хух. Думав ви актуальну показали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 6 минут назад, Vikctor сказал: О, нарешті я зрозумів що в альтернативной математиці 1500$ дорівнює 3000$. Та то для вас 3000 а для адекватів зробим по 1500 Так піде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 2 минуты назад, Dalet сказал: Та то для вас 3000 а для адекватів зробим по 1500 Так піде? Якщо дійсно зробите, а не як завжди збрешите, то це більш ніж конкурентна пропозиція у порівнянні з самозбікою. Але чомусь мені здається по такой ціні вони не пропонуються. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) Мені 5.4 та 5.9 кВт*г вийшли у 26 та 28 кгрн. БМС інверторні з дісплеєм jk-pb Змінено 29 грудня 2024 користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 51 хвилину тому, Dalet сказав: Та то для вас 3000 а для адекватів зробим по 1500 Так піде? То ціна за 14кВт? так у порівнянні з набором Пілонтеч 2000С це просто шара! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 1 час назад, Vikctor сказал: Якщо дійсно зробите, а не як завжди збрешите, то це більш ніж конкурентна пропозиція у порівнянні з самозбікою. Але чомусь мені здається по такой ціні вони не пропонуються. А ви варті того? Як думаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 25 хвилин тому, Фрай сказав: То ціна за 14кВт? так у порівнянні з набором Пілонтеч 2000С це просто шара! Ну самозбор на ячейках с нкона мне обошёлся в 4*11682грн - ячейки с доставкой 280А грейд А 6000 - корпус с клеммами 200А и шпильками 6150 - жиконг инв. бмс 2А 16С 200А 58878грн за 14кВт Провода и стяжки и наконечники - хз, у меня они есть да и их там понт. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 Только что, Dalet сказал: А ви варті того? Як думаєте? Схоже ви вже давно "на коняку, біфрені і ще якійсь муті від тиску", бо я жодним чином жодного разу не виказував бажання щось у вас придбати чи замовити ще якісь послуги. Я навіть вашеї думки жодного разу не запитував. Писав лишень про роздрібну ціну для рандомних "адекватних" покупців для порівняння. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 8 хвилин тому, ЯД сказав: Ну самозбор на ячейках с нкона мне обошёлся в 4*11682грн - ячейки с доставкой 280А грейд А 6000 - корпус с клеммами 200А и шпильками 6150 - жиконг инв. бмс 2А 16С 200А 58878грн за 14кВт Провода и стяжки и наконечники - хз, у меня они есть да и их там понт. Там вище людина писала, що це не можливо з моїми 314ми і вартість буде 80к. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 8 минут назад, Vikctor сказал: Схоже ви вже давно "на коняку, біфрені і ще якійсь муті від тиску", бо я жодним чином жодного разу не виказував бажання щось у вас придбати чи замовити ще якісь послуги. Я навіть вашеї думки жодного разу не запитував. Писав лишень про роздрібну ціну для рандомних "адекватних" покупців для порівняння. ну то і не варто вказувати по чому і як продавати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) 7 минут назад, Dalet сказал: ну то і не варто вказувати по чому і як продавати Точно біполярка. Треба таки закусувати. 1 час назад, Dalet сказал: Та то для вас 3000 а для адекватів зробим по 1500 Так піде? 1 час назад, Vikctor сказал: Якщо дійсно зробите, а не як завжди збрешите, то це більш ніж конкурентна пропозиція у порівнянні з самозбікою. Але чомусь мені здається по такой ціні вони не пропонуються. 7 минут назад, Dalet сказал: ну то і не варто вказувати по чому і як продавати Змінено 29 грудня 2024 користувачем Vikctor 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 32 минуты назад, Vikctor сказал: Точно біполярка. Треба таки закусувати. Закусуйте. Це того варте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 57 минут назад, ЯД сказал: Ну самозбор на ячейках с нкона мне обошёлся в 4*11682грн - ячейки с доставкой 280А грейд А 6000 - корпус с клеммами 200А и шпильками 6150 - жиконг инв. бмс 2А 16С 200А 58878грн за 14кВт Провода и стяжки и наконечники - хз, у меня они есть да и их там понт. 16 кВт на 314А комірках з доставкою з Ктиаю десь у 2000$ вийде, але чекати 3 місяця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз